- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
Çok teşekkür ederim canım. Evet çok kötüydüm ama ben de bu kadarını tahmin edemedim.Şok oldum ya , inan şaşkınlık içindeyim .
Bu kadar ciddi bi işleme sebep olacağını düşünmezdim , nasıl dayandın
Allah yardımcın olsun hakkaten çok üzüldüm .
Ve çok haklısın ki bu iğneler hep klişe ve sanki her insan vucüdu aynıymış gibi kullanılması isteniyor .
Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşAllah …
Çok teşekkür ederim canımÇok çok geçmiş olsun. Umarım bi an önce iyileşirsiniz ve ağrılarınız geçer.
Çok teşekkür ederim canım.Cok gecmis olsun, cok sasirdim ve uzuldum. Cabucak toparlanmani diliyorum, Allah dayanma gucu versinben de ilk defa karsilasmis oldum boyle bir vakayla.. Kalcadan progestan herkeste farkli etki gosteriyor ve skala cok genis. Benim ilk iki-uc igneden sonra hicbir acim sizim bile olmamisti igneye karsi. Hatta bazen esimle gidiyordum hastaneye, gercekten yapiyolar mi igneyi bi bak diye Bunun yaninda bir de senin cektigin acilar
Allah bir daha zorluk gostermesin hamileliginde
İnşallah. Henüz ağrılarında bir azalma olmadı amabiraz beklemek lazım sanırım.Çok geçmiş olsun ya nasıl olmuş bu kadariğneler gerçekten çok tehlikeli bende miyom ameliyatı oldum o gün ağrı kesiciyi bacağımda yaptı hemşire ve ameliyat ağrımı unuttum bacağım felç gibi kaldı ve ilk gün bacağımı oynatamadım. 1 ay boyunca da devam etti ağrısı. Sanki yeri hala ağrıyo 5 sene oldu. İnşaAllah ameliyat işe yarar.
Allah yardımcın olsun. En kısa zamanda atlatman için duacınım.Arkadaşlar maalesef ben dün ameliyat olmak zorunda kaldım. Kalçamda çoklu apse gelişti. Sinirime çok fazla baskı yaptığı için ağrıdan bayılmışım. Hastaneye gittik MR çekildi ve bel fıtığı teşhisi koyuldu (o kadar sinir sıkışması vardı) ve hemen ameliyata alınmam gerektiği söylendi. Ameliyat iyi geçti sanırım ama parol dışında ağrı kesici kullanılmadığı için ve kalçama drenaj takıldığı için çok fazla, dayanılmayacak ağrım var. İlaç sadece bir saat etki ediyor ve sınırlı kullanılması gerekiyor.
Ne olur bu yazımı okuyanlar ellerinden geldiğince kalçadan iğne yapmasınlar. Ben merkezi arayıp bilgi de vereceğim. Ben yaşadım Allah kimsenin başına vermesin. Etrafınızda da kalçadan sık iğne olanlar varsa ellerinden geldiğince bunu ya damar yoluyla ya da oral ilaçlarla değiştirsinler.
Cok cok gecmiş olsun Rabbim sifa versin. Yani bu igneler sinir sıkışmasina neden olup bel fitigina mi yol acmis yoksa bel fitigi zaten vardi onu mu tetikledi?Arkadaşlar maalesef ben dün ameliyat olmak zorunda kaldım. Kalçamda çoklu apse gelişti. Sinirime çok fazla baskı yaptığı için ağrıdan bayılmışım. Hastaneye gittik MR çekildi ve bel fıtığı teşhisi koyuldu (o kadar sinir sıkışması vardı) ve hemen ameliyata alınmam gerektiği söylendi. Ameliyat iyi geçti sanırım ama parol dışında ağrı kesici kullanılmadığı için ve kalçama drenaj takıldığı için çok fazla, dayanılmayacak ağrım var. İlaç sadece bir saat etki ediyor ve sınırlı kullanılması gerekiyor.
