canim bende daha once amh testi yaltirmamistimeksik olan bazi testleri istediler onunla beraber fakat bana amh testini burada yaptirmanizi istiyoruz digerlerini disarida yaptirabilirsiniz demislerdi ilk gorusmede.Öylemi gelmeden mesaj yolluyorlar, şu testlerinizi yanınızda getiriniz gibi..çok iyiymiş...benim zaten koca bir dosyam var malum deneme sayısı fazla olunca, amh hiç istenmemişti, kafama takıldı, gitmeden yaptırayım o zaman, çok teşekkürler...
canim gecmis olsun insallah basarili bi ameliyat gecirir bize de iyihaberler verirsin.seninde tupun tikali oldugu icin istediler sanirim icini ferah tut.benimde o nedenle ameliyatim oldu iyi ki de olmusum iceride neler varmis neler.hsg hicbirsey cidden.en azindan iceride ne oldugundan emin olup tedaviye oyle devam edersin.Allah yardimcin olsun :)Kizlar ameliyatim haftaya laparoskopi memorialde olamiyorummaddi durumumuz el vermiyor bi bebek parasi kadar ameliyatim cok uzgunum orda olamicam icin baska doktor buldum ali sertac batioglu prof. Sisli kolanda kolani hic sevmiyorum ama doktor cok iyi ilk tedavi doktorumun hocasi 22 yillik prof. Cokta cana yakin bi doktor bugun gittik ins iyi gecer ameliyatim korkma tupunu acarsam almicam belkide acik bile cikabilir dedi cunku hsgde yanilma payi varmis ins oyle olur valla nasil isterim duanizi eksik etmeyin opuyorum hepinizi
Amin CANIM inşallah valla biraz korkuyorum sonrada diyorum kizim sen en agir acik kalp ameliyatini atlattin kemiklerin ayrildi iki kesik ne temiz ciksinda gerisi mühim değil geçer evet sağ tupum kapali cikti o yüzden istediler ve sivida var bende ayrıca yapisikliklarda varmis çok mühim değilmiş ama en azindan temizlenmiş olucak herşey bende inş iyiki olmuştum derim iyi geçer inş ohhh anacigimda geliyor benden iyisi yokcanim gecmis olsun insallah basarili bi ameliyat gecirir bize de iyihaberler verirsin.seninde tupun tikali oldugu icin istediler sanirim icini ferah tut.benimde o nedenle ameliyatim oldu iyi ki de olmusum iceride neler varmis neler.hsg hicbirsey cidden.en azindan iceride ne oldugundan emin olup tedaviye oyle devam edersin.Allah yardimcin olsun :)
Ben Handan hanımın iyi olduğunu duydum, o zaman ilk randevuda Semra hanımın yanında onun olmasını talep edebilir miyim ...bu arada çok teşekkürler değerli yardımların için..
Öylemi gelmeden mesaj yolluyorlar, şu testlerinizi yanınızda getiriniz gibi..çok iyiymiş...benim zaten koca bir dosyam var malum deneme sayısı fazla olunca, amh hiç istenmemişti, kafama takıldı, gitmeden yaptırayım o zaman, çok teşekkürler...
İnşallah canım gönlünü ferah tut Allah hepimize nasip etsin inşallah bu duyguyu3-4 gündür 700. Sayfadan itibaren okudum bu konuyu, iyi ki açmışlar bu konuyu, Rabbim hepimize çocuk nasip etsin, zor bir sürece başlayacağım haftaya adetimin 2.günü, inşallah olumlu sonuçlanır.
inşallah canım tek isteğim bu rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin....senin gebeliğin sorunsuz ve güzel geçsin..
