- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
İnşallah. Dua edin benim için. Gerçekten çok ağrım var. Çok ihtiyacım var dualarınıza
Çok geçmiş olsun dualarım sizinle inşallah önemliİnşallah. Dua edin benim için. Gerçekten çok ağrım var. Çok ihtiyacım var dualarınıza
Canım senin sonucun ne oldu kusura bakma yazdıysanda ben göremedimÇok geçmiş olsun dualarım sizinle inşallah önemli
bir şey çıkmaz. İğneden kaynaklı bir durum mu
Yok canım yazmadım. Salı günü test günüm. Gebelik testi pozitifCanım senin sonucun ne oldu kusura bakma yazdıysanda ben göremedim
Gözün Aydın canımYok canım yazmadım. Salı günü test günüm. Gebelik testi pozitif
İnşallah kanda da güzel bir sonuç çıkar. Teşekkür ederim. Darısı en kısa zamanda sizin başınızaGözün Aydın canım
Cnm cok gecmis olsun her gün mü vuruluyosun progestani 2 ampül seklinde mi. Cok agri yapar yuryemeyecek duruma getriir biliyorum ama sen baya etkumilenmissin. Aci esigin nasil normalde. Ben vuruldugum zaman yani hemsire kolonya ile hafifce ovun evde demislerdi igne yeriniCanım bitti sonunda. Pazartesi günü 10+0 oluyorum. Şu an ki doktor da oral olanı kullanabilirsin dedi. Onunla devam edeceğim. Çok teşekkür ederim
Şu an ki ağrı bitsin, kötü bir şey olmamış olsun yeterli benim için. Az önce çapa nöroloji acile gittik. Düşük ayak sendromu olmuş olabilir dediler. Pazartesi günü emg çektireceğiz. Ona göre fizik tedaviye başlayabilirmişim
Oh masallah kanda da guzel sonuclar almak nasip olsunYok canım yazmadım. Salı günü test günüm. Gebelik testi pozitif
İnşallah Yükselir Allahın izniyle embriyo kalitesi nasıldıİnşallah kanda da güzel bir sonuç çıkar. Teşekkür ederim. Darısı en kısa zamanda sizin başınıza
Çok teşekkür ederimOh masallah kanda da guzel sonuclar almak nasip olsun
Pgtli 5AA idiİnşallah Yükselir Allahın izniyle embriyo kalitesi nasıldı
İyi canım sıkı sıkı tutmuştur şimdi hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahPgtli 5AA idi
Hayırlı sabahlar cnm kalp atısına gıttınmı hastaneyeCanım senin sonucun ne oldu kusura bakma yazdıysanda ben göremedim
Evet canım duyduk şükür hala inanamıyorum ve korkuyorum kızlar sizde öyle misiniz yoksa ben mi çok kuruntu yapıyorumHayırlı sabahlar cnm kalp atısına gıttınmı hastaneye
Canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsinPgtli 5AA idi
Bende yarın baktırcam belirtin varmı hıcEvet canım duyduk şükür hala inanamıyorum ve korkuyorum kızlar sizde öyle misiniz yoksa ben mi çok kuruntu yapıyorum
Cok gecmis olsun..Canım bitti sonunda. Pazartesi günü 10+0 oluyorum. Şu an ki doktor da oral olanı kullanabilirsin dedi. Onunla devam edeceğim. Çok teşekkür ederim
Şu an ki ağrı bitsin, kötü bir şey olmamış olsun yeterli benim için. Az önce çapa nöroloji acile gittik. Düşük ayak sendromu olmuş olabilir dediler. Pazartesi günü emg çektireceğiz. Ona göre fizik tedaviye başlayabilirmişim
Benim yemeklere karşı biraz tiksintim var herşeyi yiyemiyorum bide göğüslerim inanılmaz ağrıyorBende yarın baktırcam belirtin varmı hıc
Çok teşekkür ederimTabiki ederim canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah tez zamanda şifa versin inşallah ben grip oldum nefes alamıyorum boğazım da o kadar çok ağrı oluyor ki senin ağrın benimkinden kat be kat daha fazladır hamilelikte ağrı daha fazla oluyor seni çok iyi anlıyorum Rabbim ağrılarını hafifletsin inşallah masum yavrunun hürmetine inşallah
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım benim inşallah iyi olursun dikkat et peygamber efendimiz duası üzerine de olsun inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?