- 9 Eylül 2021
- 86
- 87
- 18
- 38
Öngörüşmeye gitmeniz daha iyi olur. Online yapılıyor mu diye hastaneyi arayıp sorabilirsiniz. En başta klasik hormon testlerini ve rahim filmini istiyorlar.Arkadaşlar ben şubat ayında şehir dışından gidicem inşallah Semra Kahraman'a. Gitmeden önce mutlaka şu tahlilleri yaptır dediğiniz bir şey var mı? Yoksa tüp bebek paketinde tahlilleri yapıyorlar mı? (Rahim filmim var) Birde ilk önce ön görüşme için gitmeli miyim yoksa adetin ikinci günü gidip hemen başlıyor muyuz?
En iyisini yapmışsın .Anladım canım. Ben tarama testlerinin kafa karıştığını duyduğum için direkt nifty yaptırdım. Dün sonuçları çıktı. Çok şükür bebeğim sağlıklıymış.cinsiyeti erkek.
Evet aslında ben en başından beri pgtyi de çok istemiştim. Ama Yücel hoca ısrarla gerek yok deyince yaptırmamıştık. O yüzden nifty yaptırdım. %99 doğru sonuç veriyor ve 70 tane hastalık taranıyor.En iyisini yapmışsın .
Tüm testlerin aslında yanıltıcı durumu oluşabiliyormuş ama sen direk sonuç odaklı olmuşsun .
Tebrik ederim , sanıyorum bu yıl da erkek yılı …
Nedense ben de erkek diye içimden geçiyor , birkaç gün sonra randevum var sanıyorum benimki de belli olur .
Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebeğinAnladım canım. Ben tarama testlerinin kafa karıştığını duyduğum için direkt nifty yaptırdım. Dün sonuçları çıktı. Çok şükür bebeğim sağlıklıymış.cinsiyeti erkek.
Ben ilk önce sadece görüşmek için gitmiştim hatta ordan sonra bahçeci ile de görüşecektim ikisi arasında karar verecektim ki Semra hoca ile görüştükten sonra Bahçeciyi unuttum bileArkadaşlar ben şubat ayında şehir dışından gidicem inşallah Semra Kahraman'a. Gitmeden önce mutlaka şu tahlilleri yaptır dediğiniz bir şey var mı? Yoksa tüp bebek paketinde tahlilleri yapıyorlar mı? (Rahim filmim var) Birde ilk önce ön görüşme için gitmeli miyim yoksa adetin ikinci günü gidip hemen başlıyor muyuz?
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın sağlıkla gelsin bebeğin
Çok teşekkür ederim. Randevumu aldım bakalım. Tedaviye başlayınca yumurta toplamaya kadar olan süreçte İstanbul'da kalmayı planlıyordum. Uzaktan takip mümkün mü?Ben ilk önce sadece görüşmek için gitmiştim hatta ordan sonra bahçeci ile de görüşecektim ikisi arasında karar verecektim ki Semra hoca ile görüştükten sonra Bahçeciyi unuttum bilezaten ilk hikayenizi dinliyorlar uzun uzun dosyanızı oluşturuyorlar siz yanınızda daha önce yaptırmış olduğunuz tahliller varsa götürüyorsunuz onları dosyaya ekliyorlar ben rahim filmimi gitmeden önce yakın zamanda çektirdiğim için tekrar istemediler o filmi koydular mesela dosyama. Daha sonra da ilk adetinizle muhtemelen uzaktan takip yaparak tedaviye başlıyorsunuz ben de şehir dışından uzaktan takip oldum hep
Bu nifty testi pahalı mı ? Ne kadara yaptırdın peki ?Evet aslında ben en başından beri pgtyi de çok istemiştim. Ama Yücel hoca ısrarla gerek yok deyince yaptırmamıştık. O yüzden nifty yaptırdım. %99 doğru sonuç veriyor ve 70 tane hastalık taranıyor.
Tarama testlerinde aksi bir şey çıksa ne gecem kalırdı ne gündüzüm. O yüzden hiç bulaşmak istemedim.
İğnelere başlandığı gün itibariyle İstanbul’da kalman gerekiyor . Çünkü OPU süreci hekimler için önemli , dozların ne şekilde yanıt verdiğini sıkı kontrollerle takip ediyorlar . Keza böyle olması da çok iyi .Çok teşekkür ederim. Randevumu aldım bakalım. Tedaviye başlayınca yumurta toplamaya kadar olan süreçte İstanbul'da kalmayı planlıyordum. Uzaktan takip mümkün mü?
4700 TL idi. Sağlık çalışanı indirimi vardı. 3850 ye yaptırdım. Yani pgt ile nerdeyse aynı fiyat.Bu nifty testi pahalı mı ? Ne kadara yaptırdın peki ?
Evet Eylül ayında başladı Fatih Hoca ..Haseki Eğit. Araşt. gelmiş …Erkek infertilitesinden tedavi göreniniz var mı? Murad hoca ayrılmış, yerine Fatih Yanaral hoca başlamış.
Bayağı pahalıymış gerçekten .4700 TL idi. Sağlık çalışanı indirimi vardı. 3850 ye yaptırdım. Yani pgt ile nerdeyse aynı fiyat.
Umarım derdimize derman olur. Yarın 11.30da randevumuz var kendisiyle. İnfertilite alanında sanırım çok uzmanlığı yok.. Açıkçası düşündürdü beniEvet Eylül ayında başladı Fatih Hoca ..Haseki Eğit. Araşt. gelmiş …
Hiç birebir görmedim ama Murat Hoca’dan daha sempatik geliyor bana .
Eşim Murat Hoca’ya muayene oldu ..
Orta derece varikosel tespit etti ve ilaç yazdı .
Proxeed Plus .. Zaten kullanıyordu gerçi .
Hiç belli olmaz , sakın olumsuz gitmeyin .Umarım derdimize derman olur. Yarın 11.30da randevumuz var kendisiyle. İnfertilite alanında sanırım çok uzmanlığı yok.. Açıkçası düşündürdü beni
Hiç bu açıdan bakmamıştım, çok haklısınHiç belli olmaz , sakın olumsuz gitmeyin .
Kamu kurumunda çalışmış bi hekim , özel kurumlarq göre çok daha tecrübeli olurlar yoğunluktan dolayı . Mutlaka infertilite olayında da başarıları vardır ..
Yoksa Memorial’ın ben hiç sanmıyorum ki tecrübesiz veya ilgi alanı olmayan bi hekim alsın …
Hakkında hayırlısı olsun inşAllah , iyi düşünelim
Aynen ya. Bir hissetmeye başlasak da içimiz rahatlasaBayağı pahalıymış gerçekten .
Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil gerçekten.
Ben de ilk hareketini ne zaman hissederim olayını merak ediyorum .. Çok mide bulantımız da bitti
Öylede annenin içi rahatlamiyor bu seferde 1 saat hareket etmesin noldu birşey mi var diye tereddüt ediyor doğduğunda bile için rahat etmiyor emmiyor uyumuyor burnu tıkalı hasta mı ek gıdası yürümesi konuşması okulu arkadaşlari ooo daha bir sürü şey ben şimdi kreş için düşüncelere dalmaya başladım daha bir sürü düşünceler bazen kendi kendime de gülüyorumAynen ya. Bir hissetmeye başlasak da içimiz rahatlasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?