Kizlar ameliyatim haftaya laparoskopi memorialde olamiyorummaddi durumumuz el vermiyor bi bebek parasi kadar ameliyatim cok uzgunum orda olamicam icin baska doktor buldum ali sertac batioglu prof. Sisli kolanda kolani hic sevmiyorum ama doktor cok iyi ilk tedavi doktorumun hocasi 22 yillik prof. Cokta cana yakin bi doktor bugun gittik ins iyi gecer ameliyatim korkma tupunu acarsam almicam belkide acik bile cikabilir dedi cunku hsgde yanilma payi varmis ins oyle olur valla nasil isterim duanizi eksik etmeyin opuyorum hepinizi
canım çok şaşırdım gerçekten,gereklige
geçmiş olsun canım, hangisi homozigot çıktı, bende sonuç ne olcsk merak ediyorum, çift transferde kısıtlama olmamalı bence, sonuçta bu tedaviye başlıyorsak demekki çocuğumuz olmuyo ki bu aşamaya gelmişiz,2 denemeden sonra 3. denemede yaş şartı aranmıyomuş((
Benim Factor V leiden homozigot çıktı, içlerinde en tehlikeli olanı, gebelik boyunca ve ömür boyu yaşam boyunca dikkat etmem gerektiğini öğrendim. Genetik doktoru be hemotoloji de bana kan iğnesini en iyi kadın doğumcular ayarlıyorlar onlar biliyorlar demişlerdi, ilgincime gitmişti. Ondan sonraki tedavilerimde hormon iğnelerime başlarken kan iğnemede başladım. Demekki sendeki değer fazla önemli değilmiş demekki, fazla kafaya takma o zaman..
Kizlar ameliyatim haftaya laparoskopi memorialde olamiyorummaddi durumumuz el vermiyor bi bebek parasi kadar ameliyatim cok uzgunum orda olamicam icin baska doktor buldum ali sertac batioglu prof. Sisli kolanda kolani hic sevmiyorum ama doktor cok iyi ilk tedavi doktorumun hocasi 22 yillik prof. Cokta cana yakin bi doktor bugun gittik ins iyi gecer ameliyatim korkma tupunu acarsam almicam belkide acik bile cikabilir dedi cunku hsgde yanilma payi varmis ins oyle olur valla nasil isterim duanizi eksik etmeyin opuyorum hepinizi
Canım benim tesadüfen hande hn oldu onlar ayarladılar randevu ilk doktorum kahraman beydi iki kez semra hanıma denk geldim sonrası hande hn oldu ama diğer doktorlardan memnun olanda çok ayşe hn aylin hn isminide duydum kızlardan memnunlardı ama baktığıma göre genelikle ayşe hn ismi daha çok söyleniyor ama ben transfer için gitmeye başladığımda hande hn yola devam ederim asla değiştirmeyeceğim tedavi sürecimde hep onunla devam ettim opumu kendisi yapacağını söyledi pazar gününe denk gelmişti baktı ve ben o gün ordayım dedi ben yapacağım demişti sonsuz tşk ederim o benim moral kaynağım oluyor moralimi hiç düşürmedi inş yine öyle olur umuduyla bayram sonrası başlayacağımCANIM SENİN DOKTORUN KİMDİ YA BENDE KARAR VEREMİYORUM İLK HANDE HANIMLA GÖRÜŞTÜM ÇOK POZİTİF İKİNCİ GÖRÜŞME SEMRA HANIM BANU HANIMIN ODASINDA GÖRÜŞTÜK BANU HANIM MALUM ARKADASIMIZI azarladı soğudum kimle devam ediyim acaba
Canım benim tesadüfen hande hn oldu onlar ayarladılar randevu ilk doktorum kahraman beydi iki kez semra hanıma denk geldim sonrası hande hn oldu ama diğer doktorlardan memnun olanda çok ayşe hn aylin hn isminide duydum kızlardan memnunlardı ama baktığıma göre genelikle ayşe hn ismi daha çok söyleniyor ama ben transfer için gitmeye başladığımda hande hn yola devam ederim asla değiştirmeyeceğim tedavi sürecimde hep onunla devam ettim opumu kendisi yapacağını söyledi pazar gününe denk gelmişti baktı ve ben o gün ordayım dedi ben yapacağım demişti sonsuz tşk ederim o benim moral kaynağım oluyor moralimi hiç düşürmedi inş yine öyle olur umuduyla bayram sonrası başlayacağım
