Benim dondurulmus kalmadi malesef,kizim 16 aylik oldu cok sukur bin sukur,yaza tedavi olmayi dusunuyirum,yaasimda gecmeden.Seninle de aynı zamanlar da tranfer olmuştuk ben ilkti o zaman. Bir çok ark 2. Ye başlıyor sen ne yaptıniyisinizdir inşallah. Ben bayadır sayfaya girmiyorum yazdıysan da görmemiş olabilirim
Hayırlısı olsun canım rabbim güç kuvvet versin2. Denemem ve sonucum maalesef negatif. Yine olmadı.
Canim 3.denememde oldu oglumEvet tek embriyo. Dondurulmuş embriyom var
İçini ferah tut. İnşallah güzel haberlerle gelirsinEvet aynı şekilde dış gebelik şüphesini ortadan kaldırmak için kese kontrolü istediler benden de. Cuma günü gitcem
Allah bağışlasın en kısa zamanda tekrar nasip etsinCanim 3.denememde oldu oglum
Ins en kısa zamanda hayielisi ile sana da nasip etsinAllah bağışlasın en kısa zamanda tekrar nasip etsin
Insallah bir sonraki denemenizde güzel netice alırsınız Allah in izniyle..2. Denemem ve sonucum maalesef negatif. Yine olmadı.
Aslında evet , mantıklı bi görüş açısı ama dediğin gibi “bundandır diyebileceğimiz bişey değil” ben de mesela çok üşüyen biriyim ve petek yanından ayrılmam , minderleri hizalayıp uzanırım bi güzel her tarafımı ısıtırım . Kaslar gerçekten gevşiyor , bende 1/2 gündür bıraktım yatmayı ama sebebi baş ağrısı çok yaptı bende ense kökümde özellikle.Arkadaşlar gönül hanım aradı onunla konuştuk. Ben transferden geldiğim gün normalde çok üşüyen biriyim ve kışın sıcak su torbası kullanırım. O günde ayaklarıma koymuştum tabi istemsizce onu popoma götürdüm biraz ısınayım diye. Fitil eriyince fark etmiştim. Sonra hiç kullanmadım ama gönül hanım dedi ki bu durum istediğim bir durum değil kas gevşediği için kaymış olabilir. Ben tabi ertesi gün de kabız oldum. Bir sürü neden işte ama hiçbiri de bundandır diyebileceğimiz bir şey değilmiş. Size yazma amacım ben bu hataya düştüm aman sizler dikkat edin. Nasıl böyle bir şey yapabilirim ben ki çok dikkat ederim ama yaptım nedeni bu belki de değil bilemiyoruz ama dikkat edin sizde. Ben de bir daha su torbası elime almam herhalde.
Bunları düşünüp üzülme canım olacak oluyo Rabbim nasip ettikten sonra istenmeyen gebeliklerde millet hopluyo zıplıyo sıcak suyada oturuyo nasip oldu mu oluyo yinede bişey olmuyoArkadaşlar gönül hanım aradı onunla konuştuk. Ben transferden geldiğim gün normalde çok üşüyen biriyim ve kışın sıcak su torbası kullanırım. O günde ayaklarıma koymuştum tabi istemsizce onu popoma götürdüm biraz ısınayım diye. Fitil eriyince fark etmiştim. Sonra hiç kullanmadım ama gönül hanım dedi ki bu durum istediğim bir durum değil kas gevşediği için kaymış olabilir. Ben tabi ertesi gün de kabız oldum. Bir sürü neden işte ama hiçbiri de bundandır diyebileceğimiz bir şey değilmiş. Size yazma amacım ben bu hataya düştüm aman sizler dikkat edin. Nasıl böyle bir şey yapabilirim ben ki çok dikkat ederim ama yaptım nedeni bu belki de değil bilemiyoruz ama dikkat edin sizde. Ben de bir daha su torbası elime almam herhalde.
Transfer sonrası da yaptınız mı bunları :)) benimki sağlıklı değildi belki de. İhtimaller işte ama bir sonraki tedavimde yapmam herhalde.Aslında evet , mantıklı bi görüş açısı ama dediğin gibi “bundandır diyebileceğimiz bişey değil” ben de mesela çok üşüyen biriyim ve petek yanından ayrılmam , minderleri hizalayıp uzanırım bi güzel her tarafımı ısıtırım . Kaslar gerçekten gevşiyor , bende 1/2 gündür bıraktım yatmayı ama sebebi baş ağrısı çok yaptı bende ense kökümde özellikle.
Sıcak her durumda malesef kötü etki yaratabiliyor.
İstemsiz bir hüzün oldu acaba benimle ilgili mi diye ama dediğin gibi nasip olsaydı mutlaka olurdu hiçbir şey engel olmazdı. Ben ilk tedavimde hiç dikkat etmemiştim. Sohbet edip tatlı yiyip sandalye tepesinde sabah kadar sohbet etmiştim. Hergün yürüyüşe çıkmıştım dışarıdan jambonlu falan sandviç yemiştim. Alışveriş merkezine gidip tatlı falan yemiştim. Sürekli dışarıdaydım onda bile değerim 11 çıkmıştı 2. Testde de 16 bu kadar üzülmemiştim. Bunda 1 görmek çok üzdü beni bu kadar dikkat edip de hiç tutunmaya çalışmaması. Ufaklık beni tercih etmedi maalesefBunları düşünüp üzülme canım olacak oluyo Rabbim nasip ettikten sonra istenmeyen gebeliklerde millet hopluyo zıplıyo sıcak suyada oturuyo nasip oldu mu oluyo yinede bişey olmuyo
Benim transfer sonrası ilk 4 gün boyunca koltukta battaniyeyle oturdum , sonrasında da zaten kan pıhtılaşma riskine karşı ev süpürme, yemek telaşı vs gibi hafif rutin işlerle uğraştım .Transfer sonrası da yaptınız mı bunları :)) benimki sağlıklı değildi belki de. İhtimaller işte ama bir sonraki tedavimde yapmam herhalde.
