Amin inşallah canım. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsinOlsun hiç stres yapma , oldum/olucam kaygısına girersen süreci bile istemdışı uzatabilirsin …
Rabbim inşAllah hâyırla sonuçlandırır
Çok teşekkür ederim canım
Canım gittin mi doktoraBende yarın baktırcam belirtin varmı hıc
Yok cnm bırazdan gıdıcem ama cok korkuyorumCanım gittin mi doktora
Bana da reglin 1. Günü ara randevu al 2. günü gel dediler zaten genelde 2. Gün baslanıyor.Kızlar reglinin ilk günü tüp bebeğe başlamam için gel dediler ama ben Yalova'da yaşıyorum ve çalışıyorum. Hafta içine denk gelirse, gün ortasında ya da akşam olursa nasıl yapacağım bilmiyorum.. Tecrübelerinizden yararlanmak istedim
Güzel haberler verirsin inşallah canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahYok cnm bırazdan gıdıcem ama cok korkuyorum
Ayy son mesajı görmedim çok üzüldüm Rabbim hayırlısını versin nasibi yokmuş Rabbim yâr ve yardımcın olsun inşallah canımArkadaslar benım kese boş gelişmemiş çok üzgünüm hayırlısı böyleymış
Amin cnm cumlemızın bebek işi burda kapanmıstır artık rabbım kızlarıma saglıklı ömurler versınAyy son mesajı görmedim çok üzüldüm Rabbim hayırlısını versin nasibi yokmuş Rabbim yâr ve yardımcın olsun inşallah canım
Rabbim evlatlarınla sınamasınArkadaslar benım kese boş gelişmemiş çok üzgünüm hayırlısı böyleymış
Oral degil vajinal yoldan alırsanız ise yarar hafif lekelenmem olmuştu acil doktoru progestani ağızdan al dedi 2 gün sonra cok kotu kanama yaşadım kendi doktorum kzdi neden vajinal vermedi diye vajinal cok etkili oluyorİlaçları tam 9+5 te bıraktım. Zaten son bir iğnem kalmıştı. 10+0 da ilaçları bırakıyoruz. Son iğneyi de 9+2 de yaptım.
Fakat benim şu an ki doktorum 13. haftaya kadar kullanmanı öneriyorum dedi de kullanmayacağım. Hap formunu aldım ama işe yarar mı bilmiyorum.
Cok geçmiş olsun biraz kendinizi toplayınca buna karar vermek daha sağlıklı olur kurtajinizi iyi bir doktorda olun sonrası icin sıkıntı olmasın bende kurtaj oldum martta cok iyi anlıyorum sizi ins Rabbim hayirlisi ile bu süreci stlatmanizi nasip etsinAmin cnm cumlemızın bebek işi burda kapanmıstır artık rabbım kızlarıma saglıklı ömurler versın
sagol cnm sen hangı hastanede oldun ben cok korkıyorumCok geçmiş olsun biraz kendinizi toplayınca buna karar vermek daha sağlıklı olur kurtajinizi iyi bir doktorda olun sonrası icin sıkıntı olmasın bende kurtaj oldum martta cok iyi anlıyorum sizi ins Rabbim hayirlisi ile bu süreci stlatmanizi nasip etsin
Sisli memorialde oldum cnm ben ahmet gocmendi benim doktorum ama benim operasyonundan 1 hafta sonra atasehir medicanaya gecti cok sukur psikolojik açıdan da rahat bir operasyon geçirdim sen hangisinde düşünüyorsunsagol cnm sen hangı hastanede oldun ben cok korkıyorum
Şu an hıc bırsey dusunmedım karar vermedımSisli memorialde oldum cnm ben ahmet gocmendi benim doktorum ama benim operasyonundan 1 hafta sonra atasehir medicanaya gecti cok sukur psikolojik açıdan da rahat bir operasyon geçirdim sen hangisinde düşünüyorsun
Tahmin ediyorum o duyguyu bende hemen girmedim operasyona 3 gün bekledim Allah yardimcin olsun kardeşim çok şükür 2 tane kızın var Rabbim onlara sağlık sıhhat versin sana da gönlündekini hayirlisi ile versin sormak istediklerin olursa ben burdayım kurtaji cok iyi bi hekimde olman önemli sonrası için doktorunu iyi seçŞu an hıc bırsey dusunmedım karar vermedım
Erkek dr gıdemıyorum cnm bayan dr arastırıyorumTahmin ediyorum o duyguyu bende hemen girmedim operasyona 3 gün bekledim Allah yardimcin olsun kardeşim çok şükür 2 tane kızın var Rabbim onlara sağlık sıhhat versin sana da gönlündekini hayirlisi ile versin sormak istediklerin olursa ben burdayım kurtaji cok iyi bi hekimde olman önemli sonrası için doktorunu iyi seç
Cnm anestezılı oluyor degılmı bıde hastanede ne kadar yatırıyorlarTahmin ediyorum o duyguyu bende hemen girmedim operasyona 3 gün bekledim Allah yardimcin olsun kardeşim çok şükür 2 tane kızın var Rabbim onlara sağlık sıhhat versin sana da gönlündekini hayirlisi ile versin sormak istediklerin olursa ben burdayım kurtaji cok iyi bi hekimde olman önemli sonrası için doktorunu iyi seç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?