Kuzum Allah hakkında hayırlısını versin emeklerini boşa çıkarmasın..tavsiyeni dinleyeceğim ve kürlere başlayacağımAmin canım benim cümlemizin. Tabiki kürler bizi hamile yapmaya tek başına yetmez ama lütfen vazgeçme uygulamaktan. Düşün hiçbir zararı olmayan bitkisel şeyler denemekle ne kaybedersin ki canım. Doktorlar alternatif tıp ı bitki kür vs çok sevmezler.işlerine pek gelmiyor ama sonucu okadar etkiliyor ki. Hem tıbbın teknolojinin hem de bu bitkisel kürlerin birlikte olması çok daha güzel sonuçlar veriyor. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini duymak nasip olur. Evet canım beklemedeyim ak mı kara mı 15 gün sonra muayenede göreceğiz artık. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Amiin senin de bitanem, isteyen tüm arkadaşlarımızın da inşallah. Saraçoğlunun sitesinden bakarsın canım bidahki tedavinde çok daha güzel olacak hersey hep pozitif ol olur mu çok etkiliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsunKuzum Allah hakkında hayırlısını versin emeklerini boşa çıkarmasın..tavsiyeni dinleyeceğim ve kürlere başlayacağım
canım Bidaha ki tedavi ancak bir yıl sonra düşünürüz gibime geliyor semra hocayla görüştük bana 3.denemede de pek birşeyin değişmeyeceğini hemen hemen aynı sonuçla karşılaşacağımızı belki embriyo daha öncekilere göre birazdaha hücreli olacağını söledi yani canım pek iç açıcı konuşmadı yumurta kalitesinide doğuştan gelen bir problem olduğunu söledi.iyice moralim bozulduAmiin senin de bitanem, isteyen tüm arkadaşlarımızın da inşallah. Saraçoğlunun sitesinden bakarsın canım bidahki tedavinde çok daha güzel olacak hersey hep pozitif ol olur mu çok etkiliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba arkadaşlar, dün adet oldum ve bugün istanbula geldim, öğleden sonra ayşe hanim ile randevumuz var, hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
canim Allah sorunsuz bi tedavi sureci gecirneyi ve sonunda hayirli haberler almayi nasip etsinMerhaba arkadaşlar, dün adet oldum ve bugün istanbula geldim, öğleden sonra ayşe hanim ile randevumuz var, hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
misirlitutuklu bakanin bi sozu varya oljm karari yeryuzunde degil gokyuzunde verilir diye.bu da oyle canim.rizik veren Allahtir.evef tip bi matematik yapiyor durumumuza gore ama Allah dilerse imkansiz mumkun olur.zekeriya peygamber nasil sabirla rabbinden evlat istediyse bide yilmadan sabirla istemeliyiz.seni cok iyi anliyorum ama asla duayla istemekten vazgeme.cunku bi bakiyorsun hersey problemsiz olanlarin olmuyor ama bircok olumsuzluklara ragmen oluyor.rabbim sonunda hayirli evlatlarla yuzumuzu guldursun :)canım Bidaha ki tedavi ancak bir yıl sonra düşünürüz gibime geliyor semra hocayla görüştük bana 3.denemede de pek birşeyin değişmeyeceğini hemen hemen aynı sonuçla karşılaşacağımızı belki embriyo daha öncekilere göre birazdaha hücreli olacağını söledi yani canım pek iç açıcı konuşmadı yumurta kalitesinide doğuştan gelen bir problem olduğunu söledi.iyice moralim bozuldu(( bizim sınavımızda buymuş Allah yardımcımız olsun...
