Yazınız bana benim yaşadiklarimi hatırlatti. Benim de 6 asilama 2. tüp bebek pozitif cok sükür. 3. Tüp bebek tekrar negatif. Arkadasımla pazarda karsilastik yengesi yanindaydi, ayrildiktan sonra yengesi demiski yazik bunun da cocugu olmadi o da ben duydum sanmis beni aradi kusura bakma diye, aslinda duymamistim o kadar zoruma gitmisti ki. Iyi niyetle dedi ama ben cok kirilmistim. O kadar sey yazabilirim ki ama sadece burdakiler anlayabilir yasamayan bilmiyor hissettiklerimizi. Umudunuzu kaybetmeyin Rabbim her seyin en iyisini biliyor. Hep duam isteyen herkese nasip etsin Allah im hayirli saglikli evlatlar..Canım ben seni çok iyi anlıyorum ben 2 aşılama 3 tüp Bebek yaptırdım farklı merkezde sadece bir tanesi kimyasal gebelik oldu hem maddi hem manevi insan yıkılıyor ayağa kalkması çok da zor oluyor yani ben buraya gelene kadar çok şeyler yaşadım üstelik ben 37 yaşındayım belki senin yaşın benden çok çok küçüktür benim için her yıl farklı bir zorlukla geçiyordu 33 yaşında başladım çevremde herkes hamile üstelik en yakınlarım onları her gördüğümde günlerce ağlıyordum tabiki dua ediyordum çok da tevekkül ediyordum 10 günde bir hatim yapıyordum için o kadar açıyordu ki burda böyle rahat yazdığıma bakma çok zor günlerdi birgün arkadaşımın bir tanesi beni arayıp ne dedi biliyor musun ben hamileyim bunu sana söylemedim senin çocuğun olmuyor üzülme 1 hafta boyunca ne yemek yedim ağlamaktan kimseyle konuşamıyordum içim açıldıkça kalkıp kuran okuyordum Rabbimle konuşuyordum birden arkadaşım erken doğum yaptı bebeği öldü o kadar üzüldüm ki keşke ben uzulseydim ama bebeği yaşasaydı dedim ilk yanına ben gittim günlerce yanında oldum yani Rabbimin imtihanları çok farklı benim kızım doğdu büyüdü çok şükür arkadaşıminda bebeği oldu ama o kadar çok dua ettim ki onun için Rabbim acısını hafiflet diyordum yani edilen dua çok önemli Rabbimden sadece anne olmayı değil hayırlı olanı iste duan kabul oluyor imtihanlar artıyor canım
Rabbim yavrunuzu size bağışlasın sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah aminnnn inşallah canım bazen kadınları anlamak çok zor kadın kadının düşmanı gibi davranabiliyor ve içini acıtıyor bir arkadasim vardı çok yakın bir arkadaşı vardı kadın boşanmak zorunda kalmisti Rabbim kimseye vermesin diğer arkadaşınında 5 çocuğu vardı çok da mutluydu bir ay kadar hiç arkadaşımın yanına gelmedi biranda geldi kadın çökmüş birden yaslanmış ki 30 yaşlarında eşinden ayrılmış arkadaşıma söylediği söz aklıma geldi toplantılar oluyordu herkesin yanında bu da boşandı diyordu kadının içini acitiyordu kadın gidip saatlerce ağlıyordu arkadaşım bana böyle diyordun dalga geçiyordun senin başına da geldi bile demedi sadece sessiz kaldı o yüzden kimsenin açısıyla dalda geçmemek gerek ben her hastaneye gittiğimde diyordum ki geç saate randevu versinler ki çocuğum orada koşup gülecek oynayacak kimsenin canı acımasın sonuçta bende tüp bebek merkezinde gördüğüm her çocukta yüreğimin agridigini hissediyordum bir de annee dediklerinde onları kıskanmak değil de Rabbim bana da anneliği layık gor diye bende hep dua ediyorum Rabbim buradaki bütün arkadaşlara sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et diyeYazınız bana benim yaşadiklarimi hatırlatti. Benim de 6 asilama 2. tüp bebek pozitif cok sükür. 3. Tüp bebek tekrar negatif. Arkadasımla pazarda karsilastik yengesi yanindaydi, ayrildiktan sonra yengesi demiski yazik bunun da cocugu olmadi o da ben duydum sanmis beni aradi kusura bakma diye, aslinda duymamistim o kadar zoruma gitmisti ki. Iyi niyetle dedi ama ben cok kirilmistim. O kadar sey yazabilirim ki ama sadece burdakiler anlayabilir yasamayan bilmiyor hissettiklerimizi. Umudunuzu kaybetmeyin Rabbim her seyin en iyisini biliyor. Hep duam isteyen herkese nasip etsin Allah im hayirli saglikli evlatlar..
