Hayır demediler hiç fitil nasıl kulanacagımıBenim tedavim ilaçlı. Östrojen hormonu için de bant kullanıyorum fitili de 12 saatte 1 ikişer tane yazdı gönül hanım. Size fitili çubuksuz kullanacaksınız dediler mi?
Ya ben hiç okumadımPardon şimdi gördüm yazmışsınız. Hayır çubuğa sabun bile sürmeyecek siniz. Prospektüsü okumadınız mı? Ilık suyla yıkayacaksınız sadece. Ben ilke ellerimi yıkıyorum fitili koyuyorum sonra çubuğu ılık suyla temizleyip peçeteyle kuruluyorum buzdolabı poşeti gibi küçük bir poşete koyup ilaç kutuma koyuyorum. Hijyen açısından böyle bir çözüm buldum ama çubuğa su hariç birşey süreülmeyecek
Saol canım ben hiç dikkat etmedim kullanıyordum aslında bir daha kulanmam tedavi sürecinde ilkinde kulandım lavaboya o çuğu temizliyordumCnm yazmadan edemedim camasir suyu hic kullanma bi daha cunkü o tür kimyasallari da tamamen temizlemek zor kalınti olabilir yani
Bana da dediler yaşın küçük gerek yok genetik testi ne kimyasal olduÇok ilginç bir şekilde diğer ekip çalışanları yani Yücel Hoca ,Beril Hoca veya Gönül Hoca bu testlere gerek yok diyor . Şaşırdım ve açıkcası niye böyle ters görüşte olduğunu da anlayamadım
Böyle birşeyi bana nasıl söylemezler. Progesteron iğneyi bile göbeğimden nasıl yapacağım nasıl birşey o dedim elimizde numune yok gösteremiyoruz dediler. Anlattı sadece. Fitille ilgili hiçbir şey demedi sabah akşam 2şer tane dedi ve ben dün gece çubukla fitil koyerken çubuğuma kan geldi büyük ihtimalle tahriş ettim. Beni nasıl bilgilendirmezler. Ben içinden çıkan prospektüsü okuyarak fitilide iğneyi de kullandım. Hala hayret ediyorum bana nasıl söylemezler. Ben sürekli çubukla iterek en derine koydum fitilleri hem de sabah 2 akşam 2. Aklım almıyo
İnanın ben de bilmiyorum. Bakalım benim tedavim nasıl sonuçlanacak ben hep çubukla koydum hala koymaya devam ediyorum sadece çubuğu ılık suyla temizliyorum başka birşey kullanmıyorum. Bebekleriniz için üzüldüm en yakın zamanda sağlıklı evlatlarınız olsunBen de bu şekilde kullanmıştım hep , kanamam oldu ilk hatta devam ettim kimse uyarmadı beni kullanma elinle yerleştir diye ama hep suda sabunla yıkayıp kullandım sonra da malum bebeklerin kalbi durdu ama kanamam sonra olmamıştı şuan şaşırdım yazılanlara eğer öyle kullanılmaması gerekşyosa söylenmeliydi aksine hemşire aparatıyla kullan demişti bana
Canım sen pgt yaptırmış mıydın2. Denemem ve sonucum maalesef negatif. Yine olmadı.
Hayır yaptımadım. İlk transferimde yaptırmıştım 2 sağlıklı gelmişti ama çözülürken bozulmuştu semra hoca bu kez gerek görmedi. Direkt negatif almak moralimi çok bozdu. Acaba bizim embriyolar güçlü mü değil oluşamıyor mu aklımda bir sürü sorular var. Biraz değerim yüksek çıksaydı bir umut olurdu sanki ne bileyim. Çok üzüldümCanım sen pgt yaptırmış mıydın
Canım bnm üzülmemek elde değilHayır yaptımadım. İlk transferimde yaptırmıştım 2 sağlıklı gelmişti ama çözülürken bozulmuştu semra hoca bu kez gerek görmedi. Direkt negatif almak moralimi çok bozdu. Acaba bizim embriyolar güçlü mü değil oluşamıyor mu aklımda bir sürü sorular var. Biraz değerim yüksek çıksaydı bir umut olurdu sanki ne bileyim. Çok üzüldüm
Buyuk gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda guzel sonuclar alir, bebeginizi kucaginiza alirsiniz.Hayır yaptımadım. İlk transferimde yaptırmıştım 2 sağlıklı gelmişti ama çözülürken bozulmuştu semra hoca bu kez gerek görmedi. Direkt negatif almak moralimi çok bozdu. Acaba bizim embriyolar güçlü mü değil oluşamıyor mu aklımda bir sürü sorular var. Biraz değerim yüksek çıksaydı bir umut olurdu sanki ne bileyim. Çok üzüldüm
Çok üzüldüm canım büyük bir hevesle açtım pozitif haberini görmek için Rabbim hayırlısını versin inşallah canım inşallah yakında tekrar başlarsın ve güzel haberlerle gelirsin2. Denemem ve sonucum maalesef negatif. Yine olmadı.
Amin insallah canım. Genetik test sadece benden istediler. Komple hepsini değilde 3-4 tane işaretledi onları istedi. Yarın randevu aldım devlette yaptırıcamHadi hayırlı uğurlu olsun çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Genetik testlerle ilgili bişey dediler mi
Başlayacak mısınız bu adette?Amin insallah canım. Genetik test sadece benden istediler. Komple hepsini değilde 3-4 tane işaretledi onları istedi. Yarın randevu aldım devlette yaptırıcam
Başlayacak mısınız bu adette?
Çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda doldursun kucağınızı2. Denemem ve sonucum maalesef negatif. Yine olmadı.
Oh çok güzel hayırlı olur umarımEvet sonuçları beklemeye gerek yok dedi. Eşimin sperm testi sonucu yarın çıkacak. Eğer onda problem yoksa direk başlarız dedi
Bozulma olasılığı %2-3 dediler o yüzdelik kısmın hepsini ben doldurdum korkmayın. Çoğu kişi pgtye gönderiyor ve sağlıklı çözülüyor. Kendinizi rahatlatarak başlayın tedaviye. Allah bu kez nasip etsinBuyuk gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda guzel sonuclar alir, bebeginizi kucaginiza alirsiniz.
Benim 3 tedavi neticesinde 2 ngsden gecen embriyom oldu, baska bir merkezdeyim. Yasim malum. Bu transferden once cozulurken bozulma riski cok korkutuyor. Kendi hocama sordugumda eskiden oluyordu boyle seyler artik bu tur durumlara rastlamiyoruz demisti. Size aciklama yapmislar miydi cozulurken nasil bozuldu diye?
Oh çok güzel hayırlı olur umarım
Yeni mi bozuldu? Yakın zamanda pgtli embriyosu bozuldu arkadaşımızda ama yine de transfer yaptilar benimde 1 embriyom var ve çekiniyorumBozulma olasılığı %2-3 dediler o yüzdelik kısmın hepsini ben doldurdum korkmayın. Çoğu kişi pgtye gönderiyor ve sağlıklı çözülüyor. Kendinizi rahatlatarak başlayın tedaviye. Allah bu kez nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?