Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

8 yumurta hiç de azımsanacak bir sayı değil. 5. Güne gitmemesi yumurta kalitesinden mi sperm kalitesinden mi acaba?? Genelde 3. Güne kadar yumurta kalitesi 4. Ve 5. Gün sperm kalitesi etkili diye biliyorum. Bizim 4. Ve 5. Günde fazlasıyla eleniyor embriyolar. Umarım bu ay fazla yumurta görünür.

Teşekkür ederim hayırlısı böyleymişş dedij dinlenip tekrar devam edicez

Yücel karaman değil mi? Onu duymuştum bende..O hoca da arastiracagim hoca listesinde..
Evet canım yücel karaman cok memnundu o dönem arkadaşım Bülent trastan geçmişti oraya genetik hastalığı vardi cok sukur bi oğlumuz oldu sizin şişlide embriyonuzmu var yoksa sıfırdan mi baslicaksiniz

Acaba mozaizim olanda ne yaptınız ? Ben. De 1 embriyo kaldı ama %50 mozaiizm var donduralım dendi donrdurduk şimdi de napıcam bilemiyorum, tekrar tedavi görüp opu yaptırmak istiyorum eşim de ısrarla kalanı koyduralım diyo

Suan 8 yumurta görsem, gözlerim dolar..şimdi 2 yumurta karşıladı beni o yuzden başlamadım.bizde eşimde translokasyon var,bende de yeni yeni teşhis konulan yumurta kalitesizligi mevcut..gecen tedavi de son 3 günden sonra embriyolar yavaşladı durdu..bunda da benzer durum yaşandı ama memorial yumurta kalitesizligi de etken dedi..sizde durumlar nasıl? Problem var mi dr larin söylediği?

Evet canım yücel karaman cok memnundu o dönem arkadaşım Bülent trastan geçmişti oraya genetik hastalığı vardi cok sukur bi oğlumuz oldu sizin şişlide embriyonuzmu var yoksa sıfırdan mi baslicaksiniz
Benim hiç embriyom yok malesef..embriyo elde etmeye çalışıyoruz.. eşimde translokasyin mevcut ,bende de yunurta kalitesizligi..Yani 0 dan başlayacağız..elimden gelen herseyi yapmaya çalışıyorum..

Merhaba.yazınız dikkatimi çekti Dr konusunda yardımcı olmak isterim.ben de 2.denememi Ekim ayında yaptım çok şükür hamileyim 2.bebeğim olacak. Az çok hastane ve doktorlar konusunda da tecrübe sahibi oldum.beril hanım ve gönül hanım her ikisini de çok beğendim.ama biraz daha tecrübeli olsun derseniz gönül hanım derim.ilk tedavimde başından sonuna kadar transfer de dahil gönül hanım ilgilendi (2018 Mart ayı).bu 2.dondurulmuş transferimde de gönül hanımı istedim fakat sadece 2 kere denk geldi çok yoğun olduğu için.diğer muayenelerimi ve transferimi Beril hanım yaptı ondan da çok memnun kaldım Güler yüzlü çok yardımcı olan bir doktor o da tecrübeli.biri izinli olursa diğerine randevu alabilirsiniz.eminim çok memnun kalacaksınız.inşallah yardımcı olabilmişimdir.güzel haberlerinizi bekliyorum

Görünürde bende problem yok. Bizim spermler haraketsiz onun da nedenini bilmiyoruz. 2. Tedavimi oldum ilk transferim bu aydı o da negatifle sonuçlandı maalesef.

Benim hiç embriyom yok malesef..embriyo elde etmeye çalışıyoruz.. eşimde translokasyin mevcut ,bende de yunurta kalitesizligi..Yani 0 dan başlayacağız..elimden gelen herseyi yapmaya çalışıyorum..
Rabbim yar ve yardımcıniz olsun ins bizde de genetik birsey var diyorlar ama daha tip bunu bulamamış en son Semra hanım öyle demisti kardeşim Rabbim büyük ve çok merhametli benim arkadaşımın dünyada sadece 200 kişide olan genetik hastalığı varmış onun için özel sistem olusturmuslardi hatta o hastalığı tespit etmek için ama cok sukur Rabbime oldu onunda tek yumurtalık vardı Allaha bin şükür ins seninde olucak

