Çok şükür canım rabbim yerini sağlıkla doldursun inşallahArkadaslar cok sukur kürtajsız bos keseyı dusurmusum
Arkadaslar cok sukur kürtajsız bos keseyı dusurmusum
Sevindim cnm senin adına bi daha baska islemlere maruz kalmamis oldun. Farketmedin mi keseyi dusurdügünü, düsürmüsüm deyince oyle algiladım.Arkadaslar cok sukur kürtajsız bos keseyı dusurmusum
merhabaTamam canim başlamadığını anlamıştım çünkü genetik sorunu olanları genetik uzmanı murat beye yönlendiriyorlar ve süreç ile ilgili bilgilendiriyorlar. Detayli bilgi verirler sizede , sizin sorununuz benimkinden farklı, translokasyonda belki net bisey söyleyebiliyorlardırbenim sorunum 6.kromozom inversion, hidrosalpenks,düşük amh ve düşük rezerv , rabbim yardımcımız olsun
Soner hoca banada ihmal etme 2li 3lu testleri yaptir dedi cok kararsizimArkadaşlar ;
PGT’li olup da 2’li ,3’lü veya üstü tarama testi yaptıran var mı ?
Sadece ense kalınlığına bağlı Down Sendromu riskine bağlı mı tarama yapılıyor ek olarak hangi tanılara öngörü sağlanıyor ?
Masallah cnim hayirli olsun saglikla ilerlesin insİlk değerim 84.5. Bugün ki değerim 175 çıktı. 2 kat artmış
Teşekkür ederimMasallah cnim hayirli olsun saglikla ilerlesin ins
Çok teşekkür ederim canım amiiiin
PGT li mi embriyonuz ?Soner hoca banada ihmal etme 2li 3lu testleri yaptir dedi cok kararsizim
Yaa o kadar sevindim ki masallah saglıkla büyüsun ve saglikla kucagina almak nasip olsun cnmİlk değerim 84.5. Bugün ki değerim 175 çıktı. 2 kat artmış
Sağlıkla ilerlesin inşallahİlk değerim 84.5. Bugün ki değerim 175 çıktı. 2 kat artmış
Çok teşekkür ederim amiinYaa o kadar sevindim ki masallah saglıkla büyüsun ve saglikla kucagina almak nasip olsun cnm
İnşallahSağlıkla ilerlesin inşallah
Maşallah çok güzel sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın inşallah canımİlk değerim 84.5. Bugün ki değerim 175 çıktı. 2 kat artmış
4 hücreli olupta 1. kalite demek çok doğru olmaz diye düşünüyorum.Merhaba hanımlar benim size bir sorum olacak hiç 2.ci gün 4 hücreli ve 1.ci kalite dondurulmuş embriyo transferi olup pozitif sonuç alan var mı yada 2.ci gün adına embriyo bilgisi olan var mı aranızda
Yok yok devlette tedavi görüyorum ben kimseden cevap alamadım buraya yazdım4 hücreli olupta 1. kalite demek çok doğru olmaz diye düşünüyorum.
1. Kalite ; sayılamayacak kadar hücrenin oluşumudur.
Keza 2. Gün embriyosu zaten 2-4 hücreli oluşu beklenir , yani bu bilgiyi size Memorial verdiyse şüphe duyarım onlardan …
Siz burda mı tedavi görüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?