Canım zaten herşey nasip nasibi olsa ne kadar aksilik yaşarsan yaşa tutar nasiptede yoksa herşey güllük gülistanlık olsada tutmaz diyorum ilk transferimde birşeyler yapmıştım ama bunda yapamadım vaktim bile olmadı ben söylüyorum farklı hastanedeki tedavilerde o kadar dikkat ederdim ki anlatamam ama bu ikincisinde devamlı kovalamaca koşturmaca oyna zıpla devamlı kucağımda hala da öyleyiz yardımcı olacak hiç kimsemiz yok ailelerimiz farklı illerde o yüzden üzülme tabiki sen elinden geleni yapmışsındir biliyorum inşallah bir sonraki transferin olumlu sonuçlanacakBir sonraki denemem de yapacağım. Google beni korkuttu nar hurma birşeyler daha vardı kasılma yaptığı için tavsiye edilmez yazıyordu bend yemeyi bıraktım içseydim negatif olsaydı bu kez de içtim d oldu derdim bendaha yemem zaten suyunu içerim ama Negatif olursa tekrar bilemem artık dilimden nasıl kurtulursun ama ben nar suyu havuç suyu içmesem de çok dikkat edip sağlıklı beslendim o yüzden içim rahat nasip değilmiş.
Bence 10 taneden fazla çıkar yumurtan Allah'ın izniyle sağlıklı şekilde oluşsunlar da Rabbim zorlaştırmasın inşAllahkızlar benim bugün kontrolüm vardı 8-9 tane yumurta varmış ama boyutlar biraz küçük iğneye devam dedi. Ya perşembe ya cuma toplamq yapabiliriz dedi. Bide bunları istedi bunlarda böyle çıktı. 3-4 embriyon olur gibi bakalım dedi. Çok heyecanlı ya
Bence 10 taneden fazla çıkar yumurtan Allah'ın izniyle sağlıklı şekilde oluşsunlar da Rabbim zorlaştırmasın inşAllah
Ben de buna başladım. Ağızdan kullanıyorum ben. 11. Haftada günde üç tane aldım. 12. Haftada günde bir tane alıyorum. 13. Haftada kullanmayı bırakacağım.Hanımlar bugün benim de kontrolüm vardı ve doktorum Progestan Dex 'imin de bugün bitmesine istinaden
Progestan 200 mg verdi. Eczanenin etiket bilgisinde ağızdan oral yazıyor . Lakin doktorum yanlış hatırlamıyorsam fitil olarak almamı söyledi .
Sizlerden hiç bu ilacı ağızdan alanınız oldu mu ? Görselini de ekliyorum ...
Fitil olarak daha etkili ve yan etkisi olmuyor ama oral olarak alındığında cok uyku bulanti yapabiliyor benim kanamam olmuştu acil doktoru ağızdan vermişti ben ağızdan kullandım doktoruma söyleyince fitil olarak al dediHanımlar bugün benim de kontrolüm vardı ve doktorum Progestan Dex 'imin de bugün bitmesine istinaden
Progestan 200 mg verdi. Eczanenin etiket bilgisinde ağızdan oral yazıyor . Lakin doktorum yanlış hatırlamıyorsam fitil olarak almamı söyledi .
Sizlerden hiç bu ilacı ağızdan alanınız oldu mu ? Görselini de ekliyorum ...
Bugün itibariyle kaç + ?Ben de buna başladım. Ağızdan kullanıyorum ben. 11. Haftada günde üç tane aldım. 12. Haftada günde bir tane alıyorum. 13. Haftada kullanmayı bırakacağım.
Kaçıncı haftada kanama oldu ki ?Fitil olarak daha etkili ve yan etkisi olmuyor ama oral olarak alındığında cok uyku bulanti yapabiliyor benim kanamam olmuştu acil doktoru ağızdan vermişti ben ağızdan kullandım doktoruma söyleyince fitil olarak al dedi
12+1 bugün. 6 gün daha kullanıp bırakacağım. Normalde yücel hoca 10+0 da bırakmamı istemişti ama kadın doğum uzmanım tedbir amaçlı 13. Haftaya kadar kullanalım dedi.Bugün itibariyle kaç + ?
