- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Canım düşüklerden sonra yapışıklık falan olabiliyor yapılmasa bi sıkıntı çıksa belki bu seferde başka türlü üzüleceksin. Semra hanım öyle dedi diye hemen güvenin sarsılmasın. Ona bakarsan banada pgt yapılacaktı semra hanım yapmadı onca ısrarıma rağmen. Fazladan yapılan şeylerde stres olmuyorum ben nedense fiziki zarara uğramadıktan sonra tabiki. Kız kardeşimin düştükleri oldu pai1 mutasyon var başka bi prof farklı bi ilde iğne veriyo pıhtılaşma var sende diyo ve sağlıklı gebelikleri oluyo bunu semra hocaya dedim bendede çıktı önlem alalım dedim pai1 düşük yapmaz dedi. Okuduğum her makalede yazıyo düşük yapar diye ama diyo aile öykün var madem iğne yazalım sana önlem amaçlıDusuk sonrası gereksiz yere rahim filmi istemiş geçtiğimiz Nisan ayında görüşmeye gitmiştim o zaman Semra hoca gordu 2.defa film çekildiğimi kim istedi bunu gereksiz yere xedi sogudum biraz cok zor donemlerdeydim o filmi tekrar cektirmek psikolojik olarak da maddi olarak da zordu gereksiz yere çektirdiği için devam etmek istemiyorum psikolojik desteğini asla inkar edemem ama bi bu gereksiz rahim filmine bir de sürekli bana histeroskopi yapmak istemesine takıldım hep Semra hanım engel oldu yoksa histeroskopi mi yapsak diyordu o dönemler hep bana destek olduğu için gormedim bunları ama su an daha profesyonel bir hekimle devam etmek istiyorum asla desteğini benim için yaptıklarını inkar edemem ama bunları da göz ardı etmek istemiyorum
Hadi ins sağlıkla bi evladın daha olur hayirlisi ileEvet canım kızım 2 yaşında. Dondurulmuşlar var onlardan deneyeceğim
Sağol canım amin rabbim sana da hayırlısıyla gönlündekini nasip etsinHadi ins sağlıkla bi evladın daha olur hayirlisi ile
Canim dusuktr nasıl yapisiklik olsun iceride parça kalmadı kurtaj olsam hak verebilirdim ama ona vermem çünkü bütün olarak düştü kese ve ona gereksiz istenmiş cok net xedi nisanda kürtaj oldum ona bile adetlerini takip edelim azalma filan olursa film isteriz dedi daha adet düzenine bakılmadan direk film istenmesi bana göre çok yanlış rahim filmi hem maddi hem manevi bana göre kolay birsey degil 2 ayda bir film çekilmiş oldum gereksiz yere istenmesi etik değil. Ee Semra hanımda bana pıhtılaşma olmamasına rağmen bi dünya kan sulandirici verdi hayatımda öyle kanama yaşamadım ben. Benim progesteron sorunum var ısrarla 2 transferde vermediler söyledim o kadar test gününe bile gidemedim kanamam başladı 3.de yine aynısını yapmaya kalktılar artık sinirlendim vermiyorsaniz ben kendim kullanicam dedim öyle yazdılar oglum oldu şim8dide nisanda görüşmeye gittim bana Semra hanım o dönem ıyiki progestan vermişiz diyor tepem atti siz mi verdiniz ben burda yücel beye ağlayarak yalvardım yazarken bile kinayeli sırf psikolojin rahat olsun diye yazıyorum demisti dedim ikiside sustu kaldı bilmiyorum vallahi simdi bana semra hanım başarıya ulaştığımız bir yol var yine aynısını deneriz diyor da içimde kırılmış bir güven var görmezden gelemiyorum bunları hayirlisi ins ne zaman içimde sindirebilirsem o zaman giderimCanım düşüklerden sonra yapışıklık falan olabiliyor yapılmasa bi sıkıntı çıksa belki bu seferde başka türlü üzüleceksin. Semra hanım öyle dedi diye hemen güvenin sarsılmasın. Ona bakarsan banada pgt yapılacaktı semra hanım yapmadı onca ısrarıma rağmen. Fazladan yapılan şeylerde stres olmuyorum ben nedense fiziki zarara uğramadıktan sonra tabiki. Kız kardeşimin düştükleri oldu pai1 mutasyon var başka bi prof farklı bi ilde iğne veriyo pıhtılaşma var sende diyo ve sağlıklı gebelikleri oluyo bunu semra hocaya dedim bendede çıktı önlem alalım dedim pai1 düşük yapmaz dedi. Okuduğum her makalede yazıyo düşük yapar diye ama diyo aile öykün var madem iğne yazalım sana önlem amaçlıaile öykümü anlatmasam peki?
