Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok geçmiş olsun dualarım sizinle inşallah önemli
bir şey çıkmaz. İğneden kaynaklı bir durum mu
Çok teşekkür ederim. Evet canım. İğneden kaynaklı bir durum. Çok dikkat edilmesi gerekiyor. Sen eğer kullanıyorsan göbekten olanı bulabilirsen mutlaka onu kullan.

Çok gecmış olsun cnm bende kalcadan kullanıyorum ama bana agrı yapmıyo

Bir gün yapıp iki gün yapmıyordum. Ağrı eşiğim normalde çok yüksek ama bu son yaptığım iğne mahvetmiş kalçamı.

Çok teşekkür ederim. Evet canım. İğneden kaynaklı bir durum. Çok dikkat edilmesi gerekiyor. Sen eğer kullanıyorsan göbekten olanı bulabilirsen mutlaka onu kullan.
Çok geçmiş olsun. Ben başından beri göbekten olanı kullanıyorum umarım devamını da bulabilirim

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah o ignelerden sonra ateşinin çıkması çok normal değildi zaten Rabbim şifa versin inşallah masum yavrunun hürmetine benim daha önceki tedavilerimde kalçadan iğne kullandım yaklaşık 1 sene toparlanamadim ayağımı elimle çekiyordum o yüzden biliyorum her hemşire de doğru iğne yapamamışti çok kötü oluyor İnşallah tez zamanda iylesirsin canım

İğnelerimi eşim yaptı aslında. Çok dikkatli de yapıyordu ama şans işte. Ahh ne sıkıntılar çekmişsindir sen de

Oralden bahsettiğiniz progesteron mu ? Bana düşük riskinde burdaki doktor ağızdab da ilave etmişti ama gönül hoca kullanmayın karaciğerden atılıyo direk işe yaramaz boşuna içmeyin demişti haberniz olsun bi sorun istwrseniz

İğnelerimi eşim yaptı aslında. Çok dikkatli de yapıyordu ama şans işte. Ahh ne sıkıntılar çekmişsindir sen de
Bazen olacakların önüne geçilmiyor canım bu meleklere bizler çok zorluklarla ulaşıyoruz Rabbim yardımcımız olsun inşallah biran önce iylesirsin sağlıkla devam eder hamileliğin

Aaaa bunu hiç duymamıştım. Bir sorayım. Çok teşekkür ederim

Bazen olacakların önüne geçilmiyor canım bu meleklere bizler çok zorluklarla ulaşıyoruz Rabbim yardımcımız olsun inşallah biran önce iylesirsin sağlıkla devam eder hamileliğin
Amin canım. Çok teşekkür ederim

Bende 14.haftaya kadar kullanmıştım benide çok kötü yapıyodu ateşim falan çıkıyodu. Tekrar geçmiş olsun bebişler için katlanıyoruz herşeye. Şimdi nasılsın toparlandın mı biraz daha
Bu hafta antibiyotik tedavisi göreceğim. İnşallah işe yararlar. Şu an ağrı kesicilerle ayakta durabiliyorum. Bu acıların yüzü suyu hürmetine Allah yavrularımızı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin

Allah şifa versin.

Çok çok geçmiş olsun , bildirim bile gelmedi şansa gördüm yazışmaları ...
Gerçekten çok kötü bir iğne ya öyle böyle değil ben sadece 2 kere vurulmama rağmen enkaz gibi oldum evin içinde , ne oturma ne yatma ..
Sen çok iyi dayanmışsın valla , Rabbim yardımcın olsun inşAllah ..
Mükafat olsun, bebeğini kucağına almak ..

Tüm arkadaşlarında bilgisi olsun , ne yazık ki piyasa artık kötü bir hal aldı ki sırf 1lira fazla kazanalım diye ilacı satmıyorlar bile. Depolarda yok deyip geçiyorlar .
Eşim dün litunus için dolaşmadığı yer kalmadı ,acıyorum böyle insanlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…