- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Bu kadar emek var dediğiniz gibi acil bir durum sayılır maddi manevi yıpratıcı bir süreç üstelik. Tedaviye başlandığı zaman yapılsa test en başından ara ara...Aslında yine de OPU nun olması lazım .
Hamile kadının doğumu geldi ve covıd oldu diyelim ertelememi oluyor ? Hayır …
Donanımlı tedbirli şekilde prosedürü uyguluyorlar . Hakkaten onca alınan hormon var vucudun aktif rolü değişiyor sonuçta ve bi de bunun maliyeti var . Üzülüyorum ve içten içe kızıyorum bu duruma …
Hastane bu surecten ücret aldi mi yani yumurta takibi vs.. ilacların zatan cok yüksek fiyatları Allah kolaylik versin bu surecteki herkese maddi manevi zor..Aynen öyle ama hastane olduğu için diğer insanları riske atmamak adına yapmıyolarmış. Herşey sil baştan mecbur napalım beklicezNerden baksan 10.000 tl zarara soktu bizi
Ah çok yazık olmuş. Benden ikinci testi kabul etmediler. Bekleyin dedim bidaha test vericem, bi kere pozitif görünce negatifi kabul etmiyoruz dediler. Herşey sil baştan yani moralim sıfır
Amin inşallahBu kadar emek var dediğiniz gibi acil bir durum sayılır maddi manevi yıpratıcı bir süreç üstelik. Tedaviye başlandığı zaman yapılsa test en başından ara ara...cukulatam çok geçmiş olsun canım üzme kendini vardır bir hayır bundada
hastane 5.000 tl almıştı bizden ön ödeme olarak. İlaçlarımda 4.000 tl tutmuştu.Hastane bu surecten ücret aldi mi yani yumurta takibi vs.. ilacların zatan cok yüksek fiyatları Allah kolaylik versin bu surecteki herkese maddi manevi zor..
Kesinlikle bidaha nasıl yaparım o kadar iğneyi, o kadar yol gittik geldik günlerce hepsi boşaÜzüldüm ya, onca iğne, uğraş... Vardır inşallah bunda bir hayır...
Bu hamile günlüğü görmek bile çok güzel …Kalp atışlarını duydum çok şükürdarısı isteyen bekleyen herkesin başına
Ahhh canım …cgdm5525 Matmazella
Canim kizlarr arada gelip bakiyorum, hamile imzamiz altta gorununce nasil.mutlu oluyorum rabbime şükürler olsun bu günlerimize
Nasıl gidiyor her şey muhtesem ötesi olsun ❣
Tedavi aşamasında olan herkese de rabbim kolaylıklar sağlasın vesile etsin bu merkezi insallah
Teşekkür ederim canım arkadaşımBu hamile günlüğü görmek bile çok güzel …
Tekrar tekrar gözünaydın
Ayy rabbim saglikla kavuştursun canim benim, bizimde bir kızımız olacak Allahin izniyleAhhh canım …
Ben seni uzun zamandır takip ediyordum .
Yani gerçekten şu aşamalar çok güzel , Allah hüznü yaşatmasın , gözyaşları da mutluluktan olsun diyelim
Benim 9. Hafta başlayıp 12. Haftanın sonu itibariyle bulantılarım bitti şükürler olsun . Nasipse birkaç gün sonra da cinsiyet mevzumuz var -ki tahminlerimde genellikle çıkar erkek beklentim var .
Geriye dönüp baktığımda tekrar o işlemler ,o süreçler olcak deseler sanırım şu dönemde kıpırdamam bi yere hakikaten zor ve yıpratıcı .
Rabbim bekleyen herkese nasip edip mucizesini kucağına almayı nasip eylesin ..
Ne büyük bir his degil mi bende inanamamistim canim Allahim saglikla kavuştursun hepimiziHer şey yolunda çok şükür. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bugünleri hayal etmek bile uzaktı bana. Bugüne kadar inanamıyordum hamile olduğuma bugün kalp atışlarını duyunca hissettim umarım sonu güzel olur
Sizin nasıl gidiyor yolundadır umarım herşey
Çok geçmiş olsun bi an önce atlatırsınız umarımNe büyük bir his degil mi bende inanamamistim canim Allahim saglikla kavuştursun hepimizi
Iyi gidiyor şükürler olsun her sey yolunda domuz gribi oldum ama hafif geçiyor Allahim beterinden korusun neyse ki grip asi yaptirmistim o sanirim guzel korudu gribin etkilerinden oksuruk burun tıkanıklığı ile atlatiyor gibiyiz , yüksek ateşti korkumuz ama hiç ates olmadi cok sukur.