Anladım canım cidden doktorların da kafası uçmuş durumda geri dönülmez hatalar yapılabiliyor İnşaAllah bundan sonra herşey daha güzel olsunCanim dusuktr nasıl yapisiklik olsun iceride parça kalmadı kurtaj olsam hak verebilirdim ama ona vermem çünkü bütün olarak düştü kese ve ona gereksiz istenmiş cok net xedi nisanda kürtaj oldum ona bile adetlerini takip edelim azalma filan olursa film isteriz dedi daha adet düzenine bakılmadan direk film istenmesi bana göre çok yanlış rahim filmi hem maddi hem manevi bana göre kolay birsey degil 2 ayda bir film çekilmiş oldum gereksiz yere istenmesi etik değil. Ee Semra hanımda bana pıhtılaşma olmamasına rağmen bi dünya kan sulandirici verdi hayatımda öyle kanama yaşamadım ben. Benim progesteron sorunum var ısrarla 2 transferde vermediler söyledim o kadar test gününe bile gidemedim kanamam başladı 3.de yine aynısını yapmaya kalktılar artık sinirlendim vermiyorsaniz ben kendim kullanicam dedim öyle yazdılar oglum oldu şim8dide nisanda görüşmeye gittim bana Semra hanım o dönem ıyiki progestan vermişiz diyor tepem atti siz mi verdiniz ben burda yücel beye ağlayarak yalvardım yazarken bile kinayeli sırf psikolojin rahat olsun diye yazıyorum demisti dedim ikiside sustu kaldı bilmiyorum vallahi simdi bana semra hanım başarıya ulaştığımız bir yol var yine aynısını deneriz diyor da içimde kırılmış bir güven var görmezden gelemiyorum bunları hayirlisi ins ne zaman içimde sindirebilirsem o zaman giderim
İdil ve yanındaki eczanede bulunuyor. Oraları arayıp bilgi alabilirsiniz. Transferden 5 gün önce başlanıyor ama 50 mg kalçadan olanı kullanırsın o süreçte. Allah yolunu açık etsin kolay bir şekilde tekrar nasip etsinKızlar ben Protestan ın göbekten yapılanını bulamadım bulunduğum şehirde. Transferden bir gün önce İstanbul a gidicem gitmeden önce oradaki eczaneleri arayıp sipariş mi vereyim yoksa sürekli bulunuyor mu bu ilaç hastane çevresindeki eczanelerde ?
InsAllah canim başka merkeze gitsem daha farklı olacağına da inanmıyorum ins Rabbim yeniden saglikla kısa zamanda nasip eder isteyen herkeseAnladım canım cidden doktorların da kafası uçmuş durumda geri dönülmez hatalar yapılabiliyor İnşaAllah bundan sonra herşey daha güzel olsun
Onlar da deneyimleyerek yeni yollar buluyorlar kendilerine. Ben de kall atisi icin Yucel beye gittigimde aslinda disardan alinan progesterona gerek yok ama tedbir amacli veriyoruz demisti. Senin vakan ogretici vakalardan biri olmus onlar icin bence.Canim dusuktr nasıl yapisiklik olsun iceride parça kalmadı kurtaj olsam hak verebilirdim ama ona vermem çünkü bütün olarak düştü kese ve ona gereksiz istenmiş cok net xedi nisanda kürtaj oldum ona bile adetlerini takip edelim azalma filan olursa film isteriz dedi daha adet düzenine bakılmadan direk film istenmesi bana göre çok yanlış rahim filmi hem maddi hem manevi bana göre kolay birsey degil 2 ayda bir film çekilmiş oldum gereksiz yere istenmesi etik değil. Ee Semra hanımda bana pıhtılaşma olmamasına rağmen bi dünya kan sulandirici verdi hayatımda öyle kanama yaşamadım ben. Benim progesteron sorunum var ısrarla 2 transferde vermediler söyledim o kadar test gününe bile gidemedim kanamam başladı 3.de yine aynısını yapmaya kalktılar artık sinirlendim vermiyorsaniz ben kendim kullanicam dedim öyle yazdılar oglum oldu şim8dide nisanda görüşmeye gittim bana Semra hanım o dönem ıyiki progestan vermişiz diyor tepem atti siz mi verdiniz ben burda yücel beye ağlayarak yalvardım yazarken bile kinayeli sırf psikolojin rahat olsun diye yazıyorum demisti dedim ikiside sustu kaldı bilmiyorum vallahi simdi bana semra hanım başarıya ulaştığımız bir yol var yine aynısını deneriz diyor da içimde kırılmış bir güven var görmezden gelemiyorum bunları hayirlisi ins ne zaman içimde sindirebilirsem o zaman giderim
