- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.041
- 133
Hayırlı olur inşallahCanım bu sabah farklı bir doktora gittim 7.44 olarak ölçtü rahim kalınlığımı. Yücel hoca gayet iyi sorun yok dedi ben de bugün adetimin 19. Günü transfer için geç olmayacak mı dedim programlanmış siglus da adet günü önemli değil transfer tarihi planlayabiliriz dedi salı günü ayın 11 i transfer günü olarak belirlendi canımayın 11 ine kadar 9 mm geçer diye düşünüyorum ve umut ediyorum zaten aksi ihtimal olsa transferi ertelerdi hocalar
Teşekkür ederimBeni ikinci günü çağırdılar. Sor istersen arayıp
Biz yanlışlıkla 4 defa ince olan enjektörü kullanmıştık. İçinde hava kaldı çıkaramadık ve öyle enjekte etmek zorunda kalmıştık. Kalın olanın kullanılması gerekiyormuş eczacı uyardı bizi.Kızlar bu enjektörü aldık Protestan için ama hemşire ikilik enjektörle ilacı çekip bunun iğnesiyle vuracaksın dedi ikilik dediği normal enjektör mü kalçadan vurulurken kullandığımız ikinci resimdeki
Kabızlık benim kronik sorunum ne kadar dikkat etsemde oluyorum ama transfer sürecinde sanırım sadece su içicem :)Ben toplamda 2 kez transfer oldum ilk transfer kimyasal gebelik 2. Si negatifle sonuçlandı. 2. Transferd kabız oldum transferin 2. Günü çok kötüydü mecbur zorla çıkmak zorunda kaldım tuvalete. 1. Transferde hiç dikkat etmedim 2. De sadec ilaçlar faeklıydı ve beni çok zorladı. Kabızlık için şurup kullanmak zorunda kaldım
Ben doktoruma söyleyeceğim belki bir çözümü vardır. Şurup bir de fena gaz yapıyorKabızlık benim kronik sorunum ne kadar dikkat etsemde oluyorum ama transfer sürecinde sanırım sadece su içicem :)
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ben de zaten üç gündür içiyorum sabah bir bardak akşam bir bardak taze sıkıp içiyorum kısımdaki transferden önce de içmiştim ama transferden sonra bıraktım kabak çekirdeği çiğ kuruyemişler yeniştim bu sefer de öyle yapıcam :)Hadi gözünaydın canım hayırlı olsun. İnşallah sonuçlarıda çok güzel olur heyecanla bekliyorum:)
Aksi bir durum olsa tabikii doktorlarda transferi düşünmezdi. Nar rahim kalınlığı için iyi diyorlar nar yiyebilir ya da suyunu içebilirsin bu süreçte bol bol
İçimi rahatlattın canım sağol aklımda soru işareti olarak kalacaktı yolda bu günHayırlı olur inşallahben adetin 30. günü transfer oldum hiç kafanıza takmayın onu
Tamam canım anladım teşekkür ederimGöbekten olan progestan tüpü kırıyorsun kalın uç ve şırıngayı kullanarak sıvıyı içine çekiyorsun tamamen çektiğinden emin ol sonra kalın olan ucu çıkarıp ince olan ucu takıyorsun sonra uç yukarıya bakacak şekilde tut ve enjektöre bir iki parmak vur ve içindeki havasını al ince uçtan 1 2 damla aksın havası çıktığından emin ol göbek deliğinin 5 cm kenarından bel bölgene doğru herhangi bir yağ tabakasını elinle sıkıştırarak içine enjekte et. Hiç acımıyor 9 ay boyunca progestan yapmqyı tercih ederim. Kan sulandırıcı yapmak istemem :) bu arada nereden buldun göbekten olanı? Bulduğuna sevindim
Aynen bende öyle yapmıştım bu haftasonuda nar alayım pazartesi muayenem var bakalım benim durum nedir :) doğumdan sonra ilk kez kadın doğuma muayeneye gittim hiç özlememişim çatalı çok irrite oluyorum yaÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ben de zaten üç gündür içiyorum sabah bir bardak akşam bir bardak taze sıkıp içiyorum kısımdaki transferden önce de içmiştim ama transferden sonra bıraktım kabak çekirdeği çiğ kuruyemişler yeniştim bu sefer de öyle yapıcam :)
Canım sorunu görmemişim burda bir eczane bizim için getirtti Protestanı ne zaman isterseniz de getiririm dedi o şekilde temin ettikGöbekten olan progestan tüpü kırıyorsun kalın uç ve şırıngayı kullanarak sıvıyı içine çekiyorsun tamamen çektiğinden emin ol sonra kalın olan ucu çıkarıp ince olan ucu takıyorsun sonra uç yukarıya bakacak şekilde tut ve enjektöre bir iki parmak vur ve içindeki havasını al ince uçtan 1 2 damla aksın havası çıktığından emin ol göbek deliğinin 5 cm kenarından bel bölgene doğru herhangi bir yağ tabakasını elinle sıkıştırarak içine enjekte et. Hiç acımıyor 9 ay boyunca progestan yapmqyı tercih ederim. Kan sulandırıcı yapmak istemem :) bu arada nereden buldun göbekten olanı? Bulduğuna sevindim
