Canım benim önceki gebeliğimde de bunda da hep adet olacakmış gibi ağrım oldu hala da devam ediyor ben kötüye yormuyorum çünkü çok normal.sende rahat ol canımDuydum canım ama batma değil adet olacakmış gibi ağrıydı çok korktum dün gece sizlere sormak istedim
Çok teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun rabbim acılarını dindirsin
Canım sende de çikolata kisti mi vardı yanlış mı hatırlıyorumCanım benim önceki gebeliğimde de bunda da hep adet olacakmış gibi ağrım oldu hala da devam ediyor ben kötüye yormuyorum çünkü çok normal.sende rahat ol canım
Çikolata kisti yok canım.ilk gebeliğimden önce miyom vardı ama ameliyat olmuştumCanım sende de çikolata kisti mi vardı yanlış mı hatırlıyorum
Oğlumda ilk 3 ay hep karnim ağrıdı adet olcak gibi bekledim hep düşecek herhalde diye progesteron takviyenizi saati saatine alın tabi doktorunuza bence bilgi verin agrilarim var diye hareketlerinize dikkat edinCanım sende de çikolata kisti mi vardı yanlış mı hatırlıyorum
Bana yaptırdılar ogluma down sendromu diye kürtaj önerdiler asla yaptırma sakin bunu yapan şahısda acibadrm maslak ibrahim bildirici araştırırsan turkiyede 1 numara diye geçer ama bana yaptığı zulümdu pgtli embriyo için amerikaya kan gönderdim nifty yaptirdim zamanında merkezdeki yücel bey boşuna parani verme dedi ama korkumdan yaptirdim 2li yaptırdığımada nifty yaptirdigima da pişmanım hic o toplara girme derim bi perinatolog baksin kan akışına filan ama kanda kombine risk analizi yaptırma derimArkadaşlar ;
PGT’li olup da 2’li ,3’lü veya üstü tarama testi yaptıran var mı ?
Sadece ense kalınlığına bağlı Down Sendromu riskine bağlı mı tarama yapılıyor ek olarak hangi tanılara öngörü sağlanıyor ?
Ne kötü ya , insanın başından aşağı kaynar su dökülmüşcesine dumur olmuşsundurBana yaptırdılar ogluma down sendromu diye kürtaj önerdiler asla yaptırma sakin bunu yapan şahısda acibadrm maslak ibrahim bildirici araştırırsan turkiyede 1 numara diye geçer ama bana yaptığı zulümdu pgtli embriyo için amerikaya kan gönderdim nifty yaptirdim zamanında merkezdeki yücel bey boşuna parani verme dedi ama korkumdan yaptirdim 2li yaptırdığımada nifty yaptirdigima da pişmanım hic o toplara girme derim bi perinatolog baksin kan akışına filan ama kanda kombine risk analizi yaptırma derim
Ne kötü ya , insanın başından aşağı kaynar su dökülmüşcesine dumur olmuşsundur
Bende hem özelden hem devletten kontrol sağlayayım diye bugün devlet hastanesine gittim ve PGT li olduğunu söylediğim halde istedi , ok deyip çıktım tabi …
Fakat özelde ki doktorum gerek yok dedi .
Haliyle emin olamadım ama biraz önce yaptırmış bi arkadaşa sordum o da yaptır dedi mesela …
“ papp a mom değeri düşük çıkmış ve bu da ileri ki haftalarda erken doğum , gebelik zehirlenmesi veya hiper tansiyon riskine dair tedbir almış doktoru ve daha sıkı gözlemle tansiyon takip çigelgesiyle kontrol ettirmiş arkadaşı”
Size nacizane tavsiyem yaptirin,arkadasiniz cok dogru soylemis ikili testte bakilan kan degerleri ileriki haftalarda karsilasabileceginiz sorunlari da gosteriyor,benim de free hcg degerim yuksek cikmisti ve gercekten ileriki haftalarda hipertansiyon yasadim,sizde baktirin onceden onleminizi de almis olursunuz.Ne kötü ya , insanın başından aşağı kaynar su dökülmüşcesine dumur olmuşsundur
Bende hem özelden hem devletten kontrol sağlayayım diye bugün devlet hastanesine gittim ve PGT li olduğunu söylediğim halde istedi , ok deyip çıktım tabi …
Fakat özelde ki doktorum gerek yok dedi .
Haliyle emin olamadım ama biraz önce yaptırmış bi arkadaşa sordum o da yaptır dedi mesela …
“ papp a mom değeri düşük çıkmış ve bu da ileri ki haftalarda erken doğum , gebelik zehirlenmesi veya hiper tansiyon riskine dair tedbir almış doktoru ve daha sıkı gözlemle tansiyon takip çigelgesiyle kontrol ettirmiş arkadaşı”
Ben pgtli embriyolarda hiç bir tarama testi yapılmıyor diye biliyorum. Yani en azından benim doktorum öyle dedi.Arkadaşlar ;
Sadece ense kalınlığına bağlı Down Sendromu riskine bağlı mı tarama yapılıyor ek olarak hangi tanılara öngörü sağlanıyor ?
Ben hicbirini yaptirmadim, 12 veya 13. haftada perinatologta detayli ultrason yaptikArkadaşlar ;
Çok geçmiş olsunArkadaslar cok sukur kürtajsız bos keseyı dusurmusum
Cok sukur adına çok sevindim kürtaja gerek kalmaması cok büyük nimet her iki durumu yaşadığım için ins bir sonraki gebeliğin saglikli bir evlat olurArkadaslar cok sukur kürtajsız bos keseyı dusurmusum
Amin cnmCok sukur adına çok sevindim kürtaja gerek kalmaması cok büyük nimet her iki durumu yaşadığım için ins bir sonraki gebeliğin saglikli bir evlat olur
Cok sagol cnm sanada gecmiş olsun çok şükür benım evlatlarım var hayırlısı boyleymış rabbım en yakın zamanda sana ve tum isteyenlere anneligi tattırsınGeçmiş olsun canım benimde test günümden 10 gün sonra ilaçları kullanmama ragmen kanama olmustu kese görünmüştü ama boştu düştü zor bir süreç ama şükür ki evladın var yine olur Allah büyük
Çok geçmiş olsun canım kendini toparladiktan sonra Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat daha nasip etsin inşallah canımArkadaslar cok sukur kürtajsız bos keseyı dusurmusum
Amin cnm hayırlısı olsunÇok geçmiş olsun canım kendini toparladiktan sonra Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat daha nasip etsin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?