Benimde başka bir merkezde aret hoca nin orada dondurulmuş embriyom vardi,onu imha etmediler ise pgt yaptırayım o zaman?Canım benim benim İzmir'de bir arkadaşım var 2-3 kez negatif aldı. Pgt hiç yaptırmadı 1 embriyosu taşındı çözüldü tekrar donduruldu hiç ümidi yoktu ama deneyeyim dedi hatta ben onu ısrarla İstanbul'a çağırdım yeni tedavi olsun diye ama o embriyo ile sağlıklı bir kızı oldu. Sen hiç canını sıkma. Embriyosu da çok kaliteli değildi diye hatırlıyorum
Morfoloji inan önemli değil. Bizim 0. Biz de hızda yok ama çok şükür azda olsa embriyo oluşuyor. Sanırım Memorial hep ımsı kullanıyor. İvf kullanan var mı bilmiyorum. Varsa bilgi verirse sevinirim. Transfer yapılırken verilen kağıtta hangi yöntem kullanıldığı işaretleniyor. Merak ettim herkes ımsı mi yoksa başka yöntem var mı?Evet cnm öyle nasip olsun yeter ki bnmde yıllardır eşimde sıkıntı var denildi morfolojik hep 1-2-3 arasıydı morfoloji önemli değil imsi tekniği mi ne yapılıyo ya o yüzden illa bulunuyor sağlıklı spermler
Pgt için birşey söyleyemem ona siz karar verin ama embriyonuz 5. Gün ve dondurulacak kadar kaliteliyse kenar da dursun çöp olmasın derim ben. Benim Memorial da mozaik embriyom var onları kullanmayacağım dediğim halde saklıyorlar. Sizin de embriyonuz varsa mutlaka kalsın.Benimde başka bir merkezde aret hoca nin orada dondurulmuş embriyom vardi,onu imha etmediler ise pgt yaptırayım o zaman?
Aradım sordum şimdi hatta, yarin arayın dediler..
Evet genelde bu teknik kullanılıyor. Rabbim zorlarımızı kolaylaştırsın maddi manevi güç kuvvet versin İnşaAllah isteyen herkese anneliği yaşatsınMorfoloji inan önemli değil. Bizim 0. Biz de hızda yok ama çok şükür azda olsa embriyo oluşuyor. Sanırım Memorial hep ımsı kullanıyor. İvf kullanan var mı bilmiyorum. Varsa bilgi verirse sevinirim. Transfer yapılırken verilen kağıtta hangi yöntem kullanıldığı işaretleniyor. Merak ettim herkes ımsı mi yoksa başka yöntem var mı?
Çok üzüldümGönül hanım ama ben drumdan memnunum. Elinden geleni yaptığına inanıyorum. Olmayınca olmuyor işte. 5aa kalite tutunamadı olmadı. Belki sağlıklı değildi. Benim için hayırlı olan buymuş demek ki
Hemşire hattına yazabilirsinizKızlar ben tedavi için hastalanmayı bekliyordum. Şimdi geldi. Bugünü 1. Gün saymazlar herhalde dimi saatten dolayı. Arasam bakarlar mı acaba
Saat 4den sonra ertesi günü 1 olarak sayıyorlar kımızı rengi de görmen lazım tam söküldüğü zaman 1 olur ama saat de önemli senin Çarşamba sabaha randevu alman lazım.Kızlar ben tedavi için hastalanmayı bekliyordum. Şimdi geldi. Bugünü 1. Gün saymazlar herhalde dimi saatten dolayı. Arasam bakarlar mı acaba
Amin canım amin.Çok üzüldüminşallah bir sonraki transfer sana sımsıkı tutunur. Var bir zamanı inşallah çok yakın olsun
Hayir 5.gun değil.. 4.gun 8 hücreli bir embriyo idi..kalitesini vs bilmiyorum acikcasi..çünkü üzerinden zaman geçti,herhangi bir bilgi de verilmedi..zaten 3.transfer için en kötüsü diye onu birakmislardi..muhtemelen kalitesizdir.Pgt için birşey söyleyemem ona siz karar verin ama embriyonuz 5. Gün ve dondurulacak kadar kaliteliyse kenar da dursun çöp olmasın derim ben. Benim Memorial da mozaik embriyom var onları kullanmayacağım dediğim halde saklıyorlar. Sizin de embriyonuz varsa mutlaka kalsın.