İstemsiz bir hüzün oldu acaba benimle ilgili mi diye ama dediğin gibi nasip olsaydı mutlaka olurdu hiçbir şey engel olmazdı. Ben ilk tedavimde hiç dikkat etmemiştim. Sohbet edip tatlı yiyip sandalye tepesinde sabah kadar sohbet etmiştim. Hergün yürüyüşe çıkmıştım dışarıdan jambonlu falan sandviç yemiştim. Alışveriş merkezine gidip tatlı falan yemiştim. Sürekli dışarıdaydım onda bile değerim 11 çıkmıştı 2. Testde de 16 bu kadar üzülmemiştim. Bunda 1 görmek çok üzdü beni bu kadar dikkat edip de hiç tutunmaya çalışmaması. Ufaklık beni tercih etmedi maalesef
Bu harika bi haber canım burdada vardı elifellam örnek olmuştu bana İnşaAllah bizde pozitif sonuç alırızStrongmom_ canim bugun soner beyin sayfasında gördüm 2 defa cozdurulmus dondurulmus embriyo ile gebelik oluşmuş pgt için yapmışlar ve sonuç pozitif
Aynen canım öyle bi nasip ki bu zamanı gelmeden olmuyo maalesefTransfer sonrası da yaptınız mı bunları :)) benimki sağlıklı değildi belki de. İhtimaller işte ama bir sonraki tedavimde yapmam herhalde.
İstemsiz bir hüzün oldu acaba benimle ilgili mi diye ama dediğin gibi nasip olsaydı mutlaka olurdu hiçbir şey engel olmazdı. Ben ilk tedavimde hiç dikkat etmemiştim. Sohbet edip tatlı yiyip sandalye tepesinde sabah kadar sohbet etmiştim. Hergün yürüyüşe çıkmıştım dışarıdan jambonlu falan sandviç yemiştim. Alışveriş merkezine gidip tatlı falan yemiştim. Sürekli dışarıdaydım onda bile değerim 11 çıkmıştı 2. Testde de 16 bu kadar üzülmemiştim. Bunda 1 görmek çok üzdü beni bu kadar dikkat edip de hiç tutunmaya çalışmaması. Ufaklık beni tercih etmedi maalesef
Canım benim benim İzmir'de bir arkadaşım var 2-3 kez negatif aldı. Pgt hiç yaptırmadı 1 embriyosu taşındı çözüldü tekrar donduruldu hiç ümidi yoktu ama deneyeyim dedi hatta ben onu ısrarla İstanbul'a çağırdım yeni tedavi olsun diye ama o embriyo ile sağlıklı bir kızı oldu. Sen hiç canını sıkma. Embriyosu da çok kaliteli değildi diye hatırlıyorumBu harika bi haber canım burdada vardı elifellam örnek olmuştu bana İnşaAllah bizde pozitif sonuç alırız
Ay MaşaAllah ne güzel bir haber buCanım benim benim İzmir'de bir arkadaşım var 2-3 kez negatif aldı. Pgt hiç yaptırmadı 1 embriyosu taşındı çözüldü tekrar donduruldu hiç ümidi yoktu ama deneyeyim dedi hatta ben onu ısrarla İstanbul'a çağırdım yeni tedavi olsun diye ama o embriyo ile sağlıklı bir kızı oldu. Sen hiç canını sıkma. Embriyosu da çok kaliteli değildi diye hatırlıyorum
InsAllah canim güzel haberlerimizi veririz ins yakın zamandaBu harika bi haber canım burdada vardı elifellam örnek olmuştu bana İnşaAllah bizde pozitif sonuç alırız
Biliyorsun benim problemim eşimden kaynaklı. Morjoloji sayı hız grubunda da çok aktifrim senelerdir orada tanıdığım ne kadar arkadaşım varsa hepsi evlat sahibi oldu ve hepsi farklı şehir ve merkezlerde yaptırdı isimlerini bile duymadığım merkezlerde düşün. Ben başından beri en iyi merkezlerden birinde tedavi görüyorum sonuç malum söyleye gerekAy MaşaAllah ne güzel bir haber buRabbim bizlerede nasip eylesin benim başka merkezde de embriyolarım vardı kaliteleri iyi değil diye semra hanım istemedi bende imha ettirdim.
Evet cnm öyle nasip olsun yeter ki bnmde yıllardır eşimde sıkıntı var denildi morfolojik hep 1-2-3 arasıydı morfoloji önemli değil imsi tekniği mi ne yapılıyo ya o yüzden illa bulunuyor sağlıklı spermlerBiliyorsun benim problemim eşimden kaynaklı. Morjoloji sayı hız grubunda da çok aktifrim senelerdir orada tanıdığım ne kadar arkadaşım varsa hepsi evlat sahibi oldu ve hepsi farklı şehir ve merkezlerde yaptırdı isimlerini bile duymadığım merkezlerde düşün. Ben başından beri en iyi merkezlerden birinde tedavi görüyorum sonuç malum söyleye gerekdemem o ki nasip kısmet gerçekten bu işler. Hatta bir arkadaşım Memorial da 2 kez negatif aldı sonradan 2 kez kendi hamile kaldı şuan 2 çocuğu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?