Amin inşallah hepimiz yaşayalım o güzel duyguyuAnladım canım o aşamaya gelmedim deyince pozitif alınca başlarsın sandım İnşaAllah iğnesi bi gebelik yaşarsın
Tempo otele gidiyorlardı 2018 yılında hastaneye yakın bi arayıp fiyat alın istersenizSelam kızlar biz bugün İstanbul a geldik yarın transferim inşallah . Geçen sefer hastaneye çok yakın big box otel vardı orda kalmıştık şimdi kapanmış acaba bildiğiniz uygun fiyatlı bir otel var mı hastaneye yakın
Orayı hemşire de söyledi ama fiyatı biraz fazla geldi bize şimdi başka bir otele yerleştik canım teşekkür ederimTempo otele gidiyorlardı 2018 yılında hastaneye yakın bi arayıp fiyat alın isterseniz
Allah yardimcin olsun cnm ins yarın hersey güzel giderOrayı hemşire de söyledi ama fiyatı biraz fazla geldi bize şimdi başka bir otele yerleştik canım teşekkür ederim
Allah razı olsun canımAllah yardimcin olsun cnm ins yarın hersey güzel gider
AnanasTransferden sonra çiğ kabak çekirdeği dışında ne önerirsiniz kızlar tutunma için
Hayırlı olsun inşallah canım ben ilk transferimde ananas yemiştim nar suyu içmiştim havuç suyu iç ya da havuç rendele limonla öyle ye ben portakal suyu da içmiştim en az 2.5 ıt su içmiştim bunlarıTransferden sonra çiğ kabak çekirdeği dışında ne önerirsiniz kızlar tutunma için
Canım nar suyunu ben de bol bol içtim bir haftadır ama son olarak bugün içtim transfer sonrası ona gerek kalmıyor diye biliyorum ama havuç suyu içebilirim.. evet canım nasip ama birşeyler yapmak ne iyi gelse onu yapmak bana psikolojik açıdan iyi geliyor ben elimden geleni yaptığımı düşünüp daha rahat bir psikolojide oluyorumHayırlı olsun inşallah canım ben ilk transferimde ananas yemiştim nar suyu içmiştim havuç suyu iç ya da havuç rendele limonla öyle ye ben portakal suyu da içmiştim en az 2.5 ıt su içmiştim bunlarıSaklicennet 'e de söylemiştim sağolsun hiçbirini yapmadı tabiki herşey nasip bunlardan tuttu ya da bunları yapmadı da tutmadı diyemem ama bunları ben yapmıştım bu transferde sadece nar suyu icebildim bol bol su içtim canım
Evet canım aynen öyle ilkinde daha rahattım herşeyi yapmaya çalıştım bunda çok birşey yapmaya fırsatım olmadı yemek yemeyi sevmeyen bir kızım olduğu için devamlı koşturmacayla uğraştım hala öyle bugunlerimize şükürler olsun hamilelik oluşunca birara su bile içemiyordum midem kötü oluyordu nar suyu günde 1 bardak içiyordum çünkü mideme iyi geliyordu midem bulanmiyor ama bir tuhaf oluyordu devam ediyor bu tuhafliga zatenCanım nar suyunu ben de bol bol içtim bir haftadır ama son olarak bugün içtim transfer sonrası ona gerek kalmıyor diye biliyorum ama havuç suyu içebilirim.. evet canım nasip ama birşeyler yapmak ne iyi gelse onu yapmak bana psikolojik açıdan iyi geliyor ben elimden geleni yaptığımı düşünüp daha rahat bir psikolojide oluyorum
Hayırlısı olsun inşallah inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın avokado çok geliyorTransferden sonra çiğ kabak çekirdeği dışında ne önerirsiniz kızlar tutunma için
Hayırlı olsun inşallah canım ben ilk transferimde ananas yemiştim nar suyu içmiştim havuç suyu iç ya da havuç rendele limonla öyle ye ben portakal suyu da içmiştim en az 2.5 ıt su içmiştim bunlarıSaklicennet 'e de söylemiştim sağolsun hiçbirini yapmadı tabiki herşey nasip bunlardan tuttu ya da bunları yapmadı da tutmadı diyemem ama bunları ben yapmıştım bu transferde sadece nar suyu icebildim bol bol su içtim canı