Ay hiç özlenecek birşey değil zaten bende öyle oluyorum ama mecbur ne yapalım katlanıyoruz emeklerimiz boşa çıkmasınAynen bende öyle yapmıştım bu haftasonuda nar alayım pazartesi muayenem var bakalım benim durum nedir :) doğumdan sonra ilk kez kadın doğuma muayeneye gittim hiç özlememişim çatalı çok irrite oluyorum ya
Ayyy hiç sorma. Benim de 1. Ve 2. Transferimin arasında tam 2 yıl vardı. Sırf o yüzden ayağım geri geri gidiyordu taki 1 kez çıkana kadar sonra alışıyorum. 1 kez çıkmam yeterli oluyorAynen bende öyle yapmıştım bu haftasonuda nar alayım pazartesi muayenem var bakalım benim durum nedir :) doğumdan sonra ilk kez kadın doğuma muayeneye gittim hiç özlememişim çatalı çok irrite oluyorum ya
Çok çok tebrik ederim. Sonucu yeni aldınız sanırım Allah devamını getirsin sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın.Arkadaşlar hep bugunü bekledim 3 yıldır neler çektim en sonunda başardım memorial hastanesine gittiğim için şükürler olsun diyorum bugun test sonucumu öğrendim mutluluktan ağladım. Allahım herkese yaşatsın 4. Denemem de oldu çok şükür rabbime ve yücel şahin hocayı herkese tavsiye ederim
Tedaviye başladım sonra tüplerimin ikisinide kapalı olduğunu öğrendim hidrosalpenks ameliyatı oldum hüsrana uğradım tüplerimin ikiside alındı. Tüp bebek tedavisine başladık bu sefer ameliyattan yumurtalarım zedelenmiş yumurta sayım azalmış acıbadem international hastanesinde ransver oldum tutmadı daha sonra polip olduğu anlaşıldı histereskopi oldum sonra iki kere daha transver oldum yine tutmadı. Bana sorarsanız ilk tedavide tutmazsa doktorunuzu değiştirin iyiki memoriale gitmişitim taze transver tuttu çok şükürÇok çok tebrik ederim. Sonucu yeni aldınız sanırım Allah devamını getirsin sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın.Kısaca öykünüzden bahsederseniz sevinirim. Aynı sorunu yaşayanlara umut olursunuz.
Adınıza çok sevindim. Benim 2 transferim de Memorial da oldu ikisi de tutmadı. Çevrem bana hastane değiştir diyor ama burayı bıraksam nereye gideceğim. Bırakmakta istemiyorum bakalım.Tedaviye başladım sonra tüplerimin ikisinide kapalı olduğunu öğrendim hidrosalpenks ameliyatı oldum hüsrana uğradım tüplerimin ikiside alındı. Tüp bebek tedavisine başladık bu sefer ameliyattan yumurtalarım zedelenmiş yumurta sayım azalmış acıbadem international hastanesinde ransver oldum tutmadı daha sonra polip olduğu anlaşıldı histereskopi oldum sonra iki kere daha transver oldum yine tutmadı. Bana sorarsanız ilk tedavide tutmazsa doktorunuzu değiştirin iyiki memoriale gitmişitim taze transver tuttu çok şükür
Ne kadar zorlu süreçlerden geçmişsiniz.. Neyseki sonu güzel olduTedaviye başladım sonra tüplerimin ikisinide kapalı olduğunu öğrendim hidrosalpenks ameliyatı oldum hüsrana uğradım tüplerimin ikiside alındı. Tüp bebek tedavisine başladık bu sefer ameliyattan yumurtalarım zedelenmiş yumurta sayım azalmış acıbadem international hastanesinde ransver oldum tutmadı daha sonra polip olduğu anlaşıldı histereskopi oldum sonra iki kere daha transver oldum yine tutmadı. Bana sorarsanız ilk tedavide tutmazsa doktorunuzu değiştirin iyiki memoriale gitmişitim taze transver tuttu çok şükür
Canım ben şu iğne ile enjekte ediyordum. Normal iğne ile ilacı çekip bu enjektörün içine aktarıyordum. (Turuncu iğnenin Pistonunu çıkararak)Hiç morarma ağrı falan olmamıştı. Ama maalesef kendi kullandığım zamanda dex’ten sadece iki kutu bulabilmiştim. O yüzden kalçadan olanı yapmak zorunda kalmıştım.Kızlar bu enjektörü aldık Protestan için ama hemşire ikilik enjektörle ilacı çekip bunun iğnesiyle vuracaksın dedi ikilik dediği normal enjektör mü kalçadan vurulurken kullandığımız ikinci resimdeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?