Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Herkese hayırlı akşamlar ben ikinci tedaviye başlicam bu sefer 2 tane embri tıransfer olmasını istiyorum 2 embriyo transferi yapıp sonuç alan varmı ikizim yoksa tekmi oluyor
Ne kadar istersen iste malesef o işlemi sadece köprü altı kurumlar yapar .
Zaten tehlikeli bunu istemek bile ..
Risk çok büyük ve bunu kesinlikle kabul etmezler .
35 yaş ve kayıpların çok değilse malesef …

Yani ben şunu anlıyorum ;
“Kadında ki yumurta embriyo oluşum esnasında dölleşmeden ziyade onarım görevi de yapıyor .”
Fiyatlar çok uçukladı gerçekten ama ben şunu da duymak isterdim şahsen .. “Birçok başarısız sonuçta yine aynı fiyattan paket uygulanmamalı . O çifte özel bi indirim uygulanmalı ki hem maddi hem manevi devamlılığı olsun”
Mantıken zaten 2. tedavinde niye ilaç protokolünü değiştirmediler ki ?
Ek olarak PGT’siz mi 1 embriyon var ?

Herkese hayırlı akşamlar ben ikinci tedaviye başlicam bu sefer 2 tane embri tıransfer olmasını istiyorum 2 embriyo transferi yapıp sonuç alan varmı ikizim yoksa tekmi oluyor
Benim cnm ıkızlerım var ama bana 3. Transferde ıkı embrıyo yaptılar 4. Transfer de tekrar çift yaptırdım tekı tuttu yanı sana 2. Transfer de çift embrıyo vermez ler

Benim cnm ıkızlerım var ama bana 3. Transferde ıkı embrıyo yaptılar 4. Transfer de tekrar çift yaptırdım tekı tuttu yanı sana 2. Transfer de çift embrıyo vermez ler
Bana 3.transferde bile yapmadılar iyi ki de yapmadılar ikiz gebelik riskli gebelik tek gebeliğe rağmen bir çok komplikasyon riski var

Bana 3.transferde bile yapmadılar iyi ki de yapmadılar ikiz gebelik riskli gebelik tek gebeliğe rağmen bir çok komplikasyon riski var
Evet canım benim de sıkıntılı gectı ama ıyıkıde bu transferımıde 2 embrıyo fıye ısrar etmışım tekı tuttu cunku terkar transfer yaptırmaya gucum yoktu

Canim tesekkur ederim ,sana da çok geçmiş olsun..inşallah bizler için bu durumlar geçer gider..benim anladığım ,genetik tarama yaparak embriyonun gelişimini durduran dna yapısında bir bozukluk mu var ,yada kırilim mi var?bunu sadece tespit etmek için yüzlerce gen taraniyormus ,ve sonuç 1 ay da çıkıyor. Benim bir tanıdığım 4-5 sene önce kanser suphesi vardı,genetik tarama yaptılar, kirilim oluşmuştu ve kanser teşhisi koymuşlardı .sanırım onun gibi birsey..Semra hoca ama bunun bahsini dahi yapmadı,birde bunu sadece tespit etmek için yapılıyor, teşhis etsem ne olacak gen tedavisi yok ,o yuzden süreci pozitif düşünerek yürütmek istiyorum..gerisi Hak tan..
Size nasıl bir tedavi dediler??
Nerede işlem yaptırdınız,kaç yunurta ttoplandi? Kaçı dollendi?

Ne kadar istersen iste malesef o işlemi sadece köprü altı kurumlar yapar .
Zaten tehlikeli bunu istemek bile ..
Risk çok büyük ve bunu kesinlikle kabul etmezler .
35 yaş ve kayıpların çok değilse malesef …
Beril hoca dedi istersen yaparım ama riskli o yüzden yapmayalım canım senin embriyo kaliten nasıldı

Yani nasil mesela benim 4. Tüp bebek denemem olacak bana duruma göre mi cift embriyo transfer ederler? Yani iki embriyo transferi sansi arttiriyor kafam karisti simdi
2 embriyo şansı değil riski artırır .
Üstelik doğal genelik bile olsa malesef durum aynı.
%100 riskli demek doğru olmaz ama tek embriyo oluşumuyla çift oluşum arasında x2 kat risk var .

