Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu kasılma olayı gebelik başladıktan sonraki süreç için. Ben de özellikle narı bol bol tükettim.

Tutunma aşamasında engeller mi rahimden atar mı acaba diye düşündüm
Ben her gün bir avokado, 1-2 nar, 1-2 avuç çiğ kabak çekirdeği tükettim. Pozitif olduğunu öğrendiğimde narı bıraktım. Bir süre daha avokado ve kabak çekirdeğini tüketmeye devam ettim.

Benim aldığım iğneler de insülin iğnesi canım hiç acımadı bu akşam ilk kez yaptım da

Bebek iğnesi:) banada bi arkadaşım bunu önermişti bununla çok acıtmadan yapılıyo yavaşça ama ince olduğu için yavaş gidiyo ilaç

Bir de polipleriniz kaç mm di. Rahmin neresindeydi? Benim de var ama semra hoca alınmasına gerek duymamıştı?

Masallah ne güzel bi haber bu. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Yücel Sahin den memnun kalmaniza sevindim. Bi de taze transfer yapılmis, Yucel hoca bana dondurulmus tercih ediyor gibi gelmisti sanırım kisiye göre degisiyor tedavi protokolü. Bi de pgt yapildi mı embriyonuza ve cift embriyo mu koyuldu?

pgt yapılmasını doktor önermişti bana aslında bir tane yumurtam 5. Güne kalıncayaptırmadım kendim taze olmasını istedim sabrım kalmamıştı artık zaman açısından

Ben de simdiden ara ara nar yemeye basladim ama Avakado yu yiyemiyorum cok tatsiz geliyor. O da tutunma icin mi acaba
Avokado hem tutunma hem de rahim kalınlaşması için çok iyi.

Avokado tam olgunlaşmışsa çok lezzetli aslında. Marketten aldığımız avokadoların tüketime hazır olması en az 2-3 günü buluyor. O da elma, muz gibi meyvelerin yanına koyarsak. Olgunlaşmamış muz da çok lezzetsiz mesela. Olgunlaşmış, tam yumuşamış avokadonun üzerine bol limon sıkıp tuzlayınca çok güzel oluyor. Üzerine biraz da kabak çekirdeği dökün. Miss gibi

Bununla göbekten ki yaptınız kalçadan olan ilacı değil demi

Adınıza çok sevindim. Benim 2 transferim de Memorial da oldu ikisi de tutmadı. Çevrem bana hastane değiştir diyor ama burayı bıraksam nereye gideceğim. Bırakmakta istemiyorum bakalım.
Hangi şehirdesiniz cnm herkes buranın laboratuvarının en iyisi olduğunu söylüyor ama gönlünden geçen başka bi merkez var mı çünkü güvende çok önemli psikolojik olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…