Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah. Dua edin benim için. Gerçekten çok ağrım var. Çok ihtiyacım var dualarınıza
Tabiki ederim canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah tez zamanda şifa versin inşallah ben grip oldum nefes alamıyorum boğazım da o kadar çok ağrı oluyor ki senin ağrın benimkinden kat be kat daha fazladır hamilelikte ağrı daha fazla oluyor seni çok iyi anlıyorum Rabbim ağrılarını hafifletsin inşallah masum yavrunun hürmetine inşallah

Cnm cok gecmis olsun her gün mü vuruluyosun progestani 2 ampül seklinde mi. Cok agri yapar yuryemeyecek duruma getriir biliyorum ama sen baya etkumilenmissin. Aci esigin nasil normalde. Ben vuruldugum zaman yani hemsire kolonya ile hafifce ovun evde demislerdi igne yerini

Cok gecmis olsun..
Rabbım ağrılarının dindirsin inşallah.. sağlıkla süreçlerinizin gelişmesini nasip etsin...dualarımız sizinle

Çok teşekkür ederim
Dayanamadım bugün sabaha doğru acile gittik. MR çekildi. Ultrasonla bakıldı. Tüm kalçam enfeksiyon ve apse olmuş. Bu da sinire baskı yapıyor. O yüzden bu kadar fazla ağrım oluyormuş. Kan değerlerim de çok yüksek çıktı. Hastane yatışı verdiler. En az 5 günlük damardan antibiyotik tedavisi görmem gerekiyor. Biz evden takip yapmak istediğimizi söyledik. Bugün antibiyotik tedavisine başladım. Bakalım inşallah hızla geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…