Merhaba sizin sorununuz neydi acaba? Bir de yucel bey hep dondurulmus mu transfer ediyor ben gorusmemizde boyle bisey algiladimMerhaba cnm benimde 2 tedavide hep yücel bey vardı olumsuz bişey yaşamadık çok şükür İnşaAllah böylede devam eder bu benim 5. Tedavim olacak 3ü de yücel beyde olmuş olacak nasipse. Diğer doktorlarla ben hiç görüşmedim bi kaç kez gönül hanıma denk geldim ne hikmetse bende ondan elektrik alamadım. Yani bu dr hasta ilişkisi bambaşka bişey o güveni oturttuğun zaman geriside geliyor zaten hakkımızdan hayırlısı kimse Rabbim onunla karşılaştırsın İnşaAllah
Ilk tedaviniz mi. Insallah hayirlisi ile transferden sonra pozitif haberini de burdan verirsinizBen geçtiğimiz ay tedaviye başladım. Şimdi Allah nasip ederse transferi bekliyorum. Ben Beril Hanım’daydım. Semra Hanım da bir defa kendi kontrol etti. Opu öncesi de Gönül Hanım baktı. Opu’yu Melih Bey yaptı. İlgiden genel anlamda memnun kaldım. Özellikle hemşire hattı sürekli bilgilendirme mesajı attı ve sonrasında teyit için aradı. Hatta ben iğnelerden birini yanlış aldığımda bana iğnenin nasıl yapılması gerektiğini bir de telefonla anlattılar. Ben sadece benim protokolümde küçük bir sorun yaşadım. Ama doktor hatasından kaynaklandığını düşünmüyorum. Bu arada uzun süredir bu grubu takip ediyorum ve sürekli herkese dua ediyorum. İnşallah hepimizin güzel haberlerini almak nasip olur
Bu arada elektirik olayına o kadar cok katiliyorum ki tabii ki once Rabbim nasip edecek, sonrasinsa da bu surec zaten zorlu karsimizda bizi anlayan iyi elektirik aldigimiz bir doktor olmasi cok önemliMerhaba sizin sorununuz neydi acaba? Bir de yucel bey hep dondurulmus mu transfer ediyor ben gorusmemizde boyle bisey algiladim
AminIlk tedaviniz mi. Insallah hayirlisi ile transferden sonra pozitif haberini de burdan verirsiniz
Yücel beyle devam etmeme kararının sebebi neydi canım2017de başladığım tedavide hep yücel bey ile sürdürdüm bir oglum oldu cok sukur 3.transferle ama bu defa kendisini tercih etmeyeceğim kişilik olarak asla bir şey diyemem ama basla sebeplerden ötürü yücel beyi istemiyorum beril hanımı takip ediyorum yakından bir de soner beyi soner bey baya pozitif geldi bana instgramda gördüğüm kadar ama normalde nasıldır bilmiyorum önceliğim su an sadece beril hanım olcak sanırım
Bnm tüpte sıvı ve rahim içinde miyomlar vardı. Ameliyat falan olunca öncesinde opu olup donduruldu. Duruma göre yapılıyor galiba dondurulmuş transferlerMerhaba sizin sorununuz neydi acaba? Bir de yucel bey hep dondurulmus mu transfer ediyor ben gorusmemizde boyle bisey algiladim
Hemşire hattına yazabilirsiniz
Saat 4den sonra ertesi günü 1 olarak sayıyorlar kımızı rengi de görmen lazım tam söküldüğü zaman 1 olur ama saat de önemli senin Çarşamba sabaha randevu alman lazım.
Dusuk sonrası gereksiz yere rahim filmi istemiş geçtiğimiz Nisan ayında görüşmeye gitmiştim o zaman Semra hoca gordu 2.defa film çekildiğimi kim istedi bunu gereksiz yere xedi sogudum biraz cok zor donemlerdeydim o filmi tekrar cektirmek psikolojik olarak da maddi olarak da zordu gereksiz yere çektirdiği için devam etmek istemiyorum psikolojik desteğini asla inkar edemem ama bi bu gereksiz rahim filmine bir de sürekli bana histeroskopi yapmak istemesine takıldım hep Semra hanım engel oldu yoksa histeroskopi mi yapsak diyordu o dönemler hep bana destek olduğu için gormedim bunları ama su an daha profesyonel bir hekimle devam etmek istiyorum asla desteğini benim için yaptıklarını inkar edemem ama bunları da göz ardı etmek istemiyorumYücel beyle devam etmeme kararının sebebi neydi canım
Anladım gayet haklı sebeplerin var tabi ben olsam ben de soğurdum . Ben de başından beri Yücel bey in takibindeyim o yüzden merak ettim yaşadıklarınızı .Dusuk sonrası gereksiz yere rahim filmi istemiş geçtiğimiz Nisan ayında görüşmeye gitmiştim o zaman Semra hoca gordu 2.defa film çekildiğimi kim istedi bunu gereksiz yere xedi sogudum biraz cok zor donemlerdeydim o filmi tekrar cektirmek psikolojik olarak da maddi olarak da zordu gereksiz yere çektirdiği için devam etmek istemiyorum psikolojik desteğini asla inkar edemem ama bi bu gereksiz rahim filmine bir de sürekli bana histeroskopi yapmak istemesine takıldım hep Semra hanım engel oldu yoksa histeroskopi mi yapsak diyordu o dönemler hep bana destek olduğu için gormedim bunları ama su an daha profesyonel bir hekimle devam etmek istiyorum asla desteğini benim için yaptıklarını inkar edemem ama bunları da göz ardı etmek istemiyorum
Merhaba sizin izlenimleriniz nasil acaba Yücel Bey hakkinda, yani basindan beri derken sureciniz nasil ilerledi memnunmusunuzAnladım gayet haklı sebeplerin var tabi ben olsam ben de soğurdum . Ben de başından beri Yücel bey in takibindeyim o yüzden merak ettim yaşadıklarınızı .
