- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
Çok teşekkür ederim canım. Çok şükür iyi bebeğimGeçmiş olsun canım benim rabbim şifa versin inşallah hamileydin bi sakıncası yokmuydu
İnşallah. Evet pgtliydiİnşaallah cnm 2gun sonra 2 kat artar pgt lımıydı
Amiin inşallah çok sağolunDüşük değil korkmayın. İnşallah kat kat artacaktır. Sakın stres olmayın ben burada 20lerde olup sağlıklı doğum yapanları gördüm ki 60-70-80ler hiç düşün değil. Aniden artışlar oluyor daha yeni. Rabbim devamını sağlıklı bir şekilde getirsin
İnşallah artar teşekkür ederimInsallah guzelce katlanır benim önceki doktorum 12. Gunden önce yaptirmayin kafaniz karisir diyordu hep ama insan dayanamıyor.
İnşalla canım çok sağolGözün Aydın canım sağlıkla Yükselir inşallah
İyi canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsinÇok teşekkür ederim canım. Çok şükür iyi bebeğim
Sonucunuz ilki için güzelBugün 9. günüm sonuç 84.5. Biraz düşük gibi ama inşallah yükselir.
İçime su serptiniz teşekkür ederim. Umarım benim değerim de katlanarak artar. Sağlıkla alın kucağınızaSonucunuz ilki için güzelyeterki iki gün sonra katlasin. Benim 10. Günde 66 idi 2 gün sonra 180 geldi. Şuan 20+0 dayim
Çok çok geçmiş olsun, ağrılarınız hafiflesin inşallah tez vakitte. İyileştikten sonra inşallah hamilelikle ilgili tekrar sıkıntı yaşamazsiniz çok kolay geçer doğum ve sonrası. Eşinizin doktor olması büyük şans.. sizin için dua edeceğimEşim doktor. Kalçadan iğnelerde apse oluşma ihtimali çok yüksek. Tabi ki dikkatsiz kişiler yüzünden sıkıntı çok yaşanıyor ama algoloji uzmanı aynen şu cümleyi kurdu bize “elimde olsa kalçadan yapılan bütün iğneleri piyasadan kaldırırım.”
Amin. İnşallahİyi canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin
Çok teşekkür ederim canım. Allah hepinizden razı olsunÇok çok geçmiş olsun, ağrılarınız hafiflesin inşallah tez vakitte. İyileştikten sonra inşallah hamilelikle ilgili tekrar sıkıntı yaşamazsiniz çok kolay geçer doğum ve sonrası. Eşinizin doktor olması büyük şans.. sizin için dua edeceğim
Merhaba benim de 9. Gün 22 11. Gün 96 şeklinde katlanmıştı senin değerin çok güzel maşallahİçime su serptiniz teşekkür ederim. Umarım benim değerim de katlanarak artar. Sağlıkla alın kucağınıza
Allah bağışlasın. Çok teşekkür ederim inşallah benim de artar değerim. İçim rahatlattınız sağolunMerhaba benim de 9. Gün 22 11. Gün 96 şeklinde katlanmıştı senin değerin çok güzel maşallahşimdi kızım 2 yaşında
Canım tebrik ederim embriyon pgtli olduğu için kimyasal değildir bence değerinde 2 gün sonra yükselir inşallah ama mutlaka ikinci testi aynı saat ve aynı yerde yapİçime su serptiniz teşekkür ederim. Umarım benim değerim de katlanarak artar. Sağlıkla alın kucağınıza
Canım çok geçmiş olsun rabbim acılarını dindirsinÇok teşekkür ederim canım. Allah hepinizden razı olsun
Teşekkür ederim canım inşallah artar. Doktor aradı bugün. Pgtli embriyonun kimyasal gebelik olup olmayacağını sordum. Risk var ama daha az dedi. Değerin gayet iyi perşembe günü aynı saatte aynı yerde test yaptır dedi. Biraz daha içim rahatladı inşallah perşembe günü güzel haberler veririmCanım tebrik ederim embriyon pgtli olduğu için kimyasal değildir bence değerinde 2 gün sonra yükselir inşallah ama mutlaka ikinci testi aynı saat ve aynı yerde yap
Korkma , rahim genişleme moduna geçiyor artıkHamileler size bişey soracam .benim de 7+4 ama dün gece çok şiddetli bel ve kasık ağrım vardı ama kanamam yoktu korktum biraz. adet öncesi ağrı gibiydi.böyle olan var mı
Duydum canım ama batma değil adet olacakmış gibi ağrıydı çok korktum dün gece sizlere sormak istedimKorkma , rahim genişleme moduna geçiyor artık
Bende şuan 9+4 üm arada belime birden ağrı saplanıyor veya kasığıma bişey batıyor hissi var .
Sen kalp atışını duydun değil mi ?
Hiç endişeye kapılma , bunlar olucak , daha kötüsü olmasın diye sua edelim inşAllahDuydum canım ama batma değil adet olacakmış gibi ağrıydı çok korktum dün gece sizlere sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?