Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amiin inşallah çok sağolun

Çok çok geçmiş olsun, ağrılarınız hafiflesin inşallah tez vakitte. İyileştikten sonra inşallah hamilelikle ilgili tekrar sıkıntı yaşamazsiniz çok kolay geçer doğum ve sonrası. Eşinizin doktor olması büyük şans.. sizin için dua edeceğim

Çok teşekkür ederim canım. Allah hepinizden razı olsun

Hamileler size bişey soracam .benim de 7+4 ama dün gece çok şiddetli bel ve kasık ağrım vardı ama kanamam yoktu korktum biraz. adet öncesi ağrı gibiydi.böyle olan var mı

Canım tebrik ederim embriyon pgtli olduğu için kimyasal değildir bence değerinde 2 gün sonra yükselir inşallah ama mutlaka ikinci testi aynı saat ve aynı yerde yap
Teşekkür ederim canım inşallah artar. Doktor aradı bugün. Pgtli embriyonun kimyasal gebelik olup olmayacağını sordum. Risk var ama daha az dedi. Değerin gayet iyi perşembe günü aynı saatte aynı yerde test yaptır dedi. Biraz daha içim rahatladı inşallah perşembe günü güzel haberler veririm

Hamileler size bişey soracam .benim de 7+4 ama dün gece çok şiddetli bel ve kasık ağrım vardı ama kanamam yoktu korktum biraz. adet öncesi ağrı gibiydi.böyle olan var mı
Korkma , rahim genişleme moduna geçiyor artık
Bende şuan 9+4 üm arada belime birden ağrı saplanıyor veya kasığıma bişey batıyor hissi var .

Sen kalp atışını duydun değil mi ?

Korkma , rahim genişleme moduna geçiyor artık
Bende şuan 9+4 üm arada belime birden ağrı saplanıyor veya kasığıma bişey batıyor hissi var .

Sen kalp atışını duydun değil mi ?
Duydum canım ama batma değil adet olacakmış gibi ağrıydı çok korktum dün gece sizlere sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…