- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
Bu kasılma olayı gebelik başladıktan sonraki süreç için. Ben de özellikle narı bol bol tükettim.Nar ananas hurma gibi besinler rahim kasılmasına neden olduğu için önerilmiyor yazıyor bir çok kaynakta. Ben transferden önce günde 1 tane nar 3 hurma yiyordum korkudan bıraktım ama mucize yolunda arkadaşım bana sürekli ye falan dedi önerdi. Hatta kendisi sıkıp sıkıp günd 2 bardak bile içmiş Maaşallah hamile. Ben korktum yapamadım ama yapacağım
Tutunma aşamasında engeller mi rahimden atar mı acaba diye düşündümBu kasılma olayı gebelik başladıktan sonraki süreç için. Ben de özellikle narı bol bol tükettim.
Ben her gün bir avokado, 1-2 nar, 1-2 avuç çiğ kabak çekirdeği tükettim. Pozitif olduğunu öğrendiğimde narı bıraktım. Bir süre daha avokado ve kabak çekirdeğini tüketmeye devam ettim.Tutunma aşamasında engeller mi rahimden atar mı acaba diye düşündüm
Benim aldığım iğneler de insülin iğnesi canım hiç acımadı bu akşam ilk kez yaptım daCanım ben şu iğne ile enjekte ediyordum. Normal iğne ile ilacı çekip bu enjektörün içine aktarıyordum. (Turuncu iğnenin Pistonunu çıkararak)Hiç morarma ağrı falan olmamıştı. Ama maalesef kendi kullandığım zamanda dex’ten sadece iki kutu bulabilmiştim. O yüzden kalçadan olanı yapmak zorunda kalmıştım.
İyi acımadıysa o zaman sorun olmazBenim aldığım iğneler de insülin iğnesi canım hiç acımadı bu akşam ilk kez yaptım da
Bebek iğnesi:) banada bi arkadaşım bunu önermişti bununla çok acıtmadan yapılıyo yavaşça ama ince olduğu için yavaş gidiyo ilaçKızlar bu enjektörü aldık Protestan için ama hemşire ikilik enjektörle ilacı çekip bunun iğnesiyle vuracaksın dedi ikilik dediği normal enjektör mü kalçadan vurulurken kullandığımız ikinci resimdeki
Bebek iğnesi:) banada bi arkadaşım bunu önermişti bununla çok acıtmadan yapılıyo yavaşça ama ince olduğu için yavaş gidiyo ilaç
Evet onu fark ettim canım çok yavaş gidiyor dışına taştı az birşey hatta.ben insülin iğnesi sandım bebek iğnesi olduğunu bilmiyordum
Bir de polipleriniz kaç mm di. Rahmin neresindeydi? Benim de var ama semra hoca alınmasına gerek duymamıştı?Tedaviye başladım sonra tüplerimin ikisinide kapalı olduğunu öğrendim hidrosalpenks ameliyatı oldum hüsrana uğradım tüplerimin ikiside alındı. Tüp bebek tedavisine başladık bu sefer ameliyattan yumurtalarım zedelenmiş yumurta sayım azalmış acıbadem international hastanesinde ransver oldum tutmadı daha sonra polip olduğu anlaşıldı histereskopi oldum sonra iki kere daha transver oldum yine tutmadı. Bana sorarsanız ilk tedavide tutmazsa doktorunuzu değiştirin iyiki memoriale gitmişitim taze transver tuttu çok şükür
Masallah ne güzel bi haber bu. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Yücel Sahin den memnun kalmaniza sevindim. Bi de taze transfer yapılmis, Yucel hoca bana dondurulmus tercih ediyor gibi gelmisti sanırım kisiye göre degisiyor tedavi protokolü. Bi de pgt yapildi mı embriyonuza ve cift embriyo mu koyuldu?Arkadaşlar hep bugunü bekledim 3 yıldır neler çektim en sonunda başardım memorial hastanesine gittiğim için şükürler olsun diyorum bugun test sonucumu öğrendim mutluluktan ağladım. Allahım herkese yaşatsın 4. Denemem de oldu çok şükür rabbime ve yücel şahin hocayı herkese tavsiye ederim
Ben de simdiden ara ara nar yemeye basladim ama Avakado yu yiyemiyorum cok tatsiz geliyor. O da tutunma icin mi acabaBen her gün bir avokado, 1-2 nar, 1-2 avuç çiğ kabak çekirdeği tükettim. Pozitif olduğunu öğrendiğimde narı bıraktım. Bir süre daha avokado ve kabak çekirdeğini tüketmeye devam ettim.
