Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkür ederim. Randevumu aldım bakalım. Tedaviye başlayınca yumurta toplamaya kadar olan süreçte İstanbul'da kalmayı planlıyordum. Uzaktan takip mümkün mü?
Evet canım yumurta toplama sürecinde ben de orda oldum yumurta büyümesi toplanması falan 13 gün ist da kalmıştık ama transferler için hep uzaktan takip oldum transferden bir gün önce gelip bir gün sonra döndüm hep

Çok sevindim sizin adınıza nifty testinin ücreti ne kadar acaba ? Kaçıncı haftada yapılıyor ?

Valla bazen bunları düşününce neden bu zorluklara katlanıyoruz diyorum. Sanırım içgüdüsel bir şey bu. Yoksa akıl mantık işi değil.

Çok sevindim sizin adınıza nifty testinin ücreti ne kadar acaba ? Kaçıncı haftada yapılıyor ?
Sanırım bana yazdınız. Çok teşekkür ederim nifty testini doktorumun önerisi ile invitae diye bir firma aracılığıyla yaptırdım. 4700 TL idi fiyatı. Ama sağlıkçı indirimi yapılıyormuş. 3850 TL ödedim. 10. Haftadan sonra yapılıyor. Ben 11+1 de yaptırdım.

Valla bazen bunları düşününce neden bu zorluklara katlanıyoruz diyorum. Sanırım içgüdüsel bir şey bu. Yoksa akıl mantık işi değil.
Ayy valla dünyanın en güzel varlıkları doğduktan sonra anlıyorsun anne diye cıvıl cıvıl evin içinde gezindiklerinde hayat güzelleşiyor çok zor çünkü kötülerin kotuluklerin olduğu bir dünyaya geliyorlar ama inşallah iyilerde cok fazla çok sükür hep iyilere çıksın yolları cok masumlar gunahsizlar dünyanın en güzel renkleri onlar benim kızım hayvanları o kadar seviyor ki bazen kedisi tirmaliyor yine koşup ona sarılıyor kedinin kafasını göğsüne dayıyor sokaktaki kediyi köpeği koşup yakalıyor sarılıyor kızım elini atma temiz olmayabilir dediğimde saatlerce ağlıyor yine gidip sarılıyor herşey beni tedirgin ediyor ama kızıma göre parka gitmemesi sokak hayvanlarıni sevememesi her karşılaştığı çocuğa sarilamamasi büyük olayy daha neler neler çok aşırı duygusal bir çocuk olması beni daha fazla tedirgin ediyor kafamda deli sorular cevabı çok uzak

Her şeye rağmen Rabbim maddi manevi emek harcayan herkese bu güzel duyguları yaşatır inşallah özellikle de bu sayfadaki tüm arkadaşlara

Her şeye rağmen Rabbim maddi manevi emek harcayan herkese bu güzel duyguları yaşatır inşallah özellikle de bu sayfadaki tüm arkadaşlara
Amin. Gerçekten öyle. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Hayırlı uğurlu olsun inşAllah , hepsi dolu dolu kaliteli çıksın ..
Benim OPU 'yu da Gönül Hoca yaptı .Toplasan 10 dk ya gördüm ya görmedim ama sevdim ..
OPU esnasında narkozu alana kadar minicik kendisini tanıttı , güler yüzlü bi hekim ,hanım bi bayan ..
Odada anestezinin etkisini atlattığımda da yanımıza gelerek operasyonun nasıl geçtiği hakkında bilgi verdi.
Rabbim inşAllah size de hayırlı sağlıklı şekilde oradan haberler duymayı nasip eyler .

Benim transferimi yapmıştı Gönül Hoca çok tatlı güleryüzlü bir doktor. Hepsi kaliteli çıksın döllensin 5.güne gitsin inşallah heyecanlı günler başlıyor sizin için

Aa süper ozaman, ben hiç anestezi almadım ondan tırsıyorum biraz
Ah amin inşallah hayırlı haberler duyalım Allahım nasip etsin
Benim transferimi yapmıştı Gönül Hoca çok tatlı güleryüzlü bir doktor. Hepsi kaliteli çıksın döllensin 5.güne gitsin inşallah heyecanlı günler başlıyor sizin için

Ay çok güzel ozaman amiin inşallahhh, evet çok heyecanlı düşündükçe içimde kelebekler uçuşuyor

5 gün önce grip gibi bişey oldum 1 gün sürdü şuan hiçbirşey yok. teşekkür ederim
Canım ben de ayın 20 sinde oldum eşim 3 günde iylesti benimki 15 gün sürdü bağışıklığim çok düştü hamilelikten kaynaklı çok şükür kızıma bulasmadi omicron olduk galiba değişikti sadece bogazimiz ağrıdı halsizlik vardı ama ben ağır geçirdim

Çok geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah sizin için cok üzücü ama elden birşey gelmiyor Rabbim şifa versin tez zamanda iylesirsin inşallah ikincisine sağlıkla başlarsınız

Hayırlısı artık ne diyim inşallah

Bizde hiç belirti yok sizede çok geçmiş olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…