Evet evet bugün gonalfı sağa vurdum. Çatlatma önleyiciyide mi sağa vurucam bunu sormayı unuttumAynı tarafa derken? Göbekten mi aynı tarafa yani?
Ne çektin şu ilaçlardan , bazen aklıma geliyor vururken de nasıl oldu bu kız böyle diyorum ..Çok teşekkür ederim
Ağrılarım büyük oranda geçti canım. Dikişlerim duruyor hala. Antibiyotik tedavim devam ediyor. Haftaya salı tekrar kontrolüm var. Duruma göre ya tedavim sonlandırılacak ya da antibiyotiğe bir hafta daha devam edeceğim.
Sorma arkadaşım. Valla ben normalde de çok şanssız biriyim ama Allah bir şekilde mükafatını veriyor çok şükür.Ne çektin şu ilaçlardan , bazen aklıma geliyor vururken de nasıl oldu bu kız böyle diyorum ..
Bebeğin nasıl ?
Hamilelik nasıl gidiyor peki ?
Farketmez ama farklı taraflara vurmanız daha iyi olur. Travmatize etmemiş olursunuz.Merhaba kızlar sormak istediğim bişey var.
Bugün kontrole gittim gonalf a devam dedi ve çatlama önleyiciyi de vur dedi. İkisinide aynı tarafa mı vurucam yoksa farklı mı? Bunu sormayı unuttum biliyor musunuz
Aynen öyle Mevlam gerçekten kul’una yardım ediyor..Sorma arkadaşım. Valla ben normalde de çok şanssız biriyim ama Allah bir şekilde mükafatını veriyor çok şükür.İnşallah bu çektiğim acıların mükafatı da sağlıklı bir evlat olur.
Hamilelik güzel gidiyor. Bu iğnelerin yarattığı sıkıntılar olmasa hamile olduğumu bilmem.
Nifty testi yaptırdım. Haftaya sonucu çıkar muhtemelen. İnşallah güzel sonuçlar gelir de içim rahatlar.
Amin çok teşekkür ederim.Aynen öyle Mevlam gerçekten kul’una yardım ediyor..
Allah’ın izniyle bişey çıkmayacaktır , az çok muayenelerden doktor zaten olasıkları söylüyor ..
PGT bu açıdan sanıyorum biraz rahatlatıyor insanı ama herşey Allah’tan tabi .. Olacağı varsa olur hesabı yapıyoruz hep ..
Zamanlamamız 1 hafta arayla işliyor inşAllah hayırlı haberler alırız bu yolda ,
Evet evet farklı taraftan yapıyodum bende. Kan sulandırıcıyıda bi gün sağdan bi gün soldan sonra bacaktan devam etmiştimBuraya yazdığımda meşgul çalıyodu telefonu şimdi bidaha aradım. Sağa vurduysanız sola vurabilirsiniz çatlatma önleyiciyi dedi
Çok teşekkir ederimFarketmez ama farklı taraflara vurmanız daha iyi olur. Travmatize etmemiş olursunuz.
Çok teşekkür ederim daha kan sulandırıcı kısmına gelemedikEvet evet farklı taraftan yapıyodum bende. Kan sulandırıcıyıda bi gün sağdan bi gün soldan sonra bacaktan devam etmiştim
Bacak nasıl his ? Acısı nasılEvet evet farklı taraftan yapıyodum bende. Kan sulandırıcıyıda bi gün sağdan bi gün soldan sonra bacaktan devam etmiştim
Başlayacak mısınız hayırlısıyla İnşaAllah nasip olsunÇok teşekkür ederim daha kan sulandırıcı kısmına gelemedik
Bacaktan vurmak çok kolay ve rahat kılcal damarlara dikkat ederek yapıyordum genelde kolu öneriyolar ama dr bacaktan da olur demişti :) hiç hatırlamıyorum baya zayıf bi hamilelik yaşadım karnım 5. Aydan sonra ben burdayım demiştiBacak nasıl his ? Acısı nasıl
Hangi haftadan sonra vuruldunuz bacaktan ?
Hayirli olsun,Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsinArkadaşlar bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür rabbime beni bilen bilir ben de çok uğraştım bugünü göreceğime hiç inanmamıstım ama rabbim nasip edince oluyor , Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsinBana normal kadın doğum doktoru önerebilecek olan arkadaşlar var mı acaba hiçbir fikrim yok çünkü ilerleyen süreçler nasıl olcak çok endişeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum ..
Çok tesekkür ederim Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsinHayirli olsun,Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
Bacak biraz sızılı oluyor diyorlar .Başlayacak mısınız hayırlısıyla İnşaAllah nasip olsun
Bacaktan vurmak çok kolay ve rahat kılcal damarlara dikkat ederek yapıyordum genelde kolu öneriyolar ama dr bacaktan da olur demişti :) hiç hatırlamıyorum baya zayıf bi hamilelik yaşadım karnım 5. Aydan sonra ben burdayım demiştigaliba o zamandan sonra bacağa geçmiştim bazı hamilelerin karnı 2 aylıkken büyüyo ben iki ayda 10 kilo vermiştim eskisinden zayıf olmuştum ama karnı çabuk büyüyenler bacağa geçebilir çok daha rahat oluyor
Başlayacak mısınız hayırlısıyla İnşaAllah nasip olsun
Bacaktan vurmak çok kolay ve rahat kılcal damarlara dikkat ederek yapıyordum genelde kolu öneriyolar ama dr bacaktan da olur demişti :) hiç hatırlamıyorum baya zayıf bi hamilelik yaşadım karnım 5. Aydan sonra ben burdayım demiştigaliba o zamandan sonra bacağa geçmiştim bazı hamilelerin karnı 2 aylıkken büyüyo ben iki ayda 10 kilo vermiştim eskisinden zayıf olmuştum ama karnı çabuk büyüyenler bacağa geçebilir çok daha rahat oluyor
Bu haftalarda o çekilmeler hafif sancılar olabiliyor rahim genişlediği için n demişti doktorum. Dinlenmek lazım çok yorma kendini. Bacağım çok acımıyodu ya bnm denersin göbekten zorlanıncaBacak biraz sızılı oluyor diyorlar .
Benim valla kilo problemim olduğu için göbüş var biraz , beni bu ara tek rahatsız eden inceden tek taraflı sağ kasık ağrısı ve yine aynı şekilde sağ bacakta damar çekilmesi gibi bi his var , acı , ağrı değişik bi durum .
Anladım canım o aşamaya gelmedim deyince pozitif alınca başlarsın sandım İnşaAllah iğnesi bi gebelik yaşarsınHiç öyle bişey demediler bana dahaŞuan gonalf + yumurta çatlama önceliyi iğne(cetrotide) vuruluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?