Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim de ilk 2 transferimi herhangi bir talebim olmamasına rağmen Semra Hanım yapmıştı. İlki dış gebelik oldu 2. hiç tutmadı. Sanırım transferi kim yaparsa yapsın olacağı varsa oluyor

Dış gebelik geçirdiğimi anlayamadılar maalesef, evet hala orda :)

Progestanı zorla yazdilar deyince dikkatimi cekti ya ben de mutlaka progestan igne isteyecegim insallah problem yapmazlar. Cünkü ilk tedavimde progestan igne yoktu negatif, sonra pozitif sonucumda her aksam 2 tüp kalcadan progestan kullanmistim. Bunu gören elinde pozitif sonuc protokolü olan doktor malesef son transferimde yine progestani kisitli yazdi haftada sadece 2 kez yaptridim sonuc negatif (bu arada bunlar memorialda olmuyor). Gorüsmeye gittigimde Turkan hanima progestan kaynakli tutmadigini dusundügümü soyledim. Bana olabilir dedi. Kesin diyemeyiz ama olabilir.

Valla bana bildiğin zorla yazdılar ben hocanın yanında ağladım oda bana deli muamelesi yaptı sen psikolojikmen iyi hisset diye yazıyorum dedi hatta ilk crinone jel verdi test gününe kadar kullandım sonra iğneye çevirdim 12 hafta dolana kadar igne oldum

Bende gönül hanımın hastasıyım iyi ki ilk tercihim o olmuş diyorum. Ben yücrel beye de o zamanlar Günseli de vardı ona da gittim. Bir sarışın Dr vardı ismini hatırlamıyorum ama yücel beyi nezaketsiz ve bana denk gelen kibirli tavrından dolayı eledim. İlk görüşmemiz iyiydi hatta ne kadar naif bir erkek demiştim çok memnundum ama 1 kez gönül hanımın hasta olarak ona gitmek zorunda kaldım bakmasaydı soruma cevap vermeseydi daha iyiydi. Biz doktoruz sizin düşündüklerinizi önceden düşünüyoruz düşünmesek transfere uygunsun demezdik gibi birşey dedi onu o son görüşüm oldu daha gitmedim. Sağolsun gönül hanım özel olarak ilgilendi tarih söylediğinde hemşiresi ne ben izinli miyim randevuyu bana ayarlayın dedi başka hiç bir hekime görünmek zorunda kalmadım. Bazen semra hoca başka göz görsün dediği zaman başka Dr gittim onu da kendi açıkladı. Alternatif sunsam uygunsa tabi yapabiliriz dedi değilse sebebini açıkladı. Başka aklınıza takılan birşey var mı demeden odadan çıkmadı. Tek sorun çok yoğun bir odadan diğerine koşuşturuyor. Ben de fikrimi söylemek istedim

Aa yazmışsınız mart 2018 diye kusura bakmayın simdi gördüm bende Nisan 2018de ogluma Hamile kaldım aynı donemlerdeymisiz:)
Ben 2018 Mart ayında ilk tedavime başladım embriyolarım donduruldu.sonrasında Haziran ayında açık miyom ameliyatı oldum.6 ay beklenilmesi gerekiyordu ameliyattan sonra toparlanmak için.2019 Mart ayında dondurulmuş tek embriyo ile oğlumu kucağıma aldım.2.için oğlum yalnız büyümesin hemde yaşım 35 oldu artık beklemenin anlamı yok diye düşündüm.ayrıca tutacağının garantisi de yoktu.şükür ki rabbim uğraştırmadı.inşallah sizinde gönlünüzdeki nasip olur.gönül hanım soğuk gibi görünebilir ama sohbet ettiğinizde çok tatlı bir bayan ve kendi numarasından da sürekli ulaşabilirsiniz beni hep kendisi arıyordu.2.tedavimde sadece iki kere kontrol etmesine rağmen tebrik için yine gönül hanım aradı sağolsun.oradaki en tecrübeli doktorlar Yücel bey ve gönül hanım diye biliyorum.ben Yücel beyi hiç düşünmedim kendisini birkaç kere gördüm ama muayene olmadım tanımıyorum.siz bir kere gönül hanımdan randevu alın ne demek istediğimi anlarsınız.ilk transferimden önce rahimde yapışıklık olduğunu görüp rahim filmi istedi ve doğru çıktı.ameliyattan kalan yapışıklık vardı.dikkatli bir doktor,işini çok iyi yapıyor.yine de karar senin canım.ben de bu yollardan geçtiğim için stresini anlayabiliyorum o yüzden yardımcı olmak istedim

