Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Umarım hepimizin bu uğraşları boşa çıkmaz ve bu günler ilerde sadece kötü anılar olarak kalır Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba kızlar, reglinin ilk günü tedaviye başlanacağı söylendi. Ben il dışındayım ha deyince izin, bilet vs alınmıyor. Reglim de düzensiz. 2. gün gitsem bir şey olur mu?
Merhabalar, genel olarak reglinin 2. günü çağırıyorlar zaten. Özellikle tedaviye yeni başlıyorsanız 2. gün başlıyorsunuz kontrol ve iğnelere. Transfer için gidecekseniz de yine 2. gün çağırıyorlar sadece bazen 3. günde de çağırdıkları oluyor. Kolaylıklar diliyorum size.

Coraspini kaç mg kullandınız acaba
Merhaba bende transfer günü kan sulandırıcı iğneye başladım doğumdan bir gün önce bıraktım faktör 5 heterozigottu bende. 14. Haftamda da bebeğe giden kan damarlarında sanırım çentik deniyor ondan farkedildi ecopirin(coraspin) eklendi 32. Haftama kadar. Çok şükür kızım 3 yaşında şimdi sorun yaşamadım. Şimdi 2. Transfere hazırlanıyorum yine iğne kullanıcam ama aspirin artık doktorlar derse duruma göre eklenebilir.

Ben de paı heterozigot bir de ANA testi zayıf pozitif. Coraspin verdiler umarım yeterli olur.

Ben de paı heterozigot bir de ANA testi zayıf pozitif. Coraspin verdiler umarım yeterli olur.
Mutlaka doğru tedavi uygulanır hamilelikte zaten aksi bir durum görülürse belli haftalarda ekleme düzeltme yapıyor perinotologa yönlendirilyor içiniz rahat olsun.

Arkadaşlar tekrarlayan gebelik nedeni ile 2 yıl önce genetia test yaptırmıstık bunu su an tekrarlamaya gerek war mı buna benzer bir süreç yaşayan oldu mu

Arkadaşlar tekrarlayan gebelik nedeni ile 2 yıl önce genetia test yaptırmıstık bunu su an tekrarlamaya gerek war mı buna benzer bir süreç yaşayan oldu mu
Karyotip Analiz ise gerek yok .
Genellikle genetik testlerin sonucu değişmez, sabittir .

Trombofili paneliyse gerek yok ama protein s aktivite si falan oluyo ek olarak onlar yenilenebiliyor

Canım bu sabah farklı bir doktora gittim 7.44 olarak ölçtü rahim kalınlığımı. Yücel hoca gayet iyi sorun yok dedi ben de bugün adetimin 19. Günü transfer için geç olmayacak mı dedim programlanmış siglus da adet günü önemli değil transfer tarihi planlayabiliriz dedi salı günü ayın 11 i transfer günü olarak belirlendi canım ayın 11 ine kadar 9 mm geçer diye düşünüyorum ve umut ediyorum zaten aksi ihtimal olsa transferi ertelerdi hocalar

Kızlar bu enjektörü aldık Protestan için ama hemşire ikilik enjektörle ilacı çekip bunun iğnesiyle vuracaksın dedi ikilik dediği normal enjektör mü kalçadan vurulurken kullandığımız ikinci resimdeki

Eklentiler

• 93543F01-C89A-4F8D-BF3B-FF4F4E325ABA.webp
    28 KB · Görüntüleme: 47
  • image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 49
Hayırlı olsun inşaallah pozitif sonuç alırsın bu progestan kalçadan mı vuracaksın. Kalçadan evde vurulmuyor sağlık ocağı veya acile gidiliyor diye biliyorum. Yanlış bilgi vermek de istemem

Hayırlı olsun inşaallah pozitif sonuç alırsın bu progestan kalçadan mı vuracaksın. Kalçadan evde vurulmuyor sağlık ocağı veya acile gidiliyor diye biliyorum. Yanlış bilgi vermek de istemem
Sağol canım Allah razı olsun hayır bu göbekten olan canım

Hadi gözünaydın canım hayırlı olsun. İnşallah sonuçlarıda çok güzel olur heyecanla bekliyorum:)
Aksi bir durum olsa tabikii doktorlarda transferi düşünmezdi. Nar rahim kalınlığı için iyi diyorlar nar yiyebilir ya da suyunu içebilirsin bu süreçte bol bol

Sağol canım Allah razı olsun hayır bu göbekten olan canım
Göbekten olan progestan tüpü kırıyorsun kalın uç ve şırıngayı kullanarak sıvıyı içine çekiyorsun tamamen çektiğinden emin ol sonra kalın olan ucu çıkarıp ince olan ucu takıyorsun sonra uç yukarıya bakacak şekilde tut ve enjektöre bir iki parmak vur ve içindeki havasını al ince uçtan 1 2 damla aksın havası çıktığından emin ol göbek deliğinin 5 cm kenarından bel bölgene doğru herhangi bir yağ tabakasını elinle sıkıştırarak içine enjekte et. Hiç acımıyor 9 ay boyunca progestan yapmqyı tercih ederim. Kan sulandırıcı yapmak istemem :) bu arada nereden buldun göbekten olanı? Bulduğuna sevindim

Nar ananas hurma gibi besinler rahim kasılmasına neden olduğu için önerilmiyor yazıyor bir çok kaynakta. Ben transferden önce günde 1 tane nar 3 hurma yiyordum korkudan bıraktım ama mucize yolunda arkadaşım bana sürekli ye falan dedi önerdi. Hatta kendisi sıkıp sıkıp günd 2 bardak bile içmiş Maaşallah hamile. Ben korktum yapamadım ama yapacağım

Ben hamilelik sürecimde hiç bir yiyeceği abartmadan yedim şu faydalı bu faydalı densede ölçüsünü hiç kaçırmadım. Ama transfere hazırlanırken 1-2 gün nar suyu içmiştim günde 1-2 bardak ama transferden sonra sadece kabak çekirdeği yedim :) kabızlık olmasın diye

Ama haklısınız bol bol derken yanlış kelime kullanmışım. Özür diliyorum aslında hiçbir yiyeceğin dozajını kaçırmamak gerekir her şeyin fazlası zarar.

Ama haklısınız bol bol derken yanlış kelime kullanmışım. Özür diliyorum aslında hiçbir yiyeceğin dozajını kaçırmamak gerekir her şeyin fazlası zarar.
Ben toplamda 2 kez transfer oldum ilk transfer kimyasal gebelik 2. Si negatifle sonuçlandı. 2. Transferd kabız oldum transferin 2. Günü çok kötüydü mecbur zorla çıkmak zorunda kaldım tuvalete. 1. Transferde hiç dikkat etmedim 2. De sadec ilaçlar faeklıydı ve beni çok zorladı. Kabızlık için şurup kullanmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…