Canım çok teşekkür ederim ben transferden 5 gün önce Protestan başlandığını bilmiyordum kalçadan olanı iade edecektim az kalsın.. Allah razı olsun canımİdil ve yanındaki eczanede bulunuyor. Oraları arayıp bilgi alabilirsiniz. Transferden 5 gün önce başlanıyor ama 50 mg kalçadan olanı kullanırsın o süreçte. Allah yolunu açık etsin kolay bir şekilde tekrar nasip etsin
Fitille birlikte 5 gün önceden başlanıyor progestan iğneye de. Kalçadan olanı 3 günde 1 vurun diyorlar. 2 tanesi seni transfere yetiştirir. Eczaneden diğer iğneleri de ayarlarsan sorun yaşamazsın. 1 paketin içinde 7 adet oluyor ona göre ayarla iğneyi. Fitili de şimdiden al sen de ilaçlı transfer olacaksın diye hatırlıyorum. 1 kutu fitil 1 hafta gidiyor sabah 2 akşam 2 veriyorlar bize. Bir de estrofem hap olarak burada bulamadım piyasada yok dediler hep ben bant olarak kullandım.Canım çok teşekkür ederim ben transferden 5 gün önce Protestan başlandığını bilmiyordum kalçadan olanı iade edecektim az kalsın.. Allah razı olsun canım
Evet zaten deneme tahtası olduğumu düşünüyorum onlar içinOnlar da deneyimleyerek yeni yollar buluyorlar kendilerine. Ben de kall atisi icin Yucel beye gittigimde aslinda disardan alinan progesterona gerek yok ama tedbir amacli veriyoruz demisti. Senin vakan ogretici vakalardan biri olmus onlar icin bence.
Bu sefer cok daha donanimlisin, insallah icine sinen doktor ve merkezle ilk denemede basarirsin
Ayrica Pai mutasyonu icin benim gittigim perinatolog da onemli ve igne kullanmalisin diyordu, ama Memorialin yaklasimi malum, hatta faktor 5e bile coraspinsiz igne mi oneriyordu, yanlis mi hatirliyorum
Canım hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin İdil eczanesinde bulunuyor eğer bulamazsan da şişli meydanda da ıtır eczanesi var aradığında çok yardımcı oluyorlar hatta kendisinde yoksa diğer eczacı arkadaşlarında arayıp getirtiyorlar bana çok yardımcı oldular sağolsunlar istersen sorabilirsinKızlar ben Protestan ın göbekten yapılanını bulamadım bulunduğum şehirde. Transferden bir gün önce İstanbul a gidicem gitmeden önce oradaki eczaneleri arayıp sipariş mi vereyim yoksa sürekli bulunuyor mu bu ilaç hastane çevresindeki eczanelerde ?
Benim de faköt 2 heterezigot çıktı kan sulandırıcı verdiler. Yazdıklarınızı görünce acaba demedim değil. Zor şeyler yaşamışsın. Atlatması çok zor olmuştur. Ben de diyorum neden progestan iğneye geçiş yaptılar büyük ihtimalle senin olayından sonra olmuştur. Bende genim için uzmana mı gitsem tekrar tedaviye başlamadan. Deneme yanılma yöntemiyle hamile kalmaya çalışıyoruz. Benim ilk tedavimde pgt yaptırdım temiz olanlar bozulunca elimde embriyo kalmadı 2. Tedavimde pgt yaptırmadı semra hoca. Maalesef böyle deneye deneye bulmaya çalışıyorlar.Evet zaten deneme tahtası olduğumu düşünüyorum onlar içinbende ilk transferde onları dinledim ama yanlış oldu daha sonra perinatolog ne derse ona uyucam dedim kan sulandirici için onlarda ona uydu tedavi için biesey demiyorum ama herkes bence kan sulandirici konusunda merkezi değil perinatologla görüşüp onu uygulamalı
Canim sen kan sulandirici konusunu onlara birakma perinatologa birak hatta itiraz ederlerse kabul etme perinatolog bu isin piri çünkü benden dolayı yapmış olabilirler çünkü 2.transferimde transferin 5.gunu regl olunca ben gidip orda kıyamet kopardım çünkü benim progesteron sorunum var bile bile lades yaniFaktör 2 heterezigot olanlar
Benim de faköt 2 heterezigot çıktı kan sulandırıcı verdiler. Yazdıklarınızı görünce acaba demedim değil. Zor şeyler yaşamışsın. Atlatması çok zor olmuştur. Ben de diyorum neden progestan iğneye geçiş yaptılar büyük ihtimalle senin olayından sonra olmuştur. Bende genim için uzmana mı gitsem tekrar tedaviye başlamadan. Deneme yanılma yöntemiyle hamile kalmaya çalışıyoruz. Benim ilk tedavimde pgt yaptırdım temiz olanlar bozulunca elimde embriyo kalmadı 2. Tedavimde pgt yaptırmadı semra hoca. Maalesef böyle deneye deneye bulmaya çalışıyorlar.
