- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Sanci oluyor canım daha şiddetli olabiliyor dusuk yaparken hatta ama için rahat değilse git doktora ama acil doktoru kurtaj yapalım derse olma şimdiYuruyorum cnm cocuklardan zaten oturmak mumkun degılde adet sancısı cekıyorum tekrar dr mı gıtsem
Yok cnm dayanabıldıgım kadar dayanıcam cok kanamam yok şu anda ama adet sancısı ve bel agrısı cekıyorumSanci oluyor canım daha şiddetli olabiliyor dusuk yaparken hatta ama için rahat değilse git doktora ama acil doktoru kurtaj yapalım derse olma şimdi
Cok normal ins kendiliğinden düşer kürtaja gerek olmazYok cnm dayanabıldıgım kadar dayanıcam cok kanamam yok şu anda ama adet sancısı ve bel agrısı cekıyorum
İnşaallah cnm inşaallah çok dua etCok normal ins kendiliğinden düşer kürtaja gerek olmaz
Kizlar kac yasindaYok cnm dayanabıldıgım kadar dayanıcam cok kanamam yok şu anda ama adet sancısı ve bel agrısı cekıyorum
3 yasındalarKizlar kac yasinda
Allah yardimcin olsun kardeşim ins bu da gecicek sıcak su ile duş al ağrılarına cok iyi gelirİnşaallah cnm inşaallah çok dua et
Aa aynı dönemin hastalarıymisiz benim oğlumda 3 yasinda3 yasındalar
Yapıcam cnmAllah yardimcin olsun kardeşim ins bu da gecicek sıcak su ile duş al ağrılarına cok iyi gelir
Evet cnm aynı donemız 2017 de basladım 2018 de kızları aldımAa aynı dönemin hastalarıymisiz benim oğlumda 3 yasinda
Bende 2017 agustosta başladım Aralık 2018de oglum dogdu cok sukur Allah sağlık versin hepsineEvet cnm aynı donemız 2017 de basladım 2018 de kızları aldım
Amin cnm kasımda benım kızlar dogumluBende 2017 agustosta başladım Aralık 2018de oglum dogdu cok sukur Allah sağlık versin hepsine
Kendımı toparlarsam belkı yıne denerım ama bu sefer pgt yaparlar herhaldeMasAllah kuzulara
Embriyon var mi cnmKendımı toparlarsam belkı yıne denerım ama bu sefer pgt yaparlar herhalde
Yok cnm sil baştan yenodenEmbriyon var mi cnm
Çocukların daha küçük bence biraz ara ver hem psikolojik hem bedenen ama tabi sen en iyisini bilirsin canım hazır hissediyorsan bekleme ben hiç kendimi o strese hazır hissetmediğim için şu an bekliyorumYok cnm sil baştan yenoden
Yok cnm şu an hazır hissetmıyorum bıraz ara verıcem maddı manevı az dınlenıcem yaşımda fazla gecmeden tekrar yaparım inşallahÇocukların daha küçük bence biraz ara ver hem psikolojik hem bedenen ama tabi sen en iyisini bilirsin canım hazır hissediyorsan bekleme ben hiç kendimi o strese hazır hissetmediğim için şu an bekliyorum
Kac yaşındasın canim bende yaza düşünüyorum bakalım hazır hissetmezsem yine erteledim herhaldeYok cnm şu an hazır hissetmıyorum bıraz ara verıcem maddı manevı az dınlenıcem yaşımda fazla gecmeden tekrar yaparım inşallah
37 cnmKac yaşındasın canim bende yaza düşünüyorum bakalım hazır hissetmezsem yine erteledim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?