- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
Çok teşekkür ederim. Bunu da sorarım doktora.Oral degil vajinal yoldan alırsanız ise yarar hafif lekelenmem olmuştu acil doktoru progestani ağızdan al dedi 2 gün sonra cok kotu kanama yaşadım kendi doktorum kzdi neden vajinal vermedi diye vajinal cok etkili oluyor
Ben sabah 7de yattım 10da işleme alındım öğleden sonra 4 gibi çıktım evet anestezi altında yapıldı 10 dakikalık bir işlem ama ayılmak filan biraz sürüyorCnm anestezılı oluyor degılmı bıde hastanede ne kadar yatırıyorlar
Canım Belki kendiliğinden düşer acele etme benim ilk gebeliğimde kalp atışını duyamadım sonra ilacı kestik kanamam başladı kürtaja gerek kalmadı hatta 2 doktora gittim biri hemen kürtaja almam lazım dedi diğeri bekleyelim dedi iyi ki beklemişimCnm anestezılı oluyor degılmı bıde hastanede ne kadar yatırıyorlar
Cnm benim şimdi kanamam başladı ne yapsam hemen dr mı gıtsemBen sabah 7de yattım 10da işleme alındım öğleden sonra 4 gibi çıktım evet anestezi altında yapıldı 10 dakikalık bir işlem ama ayılmak filan biraz sürüyor
Kanamam başladı şimdi korkuyorum dr mı gitsemCanım Belki kendiliğinden düşer acele etme benim ilk gebeliğimde kalp atışını duyamadım sonra ilacı kestik kanamam başladı kürtaja gerek kalmadı hatta 2 doktora gittim biri hemen kürtaja almam lazım dedi diğeri bekleyelim dedi iyi ki beklemişim
Kac haftaliksin kendi düşebilir benim 2017de 6 haftalik kendi düşmüştü kese küçük olunca vucut atabiliyor o zaman kurtaj olmamıştım kanama cok mu leke şeklinde mi kendi doktoruna yazma şansın var mıCnm benim şimdi kanamam başladı ne yapsam hemen dr mı gıtsem
Cnm bugun 6+6 yım kese 7.5 mm leke tarzında inşaallah hayırlısıyla kendı duserKac haftaliksin kendi düşebilir benim 2017de 6 haftalik kendi düşmüştü kese küçük olunca vucut atabiliyor o zaman kurtaj olmamıştım kanama cok mu leke şeklinde mi kendi doktoruna yazma şansın var mı
Kesinlikle katılıyorum bekle demek istemedim G Gulen yuzum canim ama beklesen kendi düşebilir oyle olunca hem beden hem psikoloji daha az yıpraniyor benim 6 haftalik oyle olmuştu kanama basladi sonra çoğaldı kendiliğinden düştü yücel hocanın önünde acil doktorunda operasyon olmanı tavsiye etmemCanım Belki kendiliğinden düşer acele etme benim ilk gebeliğimde kalp atışını duyamadım sonra ilacı kestik kanamam başladı kürtaja gerek kalmadı hatta 2 doktora gittim biri hemen kürtaja almam lazım dedi diğeri bekleyelim dedi iyi ki beklemişim
Bende istemıyorum operasyon zaten daha oncede düşük yaptım inşaallah buda kendılınden duserKesinlikle katılıyorum bekle demek istemedim G Gulen yuzum canim ama beklesen kendi düşebilir oyle olunca hem beden hem psikoloji daha az yıpraniyor benim 6 haftalik oyle olmuştu kanama basladi sonra çoğaldı kendiliğinden düştü yücel hocanın önünde acil doktorunda operasyon olmanı tavsiye etmem
Bende 6.haftadaydim kendi düşmüştü kanama başlaması iyi birsey kurtaj olduğum gebelikte 2 hafta önce kanama yasamaistim o kadar çöktü ki progestan filan gitmişti kanama sonra kalbi durmus muayene öğrendim 8 haftalikti 1 nokta bile kanama gelmemişti cok uğraştım gelsin diye ağır kaldırdım cok yürüdüm ama kanama olmayınca tsbi atamadım da mecbur operasyon oldum zehirler diye korkma zehirleme daha olmaz bence bekle bugunCnm bugun 6+6 yım kese 7.5 mm leke tarzında inşaallah hayırlısıyla kendı duser
Ins canim kendiliğinden gitsin başka birseye gerek kalmasın Allah yardimcin olsunBende istemıyorum operasyon zaten daha oncede düşük yaptım inşaallah buda kendılınden duser
Beklicem cnmBende 6.haftadaydim kendi düşmüştü kanama başlaması iyi birsey kurtaj olduğum gebelikte 2 hafta önce kanama yasamaistim o kadar çöktü ki progestan filan gitmişti kanama sonra kalbi durmus muayene öğrendim 8 haftalikti 1 nokta bile kanama gelmemişti cok uğraştım gelsin diye ağır kaldırdım cok yürüdüm ama kanama olmayınca tsbi atamadım da mecbur operasyon oldum zehirler diye korkma zehirleme daha olmaz bence bekle bugun
Amin cnm Allah razı olsun çok kanama olursam dıye korkuyorumIns canim kendiliğinden gitsin başka birseye gerek kalmasın Allah yardimcin olsun
Ben beklemiştim ama tabi doktoruna sorKanamam başladı şimdi korkuyorum dr mı gitsem
Canim oluyor kanama kese düşene kadar ama kese düşünce direk kanama kesiliyor ben memorialde 2017de dusuk yaptim az kanama ilengittim yücel hoca yatış verdi yattığım yerden hemşireler surekli gazlı koca koca bezler koyuyordu hic oyle birsey görmedim hayatımda sonra akşam muayene için yücel hocanın yanına indim sandalye ile masaya çıkarken kese hocanın önüne düştü sonra kanamam kesildi lekeye döndü kendi fikrimce kanama başlamışsa vücut atacakdirAmin cnm Allah razı olsun çok kanama olursam dıye korkuyorum
Aminnnn canım Rabbim kızlarına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah canımAmin cnm cumlemızın bebek işi burda kapanmıstır artık rabbım kızlarıma saglıklı ömurler versın
YaaaArkadaslar benım kese boş gelişmemiş çok üzgünüm hayırlısı böyleymış
Amin cnm inşaallahYaaageçmiş olsun çok şükür kızların var zor bi süreç ama insan çok üzülüyor rabbim yerini doldursun inşallah kedisi düşer ya kürtaj olma bence tabi takip altında ol benim 5 haftalıktı kendisi düştü senin de öyle olur inşallah
Yuruyorum cnm cocuklardan zaten oturmak mumkun degılde adet sancısı cekıyorum tekrar dr mı gıtsemG Gulen yuzum canım elinden geldiğince yürü evin içinde daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?