Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Eğer ki bi dr ile başladıysan onla devam et çünkü ne kadar bi hastanede çalışsalarda görüş farklılıkları oluyo ikaz edilcekti özellikle semra hanımın hasta memnuniyetine çok önem verdiğini söylediler yaşadığım durumu anlatmayı isterdim ama tarafıma hastaneden geri dönüş olsun istemiyorum zaten olumsuz bir tedavinin ardından zor bir dönem yaşıyorum kimseyi etki altın da bırakmak istemem bana iyi gelmeyen başkasına iyi gelebilir

anliyorum canim saygi duyarim.gercekten cok cok zor bi surec.umarim en kisa zamanda bu kotu gunleri atlatirsin.

canım senin doktorda yücel bey sanırım , benim doktorum da yücel bey, bendende faktor 2 ve 5 istedi henüz sonuçları almadım,demekki sende çıkan homozigot çok önemli değil demekki, yoksa kesinlikle bunu atlamazlardı, bende prolaktin sorunuda vardı bir sürü test istemişti , hatta endokrine yolladı ondan durum değerlendirmesi istemişti,

anliyorum canim saygi duyarim.gercekten cok cok zor bi surec.umarim en kisa zamanda bu kotu gunleri atlatirsin.
inşaallah canım siz de herhalde kan pıhtılaşması ile ilgili bir durum var bu sorun bende de vat sizde homozigot olan bende heterozigot ve pai de homozigot kan sulandırıcı iğneyi heterozigot olunca veriyolar tek başına da bir değer yeterli olmuyo ve böyle önemli bir durumu asla atlamazlar

evet canim genetikci buna.mutasyon diyemeyiz dedi ufak bi tahribat ya da terslik gibi dusun dedi.insallah hayirli sonuclar alirsin canim :)

canim benim amh degerim 2.56 cikmissti doktor iyi demisti senin ki cok daha iyidir diye dusunuyorum
Amh yuksegide azida iyi degil canim az olunca rezev azligi yumurta az oluyo cok oluncada yumurta cok fakat kalitesi dusuk oluyo 1.5alt seviye 6da ust seviye diye biliyorum.ben yalnisim varsa bilen duzeltsin

evet canım pıhtılaşma testleriymiş, birde genetikte bakılıyo, çıkmadı henüz
Ben hiç bilmiyorum, benden hiç isteyen olmadı...şimdi iki hastane arasında kaldım ama yüksek ihtimalle önceliğimiz Semra Hanımla görüşmek olacak, belki benden de ister bu testleri, negatiflerim çok, fazla araştırılmadı neden olduğu. Semra hanımın bu konuda çok iyi olduğunu duydum inşallah bu sefer olur canım..

Benim Factor V leiden homozigot çıktı, içlerinde en tehlikeli olanı, gebelik boyunca ve ömür boyu yaşam boyunca dikkat etmem gerektiğini öğrendim. Genetik doktoru be hemotoloji de bana kan iğnesini en iyi kadın doğumcular ayarlıyorlar onlar biliyorlar demişlerdi, ilgincime gitmişti. Ondan sonraki tedavilerimde hormon iğnelerime başlarken kan iğnemede başladım. Demekki sendeki değer fazla önemli değilmiş demekki, fazla kafaya takma o zaman..

Kızlar AMH değerini herkesten istiyorlarmı, ben hiç yaptırmadım, şehir dışından geleceğiz, orada yaptırılıyormu fiyatı hakkında bilgisi olan varmı? Birde Semra hoca kontrollere, opuya, transfere giriyor mu? giriyorsa hangi hasta grubuna giriyor, bilgisi olan var mı?

Eğer uygunsa kontrollerde sadece ilk görüşmede sizi takip edecek doktor ile beraber görüyor, yapılması gerekenleri istediği testleri söylüyor. Sürekli takip ettiği hastası var mı bilmiyorum. Varsa bile çok değildir, buradaki tüm arkadaşlar hastanenin başka başka doktorlarında. Semra hanım daha çok tüm hastaların koordinasyonu ile ilgileniyor. Opuya hiç girmiyor, transfere uygunsa giriyor. Ben tedavi olurken Perşembe, Cumartesi, Pazar hastanede olmuyordu.

Ben Handan hanımın iyi olduğunu duydum, o zaman ilk randevuda Semra hanımın yanında onun olmasını talep edebilir miyim ...bu arada çok teşekkürler değerli yardımların için..

Amh yuksegide azida iyi degil canim az olunca rezev azligi yumurta az oluyo cok oluncada yumurta cok fakat kalitesi dusuk oluyo 1.5alt seviye 6da ust seviye diye biliyorum.ben yalnisim varsa bilen duzeltsin
evet canım bende sana katılıyorum keşke benim amh çok yüksek olmasaydı gereken sınırda olsaydı çok yumurta elde edilene kadar yeterince ve kaliteli olsun çok yüksek yumurta dolayısyla iki ay bekliyorsun donduruluyor bu sefer beklemek kabusa dönüyor kafanda binbir soru oluyor çok yumurta elde edilenle normal yumurta elde edilen bile 5.güne aynı sayıda embriyosu oluyor bence en önemlisi kaliteli yumurtalar olsun yeter azıda çoğuda zarar gibi geliyor bana nacizane fikrim hayırlısı artık

CANIM TESTEKİ REFERANS DEĞER 0,14-10.4 BENİMKİ 9 ÇIKMIŞ BENDENDE SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUM İSTEMİŞTİ RUTİN TÜM TESTLERDE VARDI RAPOR ALMAK İÇİN YAPTIRMIŞTIM HEYET RAPORU ARKADAŞIMIN İSE 19,16 ÇIKTI

UOTE="livess, post: 41268707, member: 186949"]inşallah canım benim amh 9 çıktı bilmiyorum iyi mi kötü mü[/QUOTE]
Canim bol bol yumurtan olucak tüp bebek icin iyi bişe demişti doktor

Sana gelirken getirmen gereken testleri msj olarak gonderiyolar o msjdakil
Msjla hastane sana gelirken getirmen gereken test leri gönderiyor hepsini yaptr gel çünkü ozaman dsha kolay oluyo sehirden disindan gelicen zaman kaybetmessin amh degerini de mutlaka istiyorlar

Öylemi gelmeden mesaj yolluyorlar, şu testlerinizi yanınızda getiriniz gibi..çok iyiymiş...benim zaten koca bir dosyam var malum deneme sayısı fazla olunca, amh hiç istenmemişti, kafama takıldı, gitmeden yaptırayım o zaman, çok teşekkürler...

Bende iki ay bekledim sonu hayirli olsunda canim beklemeyi dert etme donmus transferin tutynmasi daha yuksekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…