Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı olsun OMEGA da kullanmanızı tavsiye ederim. Bol su ve yürüyüşünde ihmal etmeyin. Güzel haberinizi bekliyoruz.
Çok teşekkür ederim aa omega denmedi ne önerirsiniz? Evet normalde hiç su içen biri değilim ama içiyorum Yürüyüşde akşamları yapacağım inşallah

dimmplee geçmişe dönerek öğrendim sorununuzu. Hepimiz farklı problemleri var pgtli olsa da olmasa da Allah nasip edecek olacak yol başka bir yere çıkmıyor düşün düşün işin içinden çıkamıyorsun. Tevekkül ve teslimiyet içimizi rahatlatır. Maddi olarak insanı farklı manevi olarak farklı zorluyor ama kuzenim 9. Denemesinde bebeğine kavuştu. Ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. En kısa zamanda nasip olsun hepimize

Çok teşekkür ederim aa omega denmedi ne önerirsiniz? Evet normalde hiç su içen biri değilim ama içiyorum Yürüyüşde akşamları yapacağım inşallah
OMEGA onlar vermiyor zaten yumurta için kullanmak isteyen kullanıyor. Marka olarak Dr sorabilirsin OMEGA kullanmak istiyorum ne önerirsiniz de geri dönüş yaparlar mutlaka. Ben Solgar kullanmıştım

Merhaba kızlar, reglinin ilk günü tedaviye başlanacağı söylendi. Ben il dışındayım ha deyince izin, bilet vs alınmıyor. Reglim de düzensiz. 2. gün gitsem bir şey olur mu?

Bende heterozigot çıktı çoğu gende ama ailede erken yaşta kalp krizleri düşük öyküleri olduğu için başka başka gebelerde homozigot olabilme ihtimaline karşı kullandım

Yok cnm eğer ihtiyaçsa gerçekten sıkıntı olmaz Allahın izniyle

Doğum yapan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum. Kan sulandırıcı iğne kullananlar özellikle hamilelikte kanamaya neden oluyor mu? Bebek açısından risk teşkil ediyor mu acaba aklıma takıldı?
Merhaba canım , sanırım yeni tedavidesin hayırlı olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucaklarsın yavrunu
Ben gebeliğin 36.haftasına kadar coraspin kullandım , meğersem 35 te bırakmam gerekiyormuş ama hamileliğim boyunca çok şükür kanama lekelenme vs olmadı. Bebek için risk olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Hatta memorial bana vermedi trombofoli testime baktıktan sonra kadın doğum doktorum başlattı 13.haftamda , bir genim heterozigot idi memorial pek önemsemedi ama ben kullandım.

Coraspini kaç mg kullandınız acaba

Teşekkür ederim. sağlıkla kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…