Benim daha önceki 4 transferimde de progestan iğne kullanılmadı. Bu sefer iğne istiyorum dediğimde Yücel Bey artık herkese iğne veriyoruz zaten dedi.

Doktorlarda insan deneme yanılma yapıyorlar ama bizde bisetler yasadik ben çok araştırıp okurum gercekten son transferimde müdahale ettim iyi ki de yapmışım tabi Rabbim nasip etmek istefi ama en azından elimden geleni yaptım

Canım benim rahim kalınlaşmasında problem yoktu yani ilaç kullanmadım ben de transferden hemen sonra taze nar suyu tükettim zaten yapabildiğim tek şey nar suyu tuketebildim bu transferde hiç dikkat edemedim ilk transfer gibi rahat değildim devamlı kızım kucagimdaydi hala da öyle devamlı kovalamaca oynayıp durduk Rabbim yardım ediyor

MasAllah gercekten kendimin kadar sevindim ins sağlıkla kucağına alırsın gönül hanım ve beril hanım arasındayım ama senin tavsiyene dikkat edeceğim masAllah ins sağlıkla doğar minik

Yani gercekten baslayacagim ama korkuyorum yazamayacaklar diye ama basarili bir protokol var ellerinde insallah uygularlar ve taze transfer isteyecegim Yucel hoca tabii gel sen otur koltuga sen yap doktorlugu demesse tabii beni bu isteklerimden sonra:)

Yücel hoca öyle biri değildi ya da ben sürekli gercekten cirlayan bir tipim diye mi bana bisey yapmafi hep naifti muayene ederken bile özür dilerdi çok şaşırdım açıkçası ama zaten başka sebeplerden bu defa ona gitmeyeceğim gönül hanıma alicam bu gidişle sanırım ilk muayeneyi

Bu arada Günseli Hanım Şubat ayı itibari ile merkeze geri dönüyormuş.

Demez bence ya ben o kadar psikolojikmen kötüydumki erken doğum sonrası gittim boyle o kadar alingandim ki hep bana anlayışlı oldular gercekten bazı durumlarda bağırdım çağırdım ağladım ama hep nazikti ama en son ki transferde gercekten progestan konusunda inatlastik ama cok sukur Rabbime oldu şimdide iyi ki vermişiz diyorlar ah ah ne diyim bilmem ins buradaki herkes bir mucize olur saglikla dogal yollardan kalır Rabbimin katında imkansiz yok

Bu arada Günseli Hanım Şubat ayı itibari ile merkeze geri dönüyormuş.
Aaa öyle mi? Neden gitti acaba gittiğine de şaşırmıştım ve neden dönüyor acaba. O da çok tatlı ve anlayışlı bir dr. 2 kez muayene oldum ama tecrübeli döndüğüne sevindim. Anaç bir kadın.

Ne kullandınız o 4 transferde hep aynı protokol mu
İlki klasik protokoldü, crinone jel kullandım sadece, dış gebelik oldu. İkincide yine aynı protokolü uyguladılar, hiç tutmadı. Üçüncüde ilaçlı yapalım dediler estrofem ve crinone jel kullandım, HCG biraz yükseldi sonra düştü. Bundan sonra laparoskopi oldum sağ tüpümü kapattılar. Dördüncüde yine aynı protokolü uyguladılar ameliyatın iyi bir netice vermesini beklediler yine değer biraz yükseldi sonra düştü. Haziran ayında histeroskopi oldum ama sağlıklı embriyo çıkmadığı için transfer olamadı. Şimdi ise progestan iğne verecekler sanırım, yarın sabah randevum var Yücel Bey'e o zaman daha çok netleşir ne yapacakları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…