Neden gittiğini bilmiyorum ama geçen hafta Semra Hanımla görüşmeye geldi ben de koridorda otururken kulak misafiri oldum. Burda olmak baba ocağına dönmek gibi çok özledim burayı falan dedi.Aaa öyle mi? Neden gitti acaba gittiğine de şaşırmıştım ve neden dönüyor acaba. O da çok tatlı ve anlayışlı bir dr. 2 kez muayene oldum ama tecrübeli döndüğüne sevindim. Anaç bir kadın.
Ins bu defa saglikla gelcek gercekten öyle hissettim ins cok gyzel olcak dua edicem senin için ksrdesimİlki klasik protokoldü, crinone jel kullandım sadece, dış gebelik oldu. İkincide yine aynı protokolü uyguladılar, hiç tutmadı. Üçüncüde ilaçlı yapalım dediler estrofem ve crinone jel kullandım, HCG biraz yükseldi sonra düştü. Bundan sonra laparoskopi oldum sağ tüpümü kapattılar. Dördüncüde yine aynı protokolü uyguladılar ameliyatın iyi bir netice vermesini beklediler yine değer biraz yükseldi sonra düştü. Haziran ayında histeroskopi oldum ama sağlıklı embriyo çıkmadığı için transfer olamadı. Şimdi ise progestan iğne verecekler sanırım, yarın sabah randevum var Yücel Bey'e o zaman daha çok netleşir ne yapacakları.
Aminn aminn hepsi vesile aslında sebep ariyoruz biz de dunyaya gelecek olan hersekil geliyor. Biz de bu son deneme diyoruz esimle 4. Deneme olacak, (6 da asilama var oncesinde) oldu oldu olmadi birakacagız sanirim hem maddi hem manevi yipratiyor insani esim de son diyor şukür bi evladimiz var Allah herkese nasip etsin bu yoldaki.Demez bence ya ben o kadar psikolojikmen kötüydumki erken doğum sonrası gittim boyle o kadar alingandim ki hep bana anlayışlı oldular gercekten bazı durumlarda bağırdım çağırdım ağladım ama hep nazikti ama en son ki transferde gercekten progestan konusunda inatlastik ama cok sukur Rabbime oldu şimdide iyi ki vermişiz diyorlar ah ah ne diyim bilmem ins buradaki herkes bir mucize olur saglikla dogal yollardan kalır Rabbimin katında imkansiz yok
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. O kadar moralim bozuk ve korkuyorum ki akşamdan beri ağlıyorum gözlerim şişti artık.Ins bu defa saglikla gelcek gercekten öyle hissettim ins cok gyzel olcak dua edicem senin için ksrdesim
Hatta ben o gün o kadar çok sinirlenmiştim ki kendimi eşim için zor tuttum çünkü eşim pabuç bırakmaz hadsizlere. O adamdan öyle bir davranış asla beklemezdim tek sorun benim onun hastası olmamış olmam. Ona müsait diye sadece soru sormuştum. Her neyse artık inşallah gönül hanımla frekansınız tutar çünkü çok anlayışlı sabırlı çözüm odaklı bir kadın aklınıza ne yapılıyorsa sorabilirsiniz. Benim embriyolarım çözülürken bozulmuştu dosyama isteğimle not aldırtmıştım hakan bey ilgilensin diye. 2 yıl ara vermek zorunda kalmıştım gittiğimde beni hemen hatırladı hamile kaldığımı düşünmüşYücel hoca öyle biri değildi ya da ben sürekli gercekten cirlayan bir tipim diye mi bana bisey yapmafi hep naifti muayene ederken bile özür dilerdi çok şaşırdım açıkçası ama zaten başka sebeplerden bu defa ona gitmeyeceğim gönül hanıma alicam bu gidişle sanırım ilk muayeneyi
Ins olucak canim bu transferinde her gün ama her gün sekine duası oku lütfenAminn aminn hepsi vesile aslında sebep ariyoruz biz de dunyaya gelecek olan hersekil geliyor. Biz de bu son deneme diyoruz esimle 4. Deneme olacak, (6 da asilama var oncesinde) oldu oldu olmadi birakacagız sanirim hem maddi hem manevi yipratiyor insani esim de son diyor şukür bi evladimiz var Allah herkese nasip etsin bu yoldaki.
İnşallah bu kez pozitif sonuç alırsınız. Bu kadar uğraş veriyoruz bunların hiçbiri mükâfatsız kalmayacak Allah'ın izniyleNeden gittiğini bilmiyorum ama geçen hafta Semra Hanımla görüşmeye geldi ben de koridorda otururken kulak misafiri oldum. Burda olmak baba ocağına dönmek gibi çok özledim burayı falan dedi.
Merve özturk hikayesini oku muhakkak canim ins olcak bol bol dua edicem senin içinçok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. O kadar moralim bozuk ve korkuyorum ki akşamdan beri ağlıyorum gözlerim şişti artık.
