Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Önümüzdeki ay başlıyoruz nasipse sağlıklı bir embriyo bulabildik sonunda İnşaAllah sıkıntısız çözünür ve tutunur
Aa süper dondrulmuslari yaptilar yani ins sağlıkla cozulurler kac yasinda kızın bende yaza erteliyorum cesaretimi toplayamadim

S Saylove sizden de kese kontrolü istemişler miydi? Normalde direkt kalp atışı için muayene öneriyorlar. İlk değer düşük old için kese kontrolü istiyoruz haftaya bugün dediler.
Canım ben geç dönüyorum kusura bakma benim ilk sonuç 66 ikincisi 188 çıkınca tabi dış gebelik şüphesini de ortadan kaldirmak için istediler. Allahtan keseyi gördük sonra kalp atışı için tekrar bilgi verdim. Şuan 21 haftalık

Aa süper dondrulmuslari yaptilar yani ins sağlıkla cozulurler kac yasinda kızın bende yaza erteliyorum cesaretimi toplayamadim
Evet dondurulmuşlardan yaptırdık ilki mozaik çıktı %70 ikinci gönderdiğimiz normal geldi çok şükür. Kızım 2 buçuk yaşında senin oğlun ne kadarlık oldu? korkma bence bir an önce başla Rabbim ne derse o oluyo hakkımızdan hayırlısını nasip etsin İnşaAllah

3 bitti canım oğlumun cok sukur saglikla gelmis ins saglikli evlat olur

Gönül hanım ama ben drumdan memnunum. Elinden geleni yaptığına inanıyorum. Olmayınca olmuyor işte. 5aa kalite tutunamadı olmadı. Belki sağlıklı değildi. Benim için hayırlı olan buymuş demek ki
Ekip doktorunda birsey ildugu için söylemedim hakkınızda hayırlısı olsun

Gönül hanım ama ben drumdan memnunum. Elinden geleni yaptığına inanıyorum. Olmayınca olmuyor işte. 5aa kalite tutunamadı olmadı. Belki sağlıklı değildi. Benim için hayırlı olan buymuş demek ki
Canim beni hatirladin mi? Ben besinci denemem de pozitifi aldim,memorialde de ucuncu denemede potif oldu,digerleri kimyasal bile olmadi,tutunmadi yani.Benim de senin gibi bir 6AA embriyom cozulurken bozulmustu.Sakin umitsizlige dusme demekki zamani degilmis.İnsallah en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin

Hatırlamaz olur muyum ümitsizliğe düşmüyorum 2. Adetle tekrar başlayacağım nasipse. İnsan ister istemez üzülüyor ama toparladım. Şer görünsede hayır var mutlaka. Çok şükür bugünümüze

Seninle de aynı zamanlar da tranfer olmuştuk ben ilkti o zaman. Bir çok ark 2. Ye başlıyor sen ne yaptın iyisinizdir inşallah. Ben bayadır sayfaya girmiyorum yazdıysan da görmemiş olabilirim

Evet aynı şekilde dış gebelik şüphesini ortadan kaldırmak için kese kontrolü istediler benden de. Cuma günü gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…