Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selam kızlar, gece 3 buçukta doğum yaptım kızlarım melek oldu artık rabbime emanetler Erken dönem başlayan gelişme geriliği maalesef, 2019 da kaybettiğim bebeğimde başıma gelen illet yine geldi isteyen uğraşan her arkadaşıma sağlıklı bir Evlat nasip olsun gebe olanlara da hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun Bizim hayallerimiz yine yarıda kaldı baharımız kara kış oldu... Allah’a emanet olun..

Çok üzüldüm canım başın sağ olsun kaç haftalıktılar

Cok geçmiş olsun basiniz sagolsun kac haftalik kaybettiniz 2016da gelişme geriliği 2 gün kuvoz süreci sonucunda bende kizimi kaybettim ilk bebek kaybettiginizde araştırma yapıldı mı Allah yardimciniz olsun

Merhaba,

Bir yıl içinde 2 kere çektirmek durumunda kalmıştım dış gebelik yüzünden. Bir sıkıntı yaşamadım, hatta bir sene sonra tekrar çektirmemi istemişlerdi. Sizin için de sorun olacağını sanmam

Bende 3 kere cektirdim ama arada zaman vardı tedavi bitince bi daha cektireyim en iyisi

Çook üzüldüm başınız sağolsun Allah tardımcınız olsunn

kızlar yücel hoca bu ay regl ol 2. günü gel transfere hazırlanıp yapalım dedii ve ben covid oldum şaka gibi. 10 gün oldu ve test yaptırdım hala pozitifim. biraz da ağır geçirdim toparlanamadım. haftaya da adet döngüme gireceğim. transfer yapmazlar herhalde diğmi?

Basiniz sag olsun cok uzuldum insallah Rabbim en kısa zamanda saglıklı evlatlar versin size

Dondurulmusunuz mu vardı? Hayir test pozitif olunca transfer yapılmiyor bi daha ki ayı bekleyin bence

Çok üzüldüm canım basınız sağolsun Rabbim sabır versin size inşallah en kısa zamanda da sağlıkli hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sen 2 ayda bir perinataloga normal kontrollerede kadın doğuma gidiyordun farkedilmedi mi ya da fark edildiğinde farklı bir tedavi uygulanmadi mi

Ah mucize olmuş gerçekten Hakkımızda hayırlısı olsun

Dondurulmusunuz mu vardı? Hayir test pozitif olunca transfer yapılmiyor bi daha ki ayı bekleyin bence
evet genetiğe gitti sonra donduruldu. regl ile transfer yaparız dedi. onu der demez bir kaç güne ben covid oldum. ve 10 gün oldu hala pozitifim. birde aşırı zor geçirdim bütün enerjim de çekilmiş gibi. henüz regl olmadım 1 hafta 10 gün kadar var ama sanki bana da transfer yapmazlar gibi geliyor.

Şu son cümlen beni benden aldı ..
İçim acıdı desem yeri ama seni senden iyi anlayabilen kimse yoktur .
Rabbim tekrar tekrar sabrını versin .
Allah bu yolda kimseyi hüsrana uğratmasın , daha büyük acılar yaşatmasın ..
Cennet evlatlarında doldu , Rabbim onları sana şefaatçi kılsın ..

Ya canım benim rabbim sabır versin inşallah çok zor Allah büyüktür inşallah bir gün olucak

Çok çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun, sabır versin. İnşallah kaybın sebebi anlaşılır da bu son olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…