Ins bu defa saglikla kucağına alirsin canimHatta ben o gün o kadar çok sinirlenmiştim ki kendimi eşim için zor tuttum çünkü eşim pabuç bırakmaz hadsizlere. O adamdan öyle bir davranış asla beklemezdim tek sorun benim onun hastası olmamış olmam. Ona müsait diye sadece soru sormuştum. Her neyse artık inşallah gönül hanımla frekansınız tutar çünkü çok anlayışlı sabırlı çözüm odaklı bir kadın aklınıza ne yapılıyorsa sorabilirsiniz. Benim embriyolarım çözülürken bozulmuştu dosyama isteğimle not aldırtmıştım hakan bey ilgilensin diye. 2 yıl ara vermek zorunda kalmıştım gittiğimde beni hemen hatırladı hamile kaldığımı düşünmüş(nerdeeee:) negatif aldım ama sonra hep kendi ilgilendi sağolsun. Hafif bir kanamam oldu transferden sonra tahriş dememe rağmen progesteronu 2 doz yapmamı istedi önlem amaçlı. Ama bazı konular kendilerini aşıyor bu her Dr için geçerli semra hocadan izin almadan haraket edemiyorlar. Eğer yaparlarsa semra hoca azarlıyor denk geldim
Insallah cnm aminn. Sen de cok dinleme kendini bi yola girmeyince ilerlenmiyor, ben negatiften tam 1 sene sonra tekrar basladim ama şu an pismanim keske o kadar beklemeseydim. Bekledikce zor geldi gitmek.Ins olucak canim bu transferinde her gün ama her gün sekine duası oku lütfen
Canım bende ilk tedavimde sadece folidoce kullandım üstelik benim yumurtayı yakalayamadilar ama yumurta büyüyüp çatlamadi 15 mm iken bir sonraki kontrolde catlamisti tedavim iptal de olabilirdi üstelik birkaç gün hergun muayene için çağırdılar hep kan tahlilleri yapıldı hep farklı doktor muayene etti sonra aradılar ertesi gün transfer için çağırdılar bu kontrolde Türkan hoca çatlatma iğnesi hamilelik olasılığını artırıyor dedi size o bile vurulmadan tutmuş dedi Tabiki Rabbim nasip ederse oluyor üstelik yaşım da öyle genç değildi o zaman 35 ti farklı merkezde o kadar olumsuzluk almama rağmen Rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür bu transferde Umut hoca sadece fitil kullanabilirsiniz demişti yanında ignede tekrar verildi isterseniz kullanmayın ama risk size ait diyince hemşire tekrar doktoru aradı bende tamam kullanırım dedim bu transferde hiç dikkat etme şansım yoktu Rabbimin mucizeleri o kadar çok ki sadece doktorları vesile kılıyor önceden o kadar dikkat ederdim hep negatif olumsuz 3 aşılama 2 tup bebek ve sayısız yumurta büyütup çatlatma hapları iğneleri demekki her şeyin bir vakti var Rabbim ne zaman nasip etmişse o zamanın gelmesi gerekiyor Rabbim sayfadaki tüm arkadaşlara tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBen ilk tedavim de sadece jel kullandım iğne kullanmadım daha doğrusu vermediler.bende istemiyordum zaten2.transferimde iğne de eklendi ama bu durum benimle alakalı değildi ki reçetem daha ben muayene olmadan hazırdı yani iğne ve fitili herkese veriyorlar sadece dozları farklı.ben göbekten değil de kalçadan olanı haftada iki gün yaptırdım ama bana söylenilen 3 günde bir yapmamdı.zaten iğne istemiyordum 8.haftanın sonunda bıraktım.10.hafta dolsun o zaman bırakılıyor demişlerdi ama ben bulantım vs çok olunca bıraktım.fitili de günde iki kere sabah akşam birer fitil söylendi onu da ilk iki haftadan sonra sadece akşam yatarken yapıyordum yine bulantıdan falan pek kendimde değildim.diyeceğim şu ki negatif yada pozitif olacağı varsa her türlü oluyor.çok önemli kullanılması gereken ilaçlar hariç tabi.tutunup tutunmamasının en büyük sebebi embriyonun sağlıklı olması ben bunu gördüm
Bu bir gerçek bekledikçe zorlanıyor insan ins hayirlisi olsun hakkimizdaInsallah cnm aminn. Sen de cok dinleme kendini bi yola girmeyince ilerlenmiyor, ben negatiften tam 1 sene sonra tekrar basladim ama şu an pismanim keske o kadar beklemeseydim. Bekledikce zor geldi gitmek.
Canım nar suyu transferden sonra tutunmayı mı kolaylaştırıyor öyleyse ben de devam ederim transfer sonrasıCanım benim rahim kalınlaşmasında problem yoktu yani ilaç kullanmadım ben de transferden hemen sonra taze nar suyu tükettim zaten yapabildiğim tek şey nar suyu tuketebildim bu transferde hiç dikkat edemedim ilk transfer gibi rahat değildim devamlı kızım kucagimdaydi hala da öyle devamlı kovalamaca oynayıp durduk Rabbim yardım ediyor
Allah evladını sana bağışlasın inşallah ben de başlicam olmasa söylerim saol canım söylediğin içinAllah yardımcımız olsun canım ben oglum olana kadar 2 ayda bir surekli transfer oldum hep çok yorucu bir süreçti cok sukur Rabbime oldu ama son transferimde Semra hoca ilgilendi hatta ben istemedim özellikle bi kac kere muayeneme girdi transfwrimi de o yapti ben özel talepte bulunmamistim boyle birsey talep et muhakkak canim
Benim 10.haftada çok yoğun bi kanamam oldu ama yinede bırakmadık iğneyiDoğum yapan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum. Kan sulandırıcı iğne kullananlar özellikle hamilelikte kanamaya neden oluyor mu? Bebek açısından risk teşkil ediyor mu acaba aklıma takıldı?
Ins Rabbimde sana bu defa saglikli bir evlat bağışlar zor olmasın kolay olsun insAllah evladını sana bağışlasın inşallah ben de başlicam olmasa söylerim saol canım söylediğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?