Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar benim bugün kontrolüm vardı 8-9 tane yumurta varmış ama boyutlar biraz küçük iğneye devam dedi. Ya perşembe ya cuma toplamq yapabiliriz dedi. Bide bunları istedi bunlarda böyle çıktı. 3-4 embriyon olur gibi bakalım dedi. Çok heyecanlı ya

Eklentiler

• FD0478F1-D7DB-415F-B4F1-011833127532.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 58
  • D5559B1A-83BB-47FF-91DD-4258C46C595A.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 62
Canım zaten herşey nasip nasibi olsa ne kadar aksilik yaşarsan yaşa tutar nasiptede yoksa herşey güllük gülistanlık olsada tutmaz diyorum ilk transferimde birşeyler yapmıştım ama bunda yapamadım vaktim bile olmadı ben söylüyorum farklı hastanedeki tedavilerde o kadar dikkat ederdim ki anlatamam ama bu ikincisinde devamlı kovalamaca koşturmaca oyna zıpla devamlı kucağımda hala da öyleyiz yardımcı olacak hiç kimsemiz yok ailelerimiz farklı illerde o yüzden üzülme tabiki sen elinden geleni yapmışsındir biliyorum inşallah bir sonraki transferin olumlu sonuçlanacak

Bence 10 taneden fazla çıkar yumurtan Allah'ın izniyle sağlıklı şekilde oluşsunlar da Rabbim zorlaştırmasın inşAllah

Hanımlar bugün benim de kontrolüm vardı ve doktorum Progestan Dex 'imin de bugün bitmesine istinaden
Progestan 200 mg verdi. Eczanenin etiket bilgisinde ağızdan oral yazıyor . Lakin doktorum yanlış hatırlamıyorsam fitil olarak almamı söyledi .
Sizlerden hiç bu ilacı ağızdan alanınız oldu mu ? Görselini de ekliyorum ...

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-01-11 at 19.16.21.webp
    35 KB · Görüntüleme: 52
Ben de buna başladım. Ağızdan kullanıyorum ben. 11. Haftada günde üç tane aldım. 12. Haftada günde bir tane alıyorum. 13. Haftada kullanmayı bırakacağım.

Fitil olarak daha etkili ve yan etkisi olmuyor ama oral olarak alındığında cok uyku bulanti yapabiliyor benim kanamam olmuştu acil doktoru ağızdan vermişti ben ağızdan kullandım doktoruma söyleyince fitil olarak al dedi

Kaçıncı haftada kanama oldu ki ?
ayrıca iğneden farklı etkisi ne ki değişim yaptı onu da anlamadım

12+1 bugün. 6 gün daha kullanıp bırakacağım. Normalde yücel hoca 10+0 da bırakmamı istemişti ama kadın doğum uzmanım tedbir amaçlı 13. Haftaya kadar kullanalım dedi.
Evet Memorial 10. hafta sonunda bıraktırıyor . Kadın Doğumcular biraz daha tedbirli davranıyor bu konuda ... Bugün sormayı unuttum neden değiştirdiğini ..
Sadece devlet ödüyor dedi ..
Progestan Dex bitti , Litunus bitti gibi bişey ..
Progestan 200 mg yazdı , 10 gün sonra kontrolüm var gerçi ama bana fitil olarak verdi mesela , günde 1 akşamları fitil olarak al dedi.
Benim bebiş önde gidiyor sanırım 12+4 olmuşum bugün ..
Transfer /Adet olayına göre 11+4 ... 1 hafta öndeymiş bebiş

Benim de bebek önde gidiyor 4-5 gün ama ben Yücel hocanın verdiği tarihi baz alıyorum. Ultrason ölçümüne göre önde. Doktorum da ultrosanda değişiklik olabilir dedi.

Ben zaten progestan iğnenin sonuncusunu yaptıramadım. Lutinusu da 10+0 da bıraktım.

Onca sıkıntı yaşadın , bebişin iyi olmasına bi de önden gitmesine çok sevindim gerçekten .
Ultrasyon daha önemli durumda , malum doğum zamanı vs hep ultrasyonla hesaplanıyor ,keza bebekte ki olası anomalilerde ..
Allah'ım başka sıkıntı vermesin inşAllah ..

Amin canım

cgdm5525 gokkusaginadusenbukalemun kızlar peki neden litunusa devam etmediniz başka bi fitille geçtiniz?ben de çok kararsızım memorial cuma günü bırak dedi ama burdaki doktor devam et litunusa dedi
İnan bende bilmiyorum ve aksi gibi sormadım ..
Sadece şunu dedi doktor bilgilendirme yaparken ;
"Litunus bitti mi" dedi , "çok az kaldı" dedim ..
"Onu kesiyorum , hem bu daha uygun devlette ödüyor akşamları 1 tablet vajinadan alalım . Plesanta iyi gelişmiş durumda belki 14. haftada onu da kesebiliriz " dedi ..
Ben şöyle düşünüyorum ;
Litunus çok pahalı ve günde 2 tablet alıyoruz.
Memorial 10. haftada bıraktırıyor ve Kadın Doğumcular 12.-13. Haftaya kadar devamlılığını sağlıyor ..
Maliyetli olmaması adına da bunu öneriyorlar sanırım .

Bence bırakma ..
Çünkü Kadın Doğumcu da şu görüşte "IVF Bölümü kalp atımına kadar karışır , gerisi bizde .. "

Insallah güzel embriyoya donuesecek güzel güzel yumurtalarınız olur..cuma gününe kadar biraz daha yukselir e2 degeriniz..pozitif haberlerinizi bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…