Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canim bende daha once amh testi yaltirmamistimeksik olan bazi testleri istediler onunla beraber fakat bana amh testini burada yaptirmanizi istiyoruz digerlerini disarida yaptirabilirsiniz demislerdi ilk gorusmede.

Kizlar ameliyatim haftaya laparoskopi memorialde olamiyorum maddi durumumuz el vermiyor bi bebek parasi kadar ameliyatim cok uzgunum orda olamicam icin baska doktor buldum ali sertac batioglu prof. Sisli kolanda kolani hic sevmiyorum ama doktor cok iyi ilk tedavi doktorumun hocasi 22 yillik prof. Cokta cana yakin bi doktor bugun gittik ins iyi gecer ameliyatim korkma tupunu acarsam almicam belkide acik bile cikabilir dedi cunku hsgde yanilma payi varmis ins oyle olur valla nasil isterim duanizi eksik etmeyin opuyorum hepinizi

canim gecmis olsun insallah basarili bi ameliyat gecirir bize de iyihaberler verirsin.seninde tupun tikali oldugu icin istediler sanirim icini ferah tut.benimde o nedenle ameliyatim oldu iyi ki de olmusum iceride neler varmis neler.hsg hicbirsey cidden.en azindan iceride ne oldugundan emin olup tedaviye oyle devam edersin.Allah yardimcin olsun :)

Amin CANIM inşallah valla biraz korkuyorum sonrada diyorum kizim sen en agir acik kalp ameliyatini atlattin kemiklerin ayrildi iki kesik ne temiz ciksinda gerisi mühim değil geçer evet sağ tupum kapali cikti o yüzden istediler ve sivida var bende ayrıca yapisikliklarda varmis çok mühim değilmiş ama en azindan temizlenmiş olucak herşey bende inş iyiki olmuştum derim iyi geçer inş ohhh anacigimda geliyor benden iyisi yok

Fiyatini 90 lira diye duymuştum. Ben sehir dışında 150 ye yaptirmistim. Pahaliysa gelince yaptiriverirsin. Sonuç hemen cikar zaten.

3-4 gündür 700. Sayfadan itibaren okudum bu konuyu, iyi ki açmışlar bu konuyu, Rabbim hepimize çocuk nasip etsin, zor bir sürece başlayacağım haftaya adetimin 2.günü, inşallah olumlu sonuçlanır.
İnşallah canım gönlünü ferah tut Allah hepimize nasip etsin inşallah bu duyguyu

inşallah canım tek isteğim bu rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin....senin gebeliğin sorunsuz ve güzel geçsin..

CANIM SENİN DOKTORUN KİMDİ YA BENDE KARAR VEREMİYORUM İLK HANDE HANIMLA GÖRÜŞTÜM ÇOK POZİTİF İKİNCİ GÖRÜŞME SEMRA HANIM BANU HANIMIN ODASINDA GÖRÜŞTÜK BANU HANIM MALUM ARKADASIMIZI azarladı soğudum kimle devam ediyim acaba

canım inşallah çok güzel geçer sağlıkla sıhhatle biter canım. benimde polip var bende memorialda yaptıramıcam malum pahalı maalesef bebek parasını anca denkleştiriyoruz hiç üzme kendini

Yok canım ilk 2 denemede tek transfer 3 ve sonrasında 2 transfer yaşa bakılmıyor. Ama 35 yaşın üstündeysen ilk denemede bile 2 transfer yapılıyor. Pıhtılaşma testlerinde homozigot çıktım canım kanımda pıhtılaşma eğilimi var.

Benimki de aynı canım, benide hemen hemotologa yönlendirmişlerdi o da aynı şeyi söyledi ama ilaç kullanmaya gerek yok hayatın boyunca dikkat edeceksin pıhtı akciğerlere, bacağa , beyne, kalbe kaçabiliyormuş vs.. Allah korusun

Allah yardımcın olsun canım, sorunsuz problemsiz allahın izniyle geçer gider inşallah

