- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Sonuç ne oldu? bende çok korkuyorumYeni mi bozuldu? Yakın zamanda pgtli embriyosu bozuldu arkadaşımızda ama yine de transfer yaptilar benimde 1 embriyom var ve çekiniyorum
Bozulmuş embriyo ne olabilir ki negatif tabiki maalesef sıfırdan baslicakSonuç ne oldu? bende çok korkuyorum
Sen ne zaman düşünüyorsun canim birde sen dondurulmuşlara pgt yaptirmistin dmiSonuç ne oldu? bende çok korkuyorum
Cok tesekkur ederim hizla yanit verdiniz. Insallah hepimizin yili olsun 2022.Bozulma olasılığı %2-3 dediler o yüzdelik kısmın hepsini ben doldurdum korkmayın. Çoğu kişi pgtye gönderiyor ve sağlıklı çözülüyor. Kendinizi rahatlatarak başlayın tedaviye. Allah bu kez nasip etsin
Yeni bozulmadı 2019 da bozuldaYeni mi bozuldu? Yakın zamanda pgtli embriyosu bozuldu arkadaşımızda ama yine de transfer yaptilar benimde 1 embriyom var ve çekiniyorum
Cok geçmiş olsun ins bi sonraki güzel sonuçlansinYeni bozulmadı 2019 da bozulda
Önümüzdeki ay başlıyoruz nasipse sağlıklı bir embriyo bulabildik sonundaSen ne zaman düşünüyorsun canim birde sen dondurulmuşlara pgt yaptirmistin dmi
Aa süper dondrulmuslari yaptilar yani ins sağlıkla cozulurler kac yasinda kızın bende yaza erteliyorum cesaretimi toplayamadimÖnümüzdeki ay başlıyoruz nasipse sağlıklı bir embriyo bulabildik sonundaİnşaAllah sıkıntısız çözünür ve tutunur
Rabbim insallan en kısa zamanda nasip etsin saglikli evlat, evlatlar. Amin. Tek embriyo muydu, bir de dondurulmusunuz var mı acaba2. Denemem ve sonucum maalesef negatif. Yine olmadı.
Canım ben geç dönüyorum kusura bakma
Evet tek embriyo. Dondurulmuş embriyom varRabbim insallan en kısa zamanda nasip etsin saglikli evlat, evlatlar. Amin. Tek embriyo muydu, bir de dondurulmusunuz var mı acaba
Ekip doktorunuz kimEvet tek embriyo. Dondurulmuş embriyom var
Evet dondurulmuşlardan yaptırdık ilki mozaik çıktı %70 ikinci gönderdiğimiz normal geldi çok şükür. Kızım 2 buçuk yaşında senin oğlun ne kadarlık oldu? korkma bence bir an önce başla Rabbim ne derse o oluyo hakkımızdan hayırlısını nasip etsin İnşaAllahAa süper dondrulmuslari yaptilar yani ins sağlıkla cozulurler kac yasinda kızın bende yaza erteliyorum cesaretimi toplayamadim
Gönül hanım ama ben drumdan memnunum. Elinden geleni yaptığına inanıyorum. Olmayınca olmuyor işte. 5aa kalite tutunamadı olmadı. Belki sağlıklı değildi. Benim için hayırlı olan buymuş demek kiEkip doktorunuz kim
3 bitti canım oğlumun cok sukur saglikla gelmis ins saglikli evlat olurEvet dondurulmuşlardan yaptırdık ilki mozaik çıktı %70 ikinci gönderdiğimiz normal geldi çok şükür. Kızım 2 buçuk yaşında senin oğlun ne kadarlık oldu? korkma bence bir an önce başla Rabbim ne derse o oluyo hakkımızdan hayırlısını nasip etsin İnşaAllah
Ekip doktorunda birsey ildugu için söylemedim hakkınızda hayırlısı olsunGönül hanım ama ben drumdan memnunum. Elinden geleni yaptığına inanıyorum. Olmayınca olmuyor işte. 5aa kalite tutunamadı olmadı. Belki sağlıklı değildi. Benim için hayırlı olan buymuş demek ki
Canim beni hatirladin mi? Ben besinci denemem de pozitifi aldim,memorialde de ucuncu denemede potif oldu,digerleri kimyasal bile olmadi,tutunmadi yani.Benim de senin gibi bir 6AA embriyom cozulurken bozulmustu.Sakin umitsizlige dusme demekki zamani degilmis.İnsallah en kisa zamanda bebegini kucagina alirsinGönül hanım ama ben drumdan memnunum. Elinden geleni yaptığına inanıyorum. Olmayınca olmuyor işte. 5aa kalite tutunamadı olmadı. Belki sağlıklı değildi. Benim için hayırlı olan buymuş demek ki
Hatırlamaz olur muyumCanim beni hatirladin mi? Ben besinci denemem de pozitifi aldim,memorialde de ucuncu denemede potif oldu,digerleri kimyasal bile olmadi,tutunmadi yani.Benim de senin gibi bir 6AA embriyom cozulurken bozulmustu.Sakin umitsizlige dusme demekki zamani degilmis.İnsallah en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin
Seninle de aynı zamanlar da tranfer olmuştuk ben ilkti o zaman. Bir çok ark 2. Ye başlıyor sen ne yaptınCanim beni hatirladin mi? Ben besinci denemem de pozitifi aldim,memorialde de ucuncu denemede potif oldu,digerleri kimyasal bile olmadi,tutunmadi yani.Benim de senin gibi bir 6AA embriyom cozulurken bozulmustu.Sakin umitsizlige dusme demekki zamani degilmis.İnsallah en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin
Evet aynı şekilde dış gebelik şüphesini ortadan kaldırmak için kese kontrolü istediler benden de. Cuma günü gitcemCanım ben geç dönüyorum kusura bakmabenim ilk sonuç 66 ikincisi 188 çıkınca tabi dış gebelik şüphesini de ortadan kaldirmak için istediler. Allahtan keseyi gördük sonra kalp atışı için tekrar bilgi verdim. Şuan 21 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?