canim bende ilk randevumu semra hanima aldim benimde 1 ay sonraya vermislerdi.cok yogun oluyormus.zaten once hemsireye sonra doktora anlatiyorsun onlarda semra hanim gelince ona anlatiyorlar.bizim ilk gorusmemiz 1 saatten fazla surmustu.o bissatin 10-15 dksini semra hanimla gecirdim.eger oyle bi ihtimal olursa tekrar hastaneyle iletisime gecmeyi dene bence belki yardimci olabilirler en azindan keske demezsin :)Bunların hemen hemen hepsi bende var aslında, tarihleri bir kaç aylık neyse ona göre birşeyler yaparız artık. Çok sağol canım. Bu arada Semra hanımdan randevuyu aldım 1 ay sonrası için verdiler, genelde böylemi ilk görüşmeyi geçe veriyorlar. Eşim erken izne çıkarsa erkene alırlarmı acaba, şehir dışından geleceğiz de..
Önce Aylin hanımdan aldım 1 saat sonrada Semra hanım dan..presedür böyleymiş, önce diğer doktorla görüşüp sonra Semra hocayla görüşülecek miş,Handan hanımı istemiştim ilk randevuda ikisi bir olmuyor dediler.canim bende ilk randevumu semra hanima aldim benimde 1 ay sonraya vermislerdi.cok yogun oluyormus.zaten once hemsireye sonra doktora anlatiyorsun onlarda semra hanim gelince ona anlatiyorlar.bizim ilk gorusmemiz 1 saatten fazla surmustu.o bissatin 10-15 dksini semra hanimla gecirdim.eger oyle bi ihtimal olursa tekrar hastaneyle iletisime gecmeyi dene bence belki yardimci olabilirler en azindan keske demezsin :)
Sende demi factor v leiden homozigot var?? forumda çok kişiyi araştırmıştım benim gibi olup hamile kalan var mı diye...peki hangi iğne ve kaçlık doz kullanıyorsun? hayati tehlikemiz var Allah korusun ama bunlar ihtimaller...ömür bıyu hareketli yaşam, uzun uçak yolculuklarında dikkat edilecek, sabit aynı pozisyonda fazla oturulmayacak gibi.. Ben bunları bilmeden spor yapıyordum zaten, fazla oturamam daralırım, iyikide öyleymişim
Bu arada hamileliğin hayırlı olsun, kaçıncı denemede hamile kaldınız...Benim 4 negatifim var hiç gebeliğim yok, o yüzden Semra hanıma gitmeyi düşünüyorum, benim gibi hastalarda başarı sağlıyordur inşallah..
clexane 0,4 ve coraspirin kullanıyorum canım. 3 denemem var. 1. denemede bilinmiyordu kan sulandırıcı kullanmadım sonra ki 2 denememde de kullandım. Hamileliğim süresincede kullanıyorum doğuma kadar devam. 3. denemede şişli memorialde hamile kaldım transferimi semra hanım yaptı.
Rabbim sağlıkla evladına kavuştursun canım, bizlerede nasip etsin. Doğumuna az kalmış, cinsiyeti ne peki?
Önceki denemelerde hiç hamile kaldın mı ?
benim hiç pozitfim yok, 4 tane tüp yaptırdık , şehir dışından geleceğiz, acıbadem ve orası arasında kaldım, tercihimi Semra hanımdan yana kullandım, 1 ay sonrasına randevumu aldım, inşallah bende sizler gibi pozitifi görürüm canım.
Benim gibi negatifi çok olan hastalarda başarılı olduklarını düşünüyorum, inşallah benide anne yaparlar..
Allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin canım bende labaratuvarina güvenerek başladım 3 tane negatif var benimde 3 denememde Bahçeci umut tüp bebekte olmuştu inşallah burada görürüm pozitif şu an ggonalf lere devam ediyorum bakalım yumurta toplama ne zamanAllah razı olsun canım, isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah. Benimde hiç pozitifim yoktu ilk 2 deneme negatifti 34 yaşındayım hiç hamile kalmamıştım daha önce. Şişli çok doğru bir tercih, çok yoğun bir hastane çok zamanını alıyor falan ama laboratuvarı çok çok iyi benim ilk 2 denememde transfer edecek embriyoyu bile zor bulmuştuk, 3. denemede 2 transfer yapıldı üzerine de 3 embriyom donduruldu cidden laboratuvar farkı. Allah hepinize hayırlı haberler almayı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah bu son denemen olur canım. Allah nasip ederse oğlum olacak
Yoğunluk dersen her hastane çok yoğun, yaşadığım şehirdeki hastanede 3 saat muayene olmak için beklediğimi biliyorum, özel Acıbadem ama hepsi yoğun maalesef.. Şehir dışından geleceğimiz için biraz zahmetli ve sıkıntılı olacak. Ama yeterki bu sıkıntılara değsin, şimdiye kadar çok emek harcadık, hem maddi hem manevi, elde var sıfır.. İnşallah bu sefer elimiz boş dönmeyiz, yavrumuzla döneriz..Allah razı olsun canım, isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah. Benimde hiç pozitifim yoktu ilk 2 deneme negatifti 34 yaşındayım hiç hamile kalmamıştım daha önce. Şişli çok doğru bir tercih, çok yoğun bir hastane çok zamanını alıyor falan ama laboratuvarı çok çok iyi benim ilk 2 denememde transfer edecek embriyoyu bile zor bulmuştuk, 3. denemede 2 transfer yapıldı üzerine de 3 embriyom donduruldu cidden laboratuvar farkı. Allah hepinize hayırlı haberler almayı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah bu son denemen olur canım. Allah nasip ederse oğlum olacak
tedavin hayırlı olsun arkadaşım, öncesinde vitamin vs takviye kullandın mı, benimde 4 negatif..Temmuz ayına ilk randevumu aldım, şehir dışından geleceğiz....inşallah bu sefer elimiz boş dönmeyiz canım.Allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin canım bende labaratuvarina güvenerek başladım 3 tane negatif var benimde 3 denememde Bahçeci umut tüp bebekte olmuştu inşallah burada görürüm pozitif şu an ggonalf lere devam ediyorum bakalım yumurta toplama ne zaman
Allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin canım bende labaratuvarina güvenerek başladım 3 tane negatif var benimde 3 denememde Bahçeci umut tüp bebekte olmuştu inşallah burada görürüm pozitif şu an ggonalf lere devam ediyorum bakalım yumurta toplama ne zaman
Yoğunluk dersen her hastane çok yoğun, yaşadığım şehirdeki hastanede 3 saat muayene olmak için beklediğimi biliyorum, özel Acıbadem ama hepsi yoğun maalesef.. Şehir dışından geleceğimiz için biraz zahmetli ve sıkıntılı olacak. Ama yeterki bu sıkıntılara değsin, şimdiye kadar çok emek harcadık, hem maddi hem manevi, elde var sıfır.. İnşallah bu sefer elimiz boş dönmeyiz, yavrumuzla döneriz..
Benim blast embriyom oluyor ama tutmuyor, histereskopide oldum, sorun nerde bulunmadı. Yaşım 38, yakında 39 olacağım..Sana özel takviyeler verildi mi? vitamin vs...
Duaların içinde ayrıca çok teşekkürler, oğluşunla sağlıklı huzurlu bir yuvada yaşayın inşallah, şimdiden Allah analı babalı büyütsün.
Tsk ederim canım saol vitamin falan onermediler bakalım nasıl olacak şu anda iyi gidiyor bi sorun yok ama bizde embriyo kalitesinde sorun oluyo inşallah bu defa bunuda aşarak mis kokulu yavrumuza kakavusuruz inşallah sizin içinde her şey güzel olur canım bizler elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahitedavin hayırlı olsun arkadaşım, öncesinde vitamin vs takviye kullandın mı, benimde 4 negatif..Temmuz ayına ilk randevumu aldım, şehir dışından geleceğiz....inşallah bu sefer elimiz boş dönmeyiz canım.
zaten dondurucaz 2 ay sonra transfer edecez dedıler de başka bir riski var mı ileride cnm
Sende demi factor v leiden homozigot var?? forumda çok kişiyi araştırmıştım benim gibi olup hamile kalan var mı diye...peki hangi iğne ve kaçlık doz kullanıyorsun? hayati tehlikemiz var Allah korusun ama bunlar ihtimaller...ömür bıyu hareketli yaşam, uzun uçak yolculuklarında dikkat edilecek, sabit aynı pozisyonda fazla oturulmayacak gibi.. Ben bunları bilmeden spor yapıyordum zaten, fazla oturamam daralırım, iyikide öyleymişim
Bu arada hamileliğin hayırlı olsun, kaçıncı denemede hamile kaldınız...Benim 4 negatifim var hiç gebeliğim yok, o yüzden Semra hanıma gitmeyi düşünüyorum, benim gibi hastalarda başarı sağlıyordur inşallah..
Yoğunluk dersen her hastane çok yoğun, yaşadığım şehirdeki hastanede 3 saat muayene olmak için beklediğimi biliyorum, özel Acıbadem ama hepsi yoğun maalesef.. Şehir dışından geleceğimiz için biraz zahmetli ve sıkıntılı olacak. Ama yeterki bu sıkıntılara değsin, şimdiye kadar çok emek harcadık, hem maddi hem manevi, elde var sıfır.. İnşallah bu sefer elimiz boş dönmeyiz, yavrumuzla döneriz..
