Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar merhaba 3 aydir vajinal enfeksiyon ile uğraşıyorum dünya ilac kullandım bir de rahimde sıvı gordu doktor yumurta çatlama sıvısı mi karar veremedi bi daha kontrole cagjrdi vajinal kültür verdim bugün neyse ben merkeze gitsem bu tedavimi yapıp transfere hazirlarlarmi bir de şu rahimdeki sıvı olayı canımı sıktı 1 senede 2 kere rahim filmi cekilen var mi zararını gören

Canım çok geçmiş olsun muayene olduğun doktorun ne diyor acaba Ahmet Göçmeze mi bir gitseydin neden bu kadar uzun süreli vajinal enfeksiyon oluyormuş ilaçlarla neden düzelmiyor bildiğim kadarıyla rahimde sıvı varken tedaviye baslamazlar bir ihtimal histeroskopi yapılabilir

Ona da gittim başka doktorlara da gittim enfeksiyon sebebi ile olmuş dediler bi daha cahirdi bugünkü doktorum kultur sonucunu bekliyorum tedavi şekli icime sinmezse merkeze gideyim bir diyorum

Çok geçmiş olsun, üzücü bir durum gerçekten. Sakinleşmek zor olur. Sorununuz neydi bilmiyorum ama çatlatma iğnesi olduysaniz ya da her türlü bu bir haftayi iyi değerlendirin. Mucizelerin zamanı kestirilemez, Allah normal yolla nasip eder belki. Bir arkadaşım benzer bir iptalde ikizlere hamile kaldı ve doğum yaptı.

Cnm o rahimde sıvı olayıni bana baska bi doktor soyledi sanki sezaryan kesisinden kaynakli var gibi dedi ama emin olmak icin rahim filmis istemisti, sonra Yucel beye muayene oldugumda rahimde sivi gormedigini soyledi ama uzun zamandir cekilmedigim icim o da rahim filmi istedi. Cok sükür rahim filminde sıvı cikmadi. Ama sıvı olursa siviyi cekiyorlarmis Turkan hanim oyle soylemsiti yada histereskopi. Ama insallah senin de yoktur

Aaa evet canım benimde sezeryan yerinde iyiki gördün mesajımı ya o sıvıyı çekmek için ki histeroskopi yapiyorlar

Bende şu enfeksiyon tedavisi bitince rahim filmi çektirip oyle gitcem film çekilmeden başlamak istemiyorum

Çok teşekkür ederim bizimki sebepsiz infertilite 2.5 yıldır gebe kalamadım. Tüpe karar verdik herşey harika gidiyordu covid olunca iptal oldu O kadar iğne ilaç herşey boşa gitti diye çok üzüldüm ama böylesi hayırlıymış demekki. Evet çatlatmayı vurulduktan 2 saat sonra öğrendik pozitif olduğumuzu. Bu haftayo değerlendiriyoruz ne olur ne olmaz. Allahım o mucizeyi yaşamayı banada nasip eder inşallah. Moral oldunuz teşekkür ederim

Aaa evet canım benimde sezeryan yerinde iyiki gördün mesajımı ya o sıvıyı çekmek için ki histeroskopi yapiyorlar
Diger doktor (memorialda degil) sivi varsa histereskopi yapmasi gerektigini soylemisti. Türkan hoca da siviyi cekiyoruz dedi ama nasil yapıyorlar onu bilmiyorum.

Diger doktor (memorialda degil) sivi varsa histereskopi yapmasi gerektigini soylemisti. Türkan hoca da siviyi cekiyoruz dedi ama nasil yapıyorlar onu bilmiyorum.
Peki gebelik oldu mu bu olaydan sonra canim bana daha birsey demediler ama ben müdahale filan ettrmicem başka doktorda ya merkezde olur ya da dogim yaptığım doktoruma giderim

Bende de çikolata kisti dışında bir sebep soyleyemiyorlardi, o da tek başına yeterli bir sebep değildi aslında. İlk oğlum için 4 tedavi 4 transfer, 4 yıl uğraştık. Ama ikincisi kendiliğinden oldu. Böyle mucizeler hep başkasının başına gelir sanırdım. İnanmak, ümit kesmemek lazımmış meğer. Allah bu ay ya da tez zamanda mucizenizi size de kavuştursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…