Za[/QUOTE]Zaten o iğne yumurtalar toplarken gerekli 5. Gunu embriyolar 7 tane dondurulmus çözülür ken o iğneyle alakali bi durum yok canım takılma ona sen UOTE="fintoz44, post: 41259715, member: 227138"]Benim amh 17 küsürlerdeydi ama ilaç dozu az verdiler önden gidenler arkadan gelenler vardı e2 çok yükselince dozu artıramadılar 49 yumurtanın 19 tanesi olgun olup 17 tane döllenmişti 5 gündeki sayı bir anda 7 olunca çok şaşırmıştım bir anda bu kadar düşermi diye ama doktorum çatlama iğnesini yapsaydın sayı daha artar dı dedi ama şimdide korkmaya başladım donan embriyolar çözülerken birşey olurmu yapmadım ya çatması iğnesi bilmiyorum ya bir an önce aylar geçse istiyorum
Senin transferin oldumu canım ilk denemenmi tek sorun pko mu birde hiç gebelik geçirdinmi kusura bakma soru çok sordum sıkıntımız aynı olduğu haddimi aştıysam kusura bakma[/QUOTE]
nasıl yani 5. güne giden derken ne demek istedın cnm anlamadımHayırlısı artık inşallah 5.güne giden kaliteli yumurtların olsun
sorucaz tabi hepimizin derdi aynı sonuçta transferim olmadı bayramın hemen bitimine denk gelicek heralde bir kere hamile kaldım 1 aylıkken düşük yaptım tek sorun pko dediler çünkü eşimde sorun yok senin transferin oldumu[/QUOTE]Senin transferin oldumu canım ilk denemenmi tek sorun pko mu birde hiç gebelik geçirdinmi kusura bakma soru çok sordum sıkıntımız aynı olduğu haddimi aştıysam kusura bakma
arkadaşlar benım amh degerim 19.2 pazar yada pazartesı yumurta toplama işlemi yapılacagı söylendı. bu amh degerının yuksek çıkması yumurta toplma ve sonrasını nasıl etkıler bilen varsa Allah rızası için yardım etsın nolur
zaten dondurucaz 2 ay sonra transfer edecez dedıler de başka bir riski var mı ileride cnmCanım tedavin hayırlı olsun..bbu amh değerinin etkisi fazla sayıda yumurta elde edilmesine neden oluyor,ohss riski oluşuyor o zaman da embriyolar donduruluyor 2 ay sonra transfer yapılıyor
Bol bol yumurtan olucak inşallah zaten genel anestezi ile topluyolar sonrasinda bekliceksin benim gibi sonu güzel olsun inşallah hepimizinarkadaşlar benım amh degerim 19.2 pazar yada pazartesı yumurta toplama işlemi yapılacagı söylendı. bu amh degerının yuksek çıkması yumurta toplma ve sonrasını nasıl etkıler bilen varsa Allah rızası için yardım etsın nolur
Yok tatlım yasak allah bu yasayı çıkartanları bildiği gibi yapsın diye beddua ediyorum yıllardır. Sanki çok tutuyor birde insanların şanslarını düşürüyorlar yarı yarıya. Tamam 3 ve daha fazla transfer yasak olsun ama en azından ilk 3 denemede 2 transfer sonrakilerde 3 olsun ya yazık bu insanlara. Hastanede ister 2 transfer etmeyi ozaman şans %50 artıyor ama ne yapsınlar yasa böyle. Ben 3 tane koyun demiştim :) yasak dediler :)))
Senin için benim genetik testlerine baktım çünkü bende homozigot var sonucu gösterdiğimde bana pıhtılaşma yok dedi yani transfer olsaydım kullanmayacaktın birşey bunu kahraman bey söylemişti bana şöyle bir açıklama yaptı bu sonucu işveçri bir kadın getirseydi belki farklı yorumlanabilir dedi ama türk toplumun bu eğlim var benimde hepsi normal sadece mthfr mutosyon analizi c677t homozigot birde paı-serpıne mutasyon 4g&5g genetik doktoru bunları işaretledi ama kahraman bey bir sorun yok dedi fotokopi alıp dosyama koydular emin ol semra hn sonuçlara bakarak değerlendiriyor gerek varsa veriyor yoksa vermez bana ohss olurum diye çatlama iğnesi vermedi lucrin diye bir iğne yaptı ve ben ohss olmadım rahat ol kalbini ferah tut
canim simdi sikayet ettigim icin bir daha mail atmak istemedim.ama sonuc alamazsam onuda yaparim yok oyle .hem dunyanin parasini alip hemde hizmet etmeye nazlanmasin kimse.daha ciddi bi durumda olabilirdi.doktor olarak hastayi rahatlatmayi bilmeliler ben onun gel gitlerini cekemem haddini bildirtecekler yada bildirecegiz