Evet canım estrofem i ben buldum ama zor oldu kaç eczane dolaştım. Protestan kalçadan olanı bana Şişli’deki doktorlar yazmadı canım göbekten olanı yazmışlar sadece ama eczacı elinde olmadığı için kalçadan olanı vermiş.. sana hem kalçadan olanı hem de göbekten olanı mı vermişlerdiFitille birlikte 5 gün önceden başlanıyor progestan iğneye de. Kalçadan olanı 3 günde 1 vurun diyorlar. 2 tanesi seni transfere yetiştirir. Eczaneden diğer iğneleri de ayarlarsan sorun yaşamazsın. 1 paketin içinde 7 adet oluyor ona göre ayarla iğneyi. Fitili de şimdiden al sen de ilaçlı transfer olacaksın diye hatırlıyorum. 1 kutu fitil 1 hafta gidiyor sabah 2 akşam 2 veriyorlar bize. Bir de estrofem hap olarak burada bulamadım piyasada yok dediler hep ben bant olarak kullandım.
Çok teşkkkür ederim canım sağolCanım hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin İdil eczanesinde bulunuyor eğer bulamazsan da şişli meydanda da ıtır eczanesi var aradığında çok yardımcı oluyorlar hatta kendisinde yoksa diğer eczacı arkadaşlarında arayıp getirtiyorlar bana çok yardımcı oldular sağolsunlar istersen sorabilirsin
İkisini de yazdılar bana hangisini tercih edersen dediler. Ben göbekten olanı aldım. Kalçadan olanı aile hekimi de yazıyormuş öyle okumuştum. Başladın mı tedaviye hangi rahim kalınlığı ile transfer edecekler bana yazar mısın? Ben hap kullandığımda 12-13 mm falandı diye hatırlıyorum hatta bana çok kalın gelmişti. Bu transferde bant kullandım 10.7 mm kalınlaştı. Bir sonraki transferde bant mı hap mı kullansam bilmiyorum kafam karışık.Evet canım estrofem i ben buldum ama zor oldu kaç eczane dolaştım. Protestan kalçadan olanı bana Şişli’deki doktorlar yazmadı canım göbekten olanı yazmışlar sadece ama eczacı elinde olmadığı için kalçadan olanı vermiş.. sana hem kalçadan olanı hem de göbekten olanı mı vermişlerdi
Canım evet yarın sanırım son kontrol olacak yani yarın transfer tarihim verilir diye düşünüyorum çünkü adetin 18. Günü oluyor ve iki gün önce rahim kalınlığım 6.3 olmuştu.. estrofemi iki gün daha sabah akşam iki iki kullan çarşamba tekrar kontrol dediler bakalım yarın yeterli görürlerse en geç bir haftaya transfer olurum diye düşünüyorum çünkü transfer adetin 20. Gününden sonra yapılıyor genelde . Benim diğer iki transferimde de 10 mm in üzerindeydi diye hatırlıyorum hatta benim de bir defa 12 falan olmuştu ama doktor gayet iyi transfer için demişti. Yani bantla hapın farkını bilmiyorum canım hiç bant kullanmadım benİkisini de yazdılar bana hangisini tercih edersen dediler. Ben göbekten olanı aldım. Kalçadan olanı aile hekimi de yazıyormuş öyle okumuştum. Başladın mı tedaviye hangi rahim kalınlığı ile transfer edecekler bana yazar mısın? Ben hap kullandığımda 12-13 mm falandı diye hatırlıyorum hatta bana çok kalın gelmişti. Bu transferde bant kullandım 10.7 mm kalınlaştı. Bir sonraki transferde bant mı hap mı kullansam bilmiyorum kafam karışık.
18. Gün 6.3 olduğuna emin misin canım. Yanlış mı yazdın acaba.Canım evet yarın sanırım son kontrol olacak yani yarın transfer tarihim verilir diye düşünüyorum çünkü adetin 18. Günü oluyor ve iki gün önce rahim kalınlığım 6.3 olmuştu.. estrofemi iki gün daha sabah akşam iki iki kullan çarşamba tekrar kontrol dediler bakalım yarın yeterli görürlerse en geç bir haftaya transfer olurum diye düşünüyorum çünkü transfer adetin 20. Gününden sonra yapılıyor genelde . Benim diğer iki transferimde de 10 mm in üzerindeydi diye hatırlıyorum hatta benim de bir defa 12 falan olmuştu ama doktor gayet iyi transfer için demişti. Yani bantla hapın farkını bilmiyorum canım hiç bant kullanmadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?