Canım benim tesadüfen hande hn oldu onlar ayarladılar randevu ilk doktorum kahraman beydi iki kez semra hanıma denk geldim sonrası hande hn oldu ama diğer doktorlardan memnun olanda çok ayşe hn aylin hn isminide duydum kızlardan memnunlardı ama baktığıma göre genelikle ayşe hn ismi daha çok söyleniyor ama ben transfer için gitmeye başladığımda hande hn yola devam ederim asla değiştirmeyeceğim tedavi sürecimde hep onunla devam ettim opumu kendisi yapacağını söyledi pazar gününe denk gelmişti baktı ve ben o gün ordayım dedi ben yapacağım demişti sonsuz tşk ederim o benim moral kaynağım oluyor moralimi hiç düşürmedi inş yine öyle olur umuduyla bayram sonrası başlayacağım

canım bende bayram da başlıcam inşallah adettim öyle denk geliyor. hande hanım çok pozitif geldi banada daha rahattım onun muayenesinde sonra ben semra hanımla görüşmek için randevu aldım memoriala gittim dediler sizin randevu banu hanımda bende çırladım biraz nasıl olur ben özellikle onunla görüşmek içn geldim işten izin aldım semra hanım görsün istedim banu hanım istemedim dedim neyse sonra banu hanımla ilk görüştüm sonra odaya semra hanım geldi görüştük ama sinirli bir yapısı var sanki dişlerini sıka sıka konuşuyor bir de arkdaşı azarlayınca topikten soğudum şimdi

canim ben banu hanimin dengesiz oldugunu dusunuyorum.bende ilk kez transferimde gordum kendisini o zaman cok guler yuzluydu.transferle ilgili bi sorun olursa beni arayablirsin dedi.telefonda da bagirip azarladi hic konusturmadi.ben hicbirsekilde tavsiye etmem.beni suphede birakti kalkip ertesi gun hastaneye gitmek zorunda kaldim.sheridisinda otursaydim ne olacakti degil mi.o nddenle o stresi yasamani istemem

Sende demi factor v leiden homozigot var?? forumda çok kişiyi araştırmıştım benim gibi olup hamile kalan var mı diye...peki hangi iğne ve kaçlık doz kullanıyorsun? hayati tehlikemiz var Allah korusun ama bunlar ihtimaller...ömür bıyu hareketli yaşam, uzun uçak yolculuklarında dikkat edilecek, sabit aynı pozisyonda fazla oturulmayacak gibi.. Ben bunları bilmeden spor yapıyordum zaten, fazla oturamam daralırım, iyikide öyleymişim
Bu arada hamileliğin hayırlı olsun, kaçıncı denemede hamile kaldınız...Benim 4 negatifim var hiç gebeliğim yok, o yüzden Semra hanıma gitmeyi düşünüyorum, benim gibi hastalarda başarı sağlıyordur inşallah..

canim bende daha once amh testi yaltirmamistimeksik olan bazi testleri istediler onunla beraber fakat bana amh testini burada yaptirmanizi istiyoruz digerlerini disarida yaptirabilirsiniz demislerdi ilk gorusmede.

Bende gitmeden yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyordum, . Başka hangi testleri istemişlerdi ki, genetik dışında?

Fiyatini 90 lira diye duymuştum. Ben sehir dışında 150 ye yaptirmistim. Pahaliysa gelince yaptiriverirsin. Sonuç hemen cikar zaten.
90TL uygunmuş aslında, burada yaptıramazsam orada olur artık...

Bende gitmeden yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyordum, . Başka hangi testleri istemişlerdi ki, genetik dışında?

90TL uygunmuş aslında, burada yaptıramazsam orada olur artık...
canim ben ameliyat oldum memorial da tedaviden once ondan mi bilmem ama benden istenen testler amh. prolaktin ( sabak a karina ). serbest t4. tsh . hbs ag. anti hbs. anti hcv. anti hiv 1 +2 .rubella. tam kan sayimi. homosistein esimden de hbs ag. anti hiv 1+2. anti hcv.

Bunların hemen hemen hepsi bende var aslında, tarihleri bir kaç aylık neyse ona göre birşeyler yaparız artık. Çok sağol canım. Bu arada Semra hanımdan randevuyu aldım 1 ay sonrası için verdiler, genelde böylemi ilk görüşmeyi geçe veriyorlar. Eşim erken izne çıkarsa erkene alırlarmı acaba, şehir dışından geleceğiz de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…