16. Gün 6.3 tü canım yarın tekrar kontrol var yarın 18. Gün oluyor18. Gün 6.3 olduğuna emin misin canım. Yanlış mı yazdın acaba.
Ben 2 gün sonra kalınlığı tekrar sorarım sana. Gönül hanım benim için fark olmadığını söyle batlada çok güzel kakınlaştı dedi. Bant aslınca çok pratik 48 saatte bir değiştiriyorsun o kadar. İşte ben kendime dert edinecek bir şeyler arayıp buluyorum mutlakaCanım evet yarın sanırım son kontrol olacak yani yarın transfer tarihim verilir diye düşünüyorum çünkü adetin 18. Günü oluyor ve iki gün önce rahim kalınlığım 6.3 olmuştu.. estrofemi iki gün daha sabah akşam iki iki kullan çarşamba tekrar kontrol dediler bakalım yarın yeterli görürlerse en geç bir haftaya transfer olurum diye düşünüyorum çünkü transfer adetin 20. Gününden sonra yapılıyor genelde . Benim diğer iki transferimde de 10 mm in üzerindeydi diye hatırlıyorum hatta benim de bir defa 12 falan olmuştu ama doktor gayet iyi transfer için demişti. Yani bantla hapın farkını bilmiyorum canım hiç bant kullanmadım ben
Pardon şimdi anladım16. Gün 6.3 tü canım yarın tekrar kontrol var yarın 18. Gün oluyor
Canım ben de bu süreçte çok telaşlı ve tedirgin oluyorum çok normalBen 2 gün sonra kalınlığı tekrar sorarım sana. Gönül hanım benim için fark olmadığını söyle batlada çok güzel kakınlaştı dedi. Bant aslınca çok pratik 48 saatte bir değiştiriyorsun o kadar. İşte ben kendime dert edinecek bir şeyler arayıp buluyorum mutlaka
Canım seni hatırlıyorum 2018 de konuşuyorduk sen benden önce hamile kalmıştın yanlış hatırlamıyorsamMerhaba arkadaşlar. Bende buranın eskilerindenim. 2018 yılında bir transferm oldu çok şükür kızım şimdi 3 yaşında. Donmuş embriyolarla 2. Bebeğim için transfer işlemlerine başladım. Dün ilk kontrolüm vardı. Yalnız ilk transferde crinojel kullanmıştım ne zaman başlamıştım hatırlamıyorum ama şimdi bana ilaçsız olacak dediler. Sistem biraz değişmiş sanırım. Dün adetin 3. Günüydü 2 tane büyük basit kist vardı ama doktor başlamaya engel değil dedi tahlillerim iyi çıkmış. Ben teabzonda transfere hazırlanıyorum transfer günü geleceğim istanbula. İlk denememde de öyle olmuştu.
İlk 3 mü vermişlerdi 8 saatte bir. Kalınlaşır mutlaka o zaman.Canım ben de bu süreçte çok telaşlı ve tedirgin oluyorum çok normalaslında şu an çok az rahim kalınlığım adet gününe göre ama daha önceki transferimde de bu durumu yaşadım estrofemi hemen sabah iki akşam iki yapıyorlar kısa sürede istenilen kalınlığa geliyor bir de herkesin aklında olsun nar suyu çok iyi rahim kalınlaşmasına yardım ediyor ben dünden beri sabah akşam içmeye başladım
Evet en başından günde üç defa dediler ama iki gündür dört içiyorum inşallah canımİlk 3 mü vermişlerdi 8 saatte bir. Kalınlaşır mutlaka o zaman.
Bende hatırladım rumuzundan :) tekrar denkleşmek ne güzel. Hmm bana ilaçsız dediler folik asit kullan dediler ama bakalım sonrasında ilaç eklenecek mi? Her seferi ayrı bi heyecanlıymışCanım seni hatırlıyorum 2018 de konuşuyorduk sen benden önce hamile kalmıştın yanlış hatırlamıyorsamhayırlı olsun ben de ikinci için transfer hazırlığındayım evet ilaçları değiştirmişler ben de crinone jel kullanmıştım şimdi bir fitil bir de göbekten Protestan iğne yazmışlar ve diğer hapları
Aynen öyle şu an ben de heyecanlıyımBende hatırladım rumuzundan :) tekrar denkleşmek ne güzel. Hmm bana ilaçsız dediler folik asit kullan dediler ama bakalım sonrasında ilaç eklenecek mi? Her seferi ayrı bi heyecanlıymış
Hemşire hattına sordum doktorlar öyle uygun gördü transfer öncesi ilaç kullancaksınız dediler belki 1-2 gün önce mi bilemiyorum. Bir sonraki muayenede direk yücel beye soracağım neden ilaçsız diye. Sen ilaçlara ne zaman başladın kaçıncı gün?Aynen öyle şu an ben de heyecanlıyımneden ilaçsız dediler acaba ilkinde ilaçlı olmuş şimdi fark ne
Ben adetin 3. Günü estrofem ve folik asit e başladım canım başka ilaç başlamadım dahaHemşire hattına sordum doktorlar öyle uygun gördü transfer öncesi ilaç kullancaksınız dediler belki 1-2 gün önce mi bilemiyorum. Bir sonraki muayenede direk yücel beye soracağım neden ilaçsız diye. Sen ilaçlara ne zaman başladın kaçıncı gün?
