- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
- 133
Çok üzüldüm canım başın sağ olsun kaç haftalıktılarSelam kızlar, gece 3 buçukta doğum yaptım kızlarım melek oldu artık rabbime emanetlerErken dönem başlayan gelişme geriliği maalesef, 2019 da kaybettiğim bebeğimde başıma gelen illet yine geldi isteyen uğraşan her arkadaşıma sağlıklı bir Evlat nasip olsun gebe olanlara da hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun Bizim hayallerimiz yine yarıda kaldı baharımız kara kış oldu... Allah’a emanet olun..
Guzel haberlerini duyarız insYok cnm bu daha yeni oluyor iste Allah izin verirse adetle baslayacagim tedaviye Memorial da.
Cok geçmiş olsun basiniz sagolsunSelam kızlar, gece 3 buçukta doğum yaptım kızlarım melek oldu artık rabbime emanetlerErken dönem başlayan gelişme geriliği maalesef, 2019 da kaybettiğim bebeğimde başıma gelen illet yine geldi isteyen uğraşan her arkadaşıma sağlıklı bir Evlat nasip olsun gebe olanlara da hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun Bizim hayallerimiz yine yarıda kaldı baharımız kara kış oldu... Allah’a emanet olun..
Merhaba,Canım çok geçmiş olsun muayene olduğun doktorun ne diyor acaba Ahmet Göçmeze mi bir gitseydin neden bu kadar uzun süreli vajinal enfeksiyon oluyormuş ilaçlarla neden düzelmiyor bildiğim kadarıyla rahimde sıvı varken tedaviye baslamazlar bir ihtimal histeroskopi yapılabilir
Bende 3 kere cektirdim ama arada zaman vardı tedavi bitince bi daha cektireyim en iyisiMerhaba,
Bir yıl içinde 2 kere çektirmek durumunda kalmıştım dış gebelik yüzünden. Bir sıkıntı yaşamadım, hatta bir sene sonra tekrar çektirmemi istemişlerdi. Sizin için de sorun olacağını sanmam
Çook üzüldüm başınız sağolsun Allah tardımcınız olsunnSelam kızlar, gece 3 buçukta doğum yaptım kızlarım melek oldu artık rabbime emanetlerErken dönem başlayan gelişme geriliği maalesef, 2019 da kaybettiğim bebeğimde başıma gelen illet yine geldi isteyen uğraşan her arkadaşıma sağlıklı bir Evlat nasip olsun gebe olanlara da hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun Bizim hayallerimiz yine yarıda kaldı baharımız kara kış oldu... Allah’a emanet olun..
Selam kızlar, gece 3 buçukta doğum yaptım kızlarım melek oldu artık rabbime emanetlerErken dönem başlayan gelişme geriliği maalesef, 2019 da kaybettiğim bebeğimde başıma gelen illet yine geldi isteyen uğraşan her arkadaşıma sağlıklı bir Evlat nasip olsun gebe olanlara da hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun Bizim hayallerimiz yine yarıda kaldı baharımız kara kış oldu... Allah’a emanet olun..
Basiniz sag olsun cok uzuldum insallah Rabbim en kısa zamanda saglıklı evlatlar versin sizeSelam kızlar, gece 3 buçukta doğum yaptım kızlarım melek oldu artık rabbime emanetlerErken dönem başlayan gelişme geriliği maalesef, 2019 da kaybettiğim bebeğimde başıma gelen illet yine geldi isteyen uğraşan her arkadaşıma sağlıklı bir Evlat nasip olsun gebe olanlara da hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun Bizim hayallerimiz yine yarıda kaldı baharımız kara kış oldu... Allah’a emanet olun..
