Aynen benim tüp bebek de 1 düşük oldu ben diyorum belki bir tutmaz diyeri tutar yani çok da ikiz düşünüyorum ama tabii nasip siz demi 2 embriyo bıraktılar
Benim ilk tedavimde 1 embriyo ikinci tedavimde 2 embriyo ve biri tuttu. 3. Tedavimde yine 2 embriyo negatif.Aynen öyle menopoz giren hamile kalıyor işte tek yumurtalı hamile kalıyor yaşım 27 sadece yumurta rezervim düşük diye hamile kalamıyorum bu benim çok zoruma gidiyor eşimin amcasının eşi yapmış 4 embriyo bırakmışlar 7 yıl önce ben duydum şok oldum yani demeki oluyor şimdi bi kızı var yengemin ben söylesem doktor bana kızar diye söylemedim ama inanın ki borç para arıyoruz ikinci tedavi için yani çok zor her şey para daha ne kadar deniycez bilmiyorum allah sen yardım et
Benim de şu an Yucel Bey ama Türkan hanimla birlikte baktilar bana da sanirim biz de baslayacagiz önümuzdeki ayBu arada ben yücel beyle görüşmek istemiştim fakat o yoğun olduğu için Umut beye aldım 31’i boştu onun. Daha sonradan yücel beye geçebileceğimi söylediler.
Siz hangi doktorla yürüdünüz kızlar
Aa öyle mi bana ilerde seçebileceğimi söyledilerAynı kaderi yaşamışız. Bana tedavim süresince kim müsaitse o baktı. Bazen Yücel bey, bazen umut bey. Transferimi de umut bey yaptı.
Benim de şu an Yucel Bey ama Türkan hanimla birlikte baktilar bana da sanirim biz de baslayacagiz önümuzdeki ay
Yani evet seçebiliyorsunuz diyorlar ama gidince bir bahane buluyorlar. Ben çok da önem vermedim. Sonuçta verileriniz ve durumunuz günün sonunda kurul tarafından inceleniyor.Aa öyle mi bana ilerde seçebileceğimi söylediler
Hayırlısı olsun inşallahocak başında reglim gözüküyo bi aksilik çıkmaz umarkm ikimizdede
Eve yakınız sabah hastaneye gitt bizim burda Mimarsinan devlet hastanesi var Beylikdüzü devlet hastanesi den daha sakin aklında olsun canımAa inşallah benimde yaparlar bende bdüzü , yakınız en kötü yapmazlarsa bçekmeceye giderim
Ben de düşük yaptım beril hoca beni aradı dedi Perşembe gününe randevu al gel konuşalım bende aradım hepsi doluydu 30 kadar ben de doktora dedim hemşire ayarladı çok yoğunlar gerçekten eyer aceleniz yoksa dr beril Yüksel ayarla derim iyi birisiBu arada ben yücel beyle görüşmek istemiştim fakat o yoğun olduğu için Umut beye aldım 31’i boştu onun. Daha sonradan yücel beye geçebileceğimi söylediler.
Siz hangi doktorla yürüdünüz kızlar
Yani nasip tabi inşallah kolay değil siz de çekmişsiniz baya rabbim evladınızı size bağışlasın inşallahBenim ilk tedavimde 1 embriyo ikinci tedavimde 2 embriyo ve biri tuttu. 3. Tedavimde yine 2 embriyo negatif.
Hic öyle düşünmeyin zoruma gidiyor demeyin, Allah ın izni ile olacak umutsuzluk yok. Ben ilk hamile kaldigimda bi süre inanamadim cidden o kadar olmayacagina kaptirmisim kendimi. Bu arada ben 6 kez de asilama yaptirdim (biri dis gebelikle sonuclanmisti) şu anki aklim olsa o kadar asilama da yaptirmazdim. Yani hepimiz farkli farkli süreclerden geciyoruz. Sonunun güzel olmasi icin icten kalben dua edelim.
Ya türkan hanım da çok iyi biri beril hoca bana bakarken onuda çagırdı oda baktı çok iyi biri gerçektenBenim de şu an Yucel Bey ama Türkan hanimla birlikte baktilar bana da sanirim biz de baslayacagiz önümuzdeki ay
Aminn amin Rabbim size ve tum arkadaşlara da nasip etsin saglikli hayirli evlatlar en kisa zamanda.Yani nasip tabi inşallah kolay değil siz de çekmişsiniz baya rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah
Gercekten öyle yumusacik bi sesi var cok da pozitif gulumseyerek konusuyorYa türkan hanım da çok iyi biri beril hoca bana bakarken onuda çagırdı oda baktı çok iyi biri gerçekten
Yani evet seçebiliyorsunuz diyorlar ama gidince bir bahane buluyorlar. Ben çok da önem vermedim. Sonuçta verileriniz ve durumunuz günün sonunda kurul tarafından inceleniyor.
Tamam canım çok sağol salı günü hallederim inşallahEve yakınız sabah hastaneye gitt bizim burda Mimarsinan devlet hastanesi var Beylikdüzü devlet hastanesi den daha sakin aklında olsun canım
Ben de düşük yaptım beril hoca beni aradı dedi Perşembe gününe randevu al gel konuşalım bende aradım hepsi doluydu 30 kadar ben de doktora dedim hemşire ayarladı çok yoğunlar gerçekten eyer aceleniz yoksa dr beril Yüksel ayarla derim iyi birisi
Ben bilmiyordum. Hep ücretli aldım. Bugün son iğnemi yaptım ve bugün öğrendim.