Çok küçüktü polip 1 cc yazıyodu kağıtta hatırlıyosam canım rahim duvarımdaydıBir de polipleriniz kaç mm di. Rahmin neresindeydi? Benim de var ama semra hoca alınmasına gerek duymamıştı?
pgt yapılmasını doktor önermişti bana aslında bir tane yumurtam 5. Güne kalıncayaptırmadım kendim taze olmasını istedim sabrım kalmamıştı artık zaman açısındanMasallah ne güzel bi haber bu. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Yücel Sahin den memnun kalmaniza sevindim. Bi de taze transfer yapılmis, Yucel hoca bana dondurulmus tercih ediyor gibi gelmisti sanırım kisiye göre degisiyor tedavi protokolü. Bi de pgt yapildi mı embriyonuza ve cift embriyo mu koyuldu?
1 cm değil mi? Ya da 1mm mi? Ben de 2 tane var biri 2 mm diğeri 7 mm di. Embriyoyu koyduğumuz yerde değil demişlerdi gidince tekrar soracağımÇok küçüktü polip 1 cc yazıyodu kağıtta hatırlıyosam canım rahim duvarımdaydı
Avokado hem tutunma hem de rahim kalınlaşması için çok iyi.Ben de simdiden ara ara nar yemeye basladim ama Avakado yu yiyemiyorum cok tatsiz geliyor. O da tutunma icin mi acaba
Semra hocanın ekibine güven canım onlar daha iyi bilirler1 cm değil mi? Ya da 1mm mi? Ben de 2 tane var biri 2 mm diğeri 7 mm di. Embriyoyu koyduğumuz yerde değil demişlerdi gidince tekrar soracağım
Avokadoyu çatalla ezin içine biraz beyaz peynir (krem peynir de olabilir) sarımsak ve az limon koyun gerçekten yenilebilir bir hale geliyor :)Ben de simdiden ara ara nar yemeye basladim ama Avakado yu yiyemiyorum cok tatsiz geliyor. O da tutunma icin mi acaba
Bigilendirdin çok da soru sordum teşekkür ediyorum. Sağlıkla kavuş inşallahSemra hocanın ekibine güven canım onlar daha iyi bilirler
Ne demek başımdan o kadar şey geçtiki herkese yardımcı olmak istiyorumBigilendirdin çok da soru sordum teşekkür ediyorum. Sağlıkla kavuş inşallah
Bununla göbekten ki yaptınız kalçadan olan ilacı değil demiCanım ben şu iğne ile enjekte ediyordum. Normal iğne ile ilacı çekip bu enjektörün içine aktarıyordum. (Turuncu iğnenin Pistonunu çıkararak)Hiç morarma ağrı falan olmamıştı. Ama maalesef kendi kullandığım zamanda dex’ten sadece iki kutu bulabilmiştim. O yüzden kalçadan olanı yapmak zorunda kalmıştım.
Hangi şehirdesiniz cnm herkes buranın laboratuvarının en iyisi olduğunu söylüyor ama gönlünden geçen başka bi merkez var mı çünkü güvende çok önemli psikolojik olarakAdınıza çok sevindim. Benim 2 transferim de Memorial da oldu ikisi de tutmadı. Çevrem bana hastane değiştir diyor ama burayı bıraksam nereye gideceğim. Bırakmakta istemiyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?