Geçmiş olsun canım tekrar tüp bebek düşünürsen nereye gidersinDusuk sonrası gereksiz yere rahim filmi istemiş geçtiğimiz Nisan ayında görüşmeye gitmiştim o zaman Semra hoca gordu 2.defa film çekildiğimi kim istedi bunu gereksiz yere xedi sogudum biraz cok zor donemlerdeydim o filmi tekrar cektirmek psikolojik olarak da maddi olarak da zordu gereksiz yere çektirdiği için devam etmek istemiyorum psikolojik desteğini asla inkar edemem ama bi bu gereksiz rahim filmine bir de sürekli bana histeroskopi yapmak istemesine takıldım hep Semra hanım engel oldu yoksa histeroskopi mi yapsak diyordu o dönemler hep bana destek olduğu için gormedim bunları ama su an daha profesyonel bir hekimle devam etmek istiyorum asla desteğini benim için yaptıklarını inkar edemem ama bunları da göz ardı etmek istemiyorum
Ben şimdiye kadar hep Yücel beyle devam ettim 2017 den beri her aşamada sadece onunla muhatap oldum hiçbir sorun yaşamadım iki kere transfer oldum biri tutmadı ikincisi tuttu şimdi üçüncü transferim için gidicem ben memnunum canım . Ne zaman özel numarasına mesaj atsam soru sorsam sabırla cevap verdi sakin kendinden emin bir hocaMerhaba sizin izlenimleriniz nasil acaba Yücel Bey hakkinda, yani basindan beri derken sureciniz nasil ilerledi memnunmusunuz
Ben şimdiye kadar hep Yücel beyle devam ettim 2017 den beri her aşamada sadece onunla muhatap oldum hiçbir sorun yaşamadım iki kere transfer oldum biri tutmadı ikincisi tuttu şimdi üçüncü transferim için gidicem ben memnunum canım . Ne zaman özel numarasına mesaj atsam soru sorsam sabırla cevap verdi sakin kendinden emin bir hocaMerhaba sizin izlenimleriniz nasil acaba Yücel Bey hakkinda, yani basindan beri derken sureciniz nasil ilerledi memnunmusunuz
1 kere daha burda denicem canim olmazsa inan bilmiyorum belki yine saçma sapan şeyler yaşarsam Brüksel tup bebek merkezine geçebilirim ya burda kalicam ya Brüksele gecicem en son Semra hanımla Nisan ayında görüştüm biraz icim ısındı tekrardan ama ekip doktorlarından hic birine isinamadim yücel beyi vok seviyordum ama istemitorum artık onu kafam çok karışık ya bu yüzden nisandan beri bekliyorum gitmiyorumGeçmiş olsun canım tekrar tüp bebek düşünürsen nereye gidersin
Boyle şeyler yaşadık canim o dönem hep manevi desteği var diye bunları gormedim ama su an açıkçası istemiyorum gereksiz yere film çektirdiğin Semra hanım yanımda söylemese belki yine düşünürdum ya benim olayım cok karışık o merkezde benim pıhtılaşma yok 7 aylık bebegimi kaybettim ben perinatologa gittim ilk bütün pıhtılaşma filan yapti temiz çıktı pıhtılaşma yok önlem amaçlı 100 mg coraspin sadeve dedi semra hanım ısrarla red etti igne aspirin kullancaksin dedi ilk transferimdi cok yoğun kanamalar sonucu bebegim düştü perinatolog o kadar kan sulandirici verilirse olacağı bu dedi ama merkez asla kabul etmedi kan sulandirici dusuk yaptırmaz diye yani artık güvenim yok 2.transferimi hic anlatmak bile istemiyorum diceksin 3. Neden orda yaptirdin inan bilmiyorum nasip olcak ya ben gelmiyorum srtik diye çıktım merkezden Semra hanım yücel bey aradılar durdular sanki Zehra hanımda aramıştı onu tam hatırlamıyorum 3.yu artık bıraksınlar beni diye oldum hercekten kendime değil onlara verdiğim son şansti o da oglum oldu gelesi varmış kuşumunAnladım gayet haklı sebeplerin var tabi ben olsam ben de soğurdum . Ben de başından beri Yücel bey in takibindeyim o yüzden merak ettim yaşadıklarınızı .