canim ben banu hanimin dengesiz oldugunu dusunuyorum.bende ilk kez transferimde gordum kendisini o zaman cok guler yuzluydu.transferle ilgili bi sorun olursa beni arayablirsin dedi.telefonda da bagirip azarladi hic konusturmadi.ben hicbirsekilde tavsiye etmem.beni suphede birakti kalkip ertesi gun hastaneye gitmek zorunda kaldim.sheridisinda otursaydim ne olacakti degil mi.o nddenle o stresi yasamani istememcanım bende bayram da başlıcam inşallah adettim öyle denk geliyor. hande hanım çok pozitif geldi banada daha rahattım onun muayenesinde sonra ben semra hanımla görüşmek için randevu aldım memoriala gittim dediler sizin randevu banu hanımda bende çırladım biraz nasıl olur ben özellikle onunla görüşmek içn geldim işten izin aldım semra hanım görsün istedim banu hanım istemedim dedim neyse sonra banu hanımla ilk görüştüm sonra odaya semra hanım geldi görüştük ama sinirli bir yapısı var sanki dişlerini sıka sıka konuşuyor bir de arkdaşı azarlayınca topikten soğudum şimdi
Sende demi factor v leiden homozigot var?? forumda çok kişiyi araştırmıştım benim gibi olup hamile kalan var mı diye...peki hangi iğne ve kaçlık doz kullanıyorsun? hayati tehlikemiz var Allah korusun ama bunlar ihtimaller...ömür bıyu hareketli yaşam, uzun uçak yolculuklarında dikkat edilecek, sabit aynı pozisyonda fazla oturulmayacak gibi.. Ben bunları bilmeden spor yapıyordum zaten, fazla oturamam daralırım, iyikide öyleymişimBenimki de aynı canım, benide hemen hemotologa yönlendirmişlerdi o da aynı şeyi söyledi ama ilaç kullanmaya gerek yok hayatın boyunca dikkat edeceksin pıhtı akciğerlere, bacağa , beyne, kalbe kaçabiliyormuş vs.. Allah korusun
canim bende daha once amh testi yaltirmamistimeksik olan bazi testleri istediler onunla beraber fakat bana amh testini burada yaptirmanizi istiyoruz digerlerini disarida yaptirabilirsiniz demislerdi ilk gorusmede.
90TL uygunmuş aslında, burada yaptıramazsam orada olur artık...Fiyatini 90 lira diye duymuştum. Ben sehir dışında 150 ye yaptirmistim. Pahaliysa gelince yaptiriverirsin. Sonuç hemen cikar zaten.
canim ben ameliyat oldum memorial da tedaviden once ondan mi bilmem ama benden istenen testler amh. prolaktin ( sabak a karina ). serbest t4. tsh . hbs ag. anti hbs. anti hcv. anti hiv 1 +2 .rubella. tam kan sayimi. homosistein esimden de hbs ag. anti hiv 1+2. anti hcv.Bende gitmeden yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyordum, . Başka hangi testleri istemişlerdi ki, genetik dışında?
90TL uygunmuş aslında, burada yaptıramazsam orada olur artık...
Bunların hemen hemen hepsi bende var aslında, tarihleri bir kaç aylık neyse ona göre birşeyler yaparız artık. Çok sağol canım. Bu arada Semra hanımdan randevuyu aldım 1 ay sonrası için verdiler, genelde böylemi ilk görüşmeyi geçe veriyorlar. Eşim erken izne çıkarsa erkene alırlarmı acaba, şehir dışından geleceğiz de..canim ben ameliyat oldum memorial da tedaviden once ondan mi bilmem ama benden istenen testler amh. prolaktin ( sabak a karina ). serbest t4. tsh . hbs ag. anti hbs. anti hcv. anti hiv 1 +2 .rubella. tam kan sayimi. homosistein esimden de hbs ag. anti hiv 1+2. anti hcv.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?