Çok teşekkür ederimHayırlı olsun OMEGA da kullanmanızı tavsiye ederim. Bol su ve yürüyüşünde ihmal etmeyin. Güzel haberinizi bekliyoruz.
OMEGA onlar vermiyor zaten yumurta için kullanmak isteyen kullanıyor. Marka olarak Dr sorabilirsin OMEGA kullanmak istiyorum ne önerirsiniz de geri dönüş yaparlar mutlaka. Ben Solgar kullanmıştımÇok teşekkür ederimaa omega denmedi ne önerirsiniz? Evet normalde hiç su içen biri değilim ama içiyorum Yürüyüşde akşamları yapacağım inşallah
OMEGA onlar vermiyor zaten yumurta için kullanmak isteyen kullanıyor. Marka olarak Dr sorabilirsin OMEGA kullanmak istiyorum ne önerirsiniz de geri dönüş yaparlar mutlaka. Ben Solgar kullanmıştım
Tamamdır çok teşekkür ederim
Ya da efa1200 cok iyi bir omega 3Tamamdır çok teşekkür ederim
Bende bunu kullanmıştımSoner bey bana Omepa Q10 yazmıştı
Bende heterozigot çıktı çoğu gende ama ailede erken yaşta kalp krizleri düşük öyküleri olduğu için başka başka gebelerde homozigot olabilme ihtimaline karşı kullandımSenin hangi genin de sorun vardı? Bir yazı okudum kan sulandırıcı iğneler bebek için tehlikeli olabiliyormuş kanama ve kayıplara neden oluyor diye. Daha hamile kalamıyorum üstüne bir de böyle yazı okuyunca üzüldüm.
Yok cnm eğer ihtiyaçsa gerçekten sıkıntı olmaz Allahın izniyleSenin hangi genin de sorun vardı? Bir yazı okudum kan sulandırıcı iğneler bebek için tehlikeli olabiliyormuş kanama ve kayıplara neden oluyor diye. Daha hamile kalamıyorum üstüne bir de böyle yazı okuyunca üzüldüm.
Faktör 2 heterezigot. Hayırlısı artık kullanacağız mecburYok cnm eğer ihtiyaçsa gerçekten sıkıntı olmaz Allahın izniyle
Soner bey bana Omepa Q10 yazmıştı
Ya da efa1200 cok iyi bir omega 3
Beni ikinci günü çağırdılar. Sor istersen arayıpMerhaba kızlar, reglinin ilk günü tedaviye başlanacağı söylendi. Ben il dışındayım ha deyince izin, bilet vs alınmıyor. Reglim de düzensiz. 2. gün gitsem bir şey olur mu?
Başka başka Genlerde*Bende heterozigot çıktı çoğu gende ama ailede erken yaşta kalp krizleri düşük öyküleri olduğu için başka başka gebelerde homozigot olabilme ihtimaline karşı kullandım
Merhaba canım , sanırım yeni tedavidesin hayırlı olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucaklarsın yavrunuDoğum yapan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum. Kan sulandırıcı iğne kullananlar özellikle hamilelikte kanamaya neden oluyor mu? Bebek açısından risk teşkil ediyor mu acaba aklıma takıldı?
Coraspini kaç mg kullandınız acabaMerhaba canım , sanırım yeni tedavidesin hayırlı olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucaklarsın yavrunu
Ben gebeliğin 36.haftasına kadar coraspin kullandım , meğersem 35 te bırakmam gerekiyormuşama hamileliğim boyunca çok şükür kanama lekelenme vs olmadı. Bebek için risk olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Hatta memorial bana vermedi trombofoli testime baktıktan sonra kadın doğum doktorum başlattı 13.haftamda , bir genim heterozigot idi memorial pek önemsemedi ama ben kullandım.
Teşekkür ederim. sağlıkla kavuşun inşallahMerhaba canım , sanırım yeni tedavidesin hayırlı olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucaklarsın yavrunu
Ben gebeliğin 36.haftasına kadar coraspin kullandım , meğersem 35 te bırakmam gerekiyormuşama hamileliğim boyunca çok şükür kanama lekelenme vs olmadı. Bebek için risk olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Hatta memorial bana vermedi trombofoli testime baktıktan sonra kadın doğum doktorum başlattı 13.haftamda , bir genim heterozigot idi memorial pek önemsemedi ama ben kullandım.
100 mgCoraspini kaç mg kullandınız acaba
Teşekkür ederim cevap için100 mg
Rica ederim ne demek her zamanTeşekkür ederim cevap için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?