Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ya ben hiç okumadım

Bana da dediler yaşın küçük gerek yok genetik testi ne kimyasal oldu

Ben de bu şekilde kullanmıştım hep , kanamam oldu ilk hatta devam ettim kimse uyarmadı beni kullanma elinle yerleştir diye ama hep suda sabunla yıkayıp kullandım sonra da malum bebeklerin kalbi durdu ama kanamam sonra olmamıştı şuan şaşırdım yazılanlara eğer öyle kullanılmaması gerekşyosa söylenmeliydi aksine hemşire aparatıyla kullan demişti bana

İnanın ben de bilmiyorum. Bakalım benim tedavim nasıl sonuçlanacak ben hep çubukla koydum hala koymaya devam ediyorum sadece çubuğu ılık suyla temizliyorum başka birşey kullanmıyorum. Bebekleriniz için üzüldüm en yakın zamanda sağlıklı evlatlarınız olsun ben gönül hanımada hemşireye de aparata kan geldi dedim ve kullanma Bırak demediler. Bundan 3-4 yıl önce daha enli bir aparatla jel sıkıyorduk içeriye kaybınız buna bağlı değildir canınızı sıkmayın sadece kimyasal içerikli şeyler sürmeyin çubuğa veya elinizle koyun bir sonraki tedavinizde.

Canım sen pgt yaptırmış mıydın
Hayır yaptımadım. İlk transferimde yaptırmıştım 2 sağlıklı gelmişti ama çözülürken bozulmuştu semra hoca bu kez gerek görmedi. Direkt negatif almak moralimi çok bozdu. Acaba bizim embriyolar güçlü mü değil oluşamıyor mu aklımda bir sürü sorular var. Biraz değerim yüksek çıksaydı bir umut olurdu sanki ne bileyim. Çok üzüldüm

Canım bnm üzülmemek elde değil ama sakın yıpratma kendini lütfen biraz kafanı toparla yeniden başla

Buyuk gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda guzel sonuclar alir, bebeginizi kucaginiza alirsiniz.
Benim 3 tedavi neticesinde 2 ngsden gecen embriyom oldu, baska bir merkezdeyim. Yasim malum. Bu transferden once cozulurken bozulma riski cok korkutuyor. Kendi hocama sordugumda eskiden oluyordu boyle seyler artik bu tur durumlara rastlamiyoruz demisti. Size aciklama yapmislar miydi cozulurken nasil bozuldu diye?

Bozulma olasılığı %2-3 dediler o yüzdelik kısmın hepsini ben doldurdum korkmayın. Çoğu kişi pgtye gönderiyor ve sağlıklı çözülüyor. Kendinizi rahatlatarak başlayın tedaviye. Allah bu kez nasip etsin

Yeni mi bozuldu? Yakın zamanda pgtli embriyosu bozuldu arkadaşımızda ama yine de transfer yaptilar benimde 1 embriyom var ve çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…