Sanırım blast olmayan embriyoları pgtye göndermiyorlar ama tam emin değilim. Siz her ihtimali düşünerek saklayın onu ne olacağı belli olmaz. Olmaz dediklerimiz oluyor hep. Probleminiz neydi? Memorial da tedavi gördünüz mü?Hayir 5.gun değil.. 4.gun 8 hücreli bir embriyo idi..kalitesini vs bilmiyorum acikcasi..çünkü üzerinden zaman geçti,herhangi bir bilgi de verilmedi..zaten 3.transfer için en kötüsü diye onu birakmislardi..muhtemelen kalitesizdir.
İnsan yine de bir umut acaba can orada mı beni bekliyor diye düşünmüyor değil..
Evet doğru blast olmayan gidemiyordu ben atladım bu ihtimaliSanırım blast olmayan embriyoları pgtye göndermiyorlar ama tam emin değilim. Siz her ihtimali düşünerek saklayın onu ne olacağı belli olmaz. Olmaz dediklerimiz oluyor hep. Probleminiz neydi? Memorial da tedavi gördünüz mü?
Bunu ben de merak ediyorum acikcasi, ben de Allah nasip ederse adetimle birlikte tedaviye basalayacagim ama 4. Tedavi. Olacagi icin kendi isteklerimi rahatca dile getirmek istiyorum Yucel bey bu konuda nasil tam kestiremedim acikcasi.Son dönemlerde tedavi olan arkadaşlar pozitif bile almış olsanız ilgi alaka nasıldı? Hastanın kararlarına saygı var mıydı
2017de başladığım tedavide hep yücel bey ile sürdürdüm bir oglum oldu cok sukur 3.transferle ama bu defa kendisini tercih etmeyeceğim kişilik olarak asla bir şey diyemem ama basla sebeplerden ötürü yücel beyi istemiyorum beril hanımı takip ediyorum yakından bir de soner beyi soner bey baya pozitif geldi bana instgramda gördüğüm kadar ama normalde nasıldır bilmiyorum önceliğim su an sadece beril hanım olcak sanırımBunu ben de merak ediyorum acikcasi, ben de Allah nasip ederse adetimle birlikte tedaviye basalayacagim ama 4. Tedavi. Olacagi icin kendi isteklerimi rahatca dile getirmek istiyorum Yucel bey bu konuda nasil tam kestiremedim acikcasi.
Merhaba cnm benimde 2 tedavide hep yücel bey vardı olumsuz bişey yaşamadık çok şükür İnşaAllah böylede devam eder bu benim 5. Tedavim olacak 3ü de yücel beyde olmuş olacak nasipse. Diğer doktorlarla ben hiç görüşmedim bi kaç kez gönül hanıma denk geldim ne hikmetse bende ondan elektrik alamadım. Yani bu dr hasta ilişkisi bambaşka bişey o güveni oturttuğun zaman geriside geliyor zaten hakkımızdan hayırlısı kimse Rabbim onunla karşılaştırsın İnşaAllahBunu ben de merak ediyorum acikcasi, ben de Allah nasip ederse adetimle birlikte tedaviye basalayacagim ama 4. Tedavi. Olacagi icin kendi isteklerimi rahatca dile getirmek istiyorum Yucel bey bu konuda nasil tam kestiremedim acikcasi.
