Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Perinatologa görünmenizde fayda var kotu birsey oldugu için demiyorum ama bu işin ehli Perinatologtur bu değerleri o degerlendirsin bazen bu değerlerden dolayı aspirin başlanabiliyor
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum .
Keza ek olarak 2 günde 1 yarım ecoprin de alıyorum .

Benim 2019 taki 2 tarama sonucumu söyleyeyim free-beta HCG 72.3 , 0.86 MOM PAPP-a 10 , 0.96 MOM çıkmıştı o zaman 35 yaşındaydım PAPP-a ve MOM değerleri yüksek olusu down sendromu riskini artırıyor ama ultrason da önemli bu değerler sadece 2 li tarama sonucuna göre değerlendirilmiyor zaten çoğunlukla da doğru çıkmıyor 3 lu tarama önemli o yüzden bu yüksek birşey mi var diye strese boşu boşuna girme sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah

Merhaba kızlar. Reglim stresten 5 gün gecikti. Akıntımda hafif kan gibi bir şey vardı. Bu gece regli olursam randevu için ne zaman aramam gerekiyor?

Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah benim doktorum perinatalog o bana yeterli dedi 10 gün sonra kontrole gittiğimde tekrar sorayım niçin bıraktığımızi hayırlısı olsun inşallah

Ben de devam ediyorum ama bize verilen kağıtta 12. Haftaya kadar kullanın diye belirtilmiş. O yüzden tereddüt ettim. Kendi doktoruma da 2 hafta sonra gideceğim.

Canım sen zaten pgt yaptırmamış mıydın? İkili taramaya gerek yok diye biliyorum.

Ben direkt fetal dna(nifty) testi yaptırdım. Bu tarama testlerinin güvenirlilikleri çok düşük.

Çok teşekkür ederim canım haklısın

Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah benim doktorum perinatalog o bana yeterli dedi 10 gün sonra kontrole gittiğimde tekrar sorayım niçin bıraktığımızi hayırlısı olsun inşallah
Sor bakalım açılma yok merak edilecek bir sey yok aslında. Ama herhangi bir sancınız olduğunda ertelemeyin aman sağlıkla gelsin bebislerimiz

Merhaba kızlar. Reglim stresten 5 gün gecikti. Akıntımda hafif kan gibi bir şey vardı. Bu gece regli olursam randevu için ne zaman aramam gerekiyor?
Canım kırmızı kanın gelmesini bekliyorsun, akıntılar ve kahverengi pıhtılar sayılmıyor. Öğleden sonra 3e kadar kırmızıyı görürsen, o günü 1. Gün kabul edip ertesi güne randevu alıyorsun. 3ten sonra görürsen o günü 0 kabul edip, 2. Günün sabahına randevu alıyorsun. En garantisi, kırmızıyı görünce hemşire hattına yaz, onlar seni yönlendirir.

Kızlar yumurta senkronizasyonu için
Climara bantı ne zaman kullanilir bilen var mı ? Tedaviye başlamadan önceki ay adetliyken mi yoksa adetten sonra mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…