Arkadaslar size birsey sorabilirmiyim catlatma ignesi öncesi e2 degerlerinz kacti soylermisinz benim 1504 cikmis bugun muhtemelen yarin catlatna ignesi olacam ama bu degerdn birsey anlamadim ohss riskim var mi iyi mi fazla mi az mi; (
Ayşe hanım mı iyi iyi kişiden kişiye göre değişir ama hastaneye tek bişey söyledim o kişiyle benim adım yan yana yazılmıycak benim ilk muaynem de bütün enerjimi aldı ve bir kez muayne oldum daha da olmam bu topik te pekçok kişi ondan memnun ama ben tam tersine düşünüyorum ben hiç bir sorduğum sorunun cevabını bile alamadım gerekli yerlere zaten bildirdimValla o konuda ayşe hanimla kimse boy olcusemez super bir doktor sordugun sorulara uzun aciklayarak cevap veriyor ayrica hep guler yuzlu pozitif dolu dolu enerjik bir kadin. Ben valla kendimi cok pasif goruyorum onun yaninda. Enerjisine hayranim. Masallah. Ama banu hanimi medipolde calisirken arkadaslar anlatiyordu cok soğuk ve aciklama yapmiyor ben biliyorum sen karisma hesabi calisma prebsipi var diyorlardi :)
doktorun anormalide bana denk geldi demek ki canim.aslinda bayan doktorla devam etmek istiyorum.ayse hanimda anladigim kadariyla iyi bo doktor herke memnun kalmis olumsuz yorum gormedim gibi.bakalim eger pozitif sonuc alirsam en azindan ilerleyen zamanlarda ayse hanima gecmeyi dusunebilirim :)Valla o konuda ayşe hanimla kimse boy olcusemez super bir doktor sordugun sorulara uzun aciklayarak cevap veriyor ayrica hep guler yuzlu pozitif dolu dolu enerjik bir kadin. Ben valla kendimi cok pasif goruyorum onun yaninda. Enerjisine hayranim. Masallah. Ama banu hanimi medipolde calisirken arkadaslar anlatiyordu cok soğuk ve aciklama yapmiyor ben biliyorum sen karisma hesabi calisma prebsipi var diyorlardi :)
ayy canim her an fikrim degisiyor cidden.en iyisi ben varolan doktorumla devam edeyim en azindan adam notr.canim sana ne yaptilar.seninle ben sikayet edenlerdeniz.birde bu konuyla ilgili bi geridonus yaptilar mi ya da domtora bi ikaz filan bilgilendirdiler mi canim seni.eger zahmete sokmazsam cevaplarsaniz cok memnun olurumAyşe hanım mı iyi iyi kişiden kişiye göre değişir ama hastaneye tek bişey söyledim o kişiyle benim adım yan yana yazılmıycak benim ilk muaynem de bütün enerjimi aldı ve bir kez muayne oldum daha da olmam bu topik te pekçok kişi ondan memnun ama ben tam tersine düşünüyorum ben hiç bir sorduğum sorunun cevabını bile alamadım gerekli yerlere zaten bildirdim
canım çok şaşırdım gerçekten,gerekligecanim devlet hastanesinde genetikci kullansanda olur kullanmasanda dedi.ama memorial bu durumla ilgihicbir aciklama yapmadi insan gibi sorduk bir de bagirdilar.yarin gidecegiz bakalim
geçmiş olsun canım, hangisi homozigot çıktı, bende sonuç ne olcsk merak ediyorum, çift transferde kısıtlama olmamalı bence, sonuçta bu tedaviye başlıyorsak demekki çocuğumuz olmuyo ki bu aşamaya gelmişiz,2 denemeden sonra 3. denemede yaş şartı aranmıyomuşasıl sorunlu olan homozigotlardır canım :) bende homozigotum bütün tedavilerimde kan sulandırıcı ve coraspirin kullandım halada kullanıyorum.
Zihniyet bu tatlım, kürtajı yasaklayan mantık işte (tabi yanlış anlaşılmasın 10 sene çocuk sahibi olmak için mücadele veren bir insan olarak kürtajı desteklemiyorum asla ama tecavüz mağdurlarını, 15-16 yaşında hamile bırakılan çocukları, doğum kontrolünden bir haber 10. çocuğuna hamile kadınları ki muhtemelen gerideki 9 çocuk açlık sınırının altında yaşıyordur vs.. vs... düşününce yasaklamak yerine şartları değerlendirip karar vermek gerekiyor) 3 ve 4üz bebeklerde bazı durumlarda bebeklerden biri yada 2si alınıyordu ya onu engellediler akılları sıra
evet canım pıhtılaşma testleriymiş, birde genetikte bakılıyo, çıkmadı henüzrica ederim, sorabilirsin tabi, yok bunlar benden hiç istenmedi...bunları Memorial mı istedi senden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?