Ben de merak ediyprum cinsiyetini ? Geçen aylarda Sizin pgt raporunda yazanı konuşmuş muyduk ? Ben de xy yazıyodu sorduk kem küm bişeyler dediler ama biz pek tatmin olmadık transferde, acaba sizde ne olacak ? Allahım sağlıkla devamını getirsin kucağınıza almak nasip etsin hepimize inşallahhAhhh canım …
Ben seni uzun zamandır takip ediyordum .
Yani gerçekten şu aşamalar çok güzel , Allah hüznü yaşatmasın , gözyaşları da mutluluktan olsun diyelim
Benim 9. Hafta başlayıp 12. Haftanın sonu itibariyle bulantılarım bitti şükürler olsun . Nasipse birkaç gün sonra da cinsiyet mevzumuz var -ki tahminlerimde genellikle çıkar erkek beklentim var .
Geriye dönüp baktığımda tekrar o işlemler ,o süreçler olcak deseler sanırım şu dönemde kıpırdamam bi yere hakikaten zor ve yıpratıcı .
Rabbim bekleyen herkese nasip edip mucizesini kucağına almayı nasip eylesin ..
merhaba? Nerde yazıyordu XY diye? Bizim raporlarda hiç öyle birşey yazmıyordu da :)Ben de merak ediyprum cinsiyetini ? Geçen aylarda Sizin pgt raporunda yazanı konuşmuş muyduk ? Ben de xy yazıyodu sorduk kem küm bişeyler dediler ama biz pek tatmin olmadık transferde, acaba sizde ne olacak ? Allahım sağlıkla devamını getirsin kucağınıza almak nasip etsin hepimize inşallahh
Ben onu detaylıca özellikle sordum .Ben de merak ediyprum cinsiyetini ? Geçen aylarda Sizin pgt raporunda yazanı konuşmuş muyduk ? Ben de xy yazıyodu sorduk kem küm bişeyler dediler ama biz pek tatmin olmadık transferde, acaba sizde ne olacak ? Allahım sağlıkla devamını getirsin kucağınıza almak nasip etsin hepimize inşallahh
Ama bi arkadaş da yazmıştı bende ki raporda xx yazıyomuş baktım diye , ama kimdi hatırlayamadım ondan demiştim bende yanlışlıkla raporu açık haliyle gönderdiler diye bize böyle bi açıklama yapılmadı da ondan inandırıcı gelmedi demek ama dediğiniz mantıklıBen onu detaylıca özellikle sordum .
Çünkü listede full XY yazıyor , dedim “arada kız yok mu hiç” diye
Meğerse durum şuymuş ;
Genital organı gelişmeyen , cinsiyet faktörününde genetik anlamda problem arz ettiği bi etmen varmış adını söyledi ama ben unuttum yabancı bi terim . XY olayı ise kadında ki yumurtanın naklettiği ve erkekten geçiş yapan sperm sağlıklı konumda oluyormuş . Hatta ve hatta cinsiyet raporlaması Türkiye’de yasal olmadığı için malesef bilgisini paylaşmakta merkez adına yasakmış . Biliyorlar ama söylemiyorlar gıcıklar
Doğal transferse sadece E2 ve LH değeri önemli .Transfer yapılmadan önce Progesteron değerine bakılıyor mu?
Kim acaba o arkadaş …Ama bi arkadaş da yazmıştı bende ki raporda xx yazıyomuş baktım diye , ama kimdi hatırlayamadım ondan demiştim bende yanlışlıkla raporu açık haliyle gönderdiler diye bize böyle bi açıklama yapılmadı da ondan inandırıcı gelmedi demek ama dediğiniz mantıklı
Bende LH degeri yukselmeyince bakmislardiTransfer yapılmadan önce Progesteron değerine bakılıyor mu?
Benim 2019 da bakilmisti yüksek çıkınca progestan verilmemişti sadece folidoce verilmiştiTransfer yapılmadan önce Progesteron değerine bakılıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?