Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

pgt yapılmasını doktor önermişti bana aslında bir tane yumurtam 5. Güne kalıncayaptırmadım kendim taze olmasını istedim sabrım kalmamıştı artık zaman açısından
Cok iyi yapmissiniz, ben de Allah nasip ederse taze isteyecegim. Böyle haberler duyunca öyle seviniyorum ki gercekten, burda herkes birbirini anlıyor insallah tüm arkadaslara ve bana da nasip olsun saglikli bir sekilde

Hangi şehirdesiniz cnm herkes buranın laboratuvarının en iyisi olduğunu söylüyor ama gönlünden geçen başka bi merkez var mı çünkü güvende çok önemli psikolojik olarak
İstanbul dayım. Bir de benim sorunum spermle alakalı merkez değiştirsem lab. Güvenmem lazım. Sperm seçimi döllenmesi çok önemli bir sürü insanın embriyoları döllenmiyor 5. Güne gitmiyor diye Memoriala geliyor o yüzden ben değiştiremiyorum ama çevrem anlamıyor işin içind olmadıkları için

Aynen canım bizimde öyle ilk tedavim devlette oldu 20 ye yakın yumurta toplandı üstelik ohss oldum ama tek bi tane yumurta 5.güne geldi oda tutunmadı kalitesinde 4bb falandı galiba 2.tedavimdede en iyi embriyo 4bb 3bb falandı oda özelde sgklı oldu yine ama memorialde kalite olarak iyi çıktı bu seferde genetik te problemler çıktı karışık işler

Bizim zaten spermler haraketsiz ve sıfır morfoloji ben tahmin edebiliyorum 30 yumurtadan Memorial bile 4 tane iyi kalite çıkarabiliyor başka yerler hiç çıkaramaz v tesa yapacağız derLer bizi morel olarak düşürürler. Nasibimizde ne varsa o geliyor başımıza. Böyle olması gerekiyormuş demekten başka ne yapabiliriz ki... Çok düşük ihtimaller deniyor ama birimize vuruyor işte. Meleğinin sağlığı nasıl bir ara ameliyat falan olmuştu nasıl oldu??

Maşallah rabbim sağlıkla kucağına alırsın inşallah yumurta kaliten nasıldı

Gözün Aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

gokkusaginadusenbukalemun
Canım nasılsın ?
Ağrıların falan geçti mi ? Kalçanda halen etki var mı ?
Çok teşekkür ederim

Ağrılarım büyük oranda geçti canım. Dikişlerim duruyor hala. Antibiyotik tedavim devam ediyor. Haftaya salı tekrar kontrolüm var. Duruma göre ya tedavim sonlandırılacak ya da antibiyotiğe bir hafta daha devam edeceğim.

Merhaba kızlar sormak istediğim bişey var.
Bugün kontrole gittim gonalf a devam dedi ve çatlama önleyiciyi de vur dedi. İkisinide aynı tarafa mı vurucam yoksa farklı mı? Bunu sormayı unuttum biliyor musunuz

Merhaba kızlar sormak istediğim bişey var.
Bugün kontrole gittim gonalf a devam dedi ve çatlama önleyiciyi de vur dedi. İkisinide aynı tarafa mı vurucam yoksa farklı mı? Bunu sormayı unuttum biliyor musunuz
Aynı tarafa derken? Göbekten mi aynı tarafa yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…