Canım biraz şans ve kısmet işi sanırım ben şimdiye kadar sorun yaşamadım ama benim çok şükür pıhtılaşma ya da embriyo rahimle ilgili işlem yapmayı gerektiren bir sıkıntı çıkmadı belki olsaydı ben de sorun yaşayabilirdim belli olmaz yani. Doktora güven ve içinin rahat olması çok önemli en ufak bir soğuma ve isteksizlik sonucu çok etkiliyor inşallah burda da devam etsen başka yere de gitsen için rahat bir şekilde süreci devam ettirirsin canım hakkında hayırlısı olsunBoyle şeyler yaşadık canim o dönem hep manevi desteği var diye bunları gormedim ama su an açıkçası istemiyorum gereksiz yere film çektirdiğin Semra hanım yanımda söylemese belki yine düşünürdum ya benim olayım cok karışık o merkezde benim pıhtılaşma yok 7 aylık bebegimi kaybettim ben perinatologa gittim ilk bütün pıhtılaşma filan yapti temiz çıktı pıhtılaşma yok önlem amaçlı 100 mg coraspin sadeve dedi semra hanım ısrarla red etti igne aspirin kullancaksin dedi ilk transferimdi cok yoğun kanamalar sonucu bebegim düştü perinatolog o kadar kan sulandirici verilirse olacağı bu dedi ama merkez asla kabul etmedi kan sulandirici dusuk yaptırmaz diye yani artık güvenim yok 2.transferimi hic anlatmak bile istemiyorum diceksin 3. Neden orda yaptirdin inan bilmiyorum nasip olcak ya ben gelmiyorum srtik diye çıktım merkezden Semra hanım yücel bey aradılar durdular sanki Zehra hanımda aramıştı onu tam hatırlamıyorum 3.yu artık bıraksınlar beni diye oldum hercekten kendime değil onlara verdiğim son şansti o da oglum oldu gelesi varmış kuşumun
Canim benim ne rahmimde ne eşimde bir problem var dogal yollardan gebe kalan biriyim ben sadece pgt yapılması lazım diye gittim yaniCanım biraz şans ve kısmet işi sanırım ben şimdiye kadar sorun yaşamadım ama benim çok şükür pıhtılaşma ya da embriyo rahimle ilgili işlem yapmayı gerektiren bir sıkıntı çıkmadı belki olsaydı ben de sorun yaşayabilirdim belli olmaz yani. Doktora güven ve içinin rahat olması çok önemli en ufak bir soğuma ve isteksizlik sonucu çok etkiliyor inşallah burda da devam etsen başka yere de gitsen için rahat bir şekilde süreci devam ettirirsin canım hakkında hayırlısı olsun
Canim sen 2 cocuk için mi gitceksnCanım biraz şans ve kısmet işi sanırım ben şimdiye kadar sorun yaşamadım ama benim çok şükür pıhtılaşma ya da embriyo rahimle ilgili işlem yapmayı gerektiren bir sıkıntı çıkmadı belki olsaydı ben de sorun yaşayabilirdim belli olmaz yani. Doktora güven ve içinin rahat olması çok önemli en ufak bir soğuma ve isteksizlik sonucu çok etkiliyor inşallah burda da devam etsen başka yere de gitsen için rahat bir şekilde süreci devam ettirirsin canım hakkında hayırlısı olsun
Evet canım kızım 2 yaşında. Dondurulmuşlar var onlardan deneyeceğimCanim sen 2 cocuk için mi gitceksn
Yücel Hoca kibirli bi insan değil benim orada yaşadıklarımda hiç normal şeyler değildi bilenler biliyor ama artıları daha fazla olduğu için artık görmezden geliyorum. Benim doğum drum geçen sene stajyer olarak memorial de çalıştı çokta popüler bi dr mesela. O benim hamilelik dönemimde güvenimi öyle bi sarstı ki bi daha asla ona gitmem mesela... Ki bütün ameliyatlarımı o yapmıştı yücel hocayla telefonla falan görüşmüştüler falan yücel bey o konudada sağolsun çok yardımcı olmuştu.Ben şimdiye kadar hep Yücel beyle devam ettim 2017 den beri her aşamada sadece onunla muhatap oldum hiçbir sorun yaşamadım iki kere transfer oldum biri tutmadı ikincisi tuttu şimdi üçüncü transferim için gidicem ben memnunum canım . Ne zaman özel numarasına mesaj atsam soru sorsam sabırla cevap verdi sakin kendinden emin bir hoca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?