Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba öncelikle size bu yolda bol şans diliyorum.. ben de pkos um şimdiye kadar üç transfer oldum ikinci transferden bir kızım var iki yaşında şu an üçüncü transferimin 6. Günündeyim :) benim yumurta toplama işleminden iki ay sonra transferim yapılmıştı sizin de muhtemelen öyle yapılır. Yurt dışı gezisinden önce opu olup dönüşte transfer olmanız çok mantıklı bence hem baya deşarj olmuş şekilde gelirsiniz :) tüp bebek aşamalarıyla ilgili zaten merak ettiğiniz herşeyi internetten bulup ayrıntılı öğrenebilirsiniz kolay gelsin

Transfer yapılmadan önce Progesteron değerine bakılıyor mu?

Canim erken test yaptın mı ims güzel haberlerini bekliyoruz

Çook teşekkür ederim söyledikleriniz çok destekleyici geldi umarım sağlıkla pozitifi görürsünüz

Kızlar eşim az önce idrar testi alıp getirdi güya yarın yapacaktım ama elime aldığım gibi banyoya koştum ikinci çizgi silik de olsa çıktı çok şükür bugün transferin 6. Günü
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla ilerlesin.

Kızlar eşim az önce idrar testi alıp getirdi güya yarın yapacaktım ama elime aldığım gibi banyoya koştum ikinci çizgi silik de olsa çıktı çok şükür bugün transferin 6. Günü
Aaa cnm cok sevindim ya harika bi haber bu. Transfer gününü saymassak mi 6. Günün? Bi de senin tek embriyoydu degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…