Nar suyu havuç suyu hazırmı aldınız meyve suyu gibi yoksa kendinizmi sıktınız
Havuç suyu canimTransferden sonra çiğ kabak çekirdeği dışında ne önerirsiniz kızlar tutunma için
Ben kızımı içim rahat bir şekilde anneannesine bıraktım o benden daha iyi ilgileniyor daha titiz diyebilirimEvet canım aynen öyle ilkinde daha rahattım herşeyi yapmaya çalıştım bunda çok birşey yapmaya fırsatım olmadı yemek yemeyi sevmeyen bir kızım olduğu için devamlı koşturmacayla uğraştım hala öyle bugunlerimize şükürler olsun hamilelik oluşunca birara su bile içemiyordum midem kötü oluyordu nar suyu günde 1 bardak içiyordum çünkü mideme iyi geliyordu midem bulanmiyor ama bir tuhaf oluyordu devam ediyor bu tuhafliga zatenmide bulantısı kusma yok ama zayifliyorum midem değişik duygular içinde yeme isteği hiç yok iştahım sıfır sadece meyve suları biraz rahatlatıyor o yüzden bazen nar suyu azda olsa yine içiyorum canim
Amin canım sağolHayırlısı olsun inşallah inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın avokado çok geliyor
Anneannemiz farklı bir ilde başka 1 yaşına kadar çok yardımcı oldu yakın olsa çok iyi bakardı anneanne candır ya bizim hiçbir akrabamız burada yok maalesef olsada kızımı bırakamam daBen kızımı içim rahat bir şekilde anneannesine bıraktım o benden daha iyi ilgileniyor daha titiz diyebilirimo yüzden şu an rahatım bakalım elimden geleni yapmaya çalışıyorum sakin sakin Kaç haftalıktın canım şu an iştahının olmamaması tuhaf bulantı da yok diyorsun
Hayırlı olsun inşallah canım ben ilk transferimde ananas yemiştim nar suyu içmiştim havuç suyu iç ya da havuç rendele limonla öyle ye ben portakal suyu da içmiştim en az 2.5 ıt su içmiştim bunlarıSaklicennet 'e de söylemiştim sağolsun hiçbirini yapmadı tabiki herşey nasip bunlardan tuttu ya da bunları yapmadı da tutmadı diyemem ama bunları ben yapmıştım bu transferde sadece nar suyu icebildim bol bol su içtim canım
Hayırlı olsun pozitif sonuç almanı diliyorum Allah nasip etsinTransferden sonra çiğ kabak çekirdeği dışında ne önerirsiniz kızlar tutunma için
Aşk olsun bol bol su içtim tuvalette kaldım 1 ay boyunca transferden önce ve sonra neden her şeyin suyunu içiyoruz ben yemeyi daha çok seviyorum günde 1 tane de nar yedin. Badem ceviz fındık dut kurusu incir kurusu da yedim olmadı işte olmayınca olmuyor gün aşırı nohut yedim ayran içtim gayet sağlıklı beslendim
Hayırlı olsun pozitif sonuç almanı diliyorum Allah nasip etsinhaberini bekliyoruz.
Bir sonraki denemem de yapacağım. Google beni korkuttu nar hurma birşeyler daha vardı kasılma yaptığı için tavsiye edilmez yazıyordu bend yemeyi bıraktım içseydim negatif olsaydı bu kez de içtim d oldu derdim benAllah nasip ederse tüm olumsuzluklar önümüzden kalkar güzelliğe dönüşür ama sana hangi tavsiyede bulunsam ayy o kasılma yapıyormus dedin durdun tatlim birtek suyu bol bol içip diğerlerini azar azar içmen ya da yesen daha iyi olurdu belki narı normal yersen kabız yapabiliyor o yüzden suyu daha iyi olabilirdi bilemiyoruz canım tabiki herkesin vücudu hormonlari farklı tepkisi farklı olabilir o yüzden azar azar denemek gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?