Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Buraya yazdığımda meşgul çalıyodu telefonu şimdi bidaha aradım. Sağa vurduysanız sola vurabilirsiniz çatlatma önleyiciyi dedi

Ne çektin şu ilaçlardan , bazen aklıma geliyor vururken de nasıl oldu bu kız böyle diyorum ..
Bebeğin nasıl ?
Hamilelik nasıl gidiyor peki ?

Ne çektin şu ilaçlardan , bazen aklıma geliyor vururken de nasıl oldu bu kız böyle diyorum ..
Bebeğin nasıl ?
Hamilelik nasıl gidiyor peki ?
Sorma arkadaşım. Valla ben normalde de çok şanssız biriyim ama Allah bir şekilde mükafatını veriyor çok şükür. İnşallah bu çektiğim acıların mükafatı da sağlıklı bir evlat olur.

Hamilelik güzel gidiyor. Bu iğnelerin yarattığı sıkıntılar olmasa hamile olduğumu bilmem.

Nifty testi yaptırdım. Haftaya sonucu çıkar muhtemelen. İnşallah güzel sonuçlar gelir de içim rahatlar.

Merhaba kızlar sormak istediğim bişey var.
Bugün kontrole gittim gonalf a devam dedi ve çatlama önleyiciyi de vur dedi. İkisinide aynı tarafa mı vurucam yoksa farklı mı? Bunu sormayı unuttum biliyor musunuz
Farketmez ama farklı taraflara vurmanız daha iyi olur. Travmatize etmemiş olursunuz.

Aynen öyle Mevlam gerçekten kul’una yardım ediyor..
Allah’ın izniyle bişey çıkmayacaktır , az çok muayenelerden doktor zaten olasıkları söylüyor ..
PGT bu açıdan sanıyorum biraz rahatlatıyor insanı ama herşey Allah’tan tabi .. Olacağı varsa olur hesabı yapıyoruz hep ..
Zamanlamamız 1 hafta arayla işliyor inşAllah hayırlı haberler alırız bu yolda ,

Amin çok teşekkür ederim.

Biz pgt için çok ısrar etmiştik ama gerek yok denilmişti. O yüzden içimiz rahat olsun diye nifty yaptırmaya karar verdik. Hayırlısıyla, sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah

Buraya yazdığımda meşgul çalıyodu telefonu şimdi bidaha aradım. Sağa vurduysanız sola vurabilirsiniz çatlatma önleyiciyi dedi
Evet evet farklı taraftan yapıyodum bende. Kan sulandırıcıyıda bi gün sağdan bi gün soldan sonra bacaktan devam etmiştim

Çok teşekkür ederim daha kan sulandırıcı kısmına gelemedik
Başlayacak mısınız hayırlısıyla İnşaAllah nasip olsun
Bacak nasıl his ? Acısı nasıl
Hangi haftadan sonra vuruldunuz bacaktan ?
Bacaktan vurmak çok kolay ve rahat kılcal damarlara dikkat ederek yapıyordum genelde kolu öneriyolar ama dr bacaktan da olur demişti :) hiç hatırlamıyorum baya zayıf bi hamilelik yaşadım karnım 5. Aydan sonra ben burdayım demişti galiba o zamandan sonra bacağa geçmiştim bazı hamilelerin karnı 2 aylıkken büyüyo ben iki ayda 10 kilo vermiştim eskisinden zayıf olmuştum ama karnı çabuk büyüyenler bacağa geçebilir çok daha rahat oluyor

Hayirli olsun,Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin

Bacak biraz sızılı oluyor diyorlar .
Benim valla kilo problemim olduğu için göbüş var biraz , beni bu ara tek rahatsız eden inceden tek taraflı sağ kasık ağrısı ve yine aynı şekilde sağ bacakta damar çekilmesi gibi bi his var , acı , ağrı değişik bi durum .

Hiç öyle bişey demediler bana daha Şuan gonalf + yumurta çatlama önceliyi iğne(cetrotide) vuruluyorum.

Bu haftalarda o çekilmeler hafif sancılar olabiliyor rahim genişlediği için n demişti doktorum. Dinlenmek lazım çok yorma kendini. Bacağım çok acımıyodu ya bnm denersin göbekten zorlanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…