Ne olur bu yazımı okuyanlar ellerinden geldiğince kalçadan iğne yapmasınlar. Ben merkezi arayıp bilgi de vereceğim. Ben yaşadım Allah kimsenin başına vermesin. Etrafınızda da kalçadan sık iğne olanlar varsa ellerinden geldiğince bunu ya damar yoluyla ya da oral ilaçlarla değiştirsinler.
aaaa siz hamilemisiniz ??? sizde eşinizde 13. ve 14. kromozomda mı ne bozukluk vardı sanırm demi öyle hatırlıyorm ??Rabbim evlatlarınla sınamasın
Bu da bi nasip , inşAllah gönlündekini başka zamana nasip eyler
Evet evet çok şükür , o düğümü çözdü Rabbim binlerce hamdolsun . Allah’ım herkese gönülden nasip eylesin ..aaaa siz hamilemisiniz ??? sizde eşinizde 13. ve 14. kromozomda mı ne bozukluk vardı sanırm demi öyle hatırlıyorm ??
maşallah cok sevindim ya sizin adınıza
İnşaallah cnm 2gun sonra 2 kat artar pgt lımıydıBugün 9. günüm sonuç 84.5. Biraz düşük gibi ama inşallah yükselir.
Düşük değil korkmayın. İnşallah kat kat artacaktır. Sakın stres olmayın ben burada 20lerde olup sağlıklı doğum yapanları gördüm ki 60-70-80ler hiç düşün değil. Aniden artışlar oluyor daha yeni. Rabbim devamını sağlıklı bir şekilde getirsinBugün 9. günüm sonuç 84.5. Biraz düşük gibi ama inşallah yükselir.
Insallah guzelce katlanır benim önceki doktorum 12. Gunden önce yaptirmayin kafaniz karisir diyordu hep ama insan dayanamıyor.Bugün 9. günüm sonuç 84.5. Biraz düşük gibi ama inşallah yükselir.
Çok teşekkür ederim canımAllah yardımcın olsun. En kısa zamanda atlatman için duacınım.Çok çok geçmiş olsun
Yok yok aynı problemde değiliz şişli meorial da tedavi görenler den hatırlıyorm siziEvet evet çok şükür , o düğümü çözdü Rabbim binlerce hamdolsun . Allah’ım herkese gönülden nasip eylesin ..
Ben sizi hatırlayamadım konuştuk mu
Aynı problemdemiyiz ?
Ayy çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah ben daha önceden bildiğim için hepsini toplu göbekten aldım 2 eczaneden inşallah tez zamanda iylesirsin ,Arkadaşlar maalesef ben dün ameliyat olmak zorunda kaldım. Kalçamda çoklu apse gelişti. Sinirime çok fazla baskı yaptığı için ağrıdan bayılmışım. Hastaneye gittik MR çekildi ve bel fıtığı teşhisi koyuldu (o kadar sinir sıkışması vardı) ve hemen ameliyata alınmam gerektiği söylendi. Ameliyat iyi geçti sanırım ama parol dışında ağrı kesici kullanılmadığı için ve kalçama drenaj takıldığı için çok fazla, dayanılmayacak ağrım var. İlaç sadece bir saat etki ediyor ve sınırlı kullanılması gerekiyor.
Çok teşekkür ederim canımCok cok gecmiş olsun Rabbim sifa versin. Yani bu igneler sinir sıkışmasina neden olup bel fitigina mi yol acmis yoksa bel fitigi zaten vardi onu mu tetikledi?
Çok teşekkür ederim canımAyy çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah ben daha önceden bildiğim için hepsini toplu göbekten aldım 2 eczaneden inşallah tez zamanda iylesirsin ,
Gözün Aydın canım sağlıkla Yükselir inşallahBugün 9. günüm sonuç 84.5. Biraz düşük gibi ama inşallah yükselir.
Geçmiş olsun canım benim rabbim şifa versin inşallah hamileydin bi sakıncası yokmuyduArkadaşlar maalesef ben dün ameliyat olmak zorunda kaldım. Kalçamda çoklu apse gelişti. Sinirime çok fazla baskı yaptığı için ağrıdan bayılmışım. Hastaneye gittik MR çekildi ve bel fıtığı teşhisi koyuldu (o kadar sinir sıkışması vardı) ve hemen ameliyata alınmam gerektiği söylendi. Ameliyat iyi geçti sanırım ama parol dışında ağrı kesici kullanılmadığı için ve kalçama drenaj takıldığı için çok fazla, dayanılmayacak ağrım var. İlaç sadece bir saat etki ediyor ve sınırlı kullanılması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?