Gönül hanima sebepsiz bir şekilde ilk baştan beri gitmek istemedim ama bu yorumunuz beni teşvik etti gercekten :) 2 cocuk arası kaç yıl su cesaretten ins banada nasip olur inan tekrar negatif almaktan korktuğum için neredeyse 1 sene olcak daha gidemedim

Aa yazmışsınız mart 2018 diye kusura bakmayın simdi gördüm bende Nisan 2018de ogluma Hamile kaldım aynı donemlerdeymisiz:)

Hayırlısı olsun inşallah ben de başlicam korkuyorum

O duruyo öyle %50 ya da altında olsaydı deneyelim derdi dr son çare hastalara önerebilirim %70 falan olunca dedi yaşamla bağdaşmayan anomali t21 yada yaşayan diğer anomali olmaz eğer sağlıklı olan kromozom baskın gelirse sağlıklı olur yoksa ilk 3 ayda kayıp olur ya da tutunma 3 seçenekten biri yani

Bende 2017’de opu srecinde gönül hanımda muayene olmuştum bir kaç defa deneyimli bir doktor gerçekten ama yücel hocanın güleryüz ve elektriğinden daha çok memnun kaldığım için onunla devam ettim.

Bence artık bunları düşünmeyi bırakın, çok şükür ki rabbim size bir evlat vermiş. Çok da şanslısınız hala dondurulmuş embriyolarınız var. Ben 2.5 senedir uğraşıyorum maddi manevi çekmediğim sıkıntı kalmadı. 42 embriyoma PGT yapıldı 5 tane sağlıklı çıktı, 4 transfer denendi 4ü de olmadı. Yine de yılmadım elimden geldiğince sabrederek denemeye devam ediyorum. 2021 yılında transfer edilecek embriyom bile çıkmadı. Şuan sadece 1tane var bu ay transfer edilecek heyecanla ve korkuyla bekliyorum.

2.5 senedir Memorial Şişli'de devam ediyorum çok üzüldüğüm, çok ağladığım ve çok da sinirlendiğim günler oldu ama yılmadan gittim yine. Sizin aksinize ben yıllardır takibimi yapan doktoru bırakıp Yücel Bey'e geçtim. Bilgisine de tecrübesine de iyiliğine de fazlasıyla güveniyorum. Merkezdeki başka bir doktor bana meğer dış gebelik yaşarken 2. transferimi yapacaktı ben birseylerin ters gittiğini hissediyorum dediğim için transferden bir gün önce iptal ettik. Gereksiz yere ameliyat oldum vs vs. Belki başından beri takibimi Yücel Bey yapsa bunlar başıma gelmezdi belki de çekilecek çilem varmış bilemiyorum.

Siz bana göre çok çok avantajlısınız, embriyonuz da varmış bence içinizi ferah tutun ve başlayın biran önce tedavinize.

Hayırlısı olsun inşallah ben de başlicam korkuyorum
Allah yardımcımız olsun canım ben oglum olana kadar 2 ayda bir surekli transfer oldum hep çok yorucu bir süreçti cok sukur Rabbime oldu ama son transferimde Semra hoca ilgilendi hatta ben istemedim özellikle bi kac kere muayeneme girdi transfwrimi de o yapti ben özel talepte bulunmamistim boyle birsey talep et muhakkak canim

Siz benim hikayemi bilseniz avantajlı demezsiniz 4 gebelik kaybı pgt olmasına rağmen kaybettim Semra hanım kayıplarını açıklayamıyoruz çünkü tip daha bulmadı diyor bir sebebi yok pgtli de kaybettim cok karışık ve zorlu bir bebegim 7 aylikti vefat etti eşimle de bana da genetik testler yapıldı ama birsey yok cok karışık Allah sizinde yardımcınız olsun surec cok zor ve yorucu hem maddi hem manevi Allah bu yolda olan herkese yardım etsin o merkezde dis gebelik yasarken transfer yapcak doktoru cok merak ettim şu an hala orda mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…