Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kuzum Allah hakkında hayırlısını versin emeklerini boşa çıkarmasın..tavsiyeni dinleyeceğim ve kürlere başlayacağım

Kuzum Allah hakkında hayırlısını versin emeklerini boşa çıkarmasın..tavsiyeni dinleyeceğim ve kürlere başlayacağım
Amiin senin de bitanem, isteyen tüm arkadaşlarımızın da inşallah. Saraçoğlunun sitesinden bakarsın canım bidahki tedavinde çok daha güzel olacak hersey hep pozitif ol olur mu çok etkiliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba kızlar ben pcos hastayım iki aydır adet olamıyordum ve gecen ay adet söktürücü aldım adet oldum bugun ovulasyon tarıhımın 10.gunu ve benden pembe cok az kan geldi bugun daha adetime 4 gun var yerleşme kanamaıs olabilir mi acaba adet sokturucu bu yumrtlamamı saglamıs olabılır mı kı

canım Bidaha ki tedavi ancak bir yıl sonra düşünürüz gibime geliyor semra hocayla görüştük bana 3.denemede de pek birşeyin değişmeyeceğini hemen hemen aynı sonuçla karşılaşacağımızı belki embriyo daha öncekilere göre birazdaha hücreli olacağını söledi yani canım pek iç açıcı konuşmadı yumurta kalitesinide doğuştan gelen bir problem olduğunu söledi.iyice moralim bozuldu(( bizim sınavımızda buymuş Allah yardımcımız olsun...

Merhaba arkadaşlar, dün adet oldum ve bugün istanbula geldim, öğleden sonra ayşe hanim ile randevumuz var, hayırlısı olsun hepimizin hakkında.

misirlitutuklu bakanin bi sozu varya oljm karari yeryuzunde degil gokyuzunde verilir diye.bu da oyle canim.rizik veren Allahtir.evef tip bi matematik yapiyor durumumuza gore ama Allah dilerse imkansiz mumkun olur.zekeriya peygamber nasil sabirla rabbinden evlat istediyse bide yilmadan sabirla istemeliyiz.seni cok iyi anliyorum ama asla duayla istemekten vazgeme.cunku bi bakiyorsun hersey problemsiz olanlarin olmuyor ama bircok olumsuzluklara ragmen oluyor.rabbim sonunda hayirli evlatlarla yuzumuzu guldursun :)

Canım öyle şey mi olur bak arkadaşlar da ne güzel yazmış Allah ne derse o olur bi bakarsın kendiliğinden hamile kalmışsın. Yeter ki iste inan ama moralini yüksek tut. Sen saracoglunun youtube dan videolarını izlermisin canım yumurta kalitesi ile ilgili. Öyle güzel söylüyor kiii dediğim şeyleri yap evelallah kalıyo mu kalitesizlik diyo:) okadar da kesin konuşuyo.

Benim tüpüm tukalı old için bir tüpü alcaklar birde yumurta duvara yapışmıs onu açacaklar cnm senin dr kimdi

Tşkler canım şu an geç artık başladık tedaviye çünkü embriyo oluşuyor ama 3. Güne kadar 8 10 hücreli oluyo ama 5. Günde istenen kalitede olmuyo bakalım bu defa nasıl olacak
İnşallah bu sefer herşey yolunda ve güzel gider canım, pozitifi görürsün..
Bir inceleyim bakayım, çok teşekkürler...

aminnn canım hepimizin yüzü güler inşallah herşey Allahtan pes etmiyorum ama tüp bebek tedavileri beni çok yıpratıyor negatif sonucu aldıktan sonra toparlanması zaman alıyor..ama dediğin gibi sabırla ve inanarak istemeye devam dualarımdasınız...

ok canım izlicem videoları hemende başlicam kürlere allahtan ümit kesilmez iyiki varsınız...

inan ki cok cok iyi anliyorm canim seni benim de 2 asilama ve 1 tup bebek negatifim var o test gunu insanin omrunden omur aliyor.belki boyle zor imtihanla Allah bizi gunahlarimizdan temizliyordur.sizlerde benim dualarimdasiniz.rabbim bizi birbirimize bu vesileyle dua kardesi yapti.Allah imtihanimizi kolaylastirsin insallah guzel haberlerini de aliriz canim.asla yanliz degilsin :)

Canım size neden pgt yapıldı? Hayırlısı ile inşallah güzel haberler alır tamamına erdirirsin.

canım saraçoğlu hep incir kürünü öneriyor ama kür bana uygun değil prolaktin hormonu yüksekliği var aslan pençesini bulabildim senin dediğin hangi sitede

Canım size neden pgt yapıldı? Hayırlısı ile inşallah güzel haberler alır tamamına erdirirsin.
canim benim tekrarlayan dusuklerim var.doktor ilk aylarda olan dusuklerin buyuk cogunlugunu kromozomal gendtik probler neden oluyor dedi o nedenle yapildi.birde inversion 9 var.ama dusukler nedeniyle istediklerini soylediler.amin canim insallah hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz :)

arkadaşlarrr bende haftaya çarşamba inşlllahhhh istanbuldayım şimdiden heyecaı bastı. erzurumdan geleceğim.2 aşılama ve 2 tüp bebek denemesi var hepside negatif.çokkkk merak ediyorum bakalım semra hoca ne diyecek.Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşalllahhhhhh....

aminnn canım Allah yardımcımız olsun..

Bende şehir dışından geleceğim,randevuma daha var ama bende şimdiden heyecanlıyım, Semra hocayla konuşacaksınız önce değilmi, hadi bakalım kısmetimiz oradadır inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…