- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
Çok teşekkür ederim. Evet canım. İğneden kaynaklı bir durum. Çok dikkat edilmesi gerekiyor. Sen eğer kullanıyorsan göbekten olanı bulabilirsen mutlaka onu kullan.Çok geçmiş olsun dualarım sizinle inşallah önemli
bir şey çıkmaz. İğneden kaynaklı bir durum mu
Çok gecmış olsun cnm bende kalcadan kullanıyorum ama bana agrı yapmıyoÇok teşekkür ederim
Dayanamadım bugün sabaha doğru acile gittik. MR çekildi. Ultrasonla bakıldı. Tüm kalçam enfeksiyon ve apse olmuş. Bu da sinire baskı yapıyor. O yüzden bu kadar fazla ağrım oluyormuş. Kan değerlerim de çok yüksek çıktı. Hastane yatışı verdiler. En az 5 günlük damardan antibiyotik tedavisi görmem gerekiyor. Biz evden takip yapmak istediğimizi söyledik. Bugün antibiyotik tedavisine başladım. Bakalım inşallah hızla geçer.
Bir gün yapıp iki gün yapmıyordum. Ağrı eşiğim normalde çok yüksek ama bu son yaptığım iğne mahvetmiş kalçamı.Cnm cok gecmis olsun her gün mü vuruluyosun progestani 2 ampül seklinde mi. Cok agri yapar yuryemeyecek duruma getriir biliyorum ama sen baya etkumilenmissin. Aci esigin nasil normalde. Ben vuruldugum zaman yani hemsire kolonya ile hafifce ovun evde demislerdi igne yerini
Canım ben de çok kötü olmuyordum. Son iğne böyle yaptı. Yine de çok dikkat et sen. Gerçekten Allah kimsenin başına vermedin. Dayanılacak bir ağrı değil.Çok gecmış olsun cnm bende kalcadan kullanıyorum ama bana agrı yapmıyo
Allah şifa versinCanım ben de çok kötü olmuyordum. Son iğne böyle yaptı. Yine de çok dikkat et sen. Gerçekten Allah kimsenin başına vermedin. Dayanılacak bir ağrı değil.
Çok teşekkür ederim canımAllah şifa versin
Çok geçmiş olsun. Ben başından beri göbekten olanı kullanıyorum umarım devamını da bulabilirimÇok teşekkür ederim. Evet canım. İğneden kaynaklı bir durum. Çok dikkat edilmesi gerekiyor. Sen eğer kullanıyorsan göbekten olanı bulabilirsen mutlaka onu kullan.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah o ignelerden sonra ateşinin çıkması çok normal değildi zaten Rabbim şifa versin inşallah masum yavrunun hürmetine benim daha önceki tedavilerimde kalçadan iğne kullandım yaklaşık 1 sene toparlanamadim ayağımı elimle çekiyordum o yüzden biliyorum her hemşire de doğru iğne yapamamışti çok kötü oluyor İnşallah tez zamanda iylesirsin canımÇok teşekkür ederim
Dayanamadım bugün sabaha doğru acile gittik. MR çekildi. Ultrasonla bakıldı. Tüm kalçam enfeksiyon ve apse olmuş. Bu da sinire baskı yapıyor. O yüzden bu kadar fazla ağrım oluyormuş. Kan değerlerim de çok yüksek çıktı. Hastane yatışı verdiler. En az 5 günlük damardan antibiyotik tedavisi görmem gerekiyor. Biz evden takip yapmak istediğimizi söyledik. Bugün antibiyotik tedavisine başladım. Bakalım inşallah hızla geçer.
Ben maalesef bulamamıştım. Sadece 2 kutu bulmuştum.Çok geçmiş olsun. Ben başından beri göbekten olanı kullanıyorum umarım devamını da bulabilirim
İğnelerimi eşim yaptı aslında. Çok dikkatli de yapıyordu ama şans işte. Ahh ne sıkıntılar çekmişsindir sen deCanım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah o ignelerden sonra ateşinin çıkması çok normal değildi zaten Rabbim şifa versin inşallah masum yavrunun hürmetine benim daha önceki tedavilerimde kalçadan iğne kullandım yaklaşık 1 sene toparlanamadim ayağımı elimle çekiyordum o yüzden biliyorum her hemşire de doğru iğne yapamamışti çok kötü oluyor İnşallah tez zamanda iylesirsin canım
Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm bi iğne ne hale getiriyor insanı bendede öyle oluyordu siz kendiniz mi yaptınız iğneleri evdeBir gün yapıp iki gün yapmıyordum. Ağrı eşiğim normalde çok yüksek ama bu son yaptığım iğne mahvetmiş kalçamı.
