Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yaa Allah razı olsun,çok teşekkür ederim...o kadar çok motive cümlelerine ihtiyacım var ki..elimden geldigince ,psikolojim ve sartlarim elverdiğince sabırla devam edecegim..umarım dediğin gibi bende bir gün buraya mutluluktan ağlayarak coşkuyla sürecimi aktaracağım.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah Allah kolaylık versin inşallah herşey yoluna girer aslında bu sayfadaki arkadaşlar ve ben ayrı ayrı çok zorluklar çektik sadece sabır ve dua ile devam etmek gerek bazen dussende daha güçlü bir şekilde bismillah deyip başlamak güç ve kuvvet verecektir zorluklar sonunda melekler geliyor canım maddi manevi Allah kolaylık versin inşallah

Burad türlü sorunları olan ya da hiçbir sebebi olmadan yıllarca uğraşan o kadar çok örnek okuduk ki, ve hemen hemen hepsinin güzel sonucuna tanık olduk. Ben 2014 ten beri takip ediyorum burayı, çok fazla mucize ve mutlu son paylaşımı gördüm. İnşallah sizinki o şekilde olacak, Allah yardımcınız olsun kolaylıklar versin.

Bizim durumumuzda moral çok önemli.. Hepimizin gayesi evlat kokusu.. Hepimizin savaşı ayrı zor. Eşimin gireceği tek seferlik ameliyattan bir sperme dahi ihtiyacımız var. %50 şans. Yine de umudumu yitirmemeye çalışıyorum. Duygularıma yenik düştüğüm zamanlar illaki oldu, olacaktır da. Ama önemli olan içimizdeki en ufak ümit kırıntısını dahi yitirmemek. Allah evladın da hayırlısını, sağlıklısını nasip etsin Hepimizin uğraşı güzel sonuçlansın

Amin cümlemizin yardımcısı olsun,çok tesekkurler..Ne kadar hersey ilim bilim ışığında olsa da bu süreçte en etkin olan şey dediginiz gibi dua hakikat..keza sabır ve teslimiyet ,sanirim bunu pek başaramıyorum..inşallah umduğumuzun ötesinde güzel sonuçlar alırız hepimiz

Amin cümlemizin yardımcısı olsun,çok tesekkurler..Ne kadar hersey ilim bilim ışığında olsa da bu süreçte en etkin olan şey dediginiz gibi dua hakikat..keza sabır ve teslimiyet ,sanirim bunu pek başaramıyorum..inşallah umduğumuzun ötesinde güzel sonuçlar alırız hepimiz

Eksik olmayinİnşallah Rabbım hepimizi mucizemize kavusturur hayirla sağlıkla tez vakitte..benim de mutlu son ile bitecek bir hikayemin olmasını ve bunu burada coşkuyla paylaşacağım günü bekliyorum.

Rabbim herkese farklı bir sınav veriyor,bizim hayatımızda da sınavımız bu demekki..inşallah sizde o sperme Allah in izniyle ulasirsiniz,,hepimiz sabırla mucizemize tanık olacağız insallah..dualarım sizinle

Canım inşallah tedavin güzel geçer allahın izniyle iyi düşün ki iyi olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah olur oluca allahın izniyle

Canım inşallah tedavin güzel geçer allahın izniyle iyi düşün ki iyi olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah olur oluca allahın izniyle
Sagolasin canim Allah razı olsun..Rabbım seninde gönlüne göre versin inşallah..pozitife odaklanarak devam etmeye çalışıyorum elimden geldiğince..dualarım seninle

Merhabalar,
Adınızı ilk kez gördüm ama sanırım siz bayağı eskilerdensiniz ..
Bende Memorial 'da tedavi gördüm ve eşimde translokasyonlu ...
Bu translokasyonun yapmadığı şey yok , hem yumurta hem sperm hem embriyo gerçekten çok sinsi bi durum .
Sizin hangi kromozomlar sıkıntılı ?

Yaa canim ben burada kullanıcı adımı değiştirdim gecen gün...13 14 translokasyondan, Kaderdaşım olan kişiyim 2.opudan sonra da hiç embriyo kalmamisti..memorial çağırdı gelin konuşalım diye..böyle bir süreç gelişti bizde..walla dun ağlamaktan öldüm ,bugun daha iyiyim bakalım.. sabır dua ile sürece devam edeceğiz artık...ama bu halimle dahi beni güldürdün

Ayyyy brcmmm
Dünya parada gitti sürekli sil baştan başla derken .
Sen başka merkezlere de bi el at bakalım veya Memorial dün görüşmede ne gibi bi yorum yaptı

Çok geçmiş olsun. Ben de 1 kere tedavi gördüm başka biryerde, 1 tane bile embriyo kalmadı 5.güne. Hep aynı sonuç çıkarsa yapılacak genetik tarama dediğiniz şey ne oluyor acaba? Bende de translokasyon var ve yumurtalarımın sayısı az, kalitesi de kötü demişlerdi. Ama başka bir testten bahsetmediler hiç, ne işe yarıyormuş acaba?

Ayyyy brcmmm
Dünya parada gitti sürekli sil baştan başla derken .
Sen başka merkezlere de bi el at bakalım veya Memorial dün görüşmede ne gibi bi yorum yaptı
Ya açıkçası dün ilk Yücel Hoca ile görüştük,onun yorumu sadece translokasyon yok,yumurta kalitesizligi de eşlik ediyor dedi..yumurtalarin hepsi cok iyi gelmiyor dedi .Allah tan 1 önceki tedavi de 1 tane de olsa 5.gun çok iyi embriyo var ,umutsuz olmamamiz gerektiğini söylüyor, o yuzden denemeye devam dedi..eger bir sonraki süreçlerde de böyle bir şey devam ederse bu sefer genetik tarama yapılmalı dedi ama onu yaptırmak istemeyiz sanırım çünkü çok ciddi paralar gerekiyor..genetik yaptırma sebebi olarak da ,8 yumurta toplanıyor en azından bundan 3 tane 5.gun embriyosu bekleriz,ama 1 tane dahi zor çıkıyor dedi..genetik bir sıkıntı olabilir embriyo gelişimine etki eden bir kırılma olabilir dedi..sonra semra hoca geldi, çok deneme yapacagiz dedi ,ama bu iş istatistik işi önümüzde yol var ,hemen de sonuç alabiliriz gec de alabiliriz dedi..birde ilaç protokolünü değiştirecek klomen ve merional tarzı kullanılacakmis..bakalım hayırlısı ben duamı edip Allah tan isteyeceğim..

Herkese hayırlı akşamlar ben ikinci tedaviye başlicam bu sefer 2 tane embri tıransfer olmasını istiyorum 2 embriyo transferi yapıp sonuç alan varmı ikizim yoksa tekmi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…