Aaa tüh ya cnm üzüldüm. Ama herseyde vardır bir hayır inan. Aslında ilaclara baslanmadan önce de yapilsa mi acaba test? Omicron dogru düzgün belirti de vermiyor sanirim. Peki cnm hani normal degerlendirseniz esinle acaba bunu bi sorsan doktora coklu gebelik riski olabilir mi hani yumurra sayisindan dolayiTestim pozitif.. şoktayım. Tedavi iptal 2 ay ara verilecekmiş
Çok sağolun bizim oturduğumuz sitede herkes çok hastaydı asansörden bulaştı galiba o kadar dikkat ediyorduk ki ilk ciktigi günden itibaren ama olacağı varsa oluyor ben 5 yıldır hiç grip bile olmadım ama hamilelikte gelip bulaştı yine buna şükürler olsun geçti gitti sizde üzülmeyin hayırlısı böyleymişHayırlısı artık ne diyim inşallah
Bizde hiç belirti yoksizede çok geçmiş olsun inşallah
Aaa tüh ya cnm üzüldüm. Ama herseyde vardır bir hayır inan. Aslında ilaclara baslanmadan önce de yapilsa mi acaba test? Omicron dogru düzgün belirti de vermiyor sanirim. Peki cnm hani normal degerlendirseniz esinle acaba bunu bi sorsan doktora coklu gebelik riski olabilir mi hani yumurra sayisindan dolayi
Çok sağolun bizim oturduğumuz sitede herkes çok hastaydı asansörden bulaştı galiba o kadar dikkat ediyorduk ki ilk ciktigi günden itibaren ama olacağı varsa oluyor ben 5 yıldır hiç grip bile olmadım ama hamilelikte gelip bulaştı yine buna şükürler olsun geçti gitti sizde üzülmeyin hayırlısı böyleymiş
Evt yarin tekrar oglen versen bi test aksama cikar belki negatife doner belli olmazBen çatlatma iğnemi vurmuştum pazar günü toplama olacaktı, yani ilaç verirler mi nasıl olur bilmiyorumki, sorcam yarın arayacaklarmış artık beni onu beklicem
Aynen hayırlısı inşallah ne diyim yarın yinede test veririz bidaha
İnşallah yaEvt yarin tekrar oglen versen bi test aksama cikar belki negatife doner belli olmaz
Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Yücel bey bu aralar çok fazla OPU ve transfer iptali olduğunu söyledi maalesef. Benzer bir durumun hatalı hali hemşire bir arkadaşımın başına geldi. Kendi çalıştığı hastanede test yaptırdı ve pozitif çıktı, o gün hastane yeni bir sisteme geçmiş ve bir sürü yanlış pozitif test sonucu vermiş. Arkadaşım İzmir'den İstanbul'a yola çıkmış OPU için, yolda sonucu görmüşler ve hemen Manisa'ya girip devlet hastanesinde tekrar test yaptırmışlar. Bir kere pozitif çıktıktan sonra aradan en az 48 saat geçmesi gerekiyormuş yeni testin sisteme girilmesi için. arkadaşım bunu bilmediği için boşuna bekledi ve OPU iptal oldu ve aslında nagatifmiş yazık oldu yani. Sizin de aklınızda olsun, bugün testi eğer devlet hastanesinde yaptırtacaksanız böyle bir durum olabilir mi diye sorun mutlaka. Ya da hiç içiniz rahat etmeyecekse özel hastanede yaptırın.Ben çatlatma iğnemi vurmuştum pazar günü toplama olacaktı, yani ilaç verirler mi nasıl olur bilmiyorumki, sorcam yarın arayacaklarmış artık beni onu beklicem
Aynen hayırlısı inşallah ne diyim yarın yinede test veririz bidaha
Ah çok yazık olmuş. Benden ikinci testi kabul etmediler. Bekleyin dedim bidaha test vericem, bi kere pozitif görünce negatifi kabul etmiyoruz dediler. Herşey sil baştan yani moralim sıfırMerhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Yücel bey bu aralar çok fazla OPU ve transfer iptali olduğunu söyledi maalesef. Benzer bir durumun hatalı hali hemşire bir arkadaşımın başına geldi. Kendi çalıştığı hastanede test yaptırdı ve pozitif çıktı, o gün hastane yeni bir sisteme geçmiş ve bir sürü yanlış pozitif test sonucu vermiş. Arkadaşım İzmir'den İstanbul'a yola çıkmış OPU için, yolda sonucu görmüşler ve hemen Manisa'ya girip devlet hastanesinde tekrar test yaptırmışlar. Bir kere pozitif çıktıktan sonra aradan en az 48 saat geçmesi gerekiyormuş yeni testin sisteme girilmesi için. arkadaşım bunu bilmediği için boşuna bekledi ve OPU iptal oldu ve aslında nagatifmiş yazık oldu yani. Sizin de aklınızda olsun, bugün testi eğer devlet hastanesinde yaptırtacaksanız böyle bir durum olabilir mi diye sorun mutlaka. Ya da hiç içiniz rahat etmeyecekse özel hastanede yaptırın.
