Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Za[/QUOTE]
Senin transferin oldumu canım ilk denemenmi tek sorun pko mu birde hiç gebelik geçirdinmi kusura bakma soru çok sordum sıkıntımız aynı olduğu haddimi aştıysam kusura bakma

Senin transferin oldumu canım ilk denemenmi tek sorun pko mu birde hiç gebelik geçirdinmi kusura bakma soru çok sordum sıkıntımız aynı olduğu haddimi aştıysam kusura bakma[/QUOTE]
sorucaz tabi hepimizin derdi aynı sonuçta transferim olmadı bayramın hemen bitimine denk gelicek heralde bir kere hamile kaldım 1 aylıkken düşük yaptım tek sorun pko dediler çünkü eşimde sorun yok senin transferin oldumu

arkadaşlar benım amh degerim 19.2 pazar yada pazartesı yumurta toplama işlemi yapılacagı söylendı. bu amh degerının yuksek çıkması yumurta toplma ve sonrasını nasıl etkıler bilen varsa Allah rızası için yardım etsın nolur

Senin transferin oldumu canım ilk denemenmi tek sorun pko mu birde hiç gebelik geçirdinmi kusura bakma soru çok sordum sıkıntımız aynı olduğu haddimi aştıysam kusura bakma
sorucaz tabi hepimizin derdi aynı sonuçta transferim olmadı bayramın hemen bitimine denk gelicek heralde bir kere hamile kaldım 1 aylıkken düşük yaptım tek sorun pko dediler çünkü eşimde sorun yok senin transferin oldumu[/QUOTE]
Canım aynı durumdayız benimde bayram sonrası 1 düşüğüm var sorun sadece pko inş güzel haberler alırız canım umudum çok

Canım tedavin hayırlı olsun..bbu amh değerinin etkisi fazla sayıda yumurta elde edilmesine neden oluyor,ohss riski oluşuyor o zaman da embriyolar donduruluyor 2 ay sonra transfer yapılıyor

Canım tedavin hayırlı olsun..bbu amh değerinin etkisi fazla sayıda yumurta elde edilmesine neden oluyor,ohss riski oluşuyor o zaman da embriyolar donduruluyor 2 ay sonra transfer yapılıyor
zaten dondurucaz 2 ay sonra transfer edecez dedıler de başka bir riski var mı ileride cnm

İnşallah hepimizin kucagi bebisle dolar bol bol duamizi edelim rabbim bos cevirmesin UOTE="fintoz44, post: 41260469, member: 227138"]sorucaz tabi hepimizin derdi aynı sonuçta transferim olmadı bayramın hemen bitimine denk gelicek heralde bir kere hamile kaldım 1 aylıkken düşük yaptım tek sorun pko dediler çünkü eşimde sorun yok senin transferin oldumu[/QUOTE]
Canım aynı durumdayız benimde bayram sonrası 1 düşüğüm var sorun sadece pko inş güzel haberler alırız canım umudum çok[/QUOTE]
In

Bol bol yumurtan olucak inşallah zaten genel anestezi ile topluyolar sonrasinda bekliceksin benim gibi sonu güzel olsun inşallah hepimizin

2 mi 3 mu n3 basarisiz tedavi sonucunda iki transfer yapiliyor yaşa bakilmiyor cnm.

Benim kafami karistiran arkadasla benim durumum ayni bana daha transfer olmadan yazdilar igneyi. Transfer olunca kullanacakdin dediler fark neki anlayamadim

Valla o konuda ayşe hanimla kimse boy olcusemez super bir doktor sordugun sorulara uzun aciklayarak cevap veriyor ayrica hep guler yuzlu pozitif dolu dolu enerjik bir kadin. Ben valla kendimi cok pasif goruyorum onun yaninda. Enerjisine hayranim. Masallah. Ama banu hanimi medipolde calisirken arkadaslar anlatiyordu cok soğuk ve aciklama yapmiyor ben biliyorum sen karisma hesabi calisma prebsipi var diyorlardi :)

Arkadaslar size birsey sorabilirmiyim catlatma ignesi öncesi e2 degerlerinz kacti soylermisinz benim 1504 cikmis bugun muhtemelen yarin catlatna ignesi olacam ama bu degerdn birsey anlamadim ohss riskim var mi iyi mi fazla mi az mi; (

Benim iki yumurtayla 800 dü. Bence hic bir sorun yok senin degerinde

Ayşe hanım mı iyi iyi kişiden kişiye göre değişir ama hastaneye tek bişey söyledim o kişiyle benim adım yan yana yazılmıycak benim ilk muaynem de bütün enerjimi aldı ve bir kez muayne oldum daha da olmam bu topik te pekçok kişi ondan memnun ama ben tam tersine düşünüyorum ben hiç bir sorduğum sorunun cevabını bile alamadım gerekli yerlere zaten bildirdim

doktorun anormalide bana denk geldi demek ki canim.aslinda bayan doktorla devam etmek istiyorum.ayse hanimda anladigim kadariyla iyi bo doktor herke memnun kalmis olumsuz yorum gormedim gibi.bakalim eger pozitif sonuc alirsam en azindan ilerleyen zamanlarda ayse hanima gecmeyi dusunebilirim :)

ayy canim her an fikrim degisiyor cidden.en iyisi ben varolan doktorumla devam edeyim en azindan adam notr.canim sana ne yaptilar.seninle ben sikayet edenlerdeniz.birde bu konuyla ilgili bi geridonus yaptilar mi ya da domtora bi ikaz filan bilgilendirdiler mi canim seni.eger zahmete sokmazsam cevaplarsaniz cok memnun olurum

canim devlet hastanesinde genetikci kullansanda olur kullanmasanda dedi.ama memorial bu durumla ilgihicbir aciklama yapmadi insan gibi sorduk bir de bagirdilar.yarin gidecegiz bakalim
canım çok şaşırdım gerçekten,gereklige
geçmiş olsun canım, hangisi homozigot çıktı, bende sonuç ne olcsk merak ediyorum, çift transferde kısıtlama olmamalı bence, sonuçta bu tedaviye başlıyorsak demekki çocuğumuz olmuyo ki bu aşamaya gelmişiz,2 denemeden sonra 3. denemede yaş şartı aranmıyomuş((

canim bugun konustum dokturla dediki eskiden trombofili testlerini genis tutuyorduk simdi sadece faktor 2 ve 5 birde baska birsey dedi ona bakiyoruz.sende zaten pihtilasma yok dedi.bazen hastalar istedigi icin veriyoruz ama onuda gebelikten doguma kadar kullanmak gerekiyor.ki yapilan arastirmalar bize bunun cokda sans arttirmadigini soyluyor bi fark yok dedi.tabi bunu diger testlerimi goz onunde bulundurup demiste olabilir.devletteki genetikci de bu mthfr 1298 homozigot polimorfizm gebelige engel ya da dusuge neden olmaz dedi.ama uzun vadede senin icin problem olur bu da damar sertligi ve daralmasi.atardamarda probleme neden olabilir.bu nedenle folikasit ve b12 ne baktir gebelik surecinde dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…