Benim blast embriyom oluyor ama tutmuyor, histereskopide oldum, sorun nerde bulunmadı. Yaşım 38, yakında 39 olacağım..Sana özel takviyeler verildi mi? vitamin vs...
Duaların içinde ayrıca çok teşekkürler, oğluşunla sağlıklı huzurlu bir yuvada yaşayın inşallah, şimdiden Allah analı babalı büyütsün.
Benim de homozigot ve oturarak calisiyorum.anlamadigim sey. Sizinle aynimiyiz kizlar. Benim tek bir tanesi homozigot cikti. Senin 4 tedavin olmus sorular neydi canim ?
Factor V leiden homozigot içlerinde pıhtılaşma eğilimi en fazla olan....bir sebep olarak yumurta kalitemden şüpheleniyorlar malum yaşdan dolayı, ama Allaha çok şükür blast embriyom oluyor, mesela son tedavimde 3 blast embriyom vardı yaşıma göre iyi olduğu söylendi hep ama sonuç değişmeyince bilmem bunun bir anlamı kalıyormu..Yaşin tutunmaya da cok etkisi var canim. Malesef ben de 36 yasima girecegim ve benim yumurtamda iki tedavidir iki tane oluyor.biri gelisiyor o da hep sorunlu( ah bu yaş yokmu
Bir önceki tedavimde coenz 10, ace selenyum ve devit3 kullandım, bal tarçın çörek oto yaptım,her zamankinden çok embriyom oldu. Bence bunları kullanabilirsin faydasını gören çok...Tsk ederim canım saol vitamin falan onermediler bakalım nasıl olacak şu anda iyi gidiyor bi sorun yok ama bizde embriyo kalitesinde sorun oluyo inşallah bu defa bunuda aşarak mis kokulu yavrumuza kakavusuruz inşallah sizin içinde her şey güzel olur canım bizler elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi
Bir önceki tedavimde coenz 10, ace selenyum ve devit3 kullandım, bal tarçın çörek oto yaptım,her zamankinden çok embriyom oldu. Bana faydası olduğunu düşünüyorum fakat bunu hiç duymadım, fiyat olarak ne kadar pahalımı?Kesinlikle güvenebilirsin farkı hemen görüyorsun zaten. İnşallah bu sefer hayırlı haberler alırsın canım.
Şişli özel bir şey vermedi canım. Standart tedavi ilaçları (glifor- gnal-f - cetrotide - kan sulandırıcı- coraspirin- tedavi başında antibiyotik ve kadın hastalıkları ile alakalı bir ilaç.)
Ataşehirde ki doktorum ve birkaç arkadaşım strath gıda tahviyesini önermişti, bir arkadaşım onu kullanarak hamile kaldığını iddia ediyor belki tesadüf ama 1 kutu bitirdi hamile kaldı cidden :) bende kullandım alıp bi faydası oldu mu bilemem tabi ama pozitifi aldığım tedaviye denk geldi.
http://www.iherb.com/Bio-Strath-Whole-Food-Supplement-100-Tablets/5152
eczaneler getiriyor sipariş verirsen canım, tamamen bitkiselmiş Aylin hanıma sormuştum kullanmamda sakınca olmadığını söylemişti ama tedavi sırasından ziyade başlamadan kullanmak daha faydalı çünkü 5-10 günde fayda görülmez en az 3 ay kullanmak lazım.
Tşkler canım şu an geç artık başladık tedaviye çünkü embriyo oluşuyor ama 3. Güne kadar 8 10 hücreli oluyo ama 5. Günde istenen kalitede olmuyo bakalım bu defa nasıl olacakBir önceki tedavimde coenz 10, ace selenyum ve devit3 kullandım, bal tarçın çörek oto yaptım,her zamankinden çok embriyom oldu. Bence bunları kullanabilirsin faydasını gören çok...
Bir önceki tedavimde coenz 10, ace selenyum ve devit3 kullandım, bal tarçın çörek oto yaptım,her zamankinden çok embriyom oldu. Bana faydası olduğunu düşünüyorum fakat bunu hiç duymadım, fiyat olarak ne kadar pahalımı?
Benim de homozigot ve oturarak calisiyorum.anlamadigim sey. Sizinle aynimiyiz kizlar. Benim tek bir tanesi homozigot cikti. Senin 4 tedavin olmus sorular neydi canim ?
Tşkler canım şu an geç artık başladık tedaviye çünkü embriyo oluşuyor ama 3. Güne kadar 8 10 hücreli oluyo ama 5. Günde istenen kalitede olmuyo bakalım bu defa nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?