Canım öyle şey mi olur bak arkadaşlar da ne güzel yazmış Allah ne derse o olur bi bakarsın kendiliğinden hamile kalmışsın. Yeter ki iste inan ama moralini yüksek tut. Sen saracoglunun youtube dan videolarını izlermisin canım yumurta kalitesi ile ilgili. Öyle güzel söylüyor kiii dediğim şeyleri yap evelallah kalıyo mu kalitesizlik diyo:) okadar da kesin konuşuyo.canım Bidaha ki tedavi ancak bir yıl sonra düşünürüz gibime geliyor semra hocayla görüştük bana 3.denemede de pek birşeyin değişmeyeceğini hemen hemen aynı sonuçla karşılaşacağımızı belki embriyo daha öncekilere göre birazdaha hücreli olacağını söledi yani canım pek iç açıcı konuşmadı yumurta kalitesinide doğuştan gelen bir problem olduğunu söledi.iyice moralim bozuldu(( bizim sınavımızda buymuş Allah yardımcımız olsun...
Benim tüpüm tukalı old için bir tüpü alcaklar birde yumurta duvara yapışmıs onu açacaklar cnm senin dr kimdiSizin olacağınız ameliyat laparaskopi. Gecen sene ben olmuştum 4200 dü. ayrıca 170 tl de ameliyat malzeme masrafı çıkmılştı. Tüpü alırlarsa ki sanmam o zaman extra pataloji masrafı çıkar. onun içinde 350 civarı bir fiyattan bahsetmişlerdi. Yani 4-5 arası bir rakamı bütçelemeniz gerekir.
İnşallah bu sefer herşey yolunda ve güzel gider canım, pozitifi görürsün..Tşkler canım şu an geç artık başladık tedaviye çünkü embriyo oluşuyor ama 3. Güne kadar 8 10 hücreli oluyo ama 5. Günde istenen kalitede olmuyo bakalım bu defa nasıl olacak
Bir inceleyim bakayım, çok teşekkürler...40lı olanı 45 tl. 100lü olanını ben 85tl ye almıştım şuan ne kadar bilmiyorum canım ama eczaneye sorarsan fiyat bilgisi veriyorlar ona göre sipariş verir yada vermezsin .
http://www.eczanemizde.com/strath-tablet-40-tablet
Bende bal-polen-hünnap-çörek otu- arı sütü bunları tahta kaşıkla karıştırıp günde 1 yemek kaşığı içtim ( tedaviden önce yaptım büyük kavanozdu 2 ayda anca bitti)
aminnn canım hepimizin yüzü güler inşallah herşey Allahtan pes etmiyorum ama tüp bebek tedavileri beni çok yıpratıyor negatif sonucu aldıktan sonra toparlanması zaman alıyor..ama dediğin gibi sabırla ve inanarak istemeye devam dualarımdasınız...misirlitutuklu bakanin bi sozu varya oljm karari yeryuzunde degil gokyuzunde verilir diye.bu da oyle canim.rizik veren Allahtir.evef tip bi matematik yapiyor durumumuza gore ama Allah dilerse imkansiz mumkun olur.zekeriya peygamber nasil sabirla rabbinden evlat istediyse bide yilmadan sabirla istemeliyiz.seni cok iyi anliyorum ama asla duayla istemekten vazgeme.cunku bi bakiyorsun hersey problemsiz olanlarin olmuyor ama bircok olumsuzluklara ragmen oluyor.rabbim sonunda hayirli evlatlarla yuzumuzu guldursun :)
ok canım izlicem videoları hemende başlicam kürlere allahtan ümit kesilmez iyiki varsınız...Canım öyle şey mi olur bak arkadaşlar da ne güzel yazmış Allah ne derse o olur bi bakarsın kendiliğinden hamile kalmışsın. Yeter ki iste inan ama moralini yüksek tut. Sen saracoglunun youtube dan videolarını izlermisin canım yumurta kalitesi ile ilgili. Öyle güzel söylüyor kiii dediğim şeyleri yap evelallah kalıyo mu kalitesizlik diyo:) okadar da kesin konuşuyo.