Maalesef öyle. Tam iğneler bitecekken oldu. Evet eşim yaptı iğneleri.Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm bi iğne ne hale getiriyor insanı bendede öyle oluyordu siz kendiniz mi yaptınız iğneleri evde
Ben Translokasyonlu kromozomsal problemli olduğum için PGT li dondurulmuş 5. Gün embriyosu , 6AA kalitesi denilen bi transferim olmuştu .
Bak daha geçen gün bi arkadaşımız aynı duruma düştü , etiketlemeyim ama hatta tek embriyo transferi olmuş ,5. Haftada ikize dönüyor ve 10 . Hafta da bi sebepten kaybediyor …
Üstelik doktoru Gönül Hocaymış ve demiş ki “İnşAllah ikiz değildir” yani tüp bebek için çok avanjtajlı yaştasın ve bu riski alma deri
Oralden bahsettiğiniz progesteron mu ? Bana düşük riskinde burdaki doktor ağızdab da ilave etmişti ama gönül hoca kullanmayın karaciğerden atılıyo direk işe yaramaz boşuna içmeyin demişti haberniz olsun bi sorun istwrsenizCanım bitti sonunda. Pazartesi günü 10+0 oluyorum. Şu an ki doktor da oral olanı kullanabilirsin dedi. Onunla devam edeceğim. Çok teşekkür ederim
Şu an ki ağrı bitsin, kötü bir şey olmamış olsun yeterli benim için. Az önce çapa nöroloji acile gittik. Düşük ayak sendromu olmuş olabilir dediler. Pazartesi günü emg çektireceğiz. Ona göre fizik tedaviye başlayabilirmişim
Bazen olacakların önüne geçilmiyor canım bu meleklere bizler çok zorluklarla ulaşıyoruz Rabbim yardımcımız olsun inşallah biran önce iylesirsin sağlıkla devam eder hamileliğinİğnelerimi eşim yaptı aslında. Çok dikkatli de yapıyordu ama şans işte. Ahh ne sıkıntılar çekmişsindir sen de
Aaaa bunu hiç duymamıştım. Bir sorayım. Çok teşekkür ederimOralden bahsettiğiniz progesteron mu ? Bana düşük riskinde burdaki doktor ağızdab da ilave etmişti ama gönül hoca kullanmayın karaciğerden atılıyo direk işe yaramaz boşuna içmeyin demişti haberniz olsun bi sorun istwrseniz
Amin canım. Çok teşekkür ederimBazen olacakların önüne geçilmiyor canım bu meleklere bizler çok zorluklarla ulaşıyoruz Rabbim yardımcımız olsun inşallah biran önce iylesirsin sağlıkla devam eder hamileliğin
Bende 14.haftaya kadar kullanmıştım benide çok kötü yapıyodu ateşim falan çıkıyodu. Tekrar geçmiş olsun bebişler için katlanıyoruz herşeye. Şimdi nasılsın toparlandın mı biraz dahaMaalesef öyle. Tam iğneler bitecekken oldu. Evet eşim yaptı iğneleri.
Bu hafta antibiyotik tedavisi göreceğim. İnşallah işe yararlar. Şu an ağrı kesicilerle ayakta durabiliyorum. Bu acıların yüzü suyu hürmetine Allah yavrularımızı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsinBende 14.haftaya kadar kullanmıştım benide çok kötü yapıyodu ateşim falan çıkıyodu. Tekrar geçmiş olsun bebişler için katlanıyoruz herşeye. Şimdi nasılsın toparlandın mı biraz daha
Allah şifa versin.Çok teşekkür ederim
Çok çok geçmiş olsun , bildirim bile gelmedi şansa gördüm yazışmaları ...Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?