Ben geçtiğimiz ay tedaviye başladım. Şimdi Allah nasip ederse transferi bekliyorum. Ben Beril Hanım’daydım. Semra Hanım da bir defa kendi kontrol etti. Opu öncesi de Gönül Hanım baktı. Opu’yu Melih Bey yaptı. İlgiden genel anlamda memnun kaldım. Özellikle hemşire hattı sürekli bilgilendirme mesajı attı ve sonrasında teyit için aradı. Hatta ben iğnelerden birini yanlış aldığımda bana iğnenin nasıl yapılması gerektiğini bir de telefonla anlattılar. Ben sadece benim protokolümde küçük bir sorun yaşadım. Ama doktor hatasından kaynaklandığını düşünmüyorum. Bu arada uzun süredir bu grubu takip ediyorum ve sürekli herkese dua ediyorum. İnşallah hepimizin güzel haberlerini almak nasip olurBunu ben de merak ediyorum acikcasi, ben de Allah nasip ederse adetimle birlikte tedaviye basalayacagim ama 4. Tedavi. Olacagi icin kendi isteklerimi rahatca dile getirmek istiyorum Yucel bey bu konuda nasil tam kestiremedim acikcasi.
Beril hanımın yaklaşımı nasılBen geçtiğimiz ay tedaviye başladım. Şimdi Allah nasip ederse transferi bekliyorum. Ben Beril Hanım’daydım. Semra Hanım da bir defa kendi kontrol etti. Opu öncesi de Gönül Hanım baktı. Opu’yu Melih Bey yaptı. İlgiden genel anlamda memnun kaldım. Özellikle hemşire hattı sürekli bilgilendirme mesajı attı ve sonrasında teyit için aradı. Hatta ben iğnelerden birini yanlış aldığımda bana iğnenin nasıl yapılması gerektiğini bir de telefonla anlattılar. Ben sadece benim protokolümde küçük bir sorun yaşadım. Ama doktor hatasından kaynaklandığını düşünmüyorum. Bu arada uzun süredir bu grubu takip ediyorum ve sürekli herkese dua ediyorum. İnşallah hepimizin güzel haberlerini almak nasip olur
Hep güler yüzlüydü. Ben kendisini sevdim. Ama sanki Gönül Hoca daha tecrübeli gibi geldi bana.Beril hanımın yaklaşımı nasıl
Allah yardımcınız olsun. Herkesin farklı bir sebebi var ve uğraşıyoruz. Yumurta kalitesi için ekstra takviye kullanıyor musunuz? Bir arkadaşım bir takviye kullandı ama ismini hatırlayamadım mutlaka araştırmışsınızdır ama ben öğrenip size yazarım. Pes etmeyin hiç belli olmaz bir bakmışsınız ummadığınız zaman olmuş. Ama sperm için de yumurta içinde bir 3 aylık hazırlanma süreci olduğunu düşünüyorum.Evet doğru blast olmayan gidemiyordu ben atladım bu ihtimali
Bizde eşimde translokasyon var o yüzden mecbur pgt yaptırmak durumundayız...memorial da 2 kere tedavi oldum,daha önce de farklı merkezler de tedavi oldum..sağlıklı 5.gune giden embriyo elde edemiyoruz..Bu tedavimin sonunda sadece translokasyon değil,yumurta kalitesizligi de var,..1 kere 5.gun blast embriyo oluştuğu için umutsuz değilsiniz denildi..toplam 2 aşılama, 5 kere tup bebek yaptırmış oldum..5 tup bebek in 3 ünde opu oldu transfer iptal oldu..hastanelere, dr lara ,ilime bilime inancım her geçen gün azalmakta..yine de umutsuzluğa düşmeden araştırıp birseyler yapmaya çalışıyorum, dr lar bu işi bizim gözümüzden malesef görmüyorlar....bakalım ne , ne zaman nasip olacak..eşim de diyorki bosver pgt yaptırmadan onu koyduralim diyor,caresizlikten ne yapacağımızı bilmiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?