Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bugün adetin 18. Günü estrofemi de düzenli kullanmama rağmen rahim kalınlığı 6.7 çıktı daha önceki iki transferimde hiç böyle birşey yaşamamıştım . Gönül hoca aradı böyle olmaması lazımdı acaba doktorunuz yanlış mı ölçüyor yarın başka bir doktora ölçüm yaptırın dedi canım sıkıldı biraz

Uzaktan mı hzırlanıyorsun canım sende ? Başka bir doktor daha baksın bakalım belki cihazdan doktordan farkediyordur

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. O kadar moralim bozuk ve korkuyorum ki akşamdan beri ağlıyorum gözlerim şişti artık.
inşallah çok güzel olucak senin için. lütfen sil göz yaşlarını. hepimiz dua ediyoruz sana, birbirimize. hepimiz bu yolda farklı yerlerden yaralandık, çok yıprandık. bırakmayalım,düşmeyelim. inşallah güzel günler bizimle olur. buradaki dayanışmayı o kadar seviyorum ki hepimiz yanındayız güçlü ol lütfen

Benim 10.haftada çok yoğun bi kanamam oldu ama yinede bırakmadık iğneyi
Senin hangi genin de sorun vardı? Bir yazı okudum kan sulandırıcı iğneler bebek için tehlikeli olabiliyormuş kanama ve kayıplara neden oluyor diye. Daha hamile kalamıyorum üstüne bir de böyle yazı okuyunca üzüldüm.

Bana da anormal gelmişti rahim kalınlığı. Endişelenme bir hata vardır bir yerde. Başka yere de ölçüm yaptır. Rahimle ilgili sorunun yok sonuçta üzülme

Bana da anormal gelmişti rahim kalınlığı. Endişelenme bir hata vardır bir yerde. Başka yere de ölçüm yaptır. Rahimle ilgili sorunun yok sonuçta üzülme
Bakalım canım yarın başka yere ölçüm yaptıracam inşallah yanlıştır

Gerçekten cok anaç bir doktor onun da üçüzleri varmis

Bugün itibari ile bende iğneye başlamış bulunuyorum
Çok heyecanlıyım inşallah Allah bu heyecanlarımızı taçlandırsın miniklerimizle
Hayirli olsun tedaviniz insallah hayirlisi ile pozitif sonuc alirsiniz. Hangi ilaclari verdiler size bende haftaya insallah baslayacagim Allah nasip ederse adeti bekliyorum

Hayirli olsun tedaviniz insallah hayirlisi ile pozitif sonuc alirsiniz. Hangi ilaclari verdiler size bende haftaya insallah baslayacagim Allah nasip ederse adeti bekliyorum

Çok teşekkür ederimm inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Gonalf
Zitrotek ( 2 adet antibiyotik var içinde)
Foliday (folik asit)

Şuan bunları kullanıp cumartesi tekrar gidicem

Gerçekten cok anaç bir doktor onun da üçüzleri varmis
Kesinlikle benim ilk tedavimde 2 sağlıklı pgtli embiryom 1 de pgtsiz embriyom vardı transfer günü pgtliler bozuldu diğeri transfer oldu o da negatif sonuçlandı. Neden böyle oldu diye görülmeye Semra hoca ve Günseli hanımla görüşmeye gitmiştim. (neden gönül hanım değildi şuan düşünüyorum.:) Normalde Dr gönül hanım ama o psikoloji ile sorgulamadım sanırım. Daha önce Günseli hanımla da görüşmüştüm ) semra hoca gelene kadar Günseli hanım bizimle sohbet etti. Gençler üzülmeyin ya siz daha çok gençsiniz mutlaka çocuğunuz olur demişti. O zaman 28 din şimdi 30 tıp ilerledi benimde tüp bebekle üçüzlerim oldu o zaman bu işler çok zordu. Başınıza helen kötü şeyler sizi yıldırmasın. Embriyolarınız bozuldu ama tekrar bozulacak diye birşey yok.vs vs baya konuştuk. Hatta ilk tedaviye başladığımda çok heyecanlıydım semra hoca beni her muayenede başka başka drlara yönlendiriyordu farklı gözler görsün diyeymiş. En son muayene de kaç yumurtam var demiştim. Çok var dedi saymaya çalıştı yok sayamıyorum. Tıklım tıkış bir otobüse benziyor bu görüntü demişti baya gülmüştüm. Enerjisi çok iyi tekrar gelmesine sevindim gitmesi hataydı

Çok teşekkür ederimm inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Gonalf
Zitrotek ( 2 adet antibiyotik var içinde)
Foliday (folik asit)

Şuan bunları kullanıp cumartesi tekrar gidicem
Hayırlı olsun OMEGA da kullanmanızı tavsiye ederim. Bol su ve yürüyüşünde ihmal etmeyin. Güzel haberinizi bekliyoruz.

dimmplee bu arada pek hikayenize hakim değilim. Biraz yazdıklarınızı okumaya çalıştım 40 küsür embriyonuzu pgtye mi gönderdiniz? Havuz yöntemi mi yaptınız pcos musunuz? Genetik bir sorun mu var? İnşallah son embriyonuz size sağlıklı bir evlat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…