Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Olsun hiç stres yapma , oldum/olucam kaygısına girersen süreci bile istemdışı uzatabilirsin …
Rabbim inşAllah hâyırla sonuçlandırır
Amin inşallah canım. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin Hayırlı haberler vereceğim günler gelsin inşallah

Bana da reglin 1. Günü ara randevu al 2. günü gel dediler zaten genelde 2. Gün baslanıyor.

Oral degil vajinal yoldan alırsanız ise yarar hafif lekelenmem olmuştu acil doktoru progestani ağızdan al dedi 2 gün sonra cok kotu kanama yaşadım kendi doktorum kzdi neden vajinal vermedi diye vajinal cok etkili oluyor

Amin cnm cumlemızın bebek işi burda kapanmıstır artık rabbım kızlarıma saglıklı ömurler versın
Cok geçmiş olsun biraz kendinizi toplayınca buna karar vermek daha sağlıklı olur kurtajinizi iyi bir doktorda olun sonrası icin sıkıntı olmasın bende kurtaj oldum martta cok iyi anlıyorum sizi ins Rabbim hayirlisi ile bu süreci stlatmanizi nasip etsin

sagol cnm sen hangı hastanede oldun ben cok korkıyorum

sagol cnm sen hangı hastanede oldun ben cok korkıyorum
Sisli memorialde oldum cnm ben ahmet gocmendi benim doktorum ama benim operasyonundan 1 hafta sonra atasehir medicanaya gecti cok sukur psikolojik açıdan da rahat bir operasyon geçirdim sen hangisinde düşünüyorsun

Şu an hıc bırsey dusunmedım karar vermedım
Tahmin ediyorum o duyguyu bende hemen girmedim operasyona 3 gün bekledim Allah yardimcin olsun kardeşim çok şükür 2 tane kızın var Rabbim onlara sağlık sıhhat versin sana da gönlündekini hayirlisi ile versin sormak istediklerin olursa ben burdayım kurtaji cok iyi bi hekimde olman önemli sonrası için doktorunu iyi seç

Erkek dr gıdemıyorum cnm bayan dr arastırıyorum

Cnm anestezılı oluyor degılmı bıde hastanede ne kadar yatırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…