inan ki cok cok iyi anliyorm canim seni benim de 2 asilama ve 1 tup bebek negatifim var o test gunu insanin omrunden omur aliyor.belki boyle zor imtihanla Allah bizi gunahlarimizdan temizliyordur.sizlerde benim dualarimdasiniz.rabbim bizi birbirimize bu vesileyle dua kardesi yapti.Allah imtihanimizi kolaylastirsin insallah guzel haberlerini de aliriz canim.asla yanliz degilsin :)aminnn canım hepimizin yüzü güler inşallah herşey Allahtan pes etmiyorum ama tüp bebek tedavileri beni çok yıpratıyor negatif sonucu aldıktan sonra toparlanması zaman alıyor..ama dediğin gibi sabırla ve inanarak istemeye devam dualarımdasınız...
Canım size neden pgt yapıldı? Hayırlısı ile inşallah güzel haberler alır tamamına erdirirsin.canim ben de haziranin 2sinde transfer oldum persembe gunu belli olacak sonuc.rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.insallah hayirlisiyla yavrularimiza kavhsuruz.yumurtalar toplandiktan sonra onlar arayip bilgilendiriyorlar telefon numarasi verip senin embriyolarinla ilgili bilgi alabilecegini de soyluyorlar.beni embriyonun 5.gunu sabah aradilar.embriyoya biopsi yapildi.sonuc aksam 5 gibi cikacak 4.30 gibi gelin sonucu burada ogreneceksiniz.her ihtime karsi idrarli gelin eger pozitifse transfer gerceklese gidecek diye.tup bebek bolumunde muasebeye gidip ayni gun odemeyi yapiyorsun.embriyo basi 350 dolar asagi yukari 1 milyar.bize 3 embriyo 2800 dediler pazarlik yaptik 2600odedik.eger pgt de embriyon gecmezse ilk tup bebek icin odedigin paranin 1050lirasini geri iade ediyorlarmis
canım saraçoğlu hep incir kürünü öneriyor ama kür bana uygun değil prolaktin hormonu yüksekliği var aslan pençesini bulabildim senin dediğin hangi sitedeCanım öyle şey mi olur bak arkadaşlar da ne güzel yazmış Allah ne derse o olur bi bakarsın kendiliğinden hamile kalmışsın. Yeter ki iste inan ama moralini yüksek tut. Sen saracoglunun youtube dan videolarını izlermisin canım yumurta kalitesi ile ilgili. Öyle güzel söylüyor kiii dediğim şeyleri yap evelallah kalıyo mu kalitesizlik diyo:) okadar da kesin konuşuyo.
canim benim tekrarlayan dusuklerim var.doktor ilk aylarda olan dusuklerin buyuk cogunlugunu kromozomal gendtik probler neden oluyor dedi o nedenle yapildi.birde inversion 9 var.ama dusukler nedeniyle istediklerini soylediler.amin canim insallah hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz :)Canım size neden pgt yapıldı? Hayırlısı ile inşallah güzel haberler alır tamamına erdirirsin.
aminnn canım Allah yardımcımız olsun..inan ki cok cok iyi anliyorm canim seni benim de 2 asilama ve 1 tup bebek negatifim var o test gunu insanin omrunden omur aliyor.belki boyle zor imtihanla Allah bizi gunahlarimizdan temizliyordur.sizlerde benim dualarimdasiniz.rabbim bizi birbirimize bu vesileyle dua kardesi yapti.Allah imtihanimizi kolaylastirsin insallah guzel haberlerini de aliriz canim.asla yanliz degilsin :)
Bende şehir dışından geleceğim,randevuma daha var ama bende şimdiden heyecanlıyım, Semra hocayla konuşacaksınız önce değilmi, hadi bakalım kısmetimiz oradadır inşallah..arkadaşlarrr bende haftaya çarşamba inşlllahhhh istanbuldayım şimdiden heyecaı bastı. erzurumdan geleceğim.2 aşılama ve 2 tüp bebek denemesi var hepside negatif.çokkkk merak ediyorum bakalım semra hoca ne diyecek.Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşalllahhhhhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?