Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkür ederim canım. Evet çok kötüydüm ama ben de bu kadarını tahmin edemedim.

Çok teşekkür ederim canım. Gerçekten çok zor.

İnşallah. Henüz ağrılarında bir azalma olmadı amabiraz beklemek lazım sanırım.

Allah yardımcın olsun. En kısa zamanda atlatman için duacınım. Çok çok geçmiş olsun

Cok cok gecmiş olsun Rabbim sifa versin. Yani bu igneler sinir sıkışmasina neden olup bel fitigina mi yol acmis yoksa bel fitigi zaten vardi onu mu tetikledi?

Rabbim evlatlarınla sınamasın
Bu da bi nasip , inşAllah gönlündekini başka zamana nasip eyler
aaaa siz hamilemisiniz ??? sizde eşinizde 13. ve 14. kromozomda mı ne bozukluk vardı sanırm demi öyle hatırlıyorm ??
maşallah cok sevindim ya sizin adınıza

aaaa siz hamilemisiniz ??? sizde eşinizde 13. ve 14. kromozomda mı ne bozukluk vardı sanırm demi öyle hatırlıyorm ??
maşallah cok sevindim ya sizin adınıza
Evet evet çok şükür , o düğümü çözdü Rabbim binlerce hamdolsun . Allah’ım herkese gönülden nasip eylesin ..
Ben sizi hatırlayamadım konuştuk mu
Aynı problemdemiyiz ?

Bugün 9. günüm sonuç 84.5. Biraz düşük gibi ama inşallah yükselir.
Düşük değil korkmayın. İnşallah kat kat artacaktır. Sakın stres olmayın ben burada 20lerde olup sağlıklı doğum yapanları gördüm ki 60-70-80ler hiç düşün değil. Aniden artışlar oluyor daha yeni. Rabbim devamını sağlıklı bir şekilde getirsin

Evet evet çok şükür , o düğümü çözdü Rabbim binlerce hamdolsun . Allah’ım herkese gönülden nasip eylesin ..
Ben sizi hatırlayamadım konuştuk mu
Aynı problemdemiyiz ?
Yok yok aynı problemde değiliz şişli meorial da tedavi görenler den hatırlıyorm sizi

Ayy çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah ben daha önceden bildiğim için hepsini toplu göbekten aldım 2 eczaneden inşallah tez zamanda iylesirsin ,

Cok cok gecmiş olsun Rabbim sifa versin. Yani bu igneler sinir sıkışmasina neden olup bel fitigina mi yol acmis yoksa bel fitigi zaten vardi onu mu tetikledi?
Çok teşekkür ederim canım Hayır sinir sıkışması olduğu için rapora bel fıtığı yazmışlar.

Geçmiş olsun canım benim rabbim şifa versin inşallah hamileydin bi sakıncası yokmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…