Hakkında hayırlısı olsun inşallahGünaydın kızlar, tüp bebek merkezine geldik. Kalbim güm güm atıyor sıra bekliyorumDualarınızı eksik etmeyin
cukulatam geçmiş olsun canım, vardır bir hayr. Sağlıkla atlatırsın inşallah süreci
Ya cnm cok haklısın ama vardir bunda da bi hayır. Bu surecte temasli oldugun kimse varmiydi. Peki sana esinle normal degerlendirme icin bisey dediler mi yani, afedersin iliski yasagi koydular mi yaniAh çok yazık olmuş. Benden ikinci testi kabul etmediler. Bekleyin dedim bidaha test vericem, bi kere pozitif görünce negatifi kabul etmiyoruz dediler. Herşey sil baştan yani moralim sıfır
Aslında yine de OPU nun olması lazım .Ah çok yazık olmuş. Benden ikinci testi kabul etmediler. Bekleyin dedim bidaha test vericem, bi kere pozitif görünce negatifi kabul etmiyoruz dediler. Herşey sil baştan yani moralim sıfır
Çok üzüldümAslında yine de OPU nun olması lazım .
Hamile kadının doğumu geldi ve covıd oldu diyelim ertelememi oluyor ? Hayır …
Donanımlı tedbirli şekilde prosedürü uyguluyorlar . Hakkaten onca alınan hormon var vucudun aktif rolü değişiyor sonuçta ve bi de bunun maliyeti var . Üzülüyorum ve içten içe kızıyorum bu duruma …
Her şey yolunda çok şükür. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bugünleri hayal etmek bile uzaktı bana. Bugüne kadar inanamıyordum hamile olduğuma bugün kalp atışlarını duyunca hissettim umarım sonu güzel olurcgdm5525 Matmazella
Canim kizlarr arada gelip bakiyorum, hamile imzamiz altta gorununce nasil.mutlu oluyorum rabbime şükürler olsun bu günlerimize
Nasıl gidiyor her şey muhtesem ötesi olsun ❣
Tedavi aşamasında olan herkese de rabbim kolaylıklar sağlasın vesile etsin bu merkezi insallah
Aslında yine de OPU nun olması lazım .
Hamile kadının doğumu geldi ve covıd oldu diyelim ertelememi oluyor ? Hayır …
Donanımlı tedbirli şekilde prosedürü uyguluyorlar . Hakkaten onca alınan hormon var vucudun aktif rolü değişiyor sonuçta ve bi de bunun maliyeti var . Üzülüyorum ve içten içe kızıyorum bu duruma …
Vardır bir hayır canım üzme kendiniAynen öyle ama hastane olduğu için diğer insanları riske atmamak adına yapmıyolarmış. Herşey sil baştan mecbur napalım beklicezNerden baksan 10.000 tl zarara soktu bizi
Vardır bir hayır canım üzme kendini
İnşallah canım benimİnşallah canım..
Sende kalp atışınıduymuşsın çok sevindimmmsağlıkla büyüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?