Evet Memorial 10. hafta sonunda bıraktırıyor . Kadın Doğumcular biraz daha tedbirli davranıyor bu konuda ... Bugün sormayı unuttum neden değiştirdiğini ..12+1 bugün. 6 gün daha kullanıp bırakacağım. Normalde yücel hoca 10+0 da bırakmamı istemişti ama kadın doğum uzmanım tedbir amaçlı 13. Haftaya kadar kullanalım dedi.
Benim de bebek önde gidiyor 4-5 gün ama ben Yücel hocanın verdiği tarihi baz alıyorum. Ultrason ölçümüne göre önde. Doktorum da ultrosanda değişiklik olabilir dedi.Evet Memorial 10. hafta sonunda bıraktırıyor . Kadın Doğumcular biraz daha tedbirli davranıyor bu konuda ... Bugün sormayı unuttum neden değiştirdiğini ..
Sadece devlet ödüyor dedi ..
Progestan Dex bitti , Litunus bitti gibi bişey ..
Progestan 200 mg yazdı , 10 gün sonra kontrolüm var gerçi ama bana fitil olarak verdi mesela , günde 1 akşamları fitil olarak al dedi.
Benim bebiş önde gidiyor sanırım 12+4 olmuşum bugün ..
Transfer /Adet olayına göre 11+4 ... 1 hafta öndeymiş bebiş
Onca sıkıntı yaşadın , bebişin iyi olmasına bi de önden gitmesine çok sevindim gerçekten .Benim de bebek önde gidiyor 4-5 gün ama ben Yücel hocanın verdiği tarihi baz alıyorum. Ultrason ölçümüne göre önde. Doktorum da ultrosanda değişiklik olabilir dedi.
Ben zaten progestan iğnenin sonuncusunu yaptıramadım. Lutinusu da 10+0 da bıraktım.
İğneden yorulmuşsunuzdur diye değiştirmiş olabilir çünkü her gün igne olmak zorKaçıncı haftada kanama oldu ki ?
ayrıca iğneden farklı etkisi ne ki değişim yaptı onu da anlamadım
Amin canımOnca sıkıntı yaşadın , bebişin iyi olmasına bi de önden gitmesine çok sevindim gerçekten .
Ultrasyon daha önemli durumda , malum doğum zamanı vs hep ultrasyonla hesaplanıyor ,keza bebekte ki olası anomalilerde ..
Allah'ım başka sıkıntı vermesin inşAllah ..
İnan bende bilmiyorum ve aksi gibi sormadım ..cgdm5525 gokkusaginadusenbukalemun kızlar peki neden litunusa devam etmediniz başka bi fitille geçtiniz?ben de çok kararsızım memorial cuma günü bırak dedi ama burdaki doktor devam et litunusa dedi
Memorial 10+0 da bırak dedi. Doktorum da devam et demediği için bıraktım.cgdm5525 gokkusaginadusenbukalemun kızlar peki neden litunusa devam etmediniz başka bi fitille geçtiniz?ben de çok kararsızım memorial cuma günü bırak dedi ama burdaki doktor devam et litunusa dedi
Insallah güzel embriyoya donuesecek güzel güzel yumurtalarınız olur..cuma gününe kadar biraz daha yukselir e2 degeriniz..pozitif haberlerinizi bekliyoruz.kızlar benim bugün kontrolüm vardı 8-9 tane yumurta varmış ama boyutlar biraz küçük iğneye devam dedi. Ya perşembe ya cuma toplamq yapabiliriz dedi. Bide bunları istedi bunlarda böyle çıktı. 3-4 embriyon olur gibi bakalım dedi. Çok heyecanlı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?