Aminn cunlemizinkileri insallah. Ne guzel ince dusunuyorsunuz Allah burdaki arkadaslara ve bizlere de nasip etsin. Bu arada siz şu an tedavidemisiniz pozitif sonuc mu aldiniz karistiriyorum kusura bakmayinRabbim yavrunuzu size bağışlasın sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah aminnnn inşallah canım bazen kadınları anlamak çok zor kadın kadının düşmanı gibi davranabiliyor ve içini acıtıyor bir arkadasim vardı çok yakın bir arkadaşı vardı kadın boşanmak zorunda kalmisti Rabbim kimseye vermesin diğer arkadaşınında 5 çocuğu vardı çok da mutluydu bir ay kadar hiç arkadaşımın yanına gelmedi biranda geldi kadın çökmüş birden yaslanmış ki 30 yaşlarında eşinden ayrılmış arkadaşıma söylediği söz aklıma geldi toplantılar oluyordu herkesin yanında bu da boşandı diyordu kadının içini acitiyordu kadın gidip saatlerce ağlıyordu arkadaşım bana böyle diyordun dalga geçiyordun senin başına da geldi bile demedi sadece sessiz kaldı o yüzden kimsenin açısıyla dalda geçmemek gerek ben her hastaneye gittiğimde diyordum ki geç saate randevu versinler ki çocuğum orada koşup gülecek oynayacak kimsenin canı acımasın sonuçta bende tüp bebek merkezinde gördüğüm her çocukta yüreğimin agridigini hissediyordum bir de annee dediklerinde onları kıskanmak değil de Rabbim bana da anneliği layık gor diye bende hep dua ediyorum Rabbim buradaki bütün arkadaşlara sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et diye
Dondurulmuslar pgt ye gitmemisti degil mi. Yani cnm korkmaya gerek yok hazirsan transferini yaptir ama psikolojik olarak bi kac ay dinlenmem lazim dersen o ayri toparlanman icin.Merhaba arkadaşlar ben bugün hasta oldum doktor aradı Perşembe günü gel dedi bebeklemeye gerek yok ben Korkuyorum 3 tane yumurta var aynı kalite dedi onu tıransfer edelim dedi sizce ne yapsam zamanamı bıraksam yoksa donmuş tıransfermi yapsam tpg yaptırma hakkımızda gitti döndüğü için işlem yapmayalım dedi beril hocam siz de tecrübelisiniz size de sormak istiyorum
Yaaa sen 2. Ye mi başladın hadi hayırlı olsun. İlk seferinde tutunsun inşallah. Benimle başlayanlar 2. Ye başlıyorKızlar ben bugün transfer için estrofeme başladım . Reçetede Protestan ampül yazıyor yanına da göbekten diye belirtmiş ben ilk transferde göbekten iğne vurduğumu falan hatırlamıyorum hap olarak kullanmıştım acaba bu iğneyi yeni mi vermeye başladılar aranızda iğne Protestan kullanan oldu mu? Ben bu sûteçte bîraz fazla telaşlı oluyorum da sormak istedim
Aminnnn inşallah canım kızım 2 yaşında ikincisi de 7 hafta 5 günlük çok şükür Rabbime dün kese ve kalp atışı için gittik Rabbim bu sayfadaki tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallahAminn cunlemizinkileri insallah. Ne guzel ince dusunuyorsunuz Allah burdaki arkadaslara ve bizlere de nasip etsin. Bu arada siz şu an tedavidemisiniz pozitif sonuc mu aldiniz karistiriyorum kusura bakmayin
Evet ikinciye başladım bakalım hayırlısıyla :) embriyolarımın dondurulma süresi dolmadan denemek istedim tekrar inşallah hayırlısı olur çok teşekkür ederimYaaa sen 2. Ye mi başladın hadi hayırlı olsun. İlk seferinde tutunsun inşallah. Benimle başlayanlar 2. Ye başlıyormucizenin peşinden seninde güzel haberini almak isterim. Bende şok oldum ama ilaç prosedürü tamamiyle değişmiş. Böyle uygun görüyorlar demek ki. Tekrar hayırlı olsun aksilik olmadan ilerlemesini dilerim.
