Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok yok devlette tedavi görüyorum ben kimseden cevap alamadım buraya yazdım
Yani açıkcası Allah’ın mucizesinden sual olunmaz , bilinmez tabi ama 2. Gün Embriyosu pek umut vaad eden ve denildiği gibi 1. Sınıf embriyosu olamaz .. Yanlışsam diğer arkadaşlarımda yorum yaparlar mutlaka …

Hiç bir yerden sonuç bulamadım yarın test fğnğm test vereceğim hala bş umut bekliyorum işte

Hiç bir yerden sonuç bulamadım yarın test fğnğm test vereceğim hala bş umut bekliyorum işte
İnan bilseydim yazmazdım . Moral çok önemli , ayrıca biz bilemeyiz ki , nerden belli olmayacağı ?
Kötü düşünmeyin , dua edin , bende edeceğim
Rabbim hayırlısını nasip eylesin , Allah büyük

Kızlar fitil çubukla kullanılmayacak mı? Bana kimse çubukla itmeyeceksin demedi.
Yok hayır , kutudan 1 çubuk çıkıyor ama o tek kullanımlık oluyor . Hijyen açısından çok uygun bulunmuyor . Keza herkesin rahim uzunluğu aynı olmadığı için düşük ihtimalde olsa bazı arkadaşlar da kanama riski bile oluşturabiliyor .
O yüzden eli temzice yıkayıp kapsülü kullanmak daha doğru tercih.

Böyle birşeyi bana nasıl söylemezler. Progesteron iğneyi bile göbeğimden nasıl yapacağım nasıl birşey o dedim elimizde numune yok gösteremiyoruz dediler. Anlattı sadece. Fitille ilgili hiçbir şey demedi sabah akşam 2şer tane dedi ve ben dün gece çubukla fitil koyerken çubuğuma kan geldi büyük ihtimalle tahriş ettim. Beni nasıl bilgilendirmezler. Ben içinden çıkan prospektüsü okuyarak fitilide iğneyi de kullandım. Hala hayret ediyorum bana nasıl söylemezler. Ben sürekli çubukla iterek en derine koydum fitilleri hem de sabah 2 akşam 2. Aklım almıyor.

Ya ben de hep o çubuğu çamaşır suyuyla yıkayıp kullanıyorum

Nasıl yani sabah 2 akşam 2
Bana dediler sabah 1 öğlen 1 akşam 1 dediler

İneyi de ben diyer ineleri gibi yaptım aynı dediler bana da sadece akşam kulandım

Ya ben de hep o çubuğu çamaşır suyuyla yıkayıp kullanıyorum
Pardon şimdi gördüm yazmışsınız. Hayır çubuğa sabun bile sürmeyecek siniz. Prospektüsü okumadınız mı? Ilık suyla yıkayacaksınız sadece. Ben ilke ellerimi yıkıyorum fitili koyuyorum sonra çubuğu ılık suyla temizleyip peçeteyle kuruluyorum buzdolabı poşeti gibi küçük bir poşete koyup ilaç kutuma koyuyorum. Hijyen açısından böyle bir çözüm buldum ama çubuğa su hariç birşey süreülmeyecek

İlle de “kullanmayacaksınız” demezler zaten . Sorunca cevap alınıyor bunun için ama bizler hemşirelerden daha temkinli davranmak için akla gelen herşeyi soruyoruz .
Olsun dert etmeyin , tahriş geçici bir durum …
Sadece elinizi yıkayın ve koyun , zaten koyma esnasında tableti rahim yutar vaziyete geliyor , yani ısrarle ileri zorlamaya da gerek yok ..

Kızlar bugün gittik umut hoca ve türkan hocayla görüştük. Herşey normal çok şükür. Eşim sperm testi verdi pazartesi çıkacak sonuç. Reglimde 3-4-5’i gibi gelir. Direk başlarız dedi. Yumurtalarıma baktı 12 tane yumurtam gözüküyor şuanda. Çok güzel sayı dedi 1.97 amh’a göre çok çok güzel bir sayı dedi. Umut beye çok ısındım onunla devam edicem inşallah pozitif haberleride yazarım buraya

Ama eğer küçük bir tehlike bile varsa bizzat bizlere ilaç için bilgilendirme yapıyorlar ya söylemeleri gerekliydi. Sonuçta kolay şeyler yaşamıyoruz. Senelerdir tedavi görenler var kaldı ki bende 5 senedir uğraşıyorum. Neyse artık yapacak bir şey yok rabbim büyük. Ol derse olacak. Herkesin gönlünde kini en kolay yolla ve çabuk versin. Duadan başka çare yok bu aşamalarda. Elimizden geleni yaptık. Açıklamalar için teşekkür ediyorum

Transfer iicn hazırlandığını görünce mutlu oldum, inşallah güzel sonuçlanacsk canım. Sıkma kendini, bazen atlıyorlar biliyorsun bazı şeyleri söylemeyi uyarmayi. Allah kolaylık versin inşallah

Transfer iicn hazırlandığını görünce mutlu oldum, inşallah güzel sonuçlanacsk canım. Sıkma kendini, bazen atlıyorlar biliyorsun bazı şeyleri söylemeyi uyarmayi. Allah kolaylık versin inşallah
Çok çok teşekkür ederim. Baya bir ara vermek zorunda kaldım ama şükür başlayabildim rabbim yolumu açsın bu kez tedavimi kolaylaştırıp nasip etsin. Seni burada hala görmek çok güzel. Eskilerden pek kimse kalmamış. Sen nasılsın?

İyiyim çok şükür, iyiyiz, alismaya çalışıyoruz iki çocuklu hayata:) 3 hafta oldu minnak doğalı. Geceleri uykusuz bir bebek, sürekli ayaktayım duadayim, inşallah her tanıştığım bir şekilde yolumun kesistigi herkesi hamile görmeden duymadan buradan gitmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…