Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah canım bakalım burada haber ederim sizlere

Şişli memorial da arkadaşlar Pgt yapılıyr mu ? yani pgt işlemi oradamı yapılıyor yoksa yurt dışına falan mı gönderiliyor?
Bahçeci yurt dışına gönderiyormuş diye duydum ama emin değilim.. PGT işlemi türkiyede yapılmıyor mu?

canim benim bildigim memorialda yapildigi.cunku memorialin geneticiksiyle konistugumuzda 5.gun embriyosuna pgt yapilmasinin en iyi sonucu verdigini fakat zamanimizin kisa oldugunu soylemisti.bende hastaneye gittigimde sonuc cikar cikmaz transfere aldilar.orada bekliyorsun sonucun cikmasini

Senin sonuç iyimi çıktı inşallah kucağına almışsındır bebeğini canım..
birde ne zaman ve ne kadar ücret veriliyor Pgt için ? her emriyoya ayrı ücret veriliyor falan deniyor. Ben daha tüp bebek konusunda çok bilgili değilim. Bahçeci'de her bir emriyo için 1000tl ve yurtdışına gönderiyoruz deyince şaşırdım.

canim ben de haziranin 2sinde transfer oldum persembe gunu belli olacak sonuc.rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.insallah hayirlisiyla yavrularimiza kavhsuruz.yumurtalar toplandiktan sonra onlar arayip bilgilendiriyorlar telefon numarasi verip senin embriyolarinla ilgili bilgi alabilecegini de soyluyorlar.beni embriyonun 5.gunu sabah aradilar.embriyoya biopsi yapildi.sonuc aksam 5 gibi cikacak 4.30 gibi gelin sonucu burada ogreneceksiniz.her ihtime karsi idrarli gelin eger pozitifse transfer gerceklese gidecek diye.tup bebek bolumunde muasebeye gidip ayni gun odemeyi yapiyorsun.embriyo basi 350 dolar asagi yukari 1 milyar.bize 3 embriyo 2800 dediler pazarlik yaptik 2600odedik.eger pgt de embriyon gecmezse ilk tup bebek icin odedigin paranin 1050lirasini geri iade ediyorlarmis

Arkadaşlar herkese iyiakşamlar diliyorum ben 27 yaşında 2.5 yıllık bir bayanım. İlk yıllarımızda maddi ve manevi açıdan hazr olmadıgımızdan dolayı bebek düşünmedik şimdi istiyrz fakat bende genetik hastalık old için tüp bebek düşünurz ama dr gittiğimde tüplerimden biriniin tıkalı oldgnu ögrendim ve ameliyat denildi o yapılmadan ne normal nede tüp bebek olmymus memorialde yücel bey dr aynı zamanda semra hanmdan da bilgi alıcaz önümüzdeki hafta moralim bzuldU tam tüp bebek hazırım derken şimdide bu ameliyat çıktı üstelik 4-5 civarı olabilir denildi net bilgiyi semra hnm görüştükten snra alcz sizce ordamı olmalıyım ve bu ameliyatı olan varmı ücretleri nedir

canim bende aralik 2014 de oldum laparoskopi + histereskopi 4800 tl verdik.sol tupum tikaliydi ve tekrarlayan dusuklerim vardi doktor iceride ne oldugundan emin olmaliyiz dedim.tedaviden once oldum.ve gercekten iceride gorunmeyen neler cikiyor neler.benimde ameliyatima semra hanim ve yucel bey girmisti

Cnm ya çok saol peki ne oldu şu anda indirim falan yapmıylarmı memnunmusun hala oradamı devam ediysn benim kafam çok karısık ve tecrübesizim çok soru sordm k bakma ama çok merak ediyrm

Cnm ya çok saol peki ne oldu şu anda indirim falan yapmıylarmı memnunmusun hala oradamı devam ediysn benim kafam çok karısık ve tecrübesizim çok soru sordm k bakma ama çok merak ediyrm
canim olur mu oyle sey birbirimize yardimci olacagiz elbette :) canim indirimli hali bu.indirimsiz 5.200 demisleri muhakkak indirim yaptirmaya calisin.ben simdilik ameliyat olduguma pisman degilim.cunku semra hanim benikonusmasiyla cok tatmin etti.neyi neden yapacagini cok iyi anlatiyor.ve gercektek ilk once tanisal bi ameliyatti.tupu iptal ettiler cunku faydasindan cok zarari olur dedi.dusuklerin onune gecmek icin.mesela hic kist olayi yokken milimlik kistleri yaktilar ileride cikolata kistine donebilirmis diye ve rahimin oldugu yer hep orumcek agi gibiydi fotolari gosterdi inanamadik cidden .bana normal gebeligi yasaklamsiti ameliyattan sonra odaya gelip isterseniz normal gebelik deneyin olmazsa 3 ay sonra tedaviye baslariz dedi.simdi transfer oldum 11 inde belli olacak.simdiye kadar en cok irdeleyen burasiydi bizi