Dondurulmusunuz mu vardı? Hayir test pozitif olunca transfer yapılmiyor bi daha ki ayı bekleyin bencekızlar yücel hoca bu ay regl ol 2. günü gel transfere hazırlanıp yapalım dedii ve ben covid oldum şaka gibi. 10 gün oldu ve test yaptırdım hala pozitifim. biraz da ağır geçirdim toparlanamadım. haftaya da adet döngüme gireceğim. transfer yapmazlar herhalde diğmi?
Amin cnm sagolasin hepimizin insallah guzel haberlerini duyariz burdanGuzel haberlerini duyarız ins
Çok üzüldüm canım basınız sağolsun Rabbim sabır versin size inşallah en kısa zamanda da sağlıkli hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahSelam kızlar, gece 3 buçukta doğum yaptım kızlarım melek oldu artık rabbime emanetlerErken dönem başlayan gelişme geriliği maalesef, 2019 da kaybettiğim bebeğimde başıma gelen illet yine geldi isteyen uğraşan her arkadaşıma sağlıklı bir Evlat nasip olsun gebe olanlara da hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun Bizim hayallerimiz yine yarıda kaldı baharımız kara kış oldu... Allah’a emanet olun..
Bende de çikolata kisti dışında bir sebep soyleyemiyorlardi, o da tek başına yeterli bir sebep değildi aslında. İlk oğlum için 4 tedavi 4 transfer, 4 yıl uğraştık. Ama ikincisi kendiliğinden oldu. Böyle mucizeler hep başkasının başına gelir sanırdım. İnanmak, ümit kesmemek lazımmış meğer. Allah bu ay ya da tez zamanda mucizenizi size de kavuştursun inşallah.
evet genetiğe gitti sonra donduruldu. regl ile transfer yaparız dedi. onu der demez bir kaç güne ben covid oldum. ve 10 gün oldu hala pozitifim. birde aşırı zor geçirdim bütün enerjim de çekilmiş gibi. henüz regl olmadım 1 hafta 10 gün kadar var ama sanki bana da transfer yapmazlar gibi geliyor.Dondurulmusunuz mu vardı? Hayir test pozitif olunca transfer yapılmiyor bi daha ki ayı bekleyin bence
Şu son cümlen beni benden aldı ..Selam kızlar, gece 3 buçukta doğum yaptım kızlarım melek oldu artık rabbime emanetlerErken dönem başlayan gelişme geriliği maalesef, 2019 da kaybettiğim bebeğimde başıma gelen illet yine geldi isteyen uğraşan her arkadaşıma sağlıklı bir Evlat nasip olsun gebe olanlara da hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun Bizim hayallerimiz yine yarıda kaldı baharımız kara kış oldu... Allah’a emanet olun..
Ben şubata başlicam canım annem hasta şuan onunla ilgileniyorum ya inşallah hamilesindir kaç gün geçiktiSen ne zaman basliyorsun cnm dondurulmusun vardi sanırım degil mi? Ben de adeti bekliyorum rahim filmi cekilmistim o gecikme yaptirdi sanirim
Ya canım benim rabbim sabır versin inşallah çok zor Allah büyüktür inşallah bir gün olucakSelam kızlar, gece 3 buçukta doğum yaptım kızlarım melek oldu artık rabbime emanetlerErken dönem başlayan gelişme geriliği maalesef, 2019 da kaybettiğim bebeğimde başıma gelen illet yine geldi isteyen uğraşan her arkadaşıma sağlıklı bir Evlat nasip olsun gebe olanlara da hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun Bizim hayallerimiz yine yarıda kaldı baharımız kara kış oldu... Allah’a emanet olun..
Selam kızlar, gece 3 buçukta doğum yaptım kızlarım melek oldu artık rabbime emanetlerErken dönem başlayan gelişme geriliği maalesef, 2019 da kaybettiğim bebeğimde başıma gelen illet yine geldi isteyen uğraşan her arkadaşıma sağlıklı bir Evlat nasip olsun gebe olanlara da hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun Bizim hayallerimiz yine yarıda kaldı baharımız kara kış oldu... Allah’a emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?