- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Ins dogal yoldan saglikla bi mucize olur37 cnm
Amin cnm mfk yöntemını hıc duydunmu benım eşimde sıkıntı varIns dogal yoldan saglikla bi mucize olur
Gecmiş olsun uzülmeyin desem biliyorum ki insanın elinde değil. Belli mi olur Rabbim dogal yoldan verir belki. Kendinizi de en kisa zamanda toparlarsiniz insallah o kuvveti Allah veriyor insana. Kizlarinıza da memorialda mi tedavi olmustunuz ve ayni zamanda mi dondurulmustu bu embriyo acabaKendımı toparlarsam belkı yıne denerım ama bu sefer pgt yaparlar herhalde
Evet cnm aynı zamandaGecmiş olsun uzülmeyin desem biliyorum ki insanın elinde değil. Belli mi olur Rabbim dogal yoldan verir belki. Kendinizi de en kisa zamanda toparlarsiniz insallah o kuvveti Allah veriyor insana. Kizlarinıza da memorialda mi tedavi olmustunuz ve ayni zamanda mi dondurulmustu bu embriyo acaba
Çok geçmiş olsun rabbim kızlarına hayırlı uzun ömürler versin. Ağrın başladıysa Allah'ın izniyle düşer kendiliğinden merak etme. Bebişleri biraz daha büyütür tekrar başlarsın 3. Bebekte De ablaları sana yardım ederlerYok cnm sil baştan yenoden
Amin cnm inşaallah hayırlısı artık beklıcezÇok geçmiş olsun rabbim kızlarına hayırlı uzun ömürler versin. Ağrın başladıysa Allah'ın izniyle düşer kendiliğinden merak etme. Bebişleri biraz daha büyütür tekrar başlarsın 3. Bebekte De ablaları sana yardım ederler
Ya ben dün öyle aniden öneme geldi mfk yöntemi nasıl bir şey kafam karıştıAmin cnm mfk yöntemını hıc duydunmu benım eşimde sıkıntı var
Çok üzüldüm hayırlısı olsunn Allah zamanında en güzelini nasip edicek umarım size de , hepimize deArkadaslar benım kese boş gelişmemiş çok üzgünüm hayırlısı böyleymış
sonradan okudum kızlarınızın olduğunu Allah bağışlasın belli mi olur bi mucize oluverirÇok üzüldüm hayırlısı olsunn Allah zamanında en güzelini nasip edicek umarım size de , hepimize deBiraz dnlenmece sonra toparlanıp yola devam
Cok cok geçmiş olsun ins bundan sonraki süreci daha rahat anlatırsınız.. ignelerinizi nerde yaptiriyordunuz 2018de 12.haftaya kadar her gün progestan igne vuruldum ama boyle birsey yaşamamıştım Allah korumuş igne yaptırdığınız hastaneyi bilgilendirin bence yapan kişilerinde sucu olmalıArkadaşlar maalesef ben dün ameliyat olmak zorunda kaldım. Kalçamda çoklu apse gelişti. Sinirime çok fazla baskı yaptığı için ağrıdan bayılmışım. Hastaneye gittik MR çekildi ve bel fıtığı teşhisi koyuldu (o kadar sinir sıkışması vardı) ve hemen ameliyata alınmam gerektiği söylendi. Ameliyat iyi geçti sanırım ama parol dışında ağrı kesici kullanılmadığı için ve kalçama drenaj takıldığı için çok fazla, dayanılmayacak ağrım var. İlaç sadece bir saat etki ediyor ve sınırlı kullanılması gerekiyor.
Ne olur bu yazımı okuyanlar ellerinden geldiğince kalçadan iğne yapmasınlar. Ben merkezi arayıp bilgi de vereceğim. Ben yaşadım Allah kimsenin başına vermesin. Etrafınızda da kalçadan sık iğne olanlar varsa ellerinden geldiğince bunu ya damar yoluyla ya da oral ilaçlarla değiştirsinler.
Yapan kişi eşim. Yapan kişi ile alakalı değil zaten. Normalde de kalçadan iğne tehlikeliymiş. Uzun süreli olunca tehlike kat kat artıyor. Progestan zaten başlı başına sıkıntılı bir iğne.Cok cok geçmiş olsun ins bundan sonraki süreci daha rahat anlatırsınız.. ignelerinizi nerde yaptiriyordunuz 2018de 12.haftaya kadar her gün progestan igne vuruldum ama boyle birsey yaşamamıştım Allah korumuş igne yaptırdığınız hastaneyi bilgilendirin bence yapan kişilerinde sucu olmalı
Eşiniz saglikci mi? Her müdahalenin tehlikesi var ama yapan kişi de önemli ve her bünye tabiki bir değil yapan kişi ile alakalı değil demek doğru değil yanlış yapılan enjektör yuzunden bi dünya sıkıntı yaşayan insan var doğru ellerde yapılması önemliYapan kişi eşim. Yapan kişi ile alakalı değil zaten. Normalde de kalçadan iğne tehlikeliymiş. Uzun süreli olunca tehlike kat kat artıyor. Progestan zaten başlı başına sıkıntılı bir iğne.
