Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu kadar emek var dediğiniz gibi acil bir durum sayılır maddi manevi yıpratıcı bir süreç üstelik. Tedaviye başlandığı zaman yapılsa test en başından ara ara... cukulatam çok geçmiş olsun canım üzme kendini vardır bir hayır bundada

Bence de tedaviye baslanmadan bi test yapilsa oyle ilac verilse o surecte de kisi izolasyonda olsa daha iyi olur yoksa islem anestezi altında oldugu icin asla hastane bu riske girmez. Cunkü en ufak bir grip belirtisinde bile anestezi verilmiyor riskler acisindan. Transfer islemini de şu acidan yapmaz hastane, transfer sonrası kisi gebelikte pozitfi gorürse ve sonrasinda Allah korusun gebe halde kovid sureci yasayip agir atlatanlar var oyle bisey yasanirsa hastane yine sorumlu olur covidli hastaya transfer yaptigi icin.

Aynen öyle ama hastane olduğu için diğer insanları riske atmamak adına yapmıyolarmış. Herşey sil baştan mecbur napalım beklicez Nerden baksan 10.000 tl zarara soktu bizi
Hastane bu surecten ücret aldi mi yani yumurta takibi vs.. ilacların zatan cok yüksek fiyatları Allah kolaylik versin bu surecteki herkese maddi manevi zor..

Amin inşallah
Hastane bu surecten ücret aldi mi yani yumurta takibi vs.. ilacların zatan cok yüksek fiyatları Allah kolaylik versin bu surecteki herkese maddi manevi zor..
hastane 5.000 tl almıştı bizden ön ödeme olarak. İlaçlarımda 4.000 tl tutmuştu.
Evet cidden hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı bi süreç bide böyle aksilikler çıkınca
Üzüldüm ya, onca iğne, uğraş... Vardır inşallah bunda bir hayır...
Kesinlikle bidaha nasıl yaparım o kadar iğneyi, o kadar yol gittik geldik günlerce hepsi boşa İnşallah vardır bi hayır ne diyelim

Ahhh canım …
Ben seni uzun zamandır takip ediyordum .
Yani gerçekten şu aşamalar çok güzel , Allah hüznü yaşatmasın , gözyaşları da mutluluktan olsun diyelim
Benim 9. Hafta başlayıp 12. Haftanın sonu itibariyle bulantılarım bitti şükürler olsun . Nasipse birkaç gün sonra da cinsiyet mevzumuz var -ki tahminlerimde genellikle çıkar erkek beklentim var .

Geriye dönüp baktığımda tekrar o işlemler ,o süreçler olcak deseler sanırım şu dönemde kıpırdamam bi yere hakikaten zor ve yıpratıcı .
Rabbim bekleyen herkese nasip edip mucizesini kucağına almayı nasip eylesin ..

Ayy rabbim saglikla kavuştursun canim benim, bizimde bir kızımız olacak Allahin izniyle .

Cinsiyetine sonra alışveriş telasesi falan harika bir dönem geliyor Allahim ağız tadıyla yaşatsın insallah.

Benimde midem cok bulaşmıştı 7. Hafta başladı 14. Hafta bitti kilo kaybetmistim baya ama simdi cok istahlandim baya yiyorum oyuzden mide bulananlar hic moralinizi bozmayın geçiyor hepsi

Ne büyük bir his degil mi bende inanamamistim canim Allahim saglikla kavuştursun hepimizi

Iyi gidiyor şükürler olsun her sey yolunda domuz gribi oldum ama hafif geçiyor Allahim beterinden korusun neyse ki grip asi yaptirmistim o sanirim guzel korudu gribin etkilerinden oksuruk burun tıkanıklığı ile atlatiyor gibiyiz , yüksek ateşti korkumuz ama hiç ates olmadi cok sukur.

Çok geçmiş olsun bi an önce atlatırsınız umarım

Ben de merak ediyprum cinsiyetini ? Geçen aylarda Sizin pgt raporunda yazanı konuşmuş muyduk ? Ben de xy yazıyodu sorduk kem küm bişeyler dediler ama biz pek tatmin olmadık transferde, acaba sizde ne olacak ? Allahım sağlıkla devamını getirsin kucağınıza almak nasip etsin hepimize inşallahh

merhaba? Nerde yazıyordu XY diye? Bizim raporlarda hiç öyle birşey yazmıyordu da :)

Ben onu detaylıca özellikle sordum .
Çünkü listede full XY yazıyor , dedim “arada kız yok mu hiç” diye
Meğerse durum şuymuş ;
Genital organı gelişmeyen , cinsiyet faktörününde genetik anlamda problem arz ettiği bi etmen varmış adını söyledi ama ben unuttum yabancı bi terim . XY olayı ise kadında ki yumurtanın naklettiği ve erkekten geçiş yapan sperm sağlıklı konumda oluyormuş . Hatta ve hatta cinsiyet raporlaması Türkiye’de yasal olmadığı için malesef bilgisini paylaşmakta merkez adına yasakmış . Biliyorlar ama söylemiyorlar gıcıklar

Ama bi arkadaş da yazmıştı bende ki raporda xx yazıyomuş baktım diye , ama kimdi hatırlayamadım ondan demiştim bende yanlışlıkla raporu açık haliyle gönderdiler diye bize böyle bi açıklama yapılmadı da ondan inandırıcı gelmedi demek ama dediğiniz mantıklı

Transfer yapılmadan önce Progesteron değerine bakılıyor mu?

Transfer yapılmadan önce Progesteron değerine bakılıyor mu?
Doğal transferse sadece E2 ve LH değeri önemli .
İlaçlı transferi bilmiyorum malesef …
Kim acaba o arkadaş …
Umarım olur ve döner , bende merak ettim

kızlar merhabalar :) herkesin süreci umarım sağlıklı ve pozitif ilerler:) ben tam 1 yıldır deniyorum bir yumurta büyütme bir de aşılama tedavisi oldum ekim ayında. pkosluyum ve negatif sonuçlandı. şimdi tüp bebek deneyeceğim fakat kendime biraz zaman vermek istemiştim. Nisan ayında bir yurtdışı gezim olacak o yüzden kararsız kaldım gezi bittikten sonra mı sürecime başlayayım yoksa zaman kaybetmeyip şubatta gidip opu işlemi yaıldıktan sonra nisandan sonraya mı transferi bırakayım. süreç nasıl işliyor hiç bilmiyorum ilk muayene olduğunuz aydan ne kadar süre sonra transferiniz yapıldı ne önerirsiniz? yardımcı olursanız çok sevinirim :)) Henüz hastane ve doktora da karar vermedim. İstanbul da olacak. Bu süreçte ne dikkat etmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…