Cok iyi yapmissiniz, ben de Allah nasip ederse taze isteyecegim. Böyle haberler duyunca öyle seviniyorum ki gercekten, burda herkes birbirini anlıyor insallah tüm arkadaslara ve bana da nasip olsun saglikli bir sekildepgt yapılmasını doktor önermişti bana aslında bir tane yumurtam 5. Güne kalıncayaptırmadım kendim taze olmasını istedim sabrım kalmamıştı artık zaman açısından
İstanbul dayım. Bir de benim sorunum spermle alakalı merkez değiştirsem lab. Güvenmem lazım. Sperm seçimi döllenmesi çok önemli bir sürü insanın embriyoları döllenmiyor 5. Güne gitmiyor diye Memoriala geliyor o yüzden ben değiştiremiyorum ama çevrem anlamıyor işin içind olmadıkları içinHangi şehirdesiniz cnm herkes buranın laboratuvarının en iyisi olduğunu söylüyor ama gönlünden geçen başka bi merkez var mı çünkü güvende çok önemli psikolojik olarak
Kalçadan olan ilaç göbekten yapılıyor mu?Bununla göbekten ki yaptınız kalçadan olan ilacı değil demi
Aynen canım bizimde öyle ilk tedavim devlette oldu 20 ye yakın yumurta toplandı üstelik ohss oldum ama tek bi tane yumurta 5.güne geldi oda tutunmadı kalitesinde 4bb falandı galiba 2.tedavimdede en iyi embriyo 4bb 3bb falandı oda özelde sgklı oldu yine ama memorialde kalite olarak iyi çıktı bu seferde genetik te problemler çıktı karışık işlerİstanbul dayım. Bir de benim sorunum spermle alakalı merkez değiştirsem lab. Güvenmem lazım. Sperm seçimi döllenmesi çok önemli bir sürü insanın embriyoları döllenmiyor 5. Güne gitmiyor diye Memoriala geliyor o yüzden ben değiştiremiyorum ama çevrem anlamıyor işin içind olmadıkları için
Yapılmaz benceKalçadan olan ilaç göbekten yapılıyor mu?
Göbekten yapılan iğneyi (dex) bulamamıştım. Sadece iki kutu buldum. Sonra kalçadan olan iğneye geçtim. Bu iğne ile sadece göbekten olanı kullandım.Bununla göbekten ki yaptınız kalçadan olan ilacı değil demi
Bizim zaten spermler haraketsiz ve sıfır morfoloji ben tahmin edebiliyorum 30 yumurtadan Memorial bile 4 tane iyi kalite çıkarabiliyor başka yerler hiç çıkaramaz v tesa yapacağız derLer bizi morel olarak düşürürler. Nasibimizde ne varsa o geliyor başımıza. Böyle olması gerekiyormuş demekten başka ne yapabiliriz ki... Çok düşük ihtimaller deniyor ama birimize vuruyor işte. Meleğinin sağlığı nasıl bir ara ameliyat falan olmuştu nasıl oldu??Aynen canım bizimde öyle ilk tedavim devlette oldu 20 ye yakın yumurta toplandı üstelik ohss oldum ama tek bi tane yumurta 5.güne geldi oda tutunmadı kalitesinde 4bb falandı galiba 2.tedavimdede en iyi embriyo 4bb 3bb falandı oda özelde sgklı oldu yine ama memorialde kalite olarak iyi çıktı bu seferde genetik te problemler çıktı karışık işler
Kafam karıştı canım kusura sonradan anladımGöbekten yapılan iğneyi (dex) bulamamıştım. Sadece iki kutu buldum. Sonra kalçadan olan iğneye geçtim. Bu iğne ile sadece göbekten olanı kullandım.
Yok canım önemli değilKafam karıştı canım kusura sonradan anladım
Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin canım çok sevindim gözün AydınBugün keseyi gördüktransfer tarihine göre 5+3 ama ultrasona göre 4+5. Haftaya cumartesi kalp atışı için çağırdı doktor
Çok teşekkür ederimAllah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin canım çok sevindim gözün Aydın
Merhaba canım keseyi görmüşsünüz gözünüz aydınBugün keseyi gördüktransfer tarihine göre 5+3 ama ultrasona göre 4+5. Haftaya cumartesi kalp atışı için çağırdı doktor
Teşekkür ederim ben test gününden 10 gün sonra görmüş oldumMerhaba canım keseyi görmüşsünüz gözünüz aydınHamilelik testini öğrendikten kaç gün sonra görülüyo acaba
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına alırsın inşallah yumurta kaliten nasıldıTedaviye başladım sonra tüplerimin ikisinide kapalı olduğunu öğrendim hidrosalpenks ameliyatı oldum hüsrana uğradım tüplerimin ikiside alındı. Tüp bebek tedavisine başladık bu sefer ameliyattan yumurtalarım zedelenmiş yumurta sayım azalmış acıbadem international hastanesinde ransver oldum tutmadı daha sonra polip olduğu anlaşıldı histereskopi oldum sonra iki kere daha transver oldum yine tutmadı. Bana sorarsanız ilk tedavide tutmazsa doktorunuzu değiştirin iyiki memoriale gitmişitim taze transver tuttu çok şükür
Gözün Aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahArkadaşlar bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür rabbime beni bilen bilir ben de çok uğraştım bugünü göreceğime hiç inanmamıstım ama rabbim nasip edince oluyor , Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsinBana normal kadın doğum doktoru önerebilecek olan arkadaşlar var mı acaba hiçbir fikrim yok çünkü ilerleyen süreçler nasıl olcak çok endişeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum ..
Çok teşekkür ederim
Aynı tarafa derken? Göbekten mi aynı tarafa yani?Merhaba kızlar sormak istediğim bişey var.
Bugün kontrole gittim gonalf a devam dedi ve çatlama önleyiciyi de vur dedi. İkisinide aynı tarafa mı vurucam yoksa farklı mı? Bunu sormayı unuttum biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?