Normalde şu an gittiğim doktor üç hafta daha kullanmamı önerdi ama ben artık dayanamıyorum. Son yaptığım iğne hala canımı çok fazla yakıyor. Günde ya 6-7 tane parol hap içiyorum, ya da 2-3 tane parol serum yaptırıyorum ayakta durabilmek ve uyuyabilmek için. Göbekten olanı da maalesef bulamadım. Sadece 2 kutu bulabilmiştim. Sonra bir daha bulamadım. Şimdi hap formuna geçtim. Günde 3 tane kullanacağım. Hayırlısı olsun artık.Neyse gozunaydin olsun iğneler bitmiş çok şükür bende göbekten olanı alıyorum onu devlet karşılamıyor ama kalçadan olanı çok acıtıyor daha önceki tedavilerde kullandım yeri devamlı ağrıyor sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah benim de fitil ve iğneler biran önce bitsin artık
O zaman gidin bakarsın duruma memnun kalırsan devam et olmasa beril hocaya geçersinEvet bakalım bizde neler olacak
Tamam canım çok sağol salı günü hallederim inşallah
Ocağın başında reglim başlıyor onu kaçırmak istemiyorum bi aksilik çıkmazsa o yüzden 31ine randevu bulabildim umut beye
Hamile misiniz? Bu kadar parolu doktorunuz nasıl onayladı gebelik olmasa bile en fazla günde 4 taneye izin var diye biliyorum parol icin parasetemol gebelikte güvenli kategoride ama yine de ilac ilaçtır Allah sifa versinNormalde şu an gittiğim doktor üç hafta daha kullanmamı önerdi ama ben artık dayanamıyorum. Son yaptığım iğne hala canımı çok fazla yakıyor. Günde ya 6-7 tane parol hap içiyorum, ya da 2-3 tane parol serum yaptırıyorum ayakta durabilmek ve uyuyabilmek için. Göbekten olanı da maalesef bulamadım. Sadece 2 kutu bulabilmiştim. Sonra bir daha bulamadım. Şimdi hap formuna geçtim. Günde 3 tane kullanacağım. Hayırlısı olsun artık.
Evet danıştım canım. Ona göre kullanıyorum. Günde 4 grama kadar kullanılabiliniyor.Hamile misiniz? Bu kadar parolu doktorunuz nasıl onayladı gebelik olmasa bile en fazla günde 4 taneye izin var diye biliyorum parol icin parasetemol gebelikte güvenli kategoride ama yine de ilac ilaçtır Allah sifa versin
Canım İstanbul'daysan göbekten yapılanı bulabileceğiniz eczane söyleyebilirim ben çok aldım hepsini kullanacağım doktorum devam et dedi kalçadan olanı biliyorum çok uzun süre devam edilecek gibi değilNormalde şu an gittiğim doktor üç hafta daha kullanmamı önerdi ama ben artık dayanamıyorum. Son yaptığım iğne hala canımı çok fazla yakıyor. Günde ya 6-7 tane parol hap içiyorum, ya da 2-3 tane parol serum yaptırıyorum ayakta durabilmek ve uyuyabilmek için. Göbekten olanı da maalesef bulamadım. Sadece 2 kutu bulabilmiştim. Sonra bir daha bulamadım. Şimdi hap formuna geçtim. Günde 3 tane kullanacağım. Hayırlısı olsun artık.
Canım bitti sonunda. Pazartesi günü 10+0 oluyorum. Şu an ki doktor da oral olanı kullanabilirsin dedi. Onunla devam edeceğim. Çok teşekkür ederimCanım İstanbul'daysan göbekten yapılanı bulabileceğiniz eczane söyleyebilirim ben çok aldım hepsini kullanacağım doktorum devam et dedi kalçadan olanı biliyorum çok uzun süre devam edilecek gibi değil
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah sağlıkla yavrunu kucağına al sağlık durumundan haberdar et inşallah herşey normal olurCanım bitti sonunda. Pazartesi günü 10+0 oluyorum. Şu an ki doktor da oral olanı kullanabilirsin dedi. Onunla devam edeceğim. Çok teşekkür ederim
Şu an ki ağrı bitsin, kötü bir şey olmamış olsun yeterli benim için. Az önce çapa nöroloji acile gittik. Düşük ayak sendromu olmuş olabilir dediler. Pazartesi günü emg çektireceğiz. Ona göre fizik tedaviye başlayabilirmişim
İnşallah. Dua edin benim için. Gerçekten çok ağrım var. Çok ihtiyacım var dualarınızaÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah sağlıkla yavrunu kucağına al sağlık durumundan haberdar et inşallah herşey normal olur
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah iyi olursun dikkat et peygamber efendimiz duası üzerine de olsun inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursunCanım bitti sonunda. Pazartesi günü 10+0 oluyorum. Şu an ki doktor da oral olanı kullanabilirsin dedi. Onunla devam edeceğim. Çok teşekkür ederim
Şu an ki ağrı bitsin, kötü bir şey olmamış olsun yeterli benim için. Az önce çapa nöroloji acile gittik. Düşük ayak sendromu olmuş olabilir dediler. Pazartesi günü emg çektireceğiz. Ona göre fizik tedaviye başlayabilirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?