Evet gitmedi ptg yere doktor derdi gel başlayalım dedi ben istiyorum aslında zamana bırakmak istemiyorum bir yadan da korkuyorumDondurulmuslar pgt ye gitmemisti degil mi. Yani cnm korkmaya gerek yok hazirsan transferini yaptir ama psikolojik olarak bi kac ay dinlenmem lazim dersen o ayri toparlanman icin.
Ben not tutmuştum. Direkt yapıştırıyorum burayaYanlis hatırlamıyorsam eger siz transferden hemen sonra belirtilerim başladı demiştiniz? Nelerdi ve ne kadar sürmüştü?
Tesekkuf ederimBen not tutmuştum. Direkt yapıştırıyorum buraya
06.11.2021
Bugün transferin ilk günü. Kasıklarımda değişik bir his var. Elektrik veriliyor gibi. Minik minik iğne batması tarzında bir ağrı.
07.11.2021
Bugün transferin ikinci günü. Kasıklarımda iğne batması gibi garip bir ağrı var. Sanki adet olacakmışım gibi bir his var. Adet ağrısı değil ama hissi var. Başım dönüyor çoğunlukla.
09.11.2021
Bugün transferin dördüncü günü. Baş dönmelerim azaldı. Kasıklarımda ara ara iğne batması gibi garip bir ağrı oluyor. Göğüs uçlarım çok hassas ve büyümüş. Karnımdaki çizginin rengi bir tık koyulaşmış.
11.11.2021
Bugün transferin 6. Günü. Belirtilerim devam ediyor. Eklenen bir şey olmadı ve sürecin en güzel duygusunu bugün yaşadım. Test yaptım ve çok silik de olsa ikinci çizgi çıktı. Sanırım hamileyim. Çok heyecanlıyım.
Rica ederimTesekkuf ederim
Çok şükür oğlum dünyaya geldi. Darısı hepinize olsunFatolist89 guzel haberlerini bekliyoruz Bebise dalip bizi unutabilirsin bi sure ama gec da olsa yaz lutfen
Çok şükür oğlum dünyaya geldi. Darısı hepinize olsun
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunurEvet ikinciye başladım bakalım hayırlısıyla :) embriyolarımın dondurulma süresi dolmadan denemek istedim tekrar inşallah hayırlısı olur çok teşekkür ederim
Teşekkür ediyorumHayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunurAcaba dondurulan embriyoyu transfer icin ücret nedir suan?
Allah yardımcın olsun canım rabbim hakkında hayırlı olanı en kısa zamanda nasip eder inşallah sabırlı ol olacağına inan.. mucizeler bu şekilde geliyor er ya da geç ben inanıyorum mücadelen mutluluk göz yaşlarıyla bitecek bir günKizlar selam
Bugun yine memorial a gittim yeni bir süreç için görüşmek üzere...
Bir önceki 2 tedavi üzerine görüşüldü,Semra hoca da eşlik etti sonrasında görüşmeye..
İşimiz çok kolay olmayacak diye görünüyor, olasılıklar silsilesi...
Robertsonian Translokasyon dışında, yumurta kalitesizligi de etki ediyor sürece dedi..hatta toplanan yumurtalarin 1 tanesi çok fena durumdaymis,resmi çekilip dosyaya eklenmiş.. denemeler yapacagiz hep aynı sonuç çıkarsa bu sefer genetik bir tarama yapılırmis, o da çok pahalı bir test diye biliyorum 20-30bin arasi diye biliyorum..bir tanıdığım yaptırmıştı,ondan biliyorum..Yani çok üzüldüm sonuç olarak, burada olan arkadaşlardan sağlıklı 1 tane bile embriyosu olan var ise çok çok şükür etsinler,biz daha ona ulaşamadık malesef..dualarınıza ihtiyacım var,suan tek ihtiyacım bu sanırım..
Sağolun bilgi verdiğiniz icinTeşekkür ediyorum7000 civarıymış şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?