Keske öyle olsa ama hiç bir kurum bu kadar vicdanlı düşünmez.. sonucta biz ne kadar hasta statüsünde de olsak müşteriyiz ve ticarette duygusalliga yer yok mantığı var malesef..
İlkinde 1 embriyo kaldı,uzun protokol uygulandı,2.sjnde kısa protokol uygulandı hiç embriyo yok..ilindeki sağlıksız geldi ya 1 tanecik embriyom
Simdi ayni tabloyu görünce bu işte bir iş var dediler..
Bende gunseli hoca nin olduğu ota jinrmed e gittim, orası pek sıcak gelmedi..gunsrli hoca 10 numara ama merkez bilemedim. Bakalım arastirnadayiz, daha henüz karar vermedik..28 inde regli olacağım o zaman kadar karar vermem gerek..inşallah lehimize karar vermek nasip olur..

Beril hoca dedi istersen yaparım ama riskli o yüzden yapmayalım canım senin embriyo kaliten nasıldı
Ben Translokasyonlu kromozomsal problemli olduğum için PGT li dondurulmuş 5. Gün embriyosu , 6AA kalitesi denilen bi transferim olmuştu .

Bak daha geçen gün bi arkadaşımız aynı duruma düştü , etiketlemeyim ama hatta tek embriyo transferi olmuş ,5. Haftada ikize dönüyor ve 10 . Hafta da bi sebepten kaybediyor …
Üstelik doktoru Gönül Hocaymış ve demiş ki “İnşAllah ikiz değildir” yani tüp bebek için çok avanjtajlı yaştasın ve bu riski alma derim

Maşallah iyi kalite benim ilki naturel tıransfer oldu bu sefer donmuş olucak ama kalite aynı korkuyorum tekrar düşerse

Çok haklısın .
Sonuna kadar katılıyorum.
Çok istiyorum inan ki sendrn güzel haberler almayı…
Hamile kalabilmek kadar hamileliği sağlıklı şekilde yürütmekte büyük mesele …
Herşey çok zor . Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Maşallah iyi kalite benim ilki naturel tıransfer oldu bu sefer donmuş olucak ama kalite aynı korkuyorum tekrar düşerse
Naturele göre dondurulmuş embriyonun başarısını hep yüksek buluyor çoğu merkez…
Aslında önemli olan bence şu ;
Hangi kalite değil de , o embriyonun çözündükten sonra canlılığını %100 koruması, hücre kaybı olmaması gerekiyor ..
Her olgu implantasyonu yani tutunmayı teşkil ediyor .
Tabi bunların hepsi birer bahane …
Rabbim hayırlı eylesin , güzel olsun , sonunu getirsin demek lazım

Tıransfer esnasında çözdürülüyor dedi doktor siz demi öyle oldu tamam donmuş ama çözdürüp tıransfer ediliyor dedi

Yani nasil mesela benim 4. Tüp bebek denemem olacak bana duruma göre mi cift embriyo transfer ederler? Yani iki embriyo transferi sansi arttiriyor kafam karisti simdi
Benim de çevrem herkes diyor 2 embriyo şans artırıyor dediler diyorlar kafam karıştı ben de istiyorum ama korkuyorum

Saolasin canim, Allah razı olsun..
Senden dualarini bekliyorum..
Insallah sende sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun

2 embriyo şansı değil riski artırır .
Üstelik doğal genelik bile olsa malesef durum aynı.
%100 riskli demek doğru olmaz ama tek embriyo oluşumuyla çift oluşum arasında x2 kat risk var .
Tabii ki ikiz daha riskli gebeliklerde ama bizim gibi bu tedavilerden gecenler dogal olarak yoruluyorlar, arti maddi boyutu da var. Ciift embriyo transferi sansi artiriyor benim de daha önce cift embriyodan teki tuttu yani eger tek diger embriyo transfer edilseydi yine negatif alacaktım. Belki rahim durumuna vaya farkli kriterlere göre merkez karar veriyordur bilemiyorum. Normalde 3 deneme sonrasi yasal oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…