Cnm allah senden binkere razı olsn o kadar rahatladımki benim içim bulanık su gibi ve her kafadan bir şey çıkıyr çevrem hele başka dert seninle sakıncası yoksa face falanda konusmak isterim burada yeni oldugum için çok beceremiyrm hatta buluşalım ya çok rahtladm allahm sana içinden geçen herşeyin en güzelini ve hayrlsnı versin

rabbim sendende razi olsun canim Allah hayirli evlatlar versin tez zamanda.olurcanim facedende konusalim.bizi birbirimizden daha iyi kimse anlayamaz.o nedenle bu sayfa cidden insani cok rahatlatiyor seni cok iyi anliyorum

Canim özelden msj attım sana kontrol edersin

Sizin olacağınız ameliyat laparaskopi. Gecen sene ben olmuştum 4200 dü. ayrıca 170 tl de ameliyat malzeme masrafı çıkmılştı. Tüpü alırlarsa ki sanmam o zaman extra pataloji masrafı çıkar. onun içinde 350 civarı bir fiyattan bahsetmişlerdi. Yani 4-5 arası bir rakamı bütçelemeniz gerekir.

Mrb uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ama cvp yazmak bi türlü kısmet olmamıştı ben 9 yıllık evliyim 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdık olmadı 2.tüp bebeği memorial da yaptırdık çok umutluyduk ama cumartesi negatif haberini alır almaz yıkıldık çok üzüldük kısmet değilmiş..hepimiz için çok zor bir sınav Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın isteyen herkese hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Canım hoşgeldin çok geçmiş olsun ama inşallah en yakın zamanda kavuşacaksın bebişine ümidini hiç kaybetme. Aşılamaları da sayma bile. Sorununuz neydi canım? Dondurulmuş var mı şimdi memorial da. Doktor ne dedi. Memorial dan vazgeçme sabret ve devam et tedaviye inşallah Rabbim nasip edecek bidahakine

Hoşbuldum canım çok saol Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..şimdiye dek sebepsiz diye biliyorduk ama sorun benim yumurta kalitesindeymiş 13 yumurta toplandı 6 sı işleme kondu ama sadece 2 tanesi döllendi bu zaten bi sorun embriyolag sizin yaş gurubunuzda daha çok döllenme bekleriz demişti yaşım 32 2 embriyoda transfer edildi ama embriyolar çok kaliteli değildi daha önce ankarada yaptırmıştık ordada aynı sorunu yaşamıştık memorialın labaratuvarları çok iyi ama sağlıklı yumurta yok denecek kadar az birdaha yaptırsam yine memorilda yaptırırım.doktorum pes etme dedi ama olacakta demedi tıbben yapılacak birşey yok sabretmekte çok zor...sanırım sen hamilesin Allahım inşallah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...

Canım hamile sayılmam daha :) ne kese gördük ne kalp atışı zaten değerler de 2 ye katlanmıyor. Hayırlısı inşallah hepimizin kucakları dolsun bir gün. Dua edelim birbirimze. Yumurta kalitesi için kürler ve karışımlar deneyebilirsin. Sonuç verdiğine çok eminim. Saraçoğlunun sitesinden bak canım. Testere dişli aslan pençesi al kaynat suyunu iç, bal,tarçın, çörekotu karışımı yap her sabah 1 kaşık ye. Bunlar çok önemli. Şimdiden başla canım bidahaki tedavinde nasıl kaliteli olduklarına inanamıycaksın. Hersey Allahtan tabi ama bu bitkilerin de hikmet var hiçbiri boşuna değil. Yaşın genç hiç kafaya takma rahat ol. Yumurta kalitesini stres de etkilermiş. Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah

ayy canım çok saol Allahım gönlünün muradını versin ben herzaman isteyen herkese dua ediyorum o kürleri yapmayı düşünüyorum ama bi taraftanda tereddütlüyüm memorialda semra hocanın bi yazı başlığı dikkatimi çekmişti kısırlık otlarla giderilmez bu aklıma geliyor vazgeçecek gibi oluyorum stres herşeyin başı herşeyi kafama takıyorum tedavi sürecide çok yıpratıcı stresli bi dönem Allah yar ve yardımcımız olsun...sen pozitif sonucu aldın beklemede misin?

Amin canım benim cümlemizin. Tabiki kürler bizi hamile yapmaya tek başına yetmez ama lütfen vazgeçme uygulamaktan. Düşün hiçbir zararı olmayan bitkisel şeyler denemekle ne kaybedersin ki canım. Doktorlar alternatif tıp ı bitki kür vs çok sevmezler.işlerine pek gelmiyor ama sonucu okadar etkiliyor ki. Hem tıbbın teknolojinin hem de bu bitkisel kürlerin birlikte olması çok daha güzel sonuçlar veriyor. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini duymak nasip olur. Evet canım beklemedeyim ak mı kara mı 15 gün sonra muayenede göreceğiz artık. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…