Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yani benim arkadaşıma da ağızdan demiş. Ama benim kadın dogumcum da bana fitil olarak verdi. Akşamları yatarken yapıyorum.

Kızlar günaydın ben bu sefer belirti aramıcam dedim ama ilk günden başladım kendimi dinlemeye yine ve sanki hiç transfer olmamış gibiyim bi karamsarlık çöktü

Kızlar günaydın ben bu sefer belirti aramıcam dedim ama ilk günden başladım kendimi dinlemeye yine ve sanki hiç transfer olmamış gibiyim bi karamsarlık çöktü
Malesef elimizde olmuyor cok iyi anliyorum sizi. Hic öyle dusünmeyin zaten şu an belirti olmaz. Farkli seylerle mesgul olmaya calisin. Insallah guzel pozitif sonucu da verirsiniz burdan hayirlisi ile. Bu arada sizin dondurulmus transferdi degil mi tek embriyo mu.

Evet dondurulmuş canım tek embriyo. Hayırlısı canım sağol

Canım bir belirti arama herkeste bir belirti olmuyor dua et hayırlısıyla olsun inşallah bende tutmadi diye düşündüm 8. gün test yaptım ki ilaçları bırakayım çok şükür tutmuştu o yüzden stres yapma bence Allah'ın izniyle herşey güzel olur

İnşallah benim de öyle olur canım aslında transfer olana kadar çok rahattım sonrasında böyle düşünmeye başladım neyse artık dediğin gibi kısmet

İnşallah benim de öyle olur canım aslında transfer olana kadar çok rahattım sonrasında böyle düşünmeye başladım neyse artık dediğin gibi kısmet
Canım benim sadece ilk günden çok fazla şişkinlik olmuştu usuttugumu düşünmüştüm ilk bebeğimde de hiç belirti olmamıştı ama ilkinde sadece folidoce kullandım bunda progestan kullandığım için belirti bekledim nasip dualarımız seninle canım içini ferah tut

Eklentiler

• FE41B8C9-6E6B-4330-AD25-73E0C2048CCA.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 81
Ben aşılama sürecinde kullanmıştım ağızdan da oluyor fitil olarak da. Yalnız ağızdan beni kötü etkilemişti sonra fitil olarak kullanmistim.

Hanımlar ;
Ben dün 2li Tarama Testi yaptırdım .
Sonucum çıkmış ama pek anlam veremedim doğrusu ..
Doktorum Whatsapp üzerinden " Tarama Testimin düşük riskli geldiğini fakat POPP A ve MOM değerinin yüksek çıktığını,ilerleyen haftalarda 3lü Tarama Testiyle tekrar bakarız" olarak bilgi verdi .
Yanlız tekrar da soramadım ,randevu esnasında yüzyüze sormak daha cazip geldiği için ..
Bu değerlerin yüksek olması sizce neyi kapsar ?
Hangi olasılıklara sebebiyet verir ?
Tecrübeli olanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-01-12 at 15.55.16.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 72
  • WhatsApp Image 2022-01-12 at 15.55.22.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar folik asiti kullanmaya devam ediyor musunu? Bir de doktorunuz ek vitamin verdi mi?
Canım benim doktorum perinatalog bana doğuma kadar folik asit kullanmamı söyledi daha sonra ekleyeceği vitaminler olacakmış ama preeklampsi nedeniyle doğuma kadar kullan dedi bilimsel olarak preeklampsiyi önlemede çok büyük bir etkisi olmuyormus ama devam etmemiz de gerekiyormus aspirin ile birlikte hayırlısı olsun 10 gün sonra kontrolümüz var bakalım

Siz hala progesteron kullanıyor musunuz bebeğiniz ne kadarlık oldu acaba ? Bir tek benim doktorum 10 haftalık olunca bırak demiş galiba
Memorial 10. Haftaya kadar göbek cevresi igne vermişti bana. Onu 10. Haftada bitirince şuan takibimi sağlayan kadın doğum doktorum bu bebek değerli ben sende 30. Haftaya kadar falan progestron 200 mg günde bir kere fitil olarak kullancam dedi. Acilma yok hersey normal çalışıyorsun diye devam edelim dedi. Bende simdilerde evden çalışıyorum her gun her gün yapmıyorum zaten ayaklarımı uzatip çalışıyorum şuan 22+1 (5 ay 5 günlük) haftalık

Canim cok etken zaten belirti olmaz olsa da emin ol ilaçların etkisi o pozitif düşün tabi olmazsa da çok şükür eve gidip sarilabilecegin bi yavrun var yeniden deneme için gücün var evladın gücün

Papp-a değeri ile preeklamsi arasında bağlantı var kim yspti bunu perinatolog mu normal kadın doğum doktoru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…