Merhaba öncelikle size bu yolda bol şans diliyorum.. ben de pkos um şimdiye kadar üç transfer oldum ikinci transferden bir kızım var iki yaşında şu an üçüncü transferimin 6. Günündeyim :) benim yumurta toplama işleminden iki ay sonra transferim yapılmıştı sizin de muhtemelen öyle yapılır. Yurt dışı gezisinden önce opu olup dönüşte transfer olmanız çok mantıklı bence hem baya deşarj olmuş şekilde gelirsiniz :) tüp bebek aşamalarıyla ilgili zaten merak ettiğiniz herşeyi internetten bulup ayrıntılı öğrenebilirsiniz kolay gelsinkızlar merhabalar :) herkesin süreci umarım sağlıklı ve pozitif ilerler:) ben tam 1 yıldır deniyorum bir yumurta büyütme bir de aşılama tedavisi oldum ekim ayında. pkosluyum ve negatif sonuçlandı. şimdi tüp bebek deneyeceğim fakat kendime biraz zaman vermek istemiştim. Nisan ayında bir yurtdışı gezim olacak o yüzden kararsız kaldım gezi bittikten sonra mı sürecime başlayayım yoksa zaman kaybetmeyip şubatta gidip opu işlemi yaıldıktan sonra nisandan sonraya mı transferi bırakayım. süreç nasıl işliyor hiç bilmiyorum ilk muayene olduğunuz aydan ne kadar süre sonra transferiniz yapıldı ne önerirsiniz? yardımcı olursanız çok sevinirim :)) Henüz hastane ve doktora da karar vermedim. İstanbul da olacak. Bu süreçte ne dikkat etmeliyim
Transfer yapılmadan önce Progesteron değerine bakılıyor mu?
Canim erken test yaptın mı ims güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba öncelikle size bu yolda bol şans diliyorum.. ben de pkos um şimdiye kadar üç transfer oldum ikinci transferden bir kızım var iki yaşında şu an üçüncü transferimin 6. Günündeyim :) benim yumurta toplama işleminden iki ay sonra transferim yapılmıştı sizin de muhtemelen öyle yapılır. Yurt dışı gezisinden önce opu olup dönüşte transfer olmanız çok mantıklı bence hem baya deşarj olmuş şekilde gelirsiniz :) tüp bebek aşamalarıyla ilgili zaten merak ettiğiniz herşeyi internetten bulup ayrıntılı öğrenebilirsiniz kolay gelsin
Yok canım yapmadım yarın sabah ilk idrarla normal test yapıcamCanim erken test yaptın mı ims güzel haberlerini bekliyoruz
Çook teşekkür ederim söyledikleriniz çok destekleyici geldi umarım sağlıkla pozitifi görürsünüzMerhaba öncelikle size bu yolda bol şans diliyorum.. ben de pkos um şimdiye kadar üç transfer oldum ikinci transferden bir kızım var iki yaşında şu an üçüncü transferimin 6. Günündeyim :) benim yumurta toplama işleminden iki ay sonra transferim yapılmıştı sizin de muhtemelen öyle yapılır. Yurt dışı gezisinden önce opu olup dönüşte transfer olmanız çok mantıklı bence hem baya deşarj olmuş şekilde gelirsiniz :) tüp bebek aşamalarıyla ilgili zaten merak ettiğiniz herşeyi internetten bulup ayrıntılı öğrenebilirsiniz kolay gelsin
Ins güzel haberlerini bekliyoruzYok canım yapmadım yarın sabah ilk idrarla normal test yapıcam
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahKalp atışlarını duydum çok şükürdarısı isteyen bekleyen herkesin başına
Ya çok şükür gözün Aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar eşim az önce idrar testi alıp getirdi güya yarın yapacaktım ama elime aldığım gibi banyoya koştumikinci çizgi silik de olsa çıktı çok şükür bugün transferin 6. Günü
Sağol canım çok teşekkür ederimYa çok şükür gözün Aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Ya süper bi haber bu canımKızlar eşim az önce idrar testi alıp getirdi güya yarın yapacaktım ama elime aldığım gibi banyoya koştumikinci çizgi silik de olsa çıktı çok şükür bugün transferin 6. Günü
Ayy gözün aydın canım çok sevindim hayırlı olsun inşallahKızlar eşim az önce idrar testi alıp getirdi güya yarın yapacaktım ama elime aldığım gibi banyoya koştumikinci çizgi silik de olsa çıktı çok şükür bugün transferin 6. Günü
Çok teşekkür ederim canımmmAyy gözün aydın canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla ilerlesin.Kızlar eşim az önce idrar testi alıp getirdi güya yarın yapacaktım ama elime aldığım gibi banyoya koştumikinci çizgi silik de olsa çıktı çok şükür bugün transferin 6. Günü
Amin canım çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla ilerlesin.
tebrik ederimmm :) sağlıkla ilerlesin inşallah :)Kızlar eşim az önce idrar testi alıp getirdi güya yarın yapacaktım ama elime aldığım gibi banyoya koştumikinci çizgi silik de olsa çıktı çok şükür bugün transferin 6. Günü
İnşallah teşekkür ederimMaşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Aaa cnm cok sevindim ya harika bi haber bu. Transfer gününü saymassak mi 6. Günün? Bi de senin tek embriyoydu degil miKızlar eşim az önce idrar testi alıp getirdi güya yarın yapacaktım ama elime aldığım gibi banyoya koştumikinci çizgi silik de olsa çıktı çok şükür bugün transferin 6. Günü
Evet canım tek embriyo 6.günAaa cnm cok sevindim ya harika bi haber bu. Transfer gününü saymassak mi 6. Günün? Bi de senin tek embriyoydu degil mi
Hayırlı uğurlu sağlıklı olsunnnnAmin canım çok teşekkür ederim
Canım embriyo kalitesi nasıldıEvet canım tek embriyo 6.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?