Eşim doktor. Kalçadan iğnelerde apse oluşma ihtimali çok yüksek. Tabi ki dikkatsiz kişiler yüzünden sıkıntı çok yaşanıyor ama algoloji uzmanı aynen şu cümleyi kurdu bize “elimde olsa kalçadan yapılan bütün iğneleri piyasadan kaldırırım.”Eşiniz saglikci mi? Her müdahalenin tehlikesi var ama yapan kişi de önemli ve her bünye tabiki bir değil yapan kişi ile alakalı değil demek doğru değil yanlış yapılan enjektör yuzunden bi dünya sıkıntı yaşayan insan var doğru ellerde yapılması önemli
Rabbım şifa versın cnm cok gecmış olsunEşim doktor. Kalçadan iğnelerde apse oluşma ihtimali çok yüksek. Tabi ki dikkatsiz kişiler yüzünden sıkıntı çok yaşanıyor ama algoloji uzmanı aynen şu cümleyi kurdu bize “elimde olsa kalçadan yapılan bütün iğneleri piyasadan kaldırırım.”
Çok teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun. Çok üzüldüm.Rabbım şifa versın cnm cok gecmış olsun
Şok oldum ya , inan şaşkınlık içindeyim .Arkadaşlar maalesef ben dün ameliyat olmak zorunda kaldım. Kalçamda çoklu apse gelişti. Sinirime çok fazla baskı yaptığı için ağrıdan bayılmışım. Hastaneye gittik MR çekildi ve bel fıtığı teşhisi koyuldu (o kadar sinir sıkışması vardı) ve hemen ameliyata alınmam gerektiği söylendi. Ameliyat iyi geçti sanırım ama parol dışında ağrı kesici kullanılmadığı için ve kalçama drenaj takıldığı için çok fazla, dayanılmayacak ağrım var. İlaç sadece bir saat etki ediyor ve sınırlı kullanılması gerekiyor.
Ne olur bu yazımı okuyanlar ellerinden geldiğince kalçadan iğne yapmasınlar. Ben merkezi arayıp bilgi de vereceğim. Ben yaşadım Allah kimsenin başına vermesin. Etrafınızda da kalçadan sık iğne olanlar varsa ellerinden geldiğince bunu ya damar yoluyla ya da oral ilaçlarla değiştirsinler.
Çok çok geçmiş olsun. Umarım bi an önce iyileşirsiniz ve ağrılarınız geçer.Arkadaşlar maalesef ben dün ameliyat olmak zorunda kaldım. Kalçamda çoklu apse gelişti. Sinirime çok fazla baskı yaptığı için ağrıdan bayılmışım. Hastaneye gittik MR çekildi ve bel fıtığı teşhisi koyuldu (o kadar sinir sıkışması vardı) ve hemen ameliyata alınmam gerektiği söylendi. Ameliyat iyi geçti sanırım ama parol dışında ağrı kesici kullanılmadığı için ve kalçama drenaj takıldığı için çok fazla, dayanılmayacak ağrım var. İlaç sadece bir saat etki ediyor ve sınırlı kullanılması gerekiyor.
Cok gecmis olsun, cok sasirdim ve uzuldum. Cabucak toparlanmani diliyorum, Allah dayanma gucu versinArkadaşlar maalesef ben dün ameliyat olmak zorunda kaldım. Kalçamda çoklu apse gelişti. Sinirime çok fazla baskı yaptığı için ağrıdan bayılmışım. Hastaneye gittik MR çekildi ve bel fıtığı teşhisi koyuldu (o kadar sinir sıkışması vardı) ve hemen ameliyata alınmam gerektiği söylendi. Ameliyat iyi geçti sanırım ama parol dışında ağrı kesici kullanılmadığı için ve kalçama drenaj takıldığı için çok fazla, dayanılmayacak ağrım var. İlaç sadece bir saat etki ediyor ve sınırlı kullanılması gerekiyor.
Çok geçmiş olsun ya nasıl olmuş bu kadarArkadaşlar maalesef ben dün ameliyat olmak zorunda kaldım. Kalçamda çoklu apse gelişti. Sinirime çok fazla baskı yaptığı için ağrıdan bayılmışım. Hastaneye gittik MR çekildi ve bel fıtığı teşhisi koyuldu (o kadar sinir sıkışması vardı) ve hemen ameliyata alınmam gerektiği söylendi. Ameliyat iyi geçti sanırım ama parol dışında ağrı kesici kullanılmadığı için ve kalçama drenaj takıldığı için çok fazla, dayanılmayacak ağrım var. İlaç sadece bir saat etki ediyor ve sınırlı kullanılması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?