Merhaba benim de eli kulaginda adeti bekliyorum tedavi icin ama bana hemsire numarasi falan vermediler normal randevu icin aradigimiz yerden arayacagim. Bilgi almam icin de hic oyle bisey soylemediler unuttular sanırımCanım kırmızı kanın gelmesini bekliyorsun, akıntılar ve kahverengi pıhtılar sayılmıyor. Öğleden sonra 3e kadar kırmızıyı görürsen, o günü 1. Gün kabul edip ertesi güne randevu alıyorsun. 3ten sonra görürsen o günü 0 kabul edip, 2. Günün sabahına randevu alıyorsun. En garantisi, kırmızıyı görünce hemşire hattına yaz, onlar seni yönlendirir.
Hemşire hattının numarasını sana özelden atıyorum canım.Merhaba benim de eli kulaginda adeti bekliyorum tedavi icin ama bana hemsire numarasi falan vermediler normal randevu icin aradigimiz yerden arayacagim. Bilgi almam icin de hic oyle bisey soylemediler unuttular sanırım
Cok tesekkurler adet olunca randevuyu ordan mi olusturacaklar yoksa sadece bilgi icin miHemşire hattının numarasını sana özelden atıyorum canım.
Burası genelde bilgi hattı. Randevu için sonu 66 olan numarayı aramanız gerekiyor.Cok tesekkurler adet olunca randevuyu ordan mi olusturacaklar yoksa sadece bilgi icin mi
Tamamdır cok tesekkürlerBurası genelde bilgi hattı. Randevu için sonu 66 olan numarayı aramanız gerekiyor.
Aydınlattığın için çok teşekkür ederim canım, bilmiyordumCanım kırmızı kanın gelmesini bekliyorsun, akıntılar ve kahverengi pıhtılar sayılmıyor. Öğleden sonra 3e kadar kırmızıyı görürsen, o günü 1. Gün kabul edip ertesi güne randevu alıyorsun. 3ten sonra görürsen o günü 0 kabul edip, 2. Günün sabahına randevu alıyorsun. En garantisi, kırmızıyı görünce hemşire hattına yaz, onlar seni yönlendirir.
Rica ederimTamamdır cok tesekkürler
Selam, bana da söyledikleri tek şey reglinin 2. gününe randevu al idi. Yazdığım detayları tecrübeli arkadaşların önceki postlarından derledimMerhaba benim de eli kulaginda adeti bekliyorum tedavi icin ama bana hemsire numarasi falan vermediler normal randevu icin aradigimiz yerden arayacagim. Bilgi almam icin de hic oyle bisey soylemediler unuttular sanırım
Tedaviye başlamadan önceki adetinden sonra yumurtlama testiyle yumurtlama zamanını belirliyorsunuz. Yumurtladığınız güne 0. gün deyip, 8. günde ilk bandı yapıştırıyorsunuz. Sonra 48 saatte bir bandı değiştiriyorsunuz. Pakette toplam 4 bant var ama 3 tanesi kullanılıyor. Sonra birkaç güne adet başlıyor zaten ve adetin 2. günü iğneli tedaviye başlanıyor. Hemşireler baya detaylı anlatıyorlar bunu, gidip bir görüşürseniz iyi olur aslında.Kızlar yumurta senkronizasyonu için
Climara bantı ne zaman kullanilir bilen var mı ? Tedaviye başlamadan önceki ay adetliyken mi yoksa adetten sonra mı?
TeşekkürlerTedaviye başlamadan önceki adetinden sonra yumurtlama testiyle yumurtlama zamanını belirliyorsunuz. Yumurtladığınız güne 0. gün deyip, 8. günde ilk bandı yapıştırıyorsunuz. Sonra 48 saatte bir bandı değiştiriyorsunuz. Pakette toplam 4 bant var ama 3 tanesi kullanılıyor. Sonra birkaç güne adet başlıyor zaten ve adetin 2. günü iğneli tedaviye başlanıyor. Hemşireler baya detaylı anlatıyorlar bunu, gidip bir görüşürseniz iyi olur aslında.