Anladım. Ben daha önceki transferimde de sanırım transfere 4-5 gün kala jele başlamıştım transferden sonrada kan sulandırıcı iğneye başlamıştımBen adetin 3. Günü estrofem ve folik asit e başladım canım başka ilaç başlamadım daha
Sende kan pıhtılaşması mı vardı anladım canım hadi hayırlısı vardır bu sefer ilaçsız olmasının bir sebebi hayırlısı olsunAnladım. Ben daha önceki transferimde de sanırım transfere 4-5 gün kala jele başlamıştım transferden sonrada kan sulandırıcı iğneye başlamıştım
Tedaviniz hayırlı olsun. Şimdi de 4 gün kala başlatıyorlar ilaçlara, ilaçsız transferde. Fitil iğne hap kullanılıyor.Anladım. Ben daha önceki transferimde de sanırım transfere 4-5 gün kala jele başlamıştım transferden sonrada kan sulandırıcı iğneye başlamıştım
Brüksel merkezini tanıyor musunuz? Tavsiye ediyor musunuz?dr lari iyimiymis??1 kere daha burda denicem canim olmazsa inan bilmiyorum belki yine saçma sapan şeyler yaşarsam Brüksel tup bebek merkezine geçebilirim ya burda kalicam ya Brüksele gecicem en son Semra hanımla Nisan ayında görüştüm biraz icim ısındı tekrardan ama ekip doktorlarından hic birine isinamadim yücel beyi vok seviyordum ama istemitorum artık onu kafam çok karışık ya bu yüzden nisandan beri bekliyorum gitmiyorum
Amin cümlemizin yardımcısı olsun inşallah ..Allah yardımcınız olsun. Herkesin farklı bir sebebi var ve uğraşıyoruz. Yumurta kalitesi için ekstra takviye kullanıyor musunuz? Bir arkadaşım bir takviye kullandı ama ismini hatırlayamadım mutlaka araştırmışsınızdır ama ben öğrenip size yazarım. Pes etmeyin hiç belli olmaz bir bakmışsınız ummadığınız zaman olmuş. Ama sperm için de yumurta içinde bir 3 aylık hazırlanma süreci olduğunu düşünüyorum.
Kaç yumurtanız göründü? Havuz mu yapsanız? Prowomen kullandı bende tedavilerden önce kullanmıştım. Ekstra resveratrol OMEGA kullanmıştım.Amin cümlemizin yardımcısı olsun inşallah ..
Yumurta kalitesi icin promotil women, c vitamini ,omega 3 ve yeni d vitaminine başladım.. ayrica 1 aydır, kestane balı ile polen içiyorum 1 tatli kaşığı..pazar dr a gittim, tedaviye başlamak için yumurta sayım çok düşük göründü diye nedense promotil i bıraktım.. arkadaşınız ne kullandı soylerseniz çok sevinirim..artık nereden ne duysak kullanmaya çalışıyoruz..herkesin şifası farklı yerden oluyor. Rabbım bunda vesileyi ne kıldı ise tez vakitte karşılaştırsın bizleri..
Orda cok yakın arkadaşım tedavi oldu cok memnundu yücel bey var orda oğlu var 2.5 yasinda :) bende son kez sanırım memorialde deneyip olmazsa bruksele geçerim gibiBrüksel merkezini tanıyor musunuz? Tavsiye ediyor musunuz?dr lari iyimiymis??
Bende farklı merkezlere de bakıyorum, yine memorail da da deneme yapacağım ama bir yandan da farklı iyi bir merkez denk gelir ise değiştirebilirim..
Son 2 tedavide 8 yumurtam çıktı,hatta son yumurta toplama 26 kasımda yapildi..gecen gün tedavi için gittiğimde jse 2 yumurta birkcac tane de AF görüldü.. gönül hoca da önceki tedaviye göre düşük dedi.. o yuzden başlamadım bu ay es geçeceğiz.. yine klasik kendiniz deneyecegiz..havuz olarak baglanti yaptık ama 1 hakkımızı kullandık. Şuan 2.ye başlayacaktık ama baslayamadik..Kaç yumurtanız göründü? Havuz mu yapsanız? Prowomen kullandı bende tedavilerden önce kullanmıştım. Ekstra resveratrol OMEGA kullanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?