Evet 5 ten sonra aradığınız içindir yarın tekrar arasanız öyle olmaz benceKızlar randevu için verdikleri numarayı arıyorum ancak görüşme kabul etmiyor şeklinde bant kaydı dönüyor. 5'ten sonra kapattıkları için mi sizce
Evet PGT 'liydi benim embriyo ..Canım sen zaten pgt yaptırmamış mıydın? İkili taramaya gerek yok diye biliyorum.
Ben direkt fetal dna(nifty) testi yaptırdım. Bu tarama testlerinin güvenirlilikleri çok düşük.
Anladım canım. Ben tarama testlerinin kafa karıştığını duyduğum için direkt nifty yaptırdım. Dün sonuçları çıktı. Çok şükür bebeğim sağlıklıymış.Evet PGT 'liydi benim embriyo ..
Aslında doktora ilk muayenemde "PGT yapıldığı için hiçbir tarama testine gerek yok" demişti. Fakat unuttu sanıyorum çünkü odasına girdiğim de "tam zamanında geldin , bugün 2li tarama yapıcaz" dedi. Açıkcası işime geldi
Kan değerlerimde ki sonucumun yüksek gelmesi sebebiyle hoca bana sesli dönüş yaparak "şuan önem arzetmiyor ama takip edicez ve 3lü tarama yapıcaz" dedi ..
Belki PGT olduğunu hatırlatsaydım ona gerek kalmayacaktı ama iyi ki yaptırdım .
Tansiyon ,şeker , gebelik zehirlenmesi ve erken doğum tehlikesine mahal verebiliyormuş bu durum .
Tabi şu da var 2li tarama şart değil ve sadece down sendromunun riski açısından belki yaptırmak gerekebilir.
Nasipse Çarşamba günü konrtolüm var ve sanırım cinsiyeti söyleyecek ...
Senin belli oldu mu , herhangi bi tahmin var mı ?
Hangi doktor olursa olsun zaten değerleriniz kurulda konuşulup ilaç dozlarınız ona göre veriliyor. Benim doktorum umut hocaydı ama Yücel hoca da umut hoca kadar muayeneme girdi. Kim müsait olursa o muayene ediyordu.Cok soru sordum ama benim adetimin 2. Günü sanırım haftasonuna denk gelecek. Bana farketmez haftasonu da geliniyor demislerdi. Nöbetci doktor mu oluyor haftasonu, yani ilac ve dozlari karar verilecek Yucel hoca büyük ihtimal olmaz, baska doktor mu karar verecek acaba
Ana sadece folik asit verdiKızlar folik asiti kullanmaya devam ediyor musunu? Bir de doktorunuz ek vitamin verdi mi?
Oh masallah Allah saglikla kucaginiza aldırsınAnladım canım. Ben tarama testlerinin kafa karıştığını duyduğum için direkt nifty yaptırdım. Dün sonuçları çıktı. Çok şükür bebeğim sağlıklıymış.cinsiyeti erkek.
Anladım canım. Ben tarama testlerinin kafa karıştığını duyduğum için direkt nifty yaptırdım. Dün sonuçları çıktı. Çok şükür bebeğim sağlıklıymış.cinsiyeti erkek.
Hangi doktor olursa olsun zaten değerleriniz kurulda konuşulup ilaç dozlarınız ona göre veriliyor. Benim doktorum umut hocaydı ama Yücel hoca da umut hoca kadar muayeneme girdi. Kim müsait olursa o muayene ediyordu.
Oh masallah Allah saglikla kucaginiza aldırsın
Çok teşekkür ederimAy hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik
Benimde öyle doktorum umut hoca ama bi problem olduğunda hemen yücel beyde geldi, bugün kontrolüme yücel bey bakacak mesela. Böyle birlik olmaları herşeye birlikte karar verilmesi daha güvende hissettiriyor kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?